آموزش : دوره انرژي درماني

انرژی درمانی ، ریکی ، پرانا ، چاکراها ، مریدین ، هاله ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali, sanias

پستتوسط Silver_Shadow » دوشنبه ارديبهشت ماه 5, 1389 00:17

سلام و خسته نباشید

می خواستم نظر استاد آرام رو راجع به این مقاله بدونم مرسی

برای نویسنده این مطلب Silver_Shadow تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

Silver_Shadow
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 22, 1388 01:00
تشکر کرده: 4 بار
تشکر شده: 24 بار
امتياز: 0

پستتوسط hemmati » دوشنبه ارديبهشت ماه 6, 1389 13:17

با سلام خدمت استاد آرام و همه دوستان عزيز

پس از مطالعه مطلب فوق لازم ديدم نکاتي را در اين خصوص متذکر گردم:

مطلب ذکر شده (نسخه هاي جعلي باطني:انرژي درماني) مربوط به چندين سال پيش است (13 بهمن 1385)، مرجع اصلي واقع در آدرس زير مي باشد:

عضويت  / ورود

از آن گذشته، نمي توان حقايقي را که در خصوص انرژي درماني و يا علوم غريبه وجود دارد انکار نمود. اينکه جمعي سودجو با اغراق و هياهو قصد دارند تا از اين نمد براي خود کلاهي دست و پا کنند، هرگز دليل نمي شود که کل مسئله انرژي درماني و علوم غريبه را انکار نموده و فقط به اکتشافات دانشمندان در زمينه علوم پزشکي دل خوش کنيم!

گفته شده: آيا چيزي كه با ارزش و گران‌بهاست را مي‌توان اين‌قدر ارزان و ناچيز بدست آورد؟ آيا گنجِ بدون رنج مي‌شود؟ البته اينگونه نيست، اما براي انجام هر کار راههاي فراواني وجود دارد که ممکنست برخي از آنها بسيار رنج آور و سخت باشد، اما راه يا راههايي باشد که معجزه آسا عمل کنند. بنظر من همين جمله "نابرده رنج گنج ميسر نمي شود" سبب مي شود که ما ذهن خود را شرطي سازيم و باور داشته باشيم که حتما به ازاي هر گنجي بايد رنجي جانکاه را تحمل نماييم.

علم پزشکي کلاسيک چون متکي بر مشاهدات فيزيکي است، هرگز نخواهد توانست به مرزهاي متافيزيکي علومي نظير انرژي درماني نزديک شود، چون واقعيتهاي نهفته در اين درمانها نظير هاله انرژيکي، چي و پرانا و ... به دليل غير ملموس بودن و دور بودن از مشاهدات فيزيکي، براي پزشکي کلاسيک قابل پذيرش نيست.و بفرض اينکه چنين کاري ممکن باشد، باز هم پذيرش اين حقايق براي برخي افراد متعصب و سطحي نگر چندان آسان نخواهد بود. قابل ذکر است که امروزه پزشکان کلاسيک فراواني وجود دارند که پس از پايان تحصيلات به فراگيري تکنيکهاي انرژي درماني، طب سوزني و ساير درمانهاي اينچنيني تحت عنوان طب مکمل اقدام مي نمايند.

اينکه کسي از اين درمانها نتيجه بگيرد يا نه، به پارامترهايي از قبيل مهارت درمانگر و شرايط محيطي بيمار بستگي دارد. همانگونه که در پزشکي کلاسيک نيز اينگونه است و هرگز تضميني بر شفاي بيمار در همه شرايط داده نخواهد شد.
اما مي توان با اطمينان گفت که درمانهاي جايگزين (ترجيح مي دهم بجاي "طب مکمل" از اين عبارت استفاده نمايم) به شرط اجراي صحيح و ماهرانه آنها، کاري در حد معجزه انجام خواهند داد. اين درمانها در مسيري مجزاي از پزشکي کلاسيک حرکت نموده و تضاد و تداخلي بين آنها و پزشکي کلاسيک وجود ندارد.

و در نهايت تکرار مي کنم که اجراي ناصحيح اين درمانها توسط افراد ناشي يا متقلب و سودجو، و همچنين مقالات ژورناليستي و تبليغات اغراق آميز در اين خصوص، هرگز دليلي بر بطلان اين درمانها نبوده و ذره اي از ارزش آنها کم نخواهد نمود.

با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 2

hemmati
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه شهريور ماه 17, 1388 00:00
تشکر کرده: 139 بار
تشکر شده: 315 بار

پستتوسط Silver_Shadow » سه شنبه ارديبهشت ماه 6, 1389 00:03

سلام همتی عزیز

منبع همون علوم باطنی هست شما انتهای مطلب خبرگزاری آفتاب رو نگاه کنید مشاهده می کنید که نوشته فصلنامه علوم باطنی.
از نظراتی که دادید ممنونم اجازه بدید نظر استاد آرام رو هم بدونم و بعد نکاتی رو که به نظرم میرسه مطرح کنم.
ضمنا این رو هم اضافه کنم مطرح کردن این بحث از طرف من دلیل بر تائید اون مقاله نیست.میخوام ابهاماتم برطرف بشه.

برای نویسنده این مطلب Silver_Shadow تشکر کننده ها: 2

Silver_Shadow
کاربر متوسط

پستتوسط fatemeh_zarg » سه شنبه خرداد ماه 11, 1389 15:01

سلام.
استاد آرام من خیلی علاقه مند به شرکت در کلاسهای انرژی درمانی و کلاً خیلی علاقه به علوم غریبه و متافیزیک دارم. فقط در حد اطلاع کسب کردن از اینترنت آگاهی دارم و دوست دارم در کلاسهایی که به این منظور برگزار می شود شرکت کنم. ازتون خواهش میکنم در صورت شروع کلاسها آگهی در سایت قرار بدهید تا ما زودتر اطلاع کسب کنیم. و اگر در این روزها کلاسهایی برگزار میشود اینجانب را بی اطلاع نگذارید.
با تشکر از شما استاد عزیز
fatemeh_zarg@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب fatemeh_zarg تشکر کننده ها:
pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

fatemeh_zarg

تاريخ عضويت: سه شنبه ارديبهشت ماه 20, 1389 00:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط Silver_Shadow » چهارشنبه مرداد ماه 20, 1389 23:25

سلام و خسته نباشید استاد آرام

اگر امکانش هست می خواستم تفاوت سبک شما رو با ریکی بدونم . این سطوحی که در ریکی تعریف میشه در سبک شما هم هست ؟

برای نویسنده این مطلب Silver_Shadow تشکر کننده ها:

Silver_Shadow
کاربر متوسط

پستتوسط bryan » چهارشنبه شهريور ماه 9, 1389 03:12

با سلام به استاد ارام عزیز من فرزادم به جونه خودم من انرژی درمانی متوسطه و روان درمانی استاد ارام رو خوندم و کاملا مسلط از پرانا بنفش برا جارو کردن و سفید برای انرژی دادن استفاده میکنم و هر روز 21 بار تنفس پرانیک و مدیتیشن دوقلب (که منو از همه نظر: اخلاقی هوش حافظه و... دگرگون کرد . انجام میدم اما کسانی رو که درمان میکنم بیماریشون دوباره بر میگرده مثل مادر بزرگم که میگرن داره خوبش میکنم اما 2روز بعد دوباره سردردش شروع میشه درصورتی که شنیدم یه نفره تو تجریش که یه بار درمان میکنه و برا همیشه کافیه ایشون حتی با یه بار درمان بیماریهای لاعلاج مثل ms و سرطان رو درمان میکنه استاد لطفا توضیح بدین و میخواستم بپرسم انرژی درمانی (پرانیک درمانی) چه فرقی با انرژی درمانی ریکی داره
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
تو سایتها اونجور که من دیدم 2تا دستشونو میگیرن رو ناحیه اسیب دیده بعد از 20تا 1 میشمارن بعد مریض معالجه میشه  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
لطفا پاسخ بدین
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط bryan در چهارشنبه شهريور ماه 17, 1389 20:55 .

برای نویسنده این مطلب bryan تشکر کننده ها:

bryan
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه شهريور ماه 8, 1389 00:00
تشکر کرده: 9 بار
تشکر شده: 7 بار

تفاوت انرژی درمانی ریکی و پرانیک

پستتوسط aram » چهارشنبه شهريور ماه 10, 1389 19:20

سلام.
هیچ روش انرژی درمانی را من نمی شناسم که تنها با یک بار انجام دادن نتیجه کامل بگیرد. پرانیک یکی از روش های قدرتمند انرژی درمانی است . کمتر روشی به اندازه انرژی درمانی پرانیک قدرتمند است.
اینکه مادرتان دوباره سردردش برگشته دقیقا همین طور است و باید چنین اتفاقی بیفتد. بیماری یکباره ایجاد نشده که یکباره از بین برود. خمانند انتی بیوتیک دوره انرژی در مانی هم باید طی شود . بسته به نوع بیماری  یک روز درمیان یا هر روز باید به مدت یک هفته تا یک ماه مرتبا درمان انجام گیرد.
بعضی مشکلات که بیشتر اتفاق هستند ممکن است با یک بار انجام پذیرد. پس مادرتان را یک روز درمیان به مدت یک ماه درمان انجام دهید و مطمئن باشید که او کاملا درمان شده است.
تفاوت انرژی درمانی ریکی و پرانیک بسته به این دارد که چه نوع ریکی را آموزش ببینید. اگر با روش اصلی ریکی یعنی اسویی موزش ببینید تفاوت خیای زیاد است. چون در روش اصلی خبری از پاکسازی  انرژی رنگی و تثبیت ندارد.به مرور زمان استاددانی به روش ریگی گاهنا تکنیکهایی از رنگ ها و پکسازی را اضافه کرده اند که آن هم کامل نیست.
انرژی درمانی پرانیک مخصوصا دوره پیشرفته بسیار نیرومند است و بهتر است حتما زیر نظر استاد گذرانده شود.
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 2
bryan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

قبلي

بازگشت به آموزش انرژی درمانی مقدماتی و رويابيني

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان