آموزش : امواج مغزی

فراروانشناسی ، متافیزیک ، عرفان ، اهرام ، پرانا ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

پستتوسط rezaa » شنبه بهمن ماه 30, 1389 12:05

با سلام خدمت جناب همتي/اميدوارم همه چيز براي شما خوب باشد
1-معمولا پريستها معمولا زماني بين 20 تا 50 دقيقه دارند . مي خواستم بدانم  براي كاهش خواب كه از اين پريستها مثلا Sleep Reducer استفاده ميكنيم   بايد چند بار پشت سرهم  از ان استفاده كنم  يعني بوسيله نرم افزارهاي  اديتور صدا يك پرست را مثلا 4 يار پشت سر هم بچسبانم تا زمان كلي ان 2 ساعت شود. منظورم اينست براي اثر بخشي بهتر بصورت تقريبي چه مدت بايد يك پريست را گوش داد.
2- اين موضوع را قبلا هم سوال كرده ام ولي دقيقا متوجه نشده ام . اگر بخواهم بكمك اين فركانسها رويابيني داشته باشم به چه نحو بايد عمل كنم.
مرسي

برای نویسنده این مطلب rezaa تشکر کننده ها: 2
dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

rezaa
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه دي ماه 13, 1389 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 11 بار
امتياز: 0

پستتوسط hemmati » شنبه بهمن ماه 30, 1389 13:55

دوست عزیزم سلام
همانطور که قبلا هم اشاره نمودم هر پریست را یکبار باید گوش داد؛ خواه زمان آن 10 الی 20 دقیقه باشد، خواه مانند برخی پریستهای Astral Projection چندین ساعت باشد. در طراحی آنها این زمان برای اثر بخشی هر چه بهتر آنها پیش بینی شده است و نیازی به کار اضافی در این زمینه نیست.
همچنین برای رویابینی، برون فکنی و سایر موارد باید امواج مربوط به آنها را استفاده نمایید. امواج مربوط به رویابینی را در بخش زیر می توانید بیابید:
http://www.bwgen.com/inx_oobemap_dat.htm
همچنین تحت عنوان Lucid Dreaming می توانید آنها را جستجو نمایید. البته بهتر است که شناخت خوبی نسبت به مفاهیم رویابینی داشته باشید و فقط به کمک چند موج اقدام به اینکار ننمایید. به شما استفاده از پکیج Mastering Astral Projection یا مطالعه کتاب دینامیک اختری را توصیه می نمایم.
لینک دانلود کتاب دینامیک اختری:
http://maysam1986.persiangig.com/other/ ... ics-FA.pdf
برای دریافت پکیج Mastering Astral Projection لطفا برایم پیام خصوصی فرستاده یا ایمیل بزنید.
با آرزوی بهترینها برای شما دوست عزیز

با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 2
dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), yousefi (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

hemmati
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه شهريور ماه 17, 1388 00:00
تشکر کرده: 139 بار
تشکر شده: 315 بار

پستتوسط yousefi » دوشنبه اسفند ماه 1, 1389 00:04

سلام
دوست عزیز همتی جان ضمن تشکر از مطالب پربار و جواب های صمیمانه و صادقانه شما می خواستم بپرسم هنگام گوش کردن به این امواج آیا تلقینات یا جملات تاکیدی خاصی هست که باید بیان شود یا اگر فقط امواج را گوش دهیم کفایت می کند؟منظورم این است که اگربعنوان مثال  شخصی برای افزایش قدرت تمرکزش هرروز امواج مرتبط به افزایش قدرت تمرکز را گوش دهد کافیست؟یا مثل رویابینی این هم نیاز به مطالعه کتاب یا مطلب خاصی دارد؟در کل به هنگام گوش کردن این امواج در چه وضعیت و حالتی باشیم تا بهتر نتیجه بگیریم؟؟
راستش بنده همچنان * در اول راه هستم و سوالاتم تمامی ندارد.
تپه های شنی با وزش باد جابجا می شوند،اما صحرا همیشه صحراست..و این است افسانه عشق
"پائولو کوئیلو"

برای نویسنده این مطلب yousefi تشکر کننده ها: 2
dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

yousefi
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه بهمن ماه 15, 1389 01:00
تشکر کرده: 20 بار
تشکر شده: 16 بار

پستتوسط hemmati » چهارشنبه اسفند ماه 3, 1389 01:22

yousefi نوشته است:سلام
دوست عزیز همتی جان ضمن تشکر از مطالب پربار و جواب های صمیمانه و صادقانه شما می خواستم بپرسم هنگام گوش کردن به این امواج آیا تلقینات یا جملات تاکیدی خاصی هست که باید بیان شود یا اگر فقط امواج را گوش دهیم کفایت می کند؟منظورم این است که اگربعنوان مثال  شخصی برای افزایش قدرت تمرکزش هرروز امواج مرتبط به افزایش قدرت تمرکز را گوش دهد کافیست؟یا مثل رویابینی این هم نیاز به مطالعه کتاب یا مطلب خاصی دارد؟در کل به هنگام گوش کردن این امواج در چه وضعیت و حالتی باشیم تا بهتر نتیجه بگیریم؟؟
راستش بنده همچنان * در اول راه هستم و سوالاتم تمامی ندارد.

دوست عزیزم سلام
هنگام گوش کردن به این امواج اجباری در استفاده از جملات تاکیدی نیست. اما برخی امواج از جمله امواجی که مغز را در حالت شبه هیپنوتیزم قرار می دهد، فرصت مناسبی را فراهم می آورد تا جملات تاکیدی مورد نظر خود را در آن هنگام وارد ضمیر ناخودآگاه سازیم.
در مورد رویابینی موضوع کاملا متفاوت است و امواج فقط مغز را در حالت خاصی قرار می دهد که بسیار مستعد رویابینی می باشد. اما موارد دیگری نیز لازمست رعایت گردد و به همین دلیل هم در آن مورد استفاده از پکیج کامل - که شامل کتاب راهنما و سایر ابزار ضروری مورد استفاده در رویابینی می باشد - را توصیه نمودم.
در کل هنگام استفاده از این امواج، وانهادگی و ریلکسیشن کامل، خالی نمودن ذهن از هر گونه فکر، نگرانی، پیشداوری و خیالپردازی سبب تاثیر هر چه بهتر این امواج می گردد.
در ضمن راهی که فرمودید، تمامی ندارد (همانند سوالات شما!)؛ و هر چه به خیال خود پیش می رویم تازگی بیشتری پیدا می کند و مفاهیم و تجربیات کاملا جدید و ناشناخته دیگری مطرح می گردد، گویی اولین بار است که آنها را متوجه شده یا تجربه می کنیم. به عبارت دیگر حداقل در مورد خودم نمی توانم ادعا کنم که در اول راه نیستم!
با آرزوی تندرستی، پیروزی، شادی، آرامش و عشق الهی برای شما دوست عزیز

dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), yousefi (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

hemmati
کاربر ویژه

مشکلات سایت و لینک دانلود

پستتوسط hemmati » شنبه اسفند ماه 7, 1389 13:25

دوستان عزیزم سلام
در پاسخ به ایمیلها و پیامهای برخی از دوستان در خصوص خراب بودن لینک نرم افزار و مشکلات در پستها و مطالب، لازم دیدم توضیحاتی را برای همه عزیزان ذکر نمایم.
اولا اینکه بنده فقط یک کاربر معمولی سایت هستم و هیچ مسئولیتی در خصوص مشکلات سایت نداشته و ندارم. گواهی بر این مدعا اینکه بسیاری از پستهای خود منهم در مشکلات اخیر سایت از بین رفت و همچنین در پستهای باقیمانده بخاطر مشکلاتی که در جابجایی اطلاعات بود، کدهای BBCODE در داخل متون نمایش داده شده و ظاهر پستها را زشت و ناخوانا ساخته است! حتی خود بنده هم مشکلات را بارها به مدیران سایت تذکر داده ام اما تاکنون پاسخ مناسب و قانع کننده ای دریافت ننموده ام. لذا لطفا در خصوص مشکلات سایت با مدیران سایت مکاتبه نمایید چون در این خصوص از دست منهم کاری ساخته نیست.
اما در مورد نرم افزار: نسخه کامل را از این لینک دریافت نمایید که بتازگی پیدایش کردم:
http://www.erteash.com/files/BrainWave. ... 1.12.0.rar
در ضمن پریستها را از آدرس زیر در سایت سازنده می توانید بگیرید:
http://www.bwgen.com/presets.htm
پس از نصب نرم افزار با رفتن به منوی presets و انتخاب import می توانید پریستهای مورد نظرتان را که دانلود نموده اید وارد نرم افزار نموده و اجرا نمایید.
با آرزوی بهترینها برای شما دوستان عزیز

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hemmati در يکشنبه اسفند ماه 22, 1389 14:49 .

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 3
dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), nazem (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), yousefi (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 25%

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط rezaa » يکشنبه اسفند ماه 8, 1389 15:22

جناب اقاي همتي
با سلام مجدد، از اينكه به اين راحتي مي توان پرسيد و نتيجه گرفت از خداي بزرگ و تمامي اسبابهايش بخصوص شما سپاسگذارم.
در كتاب يوگانيدراي استاد موسو ي نسب ذكر شده است كه در يكي از دانشگاه ها معلومات 5 سال را در عرض 5 ماه هنگام خواب به دانشجويان منتقل نموده اند. مي خواستم بدانم شما ميدانيد نحوه كار انها به چه نحو است.
آيا اگر بخواهيم در خواب چيزي ياد بگيريم در تمامي حالات مغز (الفا، بتا، تتا  و خصوصا دلتا اين اتفاق مي افتد يا در حالت خاصي) و آيا وظيفه ما پخش امواج يادگيري مثل Learning aid در تمام مدت خواب است(منظورم زمانيست كه قصد داريم از طريق شنوايي در خواب عميق چيزي ياد بگيريم.) مرسي

rezaa
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط rezaa » يکشنبه اسفند ماه 8, 1389 16:45

جناب آقاي همتي
با سلام مجدد وعذرخواهي در تكرار سوالاتم
متاسفانه طبيعت بنده جوري است كه تا دقيقا ماهيت چيزي را درك نكنم نميتوانم بخوبي از ان استفاده كنم حتي در مورد علوم متافيزيك هم تا تئوري مطلبي را خوب درك نكنم براي استفاده از ان پشتكار و نيروي كافي را ندارم.
من تمام help نرم افزار را خوانده ام و همچنين فكر ميكنم تمامي راهنماييهاي شما را نيز چند بار خوانده ام ولي  موفق به گرفتن جواب سوال هاي  ذهن كوچك خودم نشدم، آقاي همتي من ميدانم كه شما در ارايه جواب همچون دريا بزرگ و جاري هستيد و طفره نمي رويد همچنين ميدانم كه وقتتان هم خيلي خيلي كم است و پر مشغله هستيد اما خواهش ميكنم واقعا تمنا ميكنم اگر ميخواهيد حداقل من يكي عليرغم اشنايي چند ماهه با اين تاپيك به خواسته ام برسم ، جواب اين سوالها را ندهيد تا روزي كه سرحال و قبراق هستيد و وقت كافي براي جواب دادن داريد تا بتوانيد در صورت صلاحديد مبسوط جواب دهيد نه موجز. چون حدود تقريبي پاسخ سوالاتم را ميدانم اما دقيق نميدانم و فكر ميكنم يكي از دلايلي كه ممكن است بعضي از دوستان عليرغم تلاش زياد جواب نگرفته باشند همين سوالات باشد البته گفتم فقط فكر ميكنم.
سوءالات:
1- اگر ميشود توضيح دهيد وقتي ما ميخوابيم چه اتفاقي در مغز ما مي افتد از لحاظ تغيير امواج از بتا به دلتا و بالعكس و چرا بايد اين سيكل طي شود.(لطفا در طول يك خواب 5 ساعته موضوع را توضيح دهيد). حال در يك چرت يكساعته چه؟
2- آيا وقتي ما بصورت مصنوعي اين روند را تغيير مي دهيم  تغييري در تعادل لازم و بقول خودمان فابريك ريتم مغزي نمي دهيم و باعث كمبود و يا زيادي دريافت بك فركانس نمي شويم.
3- اگر جواب سوالهاي بالا را داده ايد بفرماييد حالا كه ماهيت تغيير فركانسها و عملكرد مغز را ميدانيم در واقع ميخواهيم چه تغييري در ان ايجاد كنيم تانتايج بهتري بگيريم. لطفا اين را درصورت امكان با مثال زير برايم توضييح ديد.
بتا/ آلفا/ تتا/ دلتا دوباره   دلتا/ تتا/آلفا/ احتمالا بتا و دوباره همين سيكل. اگر اشتباه نكنم در طول يك خواب شبانه چند بار اين سيكل تكرار ميشود. خب حالا ما ميخواهيم با تكنولوژي و امكاناتي كه داريم چه كار كنيم؟ آيا بازه زماني بعضي از اين فركانسهارا مثلا آلفا يا دلتا را عمدا طولاني ميكنيم ؟و يا.....
مثلا تتا براي يادگيري است ايا در اين زمان بايد امواج تتا را به مغز ارسال كنيم ويا بايد درصدي هم الفا و يا ديگر موجها در ان باشد. اگرميشود خودتان با ذكر مثالهايي اين اصلي ترين موضوع و شالوده و تاروپود استفاده از تكنولوژي امواج مغزي را براي من توضيح دهيد.مثلا براي افزايش تمركز چه اتفاقي را در مغرمان سازماندهي ميكنيم و يا رويا بيني و ..
4-  پريستهاي كاهش خواب يا خواب عميقي كه بعضا من ديده ام از 30 تا 40 دقيقه هستند. ميشود توضيح دهيد درابتداي خواب كه ما يكبار اين پريستها را گوش ميكنيم در واقع چه اتفاقي قرار است بيفتد يا مي افتد كه زمان خواب ما را مثلا 3 ساعت كاهش مي دهد و روز بعد سرحال هستيم عليرغم اينكه كمتر از حد طبيعي خوابيده ايم.  
5-  بنده در يكي از سوال هايم  قبلا پرسيده بودم كه ايا بايد براي نتيجه بهتر مثلا پريست كاهش خواب را از طريق برنامه اديت صدا چند بار بهم وصل كنيم تا زمان آن در مجموع مثلا 2 ساعت شود و بعد گوش كنيم كه شما فرموديد چه زمان 10دقيقه باشد چه 20 دقيقه فقط يكبار آن را گوش دهيد. در نرم افزار خاصيتي وجود دارد كه ميتوانيم زمان يك پريست را تا يكساعت تغيير دهيم كم كنيم يا زياد. كي از اين خاصيت استفاده ميكنيم؟

6- در بيداري در مطالعه ، مديتيشن، تمركز و ... چطور بايد از اين فركانسها استفاده كنيم كه حداكثر بهره را ببريم و اگر ميخواهيم بدانيم يك پريست اثر بخش است يا خير چه مدت بايد ان را امتحان كنيم كه بفهميم جواب ميدهد يا خير
7-  و آخرين سوءال بنده اگر ميشود توضيح دهيد چطور در اثناء خواب عميق عمل يادگيري اتفاق مي افتد.
ميدانم بعضي از سوالهايم تكراري است و ممكن است عصباني شده باشيد و اصلا جواب ندهيد و يا بگوييد جواب اين سوالها را قبلا داده ام و يا هر چيز ديگري. اما اين سوءالهاي ذهن من است و اگر ميخواهيد بنده چيزي ياد بگيرم جواب اين سوالها را به من بدهيد ان هم كامل تا مطلب جا بيفتد. البته ممكن است تمامي كساني كه در اين تاپيك اعلام كرده اند كه ماهها به اين پريستها گوش داده اند ولي موفق به اخذ نتيجه نشده اند يكي از نكات مفهومي بالا را رعايت ننموده باشند
در هر صورت چه پاسخ كامل بدهيد و چه به هر دليل ندهيد دوستتان دارم چون انساني عملگرا و بخشنده هستيد و ممكن است صلاح نباشد كه كامل توضيح دهيد. من براي شما پيغام خصوصي هم فرستاده ام و ادرس ايميل بنده هم چنانچه نياز باشد در كارتابلتان وجود دارد.
                                                                    سپاسگذار و بدرود .

rezaa
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط mahmoodkadada » يکشنبه اسفند ماه 15, 1389 10:59

با سلام
آقای همتی چند بار پیام شخصی گذاشتم جواب ندادید من از گفتگوی درونی
رنج می برم پریست مناسب می خواستم یک مشکل دیگه هم دارم که اگه آدرس اسمسل یا موبایلتون بدید با هاتون در میان میذارم mastering astral projection ro ham aghe lotf konid baram email konid
mggkg@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب mahmoodkadada تشکر کننده ها: 2

mahmoodkadada
کاربر جدید
کاربر جدید

تشکر شده: 7 بار

پستتوسط mahmoodkadada » يکشنبه اسفند ماه 15, 1389 11:00

ببخشید آدرس ایمیل

برای نویسنده این مطلب mahmoodkadada تشکر کننده ها: 2

mahmoodkadada
کاربر جدید
کاربر جدید

جواب کامل!

پستتوسط hemmati » سه شنبه اسفند ماه 16, 1389 03:13

دوست عزیزم rezaa
این هم متن شما و جوابهای بنده که امیدوارم مفید واقع شود»

جناب آقاي همتي
با سلام مجدد وعذرخواهي در تكرار سوالاتم
متاسفانه طبيعت بنده جوري است كه تا دقيقا ماهيت چيزي را درك نكنم نميتوانم بخوبي از ان استفاده كنم حتي در مورد علوم متافيزيك هم تا تئوري مطلبي را خوب درك نكنم براي استفاده از ان پشتكار و نيروي كافي را ندارم.

جواب: دوست خوبم سلام
در همین ابتدای کار بگویم که لازم نیست برای شروع کاری همه جوانب آنرا بدانید. به خصوص بحثهای متافیزیکی که باید پیش بروید تا پشتکار و نیروی کافی که فرموده اید، به تناسب هر مرحله در شما ایجاد گردد. دالامبر ریاضیدان بزرگ نیز به شاگردانش توصیه می نمود که: "پیش بروید، فهم موضوع به دنبال شما خواهد آمد"
تو پای در ره بنه و هیچ مپرس
خود راه بگویدت که چون باید رفت
بجای پرداختن به مسیر روی هدف تمرکز نمایید!

من تمام help نرم افزار را خوانده ام و همچنين فكر ميكنم تمامي راهنماييهاي شما را نيز چند بار خوانده ام ولي موفق به گرفتن جواب سوال هاي ذهن كوچك خودم نشدم، آقاي همتي من ميدانم كه شما در ارايه جواب همچون دريا بزرگ و جاري هستيد و طفره نمي رويد همچنين ميدانم كه وقتتان هم خيلي خيلي كم است و پر مشغله هستيد اما خواهش ميكنم واقعا تمنا ميكنم اگر ميخواهيد حداقل من يكي عليرغم اشنايي چند ماهه با اين تاپيك به خواسته ام برسم ، جواب اين سوالها را ندهيد تا روزي كه سرحال و قبراق هستيد و وقت كافي براي جواب دادن داريد تا بتوانيد در صورت صلاحديد مبسوط جواب دهيد نه موجز. چون حدود تقريبي پاسخ سوالاتم را ميدانم اما دقيق نميدانم و فكر ميكنم يكي از دلايلي كه ممكن است بعضي از دوستان عليرغم تلاش زياد جواب نگرفته باشند همين سوالات باشد البته گفتم فقط فكر ميكنم.

جواب: البته زمان بنده واقعا محدود است چون هم مشغله کاری فراوان دارم و هم اینکه خود چون شما به یادگیری مشغول هستم. شاید بر حسب تصادف کلامی بیشتر از شما آنهم صرفا در این زمینه بدانم که با کمال میل در اختیارتان خواهم گذاشت. کافیست به زمان ارسال این پست نگاهی بیندازید تا دریابید که این وقت فراغت کوچک نیز فقط در پاسی از شب برایم پیش آمده است. در مورد برخی دوستان نیز به نظر می رسد پیشداوری و سایر مشکلات ذهنی سبب عدم نتیجه گیری شده است.

سوءالات:
1- اگر ميشود توضيح دهيد وقتي ما ميخوابيم چه اتفاقي در مغز ما مي افتد از لحاظ تغيير امواج از بتا به دلتا و بالعكس و چرا بايد اين سيكل طي شود.(لطفا در طول يك خواب 5 ساعته موضوع را توضيح دهيد). حال در يك چرت يكساعته چه؟

جواب: همانگونه که در سوال 3 توضیح داده اید این سیکلهایی که فرموده اید چندین بار در یک خواب چندین ساعته تکرار می گردد در حالی که در چرت یکساعته ممکنست نهایتا یکبار این سیکل طی گردد و حتی سیکل ناقصی داشته باشیم.

2- آيا وقتي ما بصورت مصنوعي اين روند را تغيير مي دهيم تغييري در تعادل لازم و بقول خودمان فابريك ريتم مغزي نمي دهيم و باعث كمبود و يا زيادي دريافت بك فركانس نمي شويم.

جواب: چرا  همینطور است و هدف ما هم بهره گیری مضاعف از این سیکلهاست که سبب استراحت بهتر بدن در زمانی کوتاه و همچنین حصول تعادل روحی – جسمی و برون ریزی های افکار روزانه در زمان خواب در مدتی کوتاهتر و موثرتر است

3- اگر جواب سوالهاي بالا را داده ايد بفرماييد حالا كه ماهيت تغيير فركانسها و عملكرد مغز را ميدانيم در واقع ميخواهيم چه تغييري در ان ايجاد كنيم تانتايج بهتري بگيريم. لطفا اين را درصورت امكان با مثال زير برايم توضييح ديد.
بتا/ آلفا/ تتا/ دلتا دوباره دلتا/ تتا/آلفا/ احتمالا بتا و دوباره همين سيكل. اگر اشتباه نكنم در طول يك خواب شبانه چند بار اين سيكل تكرار ميشود. خب حالا ما ميخواهيم با تكنولوژي و امكاناتي كه داريم چه كار كنيم؟ آيا بازه زماني بعضي از اين فركانسهارا مثلا آلفا يا دلتا را عمدا طولاني ميكنيم ؟و يا.....
مثلا تتا براي يادگيري است ايا در اين زمان بايد امواج تتا را به مغز ارسال كنيم ويا بايد درصدي هم الفا و يا ديگر موجها در ان باشد. اگرميشود خودتان با ذكر مثالهايي اين اصلي ترين موضوع و شالوده و تاروپود استفاده از تكنولوژي امواج مغزي را براي من توضيح دهيد.مثلا براي افزايش تمركز چه اتفاقي را در مغرمان سازماندهي ميكنيم و يا رويا بيني و ..

جواب: همانطور که در سوال قبل ذکر کردم بنا به دلایل مختلفی ممکنست زمان و توالی این سیکلها در ما بهینه نباشد که به کمک این امواج بهینه سازی را انجام خواهیم داد. بعنوان مثال ممکنست سیکل خواب عمیق بسیار کوتاه باشد که سبب باقی ماندن خستگی و بالا رفتن زمان خواب لازم می گردد. امواج این روال را بهینه خواهند نمود.
در ضمن اینکه فرموده اید تتا برای یادگیری است، به این سادگیها هم نیست. اگر تتای خالص را به مغز ارسال نمایید به سرعت خواب آلود خواهید شد. همیشه ترکیب دقیقی از امواج لازم است. اگر به سایت سازنده امواج مراجعه نمایید در این مورد مفصلا صحبت شده است. به دلیل اینکه مطالب را برای عموم کاربران می نویسم تلاش داشتم از ورود به حیطه مطالب فنی و تخصصی که پیش نیازهای خاص خود را می طلبد خودداری نمایم.

4- پريستهاي كاهش خواب يا خواب عميقي كه بعضا من ديده ام از 30 تا 40 دقيقه هستند. ميشود توضيح دهيد درابتداي خواب كه ما يكبار اين پريستها را گوش ميكنيم در واقع چه اتفاقي قرار است بيفتد يا مي افتد كه زمان خواب ما را مثلا 3 ساعت كاهش مي دهد و روز بعد سرحال هستيم عليرغم اينكه كمتر از حد طبيعي خوابيده ايم.

جواب: این پریستها مغز را به حالت مشخصی خواهد برد که بعد از آن سیکلهای مغزی از نظر زمان و توالی تغییر خواهد نمود. این تغییر سبب خواهد شد که در زمان کمتری استراحت بیشتر و موثرتری داشته باشیم.

5- بنده در يكي از سوال هايم قبلا پرسيده بودم كه ايا بايد براي نتيجه بهتر مثلا پريست كاهش خواب را از طريق برنامه اديت صدا چند بار بهم وصل كنيم تا زمان آن در مجموع مثلا 2 ساعت شود و بعد گوش كنيم كه شما فرموديد چه زمان 10دقيقه باشد چه 20 دقيقه فقط يكبار آن را گوش دهيد. در نرم افزار خاصيتي وجود دارد كه ميتوانيم زمان يك پريست را تا يكساعت تغيير دهيم كم كنيم يا زياد. كي از اين خاصيت استفاده ميكنيم؟

جواب: این خاصیت وقتی بکار می رود که بخواهید امواج جدیدی طراحی کنید یا تغییراتی روی امواج موجود بدهید. اکیدا توصیه می کنم که اگر دانش و تسلط لازم را در این زمینه ندارید، از اینکار خودداری نمایید زیرا ممکنست عواقب جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد. بدون اغراق  می گویم که استفاده نادرست از این فرکانسهامی تواند حتی منجر به عوارضی از قبیل بیخوابی، عدم تعادل جسمی و روانی، بی ثباتی و حتی مرگ گردد.

6- در بيداري در مطالعه ، مديتيشن، تمركز و ... چطور بايد از اين فركانسها استفاده كنيم كه حداكثر بهره را ببريم و اگر ميخواهيم بدانيم يك پريست اثر بخش است يا خير چه مدت بايد ان را امتحان كنيم كه بفهميم جواب ميدهد يا خير

جواب: استفاده از این فرکانسها در بیداری و خواب تفاوتی ندارد. بکمک یک گوشی هدفون مناسب به امواج گوش خواهید داد و نتیجه خواهید گرفت. همه پریستها کم یا زیاد جواب خواهند داد اما تجربه شخصی خود من این بوده که اگر پس از 3 روز استفاده مداوم نتیجه نگرفتید، باید بررسی نموده و شرایط خود یا موج مورد استفاده را تغییر دهید.

7- و آخرين سوءال بنده اگر ميشود توضيح دهيد چطور در اثناء خواب عميق عمل يادگيري اتفاق مي افتد.

جواب: پژوهشگران عصب شناسي كه در مورد خواب تحقيق مي‌كنند، مي‌گويند روياها نتيجه نوعي فعاليت مغزي هستند. اين فعاليت مغزي حتي مي‌تواند موجب يادگيري در زمان خواب شود.
متخصصان اعصاب مي‌گويند: هنگام خواب عميق، نرون ‌هاي مغزي با هم ارتباط برقرار مي‌كنند و آنچه پيش از خواب رخ داده را دوره مي‌كنند. اين فعاليت توانايي ذهن را افزايش مي‌دهد و ظرفيت به خاطرسپاري و يادآوري يك فعاليت را بيشتر مي‌كند.
علاوه بر شيوه يادگيري هشيارانه ، انسان داراي استعداد يادگيري مطالب جديد به صورت ناخودآگاه و به كمك ضمير ناهشيار نيز مي باشد. با گذشت سن مقاومت و اينرسي ذهن در مقابل يادگيري مطالب جديد ، بخصوص زبان هاي جديد بيشتر مي شود.مقاومت ذهن هشيار در مقابل فرآيند يادگيري زبان جديد بسيار بيشتر از مطالب علمي بكر و تازه است ، چرا كه زبان ابزار تفكر ماست و ما در طول شبانه روز به كمك زبان مادري خود دائم در حال صحبت كردن با خود و در حقيقت فكر كردن هستيم و بديهي است كه يادگيري لغات جديد به معناي وسعت بخشيدن به دايره تفكر است كه معمولا ذهن به خاطر ترس از ناشناخته ها هميشه در اين خصوص مقاومت زيادي از خود نشان مي دهد. برعكس وقتي انسان خواب است ، دخالت ضمير هشيار و به بياني دانسته هاي قبلي در فرآينده يادگيري و يادسپاري به حداقل مي رسد و در نتيجه كالبد شخص براي جذب مطالب جديد مستعد تر و آماده تر است.
ماحصل مطالب فوق را مي توان اينگونه خلاصه كرد كه انسان در خواب براي يادگيري مستعد تر و آماده تر است ، چرا كه دخالت افكار و باورهاي مزاحم و منطقي در اين حالت به حداقل مي رسد. از سوي ديگر بدن انسان و بخصوص ذهن انسان به خاطر ذات الكتروشيميايي فرآيند تفكر دائم در حال تشعشع امواج فركانس پائين آكوستيكي است كه اين فركانس ها براي تمام اجزاي بدن بخصوص بخش هاي مختلف مغز آشنا مي باشند. براي هر فركانس يك حالت روحي خاص وجود دارد كه اين موضوع در خصوص حالت روحي يادگيري  نيز صادق است. با كمك نرم افزارهاي مولد امواج مغزي می توان دقيقا امواج مربوط به يادگيري را شناسايي و بازتوليد نمود و با تلفيق اين امواج با مطالب آموزشي و به كمك تكنيك سه بعدي سازي و پخش صدا به صورت سوپر استريوي ديناميكي در داخل مغز، اين امكان را فراهم ساخت تا ضمير ناخودآگاه از حالت بي حسي و عدم دخالت بخش منطق و هشيار ذهن سود جسته و به طور سريع و غير خطي و حسي آموزشها را فورا جذب و به طور ماندگار در خود حفظ كند.

ميدانم بعضي از سوالهايم تكراري است و ممكن است عصباني شده باشيد و اصلا جواب ندهيد و يا بگوييد جواب اين سوالها را قبلا داده ام و يا هر چيز ديگري. اما اين سوءالهاي ذهن من است و اگر ميخواهيد بنده چيزي ياد بگيرم جواب اين سوالها را به من بدهيد ان هم كامل تا مطلب جا بيفتد. البته ممكن است تمامي كساني كه در اين تاپيك اعلام كرده اند كه ماهها به اين پريستها گوش داده اند ولي موفق به اخذ نتيجه نشده اند يكي از نكات مفهومي بالا را رعايت ننموده باشند

جواب: بهر حال تلاش کردم که پاسخ کامل باشد البته کامل بودن پاسخ به معنای مفصل نوشتن نیست! سعی کردم جواب مناسب و کامل و در عین حال با نهایت سادگی بیان گردد. بقول انیشتین هر چیز را می توان تا سر حد ممکن ساده کرد، اما نه ساده تر از آن!

در هر صورت چه پاسخ كامل بدهيد و چه به هر دليل ندهيد دوستتان دارم چون انساني عملگرا و بخشنده هستيد و ممكن است صلاح نباشد كه كامل توضيح دهيد. من براي شما پيغام خصوصي هم فرستاده ام و ادرس ايميل بنده هم چنانچه نياز باشد در كارتابلتان وجود دارد.
سپاسگذار و بدرود .

جواب: از لطف و محبت شما و همه دوستان ممنونم و بهترینها را برایتان آرزو می کنم.

dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), trickster (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط hemmati » چهارشنبه اسفند ماه 17, 1389 00:13

mahmoodkadada نوشته است:با سلام
آقای همتی چند بار پیام شخصی گذاشتم جواب ندادید من از گفتگوی درونی
رنج می برم پریست مناسب می خواستم یک مشکل دیگه هم دارم که اگه آدرس اسمسل یا موبایلتون بدید با هاتون در میان میذارم mastering astral projection ro ham aghe lotf konid baram email konid
mggkg@yahoo.com

دوست عزیزم سلام
یک پیام خصوصی بیشتر از شما ندارم که آنهم جواب داده ام. شاید به دست شما نرسیده است که اگر بفرمایید دوباره ارسال خواهم نمود.
در ضمن مشخصات من شامل آدرس ایمیل و سایر موارد در زیر پستها آمده است.
اگر باز هم موردی بود از طریق ایمیل یا پیام خصوصی با من در تماس باشید.

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها:
dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط mahmoodkadada » چهارشنبه اسفند ماه 18, 1389 12:12

ba salam man payami nagereftam dore mastering astral projection mikhastam  va ye  moj ke be yad giri zaban va kam kardane ghofteghoye daruni komak kone mggkg@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب mahmoodkadada تشکر کننده ها:

mahmoodkadada
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط rezaa » سه شنبه اسفند ماه 24, 1389 11:36

با سلام خدمت همگي دوستان
جناب اقاي همتي از جوابهاي كامل و تمام شما بسيار سپاسگذارم. آنچهدر اين زمينه ميخواستم گرفتم بخصوص شايد سلامتيم را درمرحله اول نجات دادم چون من بعضي وقتها شبها از هنگام خواب تا نزديكيهاي صبح بصورت تكراري به اين امواج گوش ميدادم و به محض بيدار شدن انگار يك هفته بود كه نخوابيده بودم يا حالاتي شبيه به صرع وتشنج در هنگام گوش دادن به من دست ميداد. در هر صورت از راهنمايي كاربردي شما بازهم تشكر ميكنم.
سوالات ديگري دارم در مورد تكنيك استفاده از اين امواج :
1-براي يادگيري يك زبان خارجي در خواب آيا مراحل ذيل را بايد انجام دهم؟
       1-1 قبل از خواب گوش دادن به يك پريست خواب عميق يا پريست            كاهش  خواب
      2-1 بلافاصله پس از اتمام  اين پريست، ارسال امواج يادگيري مثل Learning aid و همزمان با آن پخش مطالب مورد نياز جهت يادگيري بصورت امواج سوپر استريو

2- اگر مدت يك موج يادگيري مثل (Learning aid) مثلا 40 دقيقه است ايا اين قضيه به اين معني ميباشد كه كل فرصت يادگيري در طول خواب 40 دقيقه است؟ يا نه ضمير نيمه خوداگاه و ناخوداگاه از زمان شروع موج تا اتمام ان و تا زمان بيداري (چند ساعت پس از پايان موج) در حالتي قرار ميگيرد كه امادگي پذيرش و بخاطر سپردن مطالب را دارد.
3- به چه نحو بايد در اين نرم افزار يك فايل صوتي را كه ميخواهيم بر روي ما اثر كند، چه براي يادگيري و چه براي مثلا پيامهاي تاكيدي (Sublminal Message) و ... بصورت سوپر استريو دراوريم تا بصورت غير خطي مستقيما به مغر ما وارد شود. اگرميشود در اين خصوص راهنمايي بيشتري بفرمايييد.آيا بايد فايل مورد نظر را Back grand  امواج پخش شده نماييم؟اگر اينطور است پس وقتي كه پس از مدت زمان معيني كه مثلا پريست يادگيري تمام ميشود و طبق فرمايش شما نبايد ديگر به اين امواج گوش كنيم چطور ميتوانيم بصورت 3 بعدي به نوارهاي زبان و يا ... گوش كنيم. باز بنده مطالب تاپيك را كه خواندم متوچه چگونگي اينتكنيك نشدم . اگرميشود در اين خصوص هم راهنمايي لازم  را مبذول فرماييد.
4- مطالعه در بيداري به چه نحو است؟
آيا موج يادگيري  را گوش ميدهيم و همزمان مطالعه ميكنيم يا مثلا لغت حفظ ميكنيم و پس از اتمام موج به مطالعه ادامه ميدهيم؟ اگر زمان مطالعه ما چند ساعت باشد پس از چه مدت دوباره بايد در حين مطالعه همان موج را گوش كنيم.  
5-اگرميشود نحوه اضاف نمودن يك فايل صوني را به اين امواج براي استفاده از خاصيت سوپر استريو بيان فرماييد.
با سپاس فراوان و سلامتي روز افزون براي شما

rezaa
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط mahmoodkadada » پنج شنبه اسفند ماه 26, 1389 12:46

Ba salam man chand bar baratun pm gozashtam javabetun be dastam narasid man mikham zaban eng yad begiram baram moheme cd khub ham peydakardam vali moghe ghosh dadan havasam part mishe che joori mitunam az amvaj komak begiram aval be amvaj ghosh bedam bad be zaban chejoori hamzaman mitunam be dotash ghush bedam pkayje asteral projection marbut be parvaze rooh ro ham mikhastam

mahmoodkadada
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط mahmoodkadada » پنج شنبه اسفند ماه 26, 1389 12:49

soalate man ham shabihe agha rezaa hastan

mahmoodkadada
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط rezaa » دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 08:14

با سلام به همه دوستان عزيز و دوست و استاد ارجمند جناب آقاي همتي
هر چند با تاخير ولي سال نو را به همه دوستان تبريك عرض ميكنم و اميدوارم در سال 90  ابتدا رضايت و عنايت پروردگار شامل حال تمامي عزيزان باشد و بعد از ان هم حداقل  يكي از اصلي ترين خواسته ها و ارزوها ي همه دوستان بزرگوار محقق گردد. به اميد سالي پر از عافيت و سلامتي براي شما .

rezaa
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط hemmati » پنج شنبه فروردين ماه 18, 1390 23:27

دوست عزیزم rezaa، سلام
از شکیبایی شما بسیار سپاسگزارم. این هم پاسخ سوالات شما:
1-براي يادگيري يك زبان خارجي در خواب آيا مراحل ذيل را بايد انجام دهم؟
       1-1 قبل از خواب گوش دادن به يك پريست خواب عميق يا پريست كاهش خواب
      2-1 بلافاصله پس از اتمام  اين پريست، ارسال امواج يادگيري مثل Learning aid و همزمان با آن پخش مطالب مورد نياز جهت يادگيري بصورت امواج سوپر استريو
جواب: ابتدا پریست لازم برای بردن مغز به حالت آلفا یا ترکیبی از تتا و آلفا و سپس امواج یادگیری و تمرکز به همراه پخش مطالب
2- اگر مدت يك موج يادگيري مثل (Learning aid) مثلا 40 دقيقه است ايا اين قضيه به اين معني ميباشد كه كل فرصت يادگيري در طول خواب 40 دقيقه است؟ يا نه ضمير نيمه خوداگاه و ناخوداگاه از زمان شروع موج تا اتمام ان و تا زمان بيداري (چند ساعت پس از پايان موج) در حالتي قرار ميگيرد كه امادگي پذيرش و بخاطر سپردن مطالب را دارد.
جواب: همه امواج اینگونه نیستند، برخی برای آماده نمودن مغز جهت شروع یادگیری هستند و برخی برای پخش در حین یادگیری بعنوان موج پیش زمینه می باشند که محدودیت زمانی ندارند.
3- به چه نحو بايد در اين نرم افزار يك فايل صوتي را كه ميخواهيم بر روي ما اثر كند، چه براي يادگيري و چه براي مثلا پيامهاي تاكيدي (Sublminal Message) و ... بصورت سوپر استريو دراوريم تا بصورت غير خطي مستقيما به مغر ما وارد شود. اگرميشود در اين خصوص راهنمايي بيشتري بفرمايييد.آيا بايد فايل مورد نظر را Back grand  امواج پخش شده نماييم؟اگر اينطور است پس وقتي كه پس از مدت زمان معيني كه مثلا پريست يادگيري تمام ميشود و طبق فرمايش شما نبايد ديگر به اين امواج گوش كنيم چطور ميتوانيم بصورت 3 بعدي به نوارهاي زبان و يا ... گوش كنيم. باز بنده مطالب تاپيك را كه خواندم متوچه چگونگي اينتكنيك نشدم . اگرميشود در اين خصوص هم راهنمايي لازم  را مبذول فرماييد.
جواب: همانطور که در جواب سوال 2 ذکر شد امواجی که برای background می باشند محدودیت زمانی ندارند و می توانید آنها را در loop قرار داده و بعنوان background استفاده نمایید.
4- مطالعه در بيداري به چه نحو است؟
آيا موج يادگيري  را گوش ميدهيم و همزمان مطالعه ميكنيم يا مثلا لغت حفظ ميكنيم و پس از اتمام موج به مطالعه ادامه ميدهيم؟ اگر زمان مطالعه ما چند ساعت باشد پس از چه مدت دوباره بايد در حين مطالعه همان موج را گوش كنيم.  
جواب: قبل از مطالعه می توان مغز را توسط امواج . تلقینات مناسب در حالت آلفا قرار داد. گوش نمودن به صورت همزمان با مطالعه ممکنست موجب خستگی مفرط و عدم تمرکز گردد.
5-اگرميشود نحوه اضاف نمودن يك فايل صوني را به اين امواج براي استفاده از خاصيت سوپر استريو بيان فرماييد.
باید فایل صوتی را در نرم افزاری که قابلیت میکس نمودن امواج صوتی به صورت استریو را داشته باشد باز نموده و با کانالهای چپ و راست آن، کانالهای چپ و راست موج و سایر اصوات را میکس نماییم. نرم افزارهای بسیاری برای این کار موجودند. بعنوان مثال می توانید از adobe audition استفاده نمایید که کار با آن ساده بوده و امکانات مناسبی دارد.
با آرزوی بهترینها برای شما دوستان عزیزم

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط akz1100 » شنبه فروردين ماه 20, 1390 19:40

سلام خدمت همگی دوستان  :)

من تازه با این نرم افزار آشنا شدم...
چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنونم میشم.

1. کار با این نرم افزار چه جوریه؟ یعنی اگه من بخوام یه موجی رو گوش بدم فقط باید انتخاب کنم و پلی رو بزنم ؟؟؟؟؟  :roll:

2. توی چه محیطی باید از نرم افزار استفاده بشه؟  :roll:

3. مثلا من هدفون رو زدم و یه موجی رو انتخاب کردم ( مثلا learning aid ) از همون لحظه میتونم شروع به خوندن درس کنم یا نه؟؟

4. میشه امواجی رو که واسه یادگیری و درس خوندن هست رو معرفی کنید...  :idea:

ممنون میشم زودی جوابم رو بدید  :D

برای نویسنده این مطلب akz1100 تشکر کننده ها: 2

akz1100
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه فروردين ماه 19, 1390 00:00
تشکر شده: 4 بار

پستتوسط hemmati » شنبه فروردين ماه 20, 1390 20:56

akz1100 نوشته است:سلام خدمت همگی دوستان  :)

من تازه با این نرم افزار آشنا شدم...
چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنونم میشم.

1. کار با این نرم افزار چه جوریه؟ یعنی اگه من بخوام یه موجی رو گوش بدم فقط باید انتخاب کنم و پلی رو بزنم ؟؟؟؟؟  :roll:

2. توی چه محیطی باید از نرم افزار استفاده بشه؟  :roll:

3. مثلا من هدفون رو زدم و یه موجی رو انتخاب کردم ( مثلا learning aid ) از همون لحظه میتونم شروع به خوندن درس کنم یا نه؟؟

4. میشه امواجی رو که واسه یادگیری و درس خوندن هست رو معرفی کنید...  :idea:

ممنون میشم زودی جوابم رو بدید  :D

دوست عزیزم سلام
قبل از هر چیز توصیه می کنم که مطالب قبلی را با دقت بخوانید که بسیاری نکات و سوالهای مشابه در آنها پاسخ داده شده است. این هم جوابهای شما:
1- مثل نرم افزارهای دیگر! فقط کافیست از هدفون با کیفیت خوب استفاده نمایید و سپس انتخاب موج و Play!
2- در محیط ویندوز نصب و اجرا می گردد.
3- اگر مطالب قبلی را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که برخی امواج برای پخش در Background طراحی شده اند اما برخی دیگر برای پخش قبل از انجام عمل یادگیری و درس خواندن هستند. سری اول را می توانید حین درس خواندن گوش دهید.
4- به بخش http://www.bwgen.com/inx_focus_dat.htm سر بزنید و امواج مربوطه را دانلود و در نرم افزار Import نمایید.

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط akz1100 » يکشنبه فروردين ماه 21, 1390 13:39

ممنونم  :P

برای نویسنده این مطلب akz1100 تشکر کننده ها: 2

akz1100
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه فروردين ماه 19, 1390 00:00
تشکر شده: 4 بار

پستتوسط rezaa » دوشنبه ارديبهشت ماه 5, 1390 10:33

با سلام خدمت همگي دوستان
استاد عزيز /جناب اقاي همتي
1- در سوال مربوط به يادگيري در خواب پاسخ داديد ابتدا امواج مخصوص بردن مغز بحالت الفا يا تركيبي ار الفا و تتا و سپس پخش امواج يادگيري، مگر امواج يادگيري خودشان تركيبي از اين دوموج نيستند؟ يعني براي يادگيري در خواب قبل از امواج يادگيري بايد از موج ديگري استفاده كرد؟ قبلا چيزي در اين خصوص نفرموده بودبد لطفا راهنمايي بفرماييد. همچنين در صورت امكان لينكهاي اين امواج را در تاپيك قار دهيد.  
2 - در قسمت ديگر پاسختان فرموديد بعضي از امواج براي پيش زمينه هستند و محدوديت براي پخش ندارند اگر ميشود كمي توضيح دهيد اين امواج چه كارميكنند  و در صورت امكان لينك اين امواج را هم در تاپيك قرار دهيد. ايا براي هر منظوري اين امواج را ميشود استفاده كرد يعني يك موج بك گراند براي كليه مقاصد قابل استفاده است؟
3- نظرتان در خصوص نرم افزار SHARM چيست.
4- اگر ميشود لينكهاي جديد دانلود نرم افزارهاي امواج مغزي را باز هم در دسترس قرار دهيد .من هر سه نرم افزار قبلي را دانلود كردم ولي هيچكدام كار نمي كنند.
5- شما يك سنتر به نام Lindover  داريد كه بعضي وقتها به انجا ارجاع مي دهيد. اگر ميشود كمي در مورد نحوه استفاده از ان توضيح دهيد چون يك سايت تمام انگليسي هست كه من نتوانستم ردي از اثار شما انجا پيدا كنم.
با تشكر از شما

برای نویسنده این مطلب rezaa تشکر کننده ها:

rezaa
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط motafavet » سه شنبه مرداد ماه 18, 1390 18:49

موج sleep_Reducer جهت خواب کمتر و راحت تر معرفی شده

لطفا بفرمایید چه زمان و چگونه استفاده نماییم ؟ کامل شرح دهید
آیا باید قبل از آن به موج دیگری گوش سپرد؟

-------------------------
امواج مطالعه را نیز کامل شرح دهید تا ما بدانیم چگونه می توانیم به حد شما برسیم ؟ و آیا شما اکنون نیز مانند قبل آن قابلیت ها را دارید ؟
با تشکر از شما
دوستدار تمامی با معرفتان عالم !
سعی کنیم وجود و اعمالمان برای خدا باشد

برای نویسنده این مطلب motafavet تشکر کننده ها:

motafavet
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه ارديبهشت ماه 12, 1390 00:00
تشکر کرده: 8 بار
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط hemmati » چهارشنبه مرداد ماه 19, 1390 15:06

دوست عزیزم سلام
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان
بدیهی است که هنگام خواب باید به این موج گوش کرد و موج دیگری لازم نیست. کافیست یکبار آنرا گوش نمایید.
امواج مطالعه مربوط به تمرکز حواس می باشد که در بخش http://www.bwgen.com/inx_focus_dat.htm می توانید آنها را دانلود نمایید. همه می توانند به این حد برسند و کار عجیبی نیست که فقط برخی افراد بتوانند انجام دهند. در ضمن تاثیر امواج دائمی نیست و مغز پس از مدتی از این حالت خارج می شود. اما با تکرار این موارد می توان مغز را تربیت نموده و ورزیده نمود، همانند استفاده از تجهیزات بدن سازی جهت تقویت جسم. اکنون نیز این قابلیتها باقی مانده و موارد جدیدی نیز ایجاد شده است.
برایتان آرزوی بهترینها را دارم.

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 4
dariush81 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), motafavet (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), nirvana2 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), zohre11 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 33.33%

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط motafavet » شنبه مرداد ماه 21, 1390 03:03

جناب همتی عزیز
لطفا نظر خود را نسبت به این سه موج جهت برون فکنی بفرمایید .
Astral_Projection_6_3hz
Relax_sleep_and_stay_concious
Astral_Research

شما در جایی فرموده اید قبل از Mastering Astral Projection
کتاب دینامیک اختری را مطالعه و از امواج دیگری استفاده نماییم .
شما استفاده از کدام موج ( پریست ) را می پسندید ؟
آیا خود پریست خاصی را مد نظر دارید ؟

نتایج استفاده بنده از پریست Astral_Research بدین شرح است :
1بار - پس از 25 دقیقه بدنم تکان بسیار شدیدی خورد که باعث بیرون آمدن من از حالت آلفا شد
2- پس از 30 دقیقه تاثیری نداشت ، اما خواب هایم واضح تر گشته .
3- فقط باعث خواب دیدنم میشود .

بنده کاملا تابع راهنمایی های شما هستم . هر طور که صلاح بدانید .
سعی کنیم وجود و اعمالمان برای خدا باشد

برای نویسنده این مطلب motafavet تشکر کننده ها:
hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

motafavet
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه ارديبهشت ماه 12, 1390 00:00
تشکر کرده: 8 بار
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط motafavet » چهارشنبه مرداد ماه 26, 1390 12:41