با كامپيوتر خودرا هيپنوتيزم كنيد

خودهيپنوتيزم ، كامپيوتر ، هيپنوتيزم ، نرم افزار ، آموزش

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

با كامپيوتر خودرا هيپنوتيزم كنيد

پستتوسط aram » چهارشنبه آبان ماه 27, 1388 12:28

با كامپيوتر خود را هيپنوتيزم كنيد.
Subliminal Flash
از طريق هيپنوتيزم مي‌توان بر روي ناخود‌آگاه تلقين كرد. اين تلقينات در حالت هوشياري نيز امكان پذير است. ولي تلقيناتي كه در حالت هوشياري انجام گيرد توسط مغز چپ فيلتر مي‌شود و اجازه نمي‌دهد كه وارد مغز سمت راست گردد. روش تلقينات زير آستانه‌اي مغز بدون اينكه به مغز سمت چپ اجازه تجزيه و تحليل بدهد تلقينات وارد مغز راست گرديد و اثرات خود را مي‌گذارد. هيپنوتيزم با كامپيوتر يا تلقين بوسيله كامپيوتر بدين طريق انجام مي‌پذيرد كه همانطور كه شما مشغول كارهاي روزانه‌تان از طريق كامپيوتر هستيد اين برنامه اجرا مي‌شود و اين برنامه تلقينات را بصورت نوشتاري يا ديداري كه باز بصورت بصري انجام مي‌گيرد بدون اينكه شما متوجه آن بشويد و مغز سمت چپ بخواهد آن را تجزيه و تحليل كند وارد نيمكره راست شده و اثرات خود را مي‌گذارد. تصاوير و نوشته‌ها در كسري از ثانيه ( 10 الي 80 ميلي ثانيه) بر روي مانيتور ظاهر مي‌شوند كه قابل تشخيص نيستند ولي اثرات زير آستانه‌اي خود را بروي مغز مي‌گذارند. چون اين تلقينات مرتباً در هر ثانيه اجرا مي‌شود و بدليل دفعات زياد تلقين، اثرات آن ظاهر مي‌گردد. در اين برنامه شما مي‌توانيد تلقين را بصورت فارسي بنويسيد و يا آن را ويرايش كنيد و هر تلقيني كه دلخواهتان است را در آن قرار دهيد و با انتخاب تلقينات، برنامه را شروع كنيد. در اين زمان است كه كامپيوتر شما را هيپنوتيزم مي‌كند و بصورت مسلسل تلقينات زير آستانه‌‌اي كه قابل شناسايي و ردگيري نمي‌باشند بر روي مغزتان اجرا مي‌گردد. شما از اين برنامه مي‌توانيد براي بالا بردن اعتماد به نفس، آرامش، يادگيري، دوست داشتن خود، شادي، لذت، مشكلات جسمي و جنسي، از بين بردن ترسها و بسياري از خواسته‌هايتان استفاده كنيد.
اين برنامه اين قابليت را دارد كه هنگام بالا آمدن ويندوز اجرا شود و تلقينات را هميشه بر روي كامپيوتر شما داشته باشيد. با استفاده از اين برنامه تأثيرات سريع و عميقي مي‌توانيد برروي خودتان اجرا كنيد.
حالا كه قرار است در طول روز ساعت‌ها روبروي مانيتور بنشينيد پس اجازه دهيد كامپيوتر شما را هيپنوتيزم كند و تلقينات را بر روي شما اجرا كند. حالا هر چقدر بيشتر روبروي كامپيوتر قرار گيريد تأثيرات يا جملات تأكيدي بيشتر خواهد شد و شما بيشتر از آن استفاده خواهيد كرد.
از روش هيپنوتيزم از طريق كامپيوتر شما مي‌توانيد پيامهايي كه مي‌خواهيد به ناخودآگاه بدهيد استفاده كنيد. بعضي از مواردي كه مي‌توان از طريق تلقينات زير آستانه‌اي مغز بر روي مغز تأثير گذاشت و از آن در زندگي روزمره استفاده نمود.
افزايش جسارت و جرأت، موفقيت، لاغري بصورت محسوس، سيگار كشيدن، برنده شدن، دوباره جوان شدن، جذب همسر، اعتماد، اطمينان، شادي، سرعت، تمركز، ضد استرس، آرامش، روح همكاري گروهي، مثبت انديشي، از بين بردن اهمال كاري، بالا بردن عشق، بهبودي حافظه، بهبودي قدرت چشم، امتحان، كاهش درد، اعتياد به الكل، اعتياد به دارو، مواد مخدر، از بين بردن افسردگي، پوست شفاف، پيدا كردن دوست، رانندگي بهتر، نتايج بهتر در ورزش، ترس از پرواز، بخشش.
بعضي از مواردي كه مي‌توان از طريق تلقينات زير آستانه‌اي مغز بر روي مغز تأثير گذاشت و از آن در زندگي روزمره استفاده نمود.

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

آخرين ويرايش توسط aram on سه شنبه دي ماه 1, 1388 23:40, ويرايش شده در 2.
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 5
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), davinci_rsb (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), ehsan55 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), fear (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), virangar65 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 41.67%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار
امتياز: 0

پستتوسط Adib » چهارشنبه آبان ماه 27, 1388 17:32

سلام. من حدود 15 ساله زمینه های روحی فعالیت می کنم . بعضی موقع ها مثلا بعد از 1 سال احساس می کنم تنها هستم و کسی نیست باهاش در مورد کارهایی که انجام میدم حرف بزنم به خاطر همین تا حدود چند هفته تمرین رو ادامه نمی دم . اما بعضی چیزهارو که میبینم برام جرقه ایجاد می کنه . دیدن سایت شما باعث شد من امروز 4 بار از جسمم خارج شم اما با روشهای خودم.  خواستم تشکر کنم چون با دیدن سایتتون و فعالیتتون رو من تاثیر خوبی گذاشتید. این احساسی که می فهمم هستند کسانی که دارند به شدت در این زمینه فعالیت می کنند در من پر رنگتر شد. مرسی
Adib
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 23, 1388 01:00
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 2 بار

پستتوسط aram » پنج شنبه آبان ماه 28, 1388 11:18

Adib نوشته است:سلام. من حدود 15 ساله زمینه های روحی فعالیت می کنم . بعضی موقع ها مثلا بعد از 1 سال احساس می کنم تنها هستم و کسی نیست باهاش در مورد کارهایی که انجام میدم حرف بزنم به خاطر همین تا حدود چند هفته تمرین رو ادامه نمی دم . اما بعضی چیزهارو که میبینم برام جرقه ایجاد می کنه . دیدن سایت شما باعث شد من امروز 4 بار از جسمم خارج شم اما با روشهای خودم.  خواستم تشکر کنم چون با دیدن سایتتون و فعالیتتون رو من تاثیر خوبی گذاشتید. این احساسی که می فهمم هستند کسانی که دارند به شدت در این زمینه فعالیت می کنند در من پر رنگتر شد. مرسی

سلام :
سعي كنيد اين توانايي را كه داريد هدفمند كنيد و در زندگي روزمره از آن استفاده كنيد. اگر بتوانيد در شرايطي كه پرواز روح به شما دست ميدهد در زمينه هاي كاربردي زندگي و اهداف زندگيتان مثل موفقيت كسب و كار ، اعتماد بنفس ، يادگيري ، حافظه استفاده كنيد تاثيرات عميقي در رشد شما خواهد گذاشت . پس از اين قدرت كه در شما وجود دارد و بسياري افراد خواهان رسيدن به آن هستند استفاده كنيد تا زندگيتان رونق بخشيده شود. انجام تمرينات مرتب و منظم موجب مي شود كه گاهي اوقات احساس تنهايي نكنيم . موفق باشيد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط mn56119 » جمعه آبان ماه 29, 1388 13:20

سلام و خسته نباشید
من دقیقا متوجه کار این نرم افزار نشدم یعنی با اجرا کردن این نرم افزار ، نرم افزار خودش شروع می کنه جملاتی رو نمایش می ده...؟
ممنون می شم طوری توضیح بدین که من متوجه بشم
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
mn56119
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 28, 1388 01:00
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط aram » جمعه آبان ماه 29, 1388 15:16

mn56119 نوشته است:سلام و خسته نباشید
من دقیقا متوجه کار این نرم افزار نشدم یعنی با اجرا کردن این نرم افزار ، نرم افزار خودش شروع می کنه جملاتی رو نمایش می ده...؟
ممنون می شم طوری توضیح بدین که من متوجه بشم
عضويت  / ورود

سلام : اين نرم افزار جملات تاكيدي كه به صورت فارسي يا انگليسي در آن نوشته شود را بدون اينكه ضمير آگاه شما متوجه شود روي صفحه دسكتاپ ظاهر ميكند و تاثير خود را بر روي ناخود اگاه مي گذارد . كافي است نرم افرار را اجرا كنيد و در قسمت edit & add  جملات و چيزهايي كه مي خواهي بهتر انجام دهيد يا بهتر انجام گيرد را به آن اضافه دكنيد و كليد استارت را بزنيد تا زمانيكه شما مشغول كارتان در جلو كامپيوتر هستيد نرم افزار شما را هيپنوتيزم مي كند و شما مي توانيد تلقين هاي هيپنوتيزمي را در ان اجرا كنيد تا اثرات هيپنوتيزمي آن را ببينيد. در واقع با اين نرم افزار شما به كامپيوتر اجازه مي دهيد كه شما را هيپنوتيزم كند . مثلا شما مي خواهيد در جلسه اي كه فردا داريد خونسرد باشيد و يا با تسلط كافي برخورد كنيد براي اين منظور مي توانيد اين جملات را بكار ببريد: من بر روي خود تسلط درام . من در جلسه ... عالي ظاهر مي شوم . من خودم را قبول دارم.   من لياقت بهترين چيزها را دارم.
بدليل تكرار زياد تلقين به صورت نوشتاري بر روي كامپيوتر ، مغزتان هيپنوتيزم شده است و آن كار را با مقاومت كمتري اجرا مي كند.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط mn56119 » جمعه آبان ماه 29, 1388 17:24

ممنون استاد آرام برنامه خوبی هست دانلودش کردم
یک سوال داشتم و اینکه زمان نمایش بر حسب ms بهتره رو چند باشه یا اینکه هیچ فرقی نمی کنه؟
mn56119
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 28, 1388 01:00
تشکر کرده: 2 بار

پستتوسط aram » شنبه آبان ماه 30, 1388 10:46

mn56119 نوشته است:ممنون استاد آرام برنامه خوبی هست دانلودش کردم
یک سوال داشتم و اینکه زمان نمایش بر حسب ms بهتره رو چند باشه یا اینکه هیچ فرقی نمی کنه؟

درود بر شما:
زمان برنامه بهتر است بر 10 ms  باشد . البته در 80 ms  شما نوشته ها را بر صفحه كامپيوتر مي بينيد . در برنامه هيپنوتيزم با كامپيوتر بهتر است ضمير خود اگاه شما كمتر درگير شود و بگذاريد ناخودآگاهتان برنامه ريزي گردد. پس از اينكه برنامه هيپنوتيزم با كامپيوتر را اجرا كرديد در قسمت اديت برويد مطالب و جملات تاكيدي را به برنامه هيپنوتيزم با كامپيوتر اضافه كنيد و به كارتان برسيد . هرچقدر زمان كوتاهتر باشد ضمير خود اگاه شما كمتر درگير مي شود و اثرات آن بيشتر نمايان مي گردد. استفاده كنيد منتظر تاثيرات آن باشيد . ما را از اثرات آن مطلع كنيد . متشكرم.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mn56119 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

با كامپيوتر خود را هيپنوتيزم كني

پستتوسط Avd1357 » يکشنبه آذر ماه 8, 1388 09:47

با سلام خدمت استاد آرم عزير
چند سوال داشتم كه خدمت شما عرز ميكنم
1.نوع جملات بايد چگونه باشد؟ مثال
    (اسم فرد.. ) و بعد صفت يا حالتي كه مورد نظر .
    و يا بصورت
    ( من .... )  وبعد دوباره حالت و صوت مورد نظر .
    و كدام داراي اثر بيشتري است
2. محدوده عملكرد اين نوع هينوتيز كجا است و تا چه انداز ميتواند عميق شود و چه نوع انظاراتي ميتوان از آن داشت؟
3.زمان اثر آن  چقدر مي باشد و آيا در جملات آز بايد استفاده كرد و آيا استفاده از زمان مفيد است؟  
4.بهترين حوزه عملكرد اين روش كجا مي باشد ؟
5.آيا استفاده طولاني مدت از آن مثلاْ 7 تا 10  ساعت در  روز مشكلي ندارد؟
با تشكر

برای نویسنده این مطلب Avd1357 تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

Avd1357
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 3, 1388 01:00
تشکر کرده: 5 بار

پستتوسط nazgol » سه شنبه آذر ماه 10, 1388 15:25

سلام...
خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم... خودم هم نمی دونم چطوری شد؟!!!...
واقعا جالب شد... برنامه هیپنوتیزم رو هم لود کردم و استفاده خواهم کرد...

برای نویسنده این مطلب nazgol تشکر کننده ها:

nazgol
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 9, 1388 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 6 بار

پستتوسط nazgol » سه شنبه آذر ماه 10, 1388 15:32

یک سوالی داشتم: اینکه من مدتی روی خود هیپنوتیزمی کار کردم و تمرکز خوبی دارم ولی مشکل اینجاست که هر وقت که می خوام در حالت خود هیپنوتیزمی روی یک موضوعی متمرکز بشم یکهو یک نور شدیدی می بینم مثل اینکه چراغ روشن شد و بعد می ترسم و تمرکز کمتر میشه... البته من می تونم به راحتی با چشمای بسته در حالت تمرکز ببینم ولی به من گفتند که بهتره به این مسئله توجه نکنم و من هم زیاد به این موضوع توجه نمی کنم فقط قضیه این نور شدید هست که نتونستم ازش رد بشم و ادامه بدم حالتم رو... به نظر شما من چیکار باید بکنم؟؟

برای نویسنده این مطلب nazgol تشکر کننده ها:

nazgol
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 9, 1388 01:00
تشکر شده: 6 بار

پستتوسط aram » چهارشنبه آذر ماه 11, 1388 11:21

nazgol نوشته است:یک سوالی داشتم: اینکه من مدتی روی خود هیپنوتیزمی کار کردم و تمرکز خوبی دارم ولی مشکل اینجاست که هر وقت که می خوام در حالت خود هیپنوتیزمی روی یک موضوعی متمرکز بشم یکهو یک نور شدیدی می بینم مثل اینکه چراغ روشن شد و بعد می ترسم و تمرکز کمتر میشه... البته من می تونم به راحتی با چشمای بسته در حالت تمرکز ببینم ولی به من گفتند که بهتره به این مسئله توجه نکنم و من هم زیاد به این موضوع توجه نمی کنم فقط قضیه این نور شدید هست که نتونستم ازش رد بشم و ادامه بدم حالتم رو... به نظر شما من چیکار باید بکنم؟؟

نور شديدي كه در حالت خود هيپنوتيزم يا مديتيشن ديده مي شود به دليل گذر مي باشد . گذر يا تغييري كه است كه قرار است در كالبد انرژي ايجاد گردد بعضي افراد به ان ژرواز روح مي گويند يا برونفكني. به هر حال گاهي شما ممكن است نور شديدي ببينيد يا كانل نور را تجربه كنيد يا اينكه احساس كنيد از بلندي مي افتيد اينها همي نشانه هاي بيرون امدن از كالبد انرژيكي مي باشد. بيشتر افراد از اين حالت ترس دارند و ممكن است ديگر انجام نشود يا اينكه با حس خوبي همراه نباشد . اگر مي خواهيد از اين حس لذت ببريد يا خودتان را تا مي توانيد شل و رها كنيد. يكي از بهترين تمرين ها آدمك مغي مي باشد اين تمرين مي تواند به بدن شما ياد دهد كه خودش را رها مند تا تجربه خوبي داشته باشيد . تجربه نور يكي از زيباترين تجربه هاي عرفاني و متافيزك مي باشد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط Niloofar-92 » جمعه آذر ماه 13, 1388 14:41

سلام
یک سوال
انگلیسی یا فارسی بودن جملات تو تاثیر این نرم افزار مهم هست؟

برای نویسنده این مطلب Niloofar-92 تشکر کننده ها:

Niloofar-92
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه آذر ماه 7, 1388 01:00
تشکر کرده: 4 بار

پستتوسط aram » دوشنبه آذر ماه 16, 1388 22:57

سلام استاد من نرم افزار هيپنوتيزم با كامپيوتر شما را دانلود كردم
سوال داشتم اين نوشته اندازش چقدر باشه خوبه مثلا 72 اخرين سايزش خوبه
سوال بعدي اين كه اين نوشته وسط صفحه ظاهر ميشه يعني اگه من به بالاي صفحه نگاه كنم چطور ضمير نا خود اگاه مي بيند
و يك سوال اينكه  نوشته روي سرعت 10 معلوم نيست فقط مثل هاله ميمونه پس چطور ضمير ناخوداگاه ميتونه تشخيص بده
متشكرم
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط aram » چهارشنبه آذر ماه 18, 1388 10:42

aram نوشته است:سلام استاد من نرم افزار هيپنوتيزم با كامپيوتر شما را دانلود كردم
سوال داشتم اين نوشته اندازش چقدر باشه خوبه مثلا 72 اخرين سايزش خوبه
سوال بعدي اين كه اين نوشته وسط صفحه ظاهر ميشه يعني اگه من به بالاي صفحه نگاه كنم چطور ضمير نا خود اگاه مي بيند
و يك سوال اينكه  نوشته روي سرعت 10 معلوم نيست فقط مثل هاله ميمونه پس چطور ضمير ناخوداگاه ميتونه تشخيص بده
متشكرم

اين سوالي بود كه خيلي مطرح شده بود خواستم در قسمت تالار در مورد آن صحبت شود به همين دليل اينجا به آن مي پردازيم.
اندازه و سايز نوشته زياد مهم نيست ناخودآگاه هر اندازه اي كه بنويسيد در خود ذخيره مي كند و آن را دريافت مي كند.
در مورد سئال دوم ناخود اگاه در هر قسمتي از صفحه دسكتاپ كه ظاهر شود پيام را مي گيرد و نيازي نيست كه حتما جلو چشمان شما باشد.
بهتريت تاثير زماني است كه ذهن خود اگاه نتواند آنرا شناسايي كند تا از اين طريق پيام هاي داده شده توسط نرم افزار هيپنوتيزم بر روي ناخود اگاه تاثير بگذارد و ذهن شما را با خواسته هايي كه داريد هيپنوتيزم كند.
دوستان خوب من : زياد سخت گير نباشيد كمي به ذهنتان اجازه نفس كشيدن دهيد خيلي مهم نيست كه كارها درست و خوب انجام گيرد . ذهن انسان بسيار قوي است و اگر جايي اشتباه انجام گيد خودش درست مي كند. موفق باشيد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

Niloofar-92 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط amirhvr » چهارشنبه آذر ماه 25, 1388 12:08

با سلام
کتاب و کلیپ آموزشی استفاده از نرم افزار Subliminal Flash به پست اول اضافه شد.
.: سختی ها فانی اند ، سرسختان باقی :.
amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 29, 1388 01:00
تشکر کرده: 550 بار
تشکر شده: 7 بار

پستتوسط khodam » دوشنبه آذر ماه 30, 1388 17:34

سلام
من همين امروز سايت شما رو باز كردم
به خاطر مشكلاتي كه دارم شايد به هر طنابي چنگ ميزنم تا موفق بشم سايت شما رو ديدم با اينكه به اين چيزا اعتقادي نداشتم ولي ميخام با تمام قدرت كار هايي كه شما ميگيد رو انجام بدم
براي شروع همين نرم افزار رو دانلود كردم با اينكه نوشته هايي كه نوشتم رو حتي نميبينم ولي اميدوارم تاثير داشته باشه
ما رو از تجربيات خودتون بي نصيب نزاريد

برای نویسنده این مطلب khodam تشکر کننده ها:

khodam
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه آذر ماه 29, 1388 01:00

پستتوسط amirhvr » سه شنبه دي ماه 1, 1388 12:56

khodam نوشته است:سلام
من همين امروز سايت شما رو باز كردم
به خاطر مشكلاتي كه دارم شايد به هر طنابي چنگ ميزنم تا موفق بشم سايت شما رو ديدم با اينكه به اين چيزا اعتقادي نداشتم ولي ميخام با تمام قدرت كار هايي كه شما ميگيد رو انجام بدم
براي شروع همين نرم افزار رو دانلود كردم با اينكه نوشته هايي كه نوشتم رو حتي نميبينم ولي اميدوارم تاثير داشته باشه
ما رو از تجربيات خودتون بي نصيب نزاريد

سلام دوست عزیز
ابتدا خدمت شما خوش آمد عرض می کنم

برای دیدن عبارات کافیه تا در برنامه زمان Display every را second 1 انتخاب کنید و Display For را 80 ms انتخاب نمایید
همینطور طبق آموزش ارائه شده عبارات مورد نظر خودتون رو که بهش علاقه دارید (مثل آرامش ، قدرت و .. ) را درج کنید تا به نمایش در آیند

اگر سوالی داشتید در خدمت شما هستم

روحانی
amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

پستتوسط khodam » چهارشنبه دي ماه 1, 1388 02:14

با سلام دوباره
دكتر ارام توي يكي از پست ها گفتن كه هر چي مدتش كمتر باشه بهتره ميشه بگيد چيكار كنم؟

برای نویسنده این مطلب khodam تشکر کننده ها:

khodam
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه آذر ماه 29, 1388 01:00

پستتوسط virangar65 » چهارشنبه دي ماه 1, 1388 02:56

تو پست بالا گفتن بهتره رو 10 ms باشه
من دانلود کردم واقعا تحت تاثیر قرار می ده آدم رو
دست شما درد نکنه
فقط هیچ ضرری نداره؟
من خاص هستم، و برای اهداف خاص به زمین آمدم ، تو هم خاص هستی ، و برای اهداف خاص به زمین نائل شدی

فروشگاه اینترنتی نورشاپ

برای نویسنده این مطلب virangar65 تشکر کننده ها:

virangar65
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 23, 1388 01:00
تشکر کرده: 20 بار
تشکر شده: 17 بار

پستتوسط amirhvr » چهارشنبه دي ماه 2, 1388 10:54

اينكه نوشته هايي كه نوشتم رو حتي نميبينم

سلام
من بر اساس این جمله دوستمون عرض کردم با این زمان بندی انجام دهند تا مشاهده کنند
وگرنه گفته دکتر آرام درست است ..
amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

پستتوسط AliReza » شنبه دي ماه 5, 1388 06:18

با سلام،

بنده رفرش ریت این برنامه رو روی 10ms گذاشتم ولی باز هم توسط اطرافیان (نه خودم) دیده میشد! فکر میکنم بنا بر توضیحی که در راهنما نوشته شده احیانا مربوط به مشکلات خود سیستم باشد.

اما سوالی که داشتم، صفاتی مانند شادی، اعتماد به نفس، اراده و ... بیشتر نقش ذهنی دارند و بنابراین این برنامه احیانا میتونه اینها رو به ضمیر ناخوداگاه القا کنه، اما بعضی مسائل هستند که نیاز به نوعی استعداد یا آمادگی جسمی و روحی دارند، مثل تقویت حافظه، توانایی هیپنوتیزم پذیری، یا برون فکنی. آیا این برنامه با صرفا "القا کردن" میتونه این توانایی ها رو در فرد ایجاد کنه؟!

پیشاپیش از پاسختون ممنونم...

برای نویسنده این مطلب AliReza تشکر کننده ها:

AliReza
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه آذر ماه 1, 1388 01:00
تشکر کرده: 3 بار

پستتوسط virangar65 » يکشنبه دي ماه 6, 1388 18:31

سلامی دوباره
این برنامه ، یک برنامه جانبی هم در خودش داره به نام BrainWave Stimulator 2.1 میخ واستم بدونم این به چه کاری می یاد...؟توش تعدادی آهنگ هست برای پخش شدن این آهنگ ها برای مدیتیشن هستن...؟
با سپاس
من خاص هستم، و برای اهداف خاص به زمین آمدم ، تو هم خاص هستی ، و برای اهداف خاص به زمین نائل شدی

فروشگاه اینترنتی نورشاپ

برای نویسنده این مطلب virangar65 تشکر کننده ها:

virangar65
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 23, 1388 01:00
تشکر کرده: 20 بار
تشکر شده: 17 بار

پستتوسط sahar » پنج شنبه دي ماه 10, 1388 11:32

با سلام
من هم 2 روزه سایت شما را پیدا کردم و واقعا مجذوبش شدم. مرسی از این همه اطلاعات و مطالب جالب.

فقط می خواستم ببینم فارسی یا انگلیسی بودن جملات فرقی می کنه یا اینکه چون به ناخودآگاه مربوط است بهتره که فارسی باشند؟
و اینکه تاثیرات این تلقینات چه مدتی باقی می ماند؟

برای نویسنده این مطلب sahar تشکر کننده ها:

sahar

تاريخ عضويت: دوشنبه دي ماه 6, 1388 01:00
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط davinci_rsb » شنبه دي ماه 18, 1388 01:38

برنامه رجیستر نمیشه هرطور بگید امتحان کردم ولی نشدmodules/Forums/images/smiles/13.gif
به صورت تریل هم استفاده کردم نوشته ها مثل برق و باد میرن!! تمام دقیقه هاشو امتحان کردم ولی باز هم مشکل داره modules/Forums/images/smiles/17.gif
اگه کرک دیگه ای هست لطفا بذارین

برای نویسنده این مطلب davinci_rsb تشکر کننده ها:

davinci_rsb

تاريخ عضويت: جمعه دي ماه 17, 1388 01:00
تشکر کرده: 1 دفعه

پستتوسط mahtab » شنبه دي ماه 19, 1388 09:45

سلام استاد عزيز

من برنامه را دانلود كردم اما به دليل اينه محل كار ما داراي شبكه است نتونستم نصبش كنم آيا سي دي آن در موسسه تجسم خلاق موجد هست تا من از آنجا تهيه كنم ؟

در ضمن استاد بابت راهنمائي بابت خريد سي دي دعا ممنونم من الان حدود 2 روزه كه با كمك سي دي دعا دارم براي افرادي كه با من مشكل دارن دعا مي كنم استاد شما در آنجا فرمو ديد كه مي توان براي محل كار و يا خانه نيز دعا كرد لطفاً در اين مورد كمي مرا راهنمائي كنيد .

ممنون از لطف شما
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب mahtab تشکر کننده ها:

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه دي ماه 12, 1388 01:00
تشکر شده: 8 بار

پستتوسط amirhvr » شنبه دي ماه 19, 1388 11:24

با سلام و عرض ادب
... فارسی یا انگلیسی بودن جملات فرقی می کنه یا اینکه چون به ناخودآگاه مربوط است بهتره که فارسی باشند؟

پیشنهاد من فارسی هست
امتحان کنید و نتیجه رو اینجا بنویسید تا دوستان و علاقمندان هم استفاده کنند
برنامه رجیستر نمیشه هرطور بگید امتحان کردم ولی نشد
عضويت  / ورود

به صورت تریل هم استفاده کردم نوشته ها مثل برق و باد میرن!! تمام دقیقه هاشو امتحان کردم ولی باز هم مشکل داره
عضويت  / ورود

اگه کرک دیگه ای هست لطفا بذارین

فایل ضمیمه این پست را دانلود و از حالت زیپ خارج نمایید و در محل نصب برنامه جایگزین (paste) نمایید تا برنامه ریجستر شود
نکته قابل توجه اینکه حتما برنامه بسته شده باشد و حتی لوگوی آن در کنار ساعت ویندوز هم نباشد (خروج کامل)
از فیلم و یا کتاب آموزشی که در پست اول قرار داده ام نیز می توانید استفاده کنید ، بطور کامل توضیح داده شده است

من برنامه را دانلود كردم اما به دليل اينه محل كار ما داراي شبكه است نتونستم نصبش كنم آيا سي دي آن در موسسه تجسم خلاق موجد هست تا من از آنجا تهيه كنم ؟

احتمالا محل کار شما از طریق ریجستری نصب و اینیستال را بسته اند
بله ، در موسسه موجود می باشد

پيوست ها
font.zip
کرک برنامه ورژن 2
(139 بايت) دانلود 26 بار
آخرين ويرايش توسط amirhvr on پنج شنبه دي ماه 24, 1388 11:01, ويرايش شده در 2.
amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

پستتوسط hemmati » شنبه دي ماه 19, 1388 14:45

دوستان عزیز سلام

نرم افزار Brain Bullet که در قسمت دانلود برنامه های امواج مغزی معرفی گردید، قابلیتهای به مراتب بیشتری نسبت به این برنامه دارد و دانلود و بررسی آنرا به دوستان عزیز پیشنهاد می نمایم. در ضمن برای دوستان عزیزی که به هر دلیل قادر به نصب نرم افزار در محل کار نمی باشند(به دلیل اعمال محدودیتها و Policyهای سرپرست شبکه)، راه حل زیر پیشنهاد می گردد:

برنامه Brain Bullet را در کامپیوتر خود نصب نمایید(در منزل یا هر جای دیگر که امکان نصب وجود دارد)، سپس به شاخه Program Files رفته و شاخه !Brain Bullet را در فلش دیسک یا سی دی کپی نمایید.. این نسخه Portable بوده و بدون نصب هم امکان اجرای آنرا در هر جای دیگری دارید، کافیست که از روی فلش دیسک یا سی دی به شاخه !Brain Bullet رفته و فایل اجرایی برنامه را بنام bb.exe اجرا نمایید.

یک نکته مهم این است که از این برنامه ها انتظار "معجزه" نداشته باشید، اینها فقط برنامه های کمکی هستند و "معجزه" را شخص شما باید انجام دهید! فرض کنید شخص ناامید و افسرده ای با سرعت 1 بار در ثانیه روی مانیتور جمله "من می توانم" "من خوشبختم" و هزاران جمله دیگر را مشاهده نماید، آیا به نظر شما الگوهای ذهنی سابق او به سرعت جایگزین نخواهد شد؟ ضمیر ناخودآگاه او با سرعتی به مراتب بیشتر القا خواهد کرد: "من نمی توانم" "من بدشانسم" و کار فقط به یک کشمکش درونی و خسته نمودن فرد خواهد انجامید. اینگونه برنامه ها معمولا به اشخاصی کمک خواهند نمود که پیش زمینه و پذیرش لازم برای تلقینات مثبت را دارند.

بعنوان مثالی ذکر کنم که  یک شخص دیر باور و منفی (از دوستان) این برنامه را برای آزمودن آن دانلود و اجرا کرد، و نتیجه آن خستگی مفرط و سردرد و ضعف شدید او پس از دو روز بود که منجر شد برنامه را حذف نماید. حتما می دانید چرا!؟

با آرزوی برکات الهی برای همه دوستان عزیز
با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), aram (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

hemmati
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه شهريور ماه 17, 1388 00:00
تشکر کرده: 139 بار
تشکر شده: 315 بار

پستتوسط soodi » چهارشنبه دي ماه 23, 1388 22:15

سلام
من پوشه font زیپ شده رو هم دانلود کردم ولی وقتی که میخوام extract all کنم میگه no file to extract لطفا راهنمائی کنید- مرسی
soodi
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه دي ماه 3, 1388 01:00

پستتوسط amirhvr » پنج شنبه دي ماه 24, 1388 11:10

سلام
می تونید از لینک زیر بصورت مستقیم دانلود کنید

http://aramgroup.ir/programs/font.zip
amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

پستتوسط elahe » سه شنبه بهمن ماه 20, 1388 17:07

سلام می شه توضیح بیشتری در باره این نرم افزار بدین. 8O

برای نویسنده این مطلب elahe تشکر کننده ها:

elahe
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 7, 1388 01:00
تشکر شده: 4 بار

بعدي

بازگشت به آموزش :با كامپيوتر خود را هيپنوتيزم كنيد.

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان