آموزش : کنداليني نيروي شگفت

کندالینی ، نیروی کندالینی ، سندروم کندالینی ، انرژی چاکرای ریشه

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

پستتوسط sevgilkhanem » چهارشنبه شهريور ماه 10, 1389 05:32

سلام استاد عزیز

امشب داشتم مطابتون را در مورد کندالینی میخوندم فکر کردم شاید مطرح کردن گرفتاریی که اخیر برای دوستم ایجاد شده بی ربط به این موضوع نباشه، شاید صحبتها یا راهنمایی های شما کمک بزرگی براش باشه.

دوست من مدتی در کلاسهای خوبتون شرکت میکرد و به طور کاملا ماهرانه ای در حال رشد و ارتقا شخصیتش بود با ممارست در تمرینها و مطالبی که از کلاسهای شما میگرفت. نا گفته نماند که دو ماه هم روی انرزی کندالینی بدنش تمرکز و فعالیت میکرد.

من به طور کامل در جریان ارتباطات گسترده و موفقش در سطح اجتماع بودم و از هر لحاظ اون رو آدم موفقی میدونستم مضاف بر همه این موارد اعتماد به نفسی که با حضور در جلسات شما به دست آورده بود همه زندگیش رو کنفیکون کرده بود و انرزی فوق الاده قویی داشت.

چند وقت پیش دچار یک بحران شدید توی زندگیش شد و دوره ای طولانی مدت اتفاقهای ناگوار زندگیش را تحت تاثیر قرار میدادند، تا اینکه انگار به یکباره تمام انرزی های وجودیش را تحت تاثیر قرار دادند ...

اونقدری که دیگه ارتباطات موفق و گسترده با آدمها نداره با اینکه شاید ماهیت رفتار و شخصیتش عوض نشده و از نظر منی که از قبل میشناختمش همون آدم سابق هستش اما ادمها وقتی باهاش ارتباط برقرار میکنند دنبال ادامه ارتباط باهاش نیستند و این موضوع برای منی که شاهد کل زندگی این فرد بودم خیلی عجیبه...!!
انرزی این فرد عوض شده و ناخودآگاه اطرافیانش رو جذب نمیکنه؟
از طرفی توی رابطه عاطفی هم دچار مشکلات عجیبی شده؛ فردی بود که توجه اطرافیانش را نمی طلبید اما الان به شدت به دنبال حس جلب توجه همه آدمهاست انگار همه انرزی اش را از همین حس میگیره، توی ارتباطش با فرد مقابلش دچار تنش دردناکی شده و مدام به خاطر حالت عجیبی که وجودش را آزار میده دنبال مکیدن انرزی طرف مقابلش هست.

حالتهای عجیبی بهش دست داده که کنترلش ازش خارجه. مثلا اگر کسی جواب تلفنش را به هر دلیلی نده بدون وقفه شروع به تلفن زدن میکنه تا وقتی جواب بگیره و توی این فاصله ای که به خواستش نرسیده تمام بدنش شروع به لرزیدن میکنه و سنگینی عجیبی روی چاکرای قلبش ایجاد میشه، نفسهاش به شماره میوفتن و قدرت تفکرش را به طور لحظه ای از دست میده.

من خیلی سعی کردم بهش کمک کنم اما ظاهرا با حالنهایی که براش بوجود اومده از من کاری ساخته نیست
به شدت براش احساس تاسف میکنم چون از قبل میشناختمش و حاضرم اعتراف کنم دختری با سطح انرزی این فرد سراغ نداشتم
اما الان تقریبا از هیچ چیز زیبا و لذت بخشی توی زندگیش لذت نمیبره و به مرگ زیاد فکر میکنه و به شدت سیگار میکشه

جوایی که شما میدید حتما میتونه کمک بزرگی بهش بکنه

با تشکر فراوان
سوگل

Life doesn\t care about what we want ...
just about what we need
sevgilkhanem
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه شهريور ماه 3, 1389 00:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

پستتوسط aram » چهارشنبه شهريور ماه 10, 1389 12:01

سلام.
ما آدمها نیاز دازیم که همیشه به خودمان توجه کنیم . اگر بخواهیم در مورد استقامت مثالی را بزنیم همیشه فولاد و آهن را مثالمی زنیم. آیا می دانید سیم های پیانو از چه جنسی درست شده اند. ازفولاد . اگر شما پیانو را کنار دریا که رطوبت دارد قرار دهید بعد از یک هفته آن از کوک خارج می شود و لازم است آن رادوباره کوک کنیم تا ساز مناسب و دلخواه ما را بزند.
رطوبت برای سیم استرس محسوب می شود. ما آدمها هم همین طور هستیم. اگر استرس به ما وارد شود لازم است که دوباره کوک شویم . استرس را از بین ببریم تا ساز مناسب را بنوازیم.
حال برای دوست شما هم همین اتفاق افتاده است. استرس زیادی به او وارد شد و او از حالت عادی زندگی خارج شده است. لازم است دوباره استرس ها را از بین ببرد. می تواند دوباره به کلاس بیاید یا همان کارهایی که به او گفت ایم را تکرار کند در زمان کوتاهی دوباره همان فرد قبلی می شود. می توانید به او پیشنهاد کنید که با آب و نمک خودش را مرتبا شستشو دهد تا استرس ها زود تر از بین برود.
محیط زندگی ما استرس زیادی دارد و لازم است ما هر چند وقت یک بار خودمان را کوک کنیم.
موفق باشید
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

سوال در مورد کندالینی

پستتوسط abresepid » چهارشنبه مهر ماه 7, 1389 13:48

سلام استاد
من چند ماهی است که دچار اضطراب و استرس و سنگینی قلب هستم و بیخوابی هم شدیدترش می کند . من به دکترها هم این موضوع را گفته ام ولی مطلب خاصی نمی گویند . من هرگاه اضطرابم زیاد می شود احساس بدی در قسمت پایین کمرم و کمی هم روی باسن ولی بیشتر در کمر دارم . اصلا نمی تونم به چیزی تشبیه کنم احساسی مثل سوزش و خالی شدن و دوران و سرد و گرم شدن سریع فقط می تونم بگم اینقدر این حالت اذیتم می کنه که دلم می خواد خودمو بکشم و اضطرابم صد چندان می شه . به نظر شما این کندالینی است ؟ باید چکار کنم؟ در ضمن تمرینات سی دی های شما را انجام می دهم
abresepid
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه شهريور ماه 8, 1389 00:00
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط nazem » يکشنبه مهر ماه 25, 1389 13:49

سلام دوست عزيز

تكنيك هاي استاد ارام براي اينگونه مواردي كه نوشته ايد اثر گذار است و اولين چيزي رو كه بر طرف ميكنه استرس هست

شما احتمالا با تكنيك ها هم جهت نميشويد يا اينكه در هنگام اجرا ي تكنيك در جاي ديگري هستيد اينها رو بايد بر طرف كنيد

سعي كنيد به استقبال استرابها وتنشها نرويد اگر به سراغ شما اومد فورا در هر كجا كه هستيد از تكنيك اوليه استادكه فكر كردن

در موردتك تك اعضاي بدن هست استفاده كنيد تنفسهاي ارام و عميق ميتونه ياري دهنده ي خوبي براي شما باشد

موفق باشيد
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
بخند خدا با توست

برای نویسنده این مطلب nazem تشکر کننده ها:
abresepid (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

nazem
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر کرده: 73 بار
تشکر شده: 218 بار

تمرين تجسم خلاق

پستتوسط aram » پنج شنبه آبان ماه 6, 1389 12:05

انجام تمرين تجسم خلاق به ما كمك مي كند تا استرس را از بين ببريم.
گاهي اوقات با انجام تمرين هنوز مشكل وجود دارد ممكن است نياز به تمرين بيشتر باشد يا اينكه لازم است روش هايي ديگري را نيز امتحان كنيم يا عملا كاري را انجام دهيد. به هر حال دوست عزيز اگر مي خواهيد استرستان از بين برود مي توانيد با آب و نمك مرتبا بدنتان را شستشو دهيد.
آب و نمك كمك مي كند تا مشكلات و استرس هاي ما كاهش يابد.
موفق باشيد
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:
nazem (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

پستتوسط hossein128 » چهارشنبه مرداد ماه 26, 1390 14:06

سلام
تشکر از استاد عزیز
من هم لازم دیدم که تجربه خودمو در مورد کندالینی البته بدون استاد بگم
من واسه یکی دو ماه تمرینات کندالینی رو با نظم دقیقی انجام دادم  ولی متاسفانه کنترلی بر تغذیه نداشتم واسه همین بعد از مدتی انچنان سنگینی و استرسی در چاکراهای 3 و 4 دیدم که  مثل افراد ی که شکست عشقی خورده ان شدم و از همه چیز نا امید شدم البته با مراجعه به استاد خوبم و بعد از چند جلسه برگشتم
ولی باید خیلی مواظب بود
اگر دنبال موارد بزرگ هستیم باید سختی ها تحمل بشه و حتما حتما حتما تمرینات زیر نظر استاد خبره انجام بشه شاید چندین چند سال طول بکشه و حوصله خیلییی زیادی می خواد
احساس سنگینی رو چاکرای قلب از نظر من دو حالت ممکنه داشته باشه یکی مساله های عاطفی و عشقی که ممکنه بعضی اوقات با عوامل چاکرای دو نیز همراه باشه
یکی هم استرس و عصبانیت زیاد هست که واقعا بر تمام نقاط بدن تاثیر می ذاره

در مورد روشن بینی هم بحث شد
برای روشن بینی بیشتر از اینکه بخواهیم دنبال فعال سازیش باشیم باید  ظرفیت پذیرش خودمون رو بالا ببریم هر چقدر هم دریافت بشه ولی ظرفیت پایین باشه نتیجه  دلخواه رو نمی گیریم
hossein128
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه بهمن ماه 12, 1389 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 5 بار

سیندرم کندالینی

پستتوسط aram » سه شنبه آذر ماه 8, 1390 12:56

hossein128 نوشته است:سلام
تشکر از استاد عزیز
من هم لازم دیدم که تجربه خودمو در مورد کندالینی البته بدون استاد بگم
من واسه یکی دو ماه تمرینات کندالینی رو با نظم دقیقی انجام دادم  ولی متاسفانه کنترلی بر تغذیه نداشتم واسه همین بعد از مدتی انچنان سنگینی و استرسی در چاکراهای 3 و 4 دیدم که  مثل افراد ی که شکست عشقی خورده ان شدم و از همه چیز نا امید شدم البته با مراجعه به استاد خوبم و بعد از چند جلسه برگشتم
ولی باید خیلی مواظب بود
اگر دنبال موارد بزرگ هستیم باید سختی ها تحمل بشه و حتما حتما حتما تمرینات زیر نظر استاد خبره انجام بشه شاید چندین چند سال طول بکشه و حوصله خیلییی زیادی می خواد
احساس سنگینی رو چاکرای قلب از نظر من دو حالت ممکنه داشته باشه یکی مساله های عاطفی و عشقی که ممکنه بعضی اوقات با عوامل چاکرای دو نیز همراه باشه
یکی هم استرس و عصبانیت زیاد هست که واقعا بر تمام نقاط بدن تاثیر می ذاره

در مورد روشن بینی هم بحث شد
برای روشن بینی بیشتر از اینکه بخواهیم دنبال فعال سازیش باشیم باید  ظرفیت پذیرش خودمون رو بالا ببریم هر چقدر هم دریافت بشه ولی ظرفیت پایین باشه نتیجه  دلخواه رو نمی گیریم

سندرم کندالینی یا بیدار شند کندالین همراه با عوارض یا بیدار شدن کندالینی به طور ناخواسته از نشانه هایی می باشد که شما دچار ان شده اید. این نشانه ها می تواند در اثر غلط انجام دادن تکنیک یا رژیم غذایی یا استرس و دلایل دیگر باشد.
صرف اینکه ما در دوره ای شرکت کنیم و با انرژی یا هر روشی انرژی کندالینی را در بدن فعال کنیم عاقلانه به نظر نمی رسد و ممکن است ما را دچار مشکلاتی بکند.
خواهشمندم در صورت امکان کتاب کندالینی و چاکراها را بخوانید
http://www.arambook.ir/index.php?id=23
کسانی که می خواهند بر روی کندالینی کار کنند باید ساترس و نگرانی را اخود دور کنند
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت