دوست عزیزم منهم علیرغم اینکه "تهرانی" هستم اما به رایگان این نرم افزارها و اطلاعات را در مورد مسیری که پیمودم در اختیار شما و سایر دوستان گذاشتم!
نسخه کامل نرم افزار Brainwave Generator را در سایت قرار داده ام که هیچوقت expire نمی شود و نیازی به تعویض ویندوز نخواهد داشت. خود بنده 3 سال است که دارم مستمرا از این نسخه استفاده می کنم. بانک فرکانسها را نیز می توانید در این نرم افزار وارد نمایید(آدرس بانک کامل در سایت واقع است)
در ضمن این نرم افزار فقط به فرمت wav تبدیل می کتد و برای تبدیل فرمت wav به mp3 می توانید از نرم افزارهای فراوانی که در این خصوص موجودند استفاده نمایید.
اما در خصوص اینکه فرمودید جز اختلال حواس نتیجه دیگر نداشت، فکر می کنم بخاطر استفاده از فرکانس نامناسب بوده است. برای یادگیری و تمرکز حواس، ترکیبی از فرکانسهای آلفا و تتا را بایستی استفاده نمایید. می توانم نمونه هایی از مواردی را که کار کرده ام در اختیارتان قرار دهم.
به دلیل ماهیت شغلی خود سفرهای بسیاری دارم. اگر گذرم به شهر شما افتاد حتما خدمتتان می رسم و اگر هم شما تشریف آوردید تهران، خوشحال می شوم که در خدمتتان باشم.
اما شک نکنید که این راهکار جواب می دهد و شما با پشتکار حتما به نتیجه خواهید رسید. هر چند که تلاش شما از همه اینها مهمتر است!
همیشه برایتان در این راه دعا می کنم و از سایر دوستان نیز می خواهم که در مدیتیشن دو قلب و سایر عبادات خود شما را نیز فراموش نکنند.
با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز