سلام استاد عزیز
امشب داشتم مطابتون را در مورد کندالینی میخوندم فکر کردم شاید مطرح کردن گرفتاریی که اخیر برای دوستم ایجاد شده بی ربط به این موضوع نباشه، شاید صحبتها یا راهنمایی های شما کمک بزرگی براش باشه.
دوست من مدتی در کلاسهای خوبتون شرکت میکرد و به طور کاملا ماهرانه ای در حال رشد و ارتقا شخصیتش بود با ممارست در تمرینها و مطالبی که از کلاسهای شما میگرفت. نا گفته نماند که دو ماه هم روی انرزی کندالینی بدنش تمرکز و فعالیت میکرد.
من به طور کامل در جریان ارتباطات گسترده و موفقش در سطح اجتماع بودم و از هر لحاظ اون رو آدم موفقی میدونستم مضاف بر همه این موارد اعتماد به نفسی که با حضور در جلسات شما به دست آورده بود همه زندگیش رو کنفیکون کرده بود و انرزی فوق الاده قویی داشت.
چند وقت پیش دچار یک بحران شدید توی زندگیش شد و دوره ای طولانی مدت اتفاقهای ناگوار زندگیش را تحت تاثیر قرار میدادند، تا اینکه انگار به یکباره تمام انرزی های وجودیش را تحت تاثیر قرار دادند ...
اونقدری که دیگه ارتباطات موفق و گسترده با آدمها نداره با اینکه شاید ماهیت رفتار و شخصیتش عوض نشده و از نظر منی که از قبل میشناختمش همون آدم سابق هستش اما ادمها وقتی باهاش ارتباط برقرار میکنند دنبال ادامه ارتباط باهاش نیستند و این موضوع برای منی که شاهد کل زندگی این فرد بودم خیلی عجیبه...!!
انرزی این فرد عوض شده و ناخودآگاه اطرافیانش رو جذب نمیکنه؟
از طرفی توی رابطه عاطفی هم دچار مشکلات عجیبی شده؛ فردی بود که توجه اطرافیانش را نمی طلبید اما الان به شدت به دنبال حس جلب توجه همه آدمهاست انگار همه انرزی اش را از همین حس میگیره، توی ارتباطش با فرد مقابلش دچار تنش دردناکی شده و مدام به خاطر حالت عجیبی که وجودش را آزار میده دنبال مکیدن انرزی طرف مقابلش هست.
حالتهای عجیبی بهش دست داده که کنترلش ازش خارجه. مثلا اگر کسی جواب تلفنش را به هر دلیلی نده بدون وقفه شروع به تلفن زدن میکنه تا وقتی جواب بگیره و توی این فاصله ای که به خواستش نرسیده تمام بدنش شروع به لرزیدن میکنه و سنگینی عجیبی روی چاکرای قلبش ایجاد میشه، نفسهاش به شماره میوفتن و قدرت تفکرش را به طور لحظه ای از دست میده.
من خیلی سعی کردم بهش کمک کنم اما ظاهرا با حالنهایی که براش بوجود اومده از من کاری ساخته نیست
به شدت براش احساس تاسف میکنم چون از قبل میشناختمش و حاضرم اعتراف کنم دختری با سطح انرزی این فرد سراغ نداشتم
اما الان تقریبا از هیچ چیز زیبا و لذت بخشی توی زندگیش لذت نمیبره و به مرگ زیاد فکر میکنه و به شدت سیگار میکشه
جوایی که شما میدید حتما میتونه کمک بزرگی بهش بکنه
با تشکر فراوان
سوگل