هیپنوتیزم در کاراته

نظرات ، پیشنهادات ، انتقاد و .. پیرامون مطالب و محتوای تالار گفتگو و سایت را در این بخش بیان کنید

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

هیپنوتیزم در کاراته

پستتوسط nabeghe » شنبه مرداد ماه 16, 1389 14:30

[sze=18] [/coloبا سلام به همگی

هیپنوتیزم به معنای تمرکز فوق العاده ی ذهن است . در یک ورزش چیزی که لازمه همین تمرکزه . پس اگه یه ورزشکار بر خودهیپنوتیزم تسلط کافی داشه باشه میتونیه بسیار خوب عمل کنه. همین طور اگه تسلط کافی بر تجسم خلاق داشته باشه می تونه کلی توانایی هایش را مثل تقویت اندام و یا افزایش انعطاف پذیری سریع تر تقویت کند.

چیزی که هست هیپنوتیزم نسبتا عمیق در فقط در حال درازکش تجربه کرده ام.

چیزی که من دنبالش می گردم استفاده از هیپنوتیزم و تجسم خلاق در کیوکوشین کاراته . لطفا مرا راهنمایی کنید.

بشنو سوز سخنم که هم آواز تو منم
nabeghe
کاربر پیشرفته

تاريخ عضويت: پنج شنبه دي ماه 16, 1388 01:00
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 59 بار
امتياز: 0

پستتوسط bryan » جمعه شهريور ماه 11, 1389 03:55

دوست خوبم نظریه خوبی داری
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط bryan در شنبه شهريور ماه 12, 1389 03:58 .
bryan
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه شهريور ماه 8, 1389 00:00
تشکر کرده: 9 بار
تشکر شده: 7 بار

ورزش و موفقیت

پستتوسط aram » جمعه شهريور ماه 12, 1389 12:27

سلام.
راستش تمام تکنیک های هیپنوتیزم و غیره از روش های ورزشی رزمی گرفته شده است.
در رده های بالای این تکنیک ها از تجسم استفاده می کند. البته کار کردن با تجسم خیلی هم ساده نیست.
بعد از اینکه شما تکنیک های جسمی را یاد گرفتید باید در ذهنتان تمرین را انجام دهید که به آن تمرین ذهنی یا تکنیک سایه زدن هم می گویید.
در تکنیک های ذهنی به دلیل نداومت کار در حال خلسه می روند هیپنوتیز فقط یک حالت وانهاده نیست. هیپنوتیزم یک تمرکز شدید می باشد و شما می توانید حتی با چشمان باز این کار را انجام دهید.
البته باید بگوییم که به این سادگی نیست بهتر است ابتدا تمرین جسمی را یا بگیرد و زمانی که دیدید بر روی آن کاتملا تسلط دارید به تمرین ذهنی بپردازید.
البته تکنیک باید به صورت اسلوموشن انجام دهید.
فعلا موفق باشید
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

پستتوسط nabeghe » شنبه شهريور ماه 12, 1389 03:03

سلام به همه

جناب دکتر آرام تشکر ویژه می کنم از شما برای جواب بسیار خوبتون. من همین کار را می کنم و احساس پیشرفت بیش تر نسبت به بقیه را پیدا کردم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nabeghe در دوشنبه شهريور ماه 14, 1389 03:19 .

برای نویسنده این مطلب nabeghe تشکر کننده ها:
bryan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

nabeghe
کاربر پیشرفته

پستتوسط bryan » شنبه شهريور ماه 12, 1389 03:24

ببخشید
فکرت نشان دهنده نبوغته من مقالات شما رو خوندم روشن فکری و بینشمندی توش موج میزنه
و حالا من خیلی دوست دارم درسته اکثر تمرینات ذهنی ریشه در هنرهای رزمی داره مثل ذن که ریشه در کاراته داره
اما یه چیزی یادت باشه غربی ها هر چی گفتن درسته تاریخ مهم نیست مهم این الان چی هستیم
یه داستان تو کتاب درسی خوندیم به نام خسرو اولش اسطوره بود بعد معتاد شد و کارتن خواب شد و در جوانی مرد
استاد ارام هم توی ایتالیا درس خونده پس اگه هر چی بگه درسته و هر چی رد کنه حتما نادرست بوده
از همگی متشکرم خوش باشید .
bryan
کاربر متوسط

پستتوسط nabeghe » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 02:26

داستان زاغ و کبک و شنیدی :

آخرش زاغ به اینجا رسید:

عاقبت از خامی خود سوخته/ رهروی کبک نیاموخته
کرد فراموش ره و رفتار خویش / ماند غرامت زده از کار خویش

آنچه که از غرب ما باید یاد بگیریم تنها علم اونها است. فرهنگ را باید خودمون بسازیم نه اونها. کی گفته هرچی هم می گند درسته؟

فرهنگ ما قرآنه ، فرهنگ ما شاهنامه است. فرهنگ ما غزلیات حافظه، فرهنگ ما مثنوی معنویه.

________________________________________________________________________________
"بسم الله الرحمن الرحیم لم یکن الذین کفرو من اهل الکتاب منفکین حتی تأتیهم البینه1 رسول من الله یتلو صحفا مطهره 2 فیها کتب قیمه 3 و ماتفرق الذین اوتوالکتاب الا من بعد ما جاء هم البینه4
nabeghe
کاربر پیشرفته

پستتوسط bryan » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 03:57

سلام دوست عزیز
ما نه علم داریم نه تمدن داریم نه فرهنگ داریم نه ادب داریم نه زندگی کردن بلدیم نه تربیت کردن بلدیم نه...

باید از غربیا بخریم (همه چی) , علمشونو بدزدیم کتاب های فیلسوف هاشون مثل :وین دایر انتونی رابینز خوزه سیلوا روندا بایرن  آندرومتیوس شاکتی گواین جان اکیف جان گری باربارا دی انجلیس و... رو بخونیم شاید ادم بشیم ,زندگی کردن رو یاد بگیریم , دوست بداریم و عشق بورزیم و خوش اخلاق بشیم
احترام بزاریم موفق بشیم اعتماد به نفس داشته باشیم , زندگی زناشویی بلد بشیم  و بهتر زندگی کنیم جنایت نکنیم وحتی با ظلم نکردن و پشت سر کسی حرف نزدن از روی مهربانی و ادب بتونیم راحت تر بریم بهشت
فقط غرب , ما فقط باید بتونیم ازشون همه چی یاد بگیرم و الگو برداری کنیم
فکر کنم همه میدونن استاد ارام هم توی غرب تحصیل کرده و همه حرفاش برای ارامش و... تجسم خلاق همه و همه ریشه در تفکر برتر غرب داره
من کشورم رو دوست دارم اما فرهنگ تمدن و علم رو فقط در غرب میبینم
موفق باشید.
bryan
کاربر متوسط

اختلاف نظر

پستتوسط aram » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 15:23

سلام.
من كه آخر نفهميدم مشكل سر اين بود كه من كجا درس خواندم يا درست مي گوييم يا چيز ديگر!!!!
ولي به هر حال مهم نيست كه چه كسي حرف مي زند مهم اين است كه چه مي گويد چه حال براي غرب باشد يا شرق.
البته همه كشورشان را دوست دارند ولي دوست عزيز دوست داشتن كشور به اين ختم نمي شود حال كه آن را دوست داري نشان بده كه آن را واقعا دوست داري.
داستاني را مي گوييم.
روزي فردي كسي را كه غرق شده بود نجات داد . فردنجات يافته به نزد غريق نجات رفت و به آو گفت از اين كه زندگي مرا نجات دادي ممنون هستم. نجات غريق به  او گفت كه پس جوري زندگي كن كه زندگيت ارزش نجات دادن داشته.
ايرا كهن ترين تمدن و كشور مي باشد حدود 3900 سال قبل از ميلاد. اين كشور تمدن خيلي قديمي و كهني دارد. اما در اين زمان به دلايلي كه اتفاق افتاده ممكن است مطالبي را از ديگران بگيريم مشكلي ندارد ناراحت نباش. با هم تلاش مي كنيم تا بتواني بهتر از انچه مي گيريم به ديگران بدهيم.
به قولي از اسب افتاده ايم از اصل كه نيفتاده ايم.
دوست دار شما
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 2
SFM (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), bryan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

پستتوسط nabeghe » دوشنبه شهريور ماه 14, 1389 03:02

واقعا متأسفم  که چنین فکر می کنید. الآن تو بعضی از علم ها هم ما پیشتازیم. فراموش نکنید که تو زمینه ی پزشکی از کشورهای پیشتاز هستیم. یادتون نره که دوتا موسسه ی معتبر کانادایی رشد علمی ایران را 11 برابر رشد علمی دنیا دونسته اند (به قول مهندس ایرج حسابی فرزند پروفسور حسابی در مصاحبه با مجله ی موفقیت)

ولی این سایت یه سایت روانشناسیه و این حرف ها اینجا جا نداره .

_____________________________________________________________________________________________________________________________

می خوام برم سر بحث اصلی مطلب. من مشکلی که دارم از انعطاف پذیری کم بدن برخوردارم. تبلیغات یوگا را که دیدم همیشه دم از انعطاف پذیری می زند و عکس یکی را روش گذاشته که تموم بدنشو نرم کرده. من در مورد یوگا اطلاع خاصی ندارم.

ولی الآن بهترین کار که تمرینه روزانه است . کار دوم اینه که برم تو حالت آلفا و بدنم را انعطاف پذیر فرض کنم؟ یا اینکه اینقدر قوی بشم که بتونم در حالت تمرین به حالت آلفا برسم و بدنم را انعطاف پذیر فرض کنم؟

می دونم که بهترین کار تمرین روزانه است و هیچ چیز دیگه. ولی امروزه عصر سرعته. اگه میشه دوستان و به ویژه جناب دکتر آرام مطالبی را در این زمینه قرار دهند تا من سریع تر پیشرفت کنم.
_________________________________________________________________________________________________________________________

یا ایهاالانسان ما غرّک بربک الکریم 6 الذی خلقک فسوک فعدلک 7 فی ایّ صوره ما شاء رکبک 8 کلا بل تکذبون باالدین 9 و انّ علیکم لحافظین 10 کراما کاتبین 11 یعلمون ما تفعلون 12 ان الابرار لفی نعیم 13 و ان الفجار لفی جحیم 14
nabeghe
کاربر پیشرفته

پستتوسط bryan » چهارشنبه شهريور ماه 17, 1389 20:14

سلام .
من از پیشرفت کشورم خیلی خوشحالم حتی اگه رشد علمی 1% داشته باشه چرا که استاد ریاضی ما میگفت : ما هنوز نمیتونیم یه سرنگ بسازیم .
در واقع من از دولت دلسوز ایران که در دنیا کم نظیر و شاید بی نظر باشه خیلی خوشم میاد حکومت ما خوبه من از مردم ایران دل گیرم که همه چیو سپردن به دولت و خودشون استراحت میکنن ,
من میگم مردم ما باید مثل غربی ها سطح  فرهنگ تمدن و اگاهی خودشونو بالا ببرن انسانیت به خرج بدن احترام بزارن زندگی کردن یاد بگیرن مردم ما هنوز زندگی زناشویی بلد نیستن قدر همدیگرو نمیدونن آمار طلاق تو کشور بیداد میکنه چرا ؟ !مردم عصبی هستن دیگه عشق احترم و جوانمردی و مردانگی فراموش شده   و سایر موار که در بالا اشاره کردم...
آمار پیشرفت در نامردی و جرم و جنایت چقد شده ایا ما متمدنیم ؟ ما مردمی هستیم که ادعای تمدن 2500 ساله داریم و یا ما ادعای مسلمانی داریم
چرا اروپایی ها داهاتی هاشون این همه با فرهنگ هستن اما شهرک نشینان ما همیشه باید یه چاقو همراشون باشه ؟  
تا حالا سوئد رفتید ؟ تا حالا فنلاند رفتید؟ تا حالا کانادا رفتید ؟ تا نرید نمیفهمید من دارم چی میگم ...
کامیاب باشید ... برایان.
bryan
کاربر متوسط

بازگشت به نظرات و پیشنهادات

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان