آموزش تله پاتي esp

فراروانشناسی ، متافیزیک ، عرفان ، اهرام ، پرانا ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

آموزش تله پاتي esp

پستتوسط aram » سه شنبه دي ماه 8, 1388 10:44

تله پاتي چيست و چگونه انجام مي گيرد ايا تله پاتي حقيقت دارد ؟
ارتباط بين دو ذهن را تله پاتي مي گويند . ارتباط بدون استفاده از حواس پنج گانه را منظورم است. ممكن است شما بخواهيد حرفي را بزنيد و دقيقا همان مطلب را ديگري مي گويد يا اينكه با كسي كاري داشته باشيد و او به شما زنگ بزند اينها ارتباطات تله پاتي هستند . البته هنوز مشخص نيست كه چگونه انجام مي گيرد ولي با تمريناتي مي توان آنها را افزايش داد. فرضيه اي كه در تله پاتي وجود دارد اين است كه افكار به صورت ارتعاش در فضا پراكنده مي شود و به سمت كسي كه منظور ما است و حتي ديگران پراكنده مي شود اگر افكار ما خيلي قوي باشد يا فرد گيرند در شرايط خاصي باشد از نظر روحي و رواني احتمال اينكه امواج فكري ما را دريافت كند امكان پذير مي شود. كه اين مورد را تله پاتي يا فكر خواني مي گويند. بسياري از  كساني كه به مركز تجسم خلاق مي ايند دوست دارند كه فكر ديگران را بخوانند يا اينكه كاري كنند كه فكرشان را ديگران نخوانند. به هر حال براي هر دو مورد مي توان با تقويت فكر و استفاده از تكنيك هاي ذهني قابليت هايي را بدست آورد . مثلا اگر شما با تمام قوا و توان به موضوعي فكر كنيد يا به كسي فكر كنيد او مي فهمد كه كسي دارد به او فكر مي كند اصلاح عاميانه آن اين است كه اگر در گوششان زنگ مي خورد اين يك نوع ارتباط يا خبر شدن از اين است كه كسي به ما فكر مي كند مثبت يا منفي .

مشكلي كه در تله پاتي وجود دارد اين است كه زماني كه شما در اين كار خبره شديد ديگر نمي توانيد افكار ديگران را نخوانيد و اين مي تواند مشكل بزرگي را براي شما بوجود آورد پس در همين ابتدا بهتر است شما به اين مشكل آگاه باشيد.
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 4
SAAAAHER (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), dariush4you70 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), hamid64 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 33.33%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار
امتياز: 0

پستتوسط amirhvr » سه شنبه دي ماه 8, 1388 11:27

با تشکر از شما استاد گرامی
این موضوع برای من خیلی جذاب هست و امیدوارم بتونم در این زمینه از مطالب ارزنده شما بهره ببرم
با قدردانی از زحمات شما
.: سختی ها فانی اند ، سرسختان باقی :.

برای نویسنده این مطلب amirhvr تشکر کننده ها:
aram (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 29, 1388 01:00
تشکر کرده: 550 بار
تشکر شده: 7 بار

پستتوسط aram » سه شنبه دي ماه 8, 1388 11:31

سلام مجدد: براي انجام تمرينات تله پاتي لازم است بتواند روي يك موضوع ساده تمركز كنيد .مثل يادگيري خطاطي ، در تله پاتي شما بايد به موضوعات بسيار ساده در يك زمان مشخص فكر كنيد سپس از فرد ديگري بخواهد در يك وصعيت خلسه مانند يا آرامش قرار گيرد تا پيام شما را دريافت كند. براي انجام اين كار از كارت هاي esp  استفاده مي كنند اين كارت بايد در ابعاد كارت ويزيت پرينت شود و در مدت تمركز به انها فكر كنيد يا روي انها تمركز کنيد . از سوژه گيرنده بخواهيد افكار و چيزي يا اشكالي كه در ذهنش مي ايد را ياداشت كند شما به اين صورت مي توانيد عضلات ذهنتان را تقويت كنيد تا قدرت تله پاتي تان افزايش يابد. كارت هاي ESP براي افزايش قدرت تله پاتي و تمركز استفاده مي شود . در قسمتي ديگر براي انتقال رنگ  مي توانيداز كارت ها استفاده كنيد و پس از مهارت در اين زمينه چيزهاي مشكل تر مثلا يك ميوه را انتقال دهيد يا يك شكل ديگر . پس از انجام تمرينات ابتدايي و مقدماتي پايه اي تله پاتي هم تمركز شما بيشتر شده است و هم قدرت انتقال پيام در شما تقويت شده است . در اين صورت مي توانيد به سراغ پيام هاي پيچيده تر برويد.پس با انتقام پيام هاي ساده شروع كنيد . در اينگونه تمرينات بهتر است كه شما يك يار داشته باشيد كه بتواند هم پاي شما تمرين انجام دهيد انجام تمرينات تله پاتي esp  دو نفره هستند.
براي دانلود كارت هاي ESP جهت تمرينات تله پاتي

عضويت  / ورود
كنيد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 4
Niloofar-92 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), rroshanakk (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), toofansavar (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 33.33%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط soodi » چهارشنبه دي ماه 23, 1388 21:45

سلام
من به موضوع تله پاتی بسیار علاقه مندم. ممکنه که در مورد کار با کارتها بیشتر توضیح بدید..من درست متوجه نشدم که چطوری باید باهاشون کار کرد.

ممنون از کمکتون

برای نویسنده این مطلب soodi تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

soodi
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه دي ماه 3, 1388 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط roya » پنج شنبه اسفند ماه 12, 1388 00:26

سلام استاد گرامی

من رویا هستم از شاگردان شما در کلاس انرژی درمانی سوالات زیادی برایم پیش میآید اما در کلاس وقت برای پرسش نمیشود .

من امسال تابستان یک دوره پرانیک گذراندم اما بنا به دلایلی بقیه کلاس تشکیل نشد. خیلی اتفاقی از طریق سایت شما متوجه برقراری کلاسهای شما شدم.
به دلیل نا تمام ماندن دوره قبلی ام سوالات بسیاری برایم پیش میآید که البته کسی را هم برای پاسخ گویی نداشتم.

من کتابهای انرژی درمانی مقدماتی ،متوسطه و پیشرفته شما را بارها و بارها خوانده ام و از تمام کتابها خلاصه برداری کرده ام .جواب خیلی از سوالاتم را از کتابها    گرفته ام.ولی سوالات بسیاری هنوز بی جواب است . که فکر کردم از طریق سایت شما بتوانم جواب آنها را بیابم.

1) آیا قبل از درمان بیماران لازم است که بارش سبز را بر خودمان و بیمار تصور کنیم؟

2)آیا تمامی انرژی های پاکسازی شده با جارو کردن و ریختن در داخل آب نمک یا آتش سبز از بین میرود؟

3)من شنیده ام که لازم نیست که آتش سبز را خاموش کنیم چون امکان دارد مقداری از پراناهای معیوب هنوز نسوخته باشد و با خاموش کردن آتش باقی بماند. آیا این مسئله صحت دارد؟

4) آیا اگر محتویات ظرف تخریب را داخل راه آب بریزیم احتمال بازگشت آلودگی هست؟

5) من میدانم که سر منشأ تمامی انرژی هایی که در کائنات وجود دارد از سرچشمه ذات خداوند است . آیا سر منشأ انرژی پرانا با ریکی یا چی یکی است ؟ و همه آنها همان بیو پلاسما است؟

6)آیا این انرژی همانند انرژی ریکی دارای آن شعور الهی هست که اگر من به عنوان یک درمانگر نتوانم سر منشأ بیماری را تشخیص بدهم انرژی خودش هدایت شود و باعث شفا شود؟

7)و این سوال از همه بیشتر ذهنم را مشغول کرده چرا باید پاکسازی کردن باعث شود که خود درمانگر بیمار شود؟ آیا درمانگر میتواند قبل از شروع به پاکسازی از روشی استفاده کند که پراناهای معیوب به او آسیبی نرساند؟ آیا بستن هاله کار درستس است یا غلط؟

ببخشید که سوال پشت سوال شد.

از شکیبایی شما سپاسگذارم.                                                                           رویا حراج زاده

برای نویسنده این مطلب roya تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

roya
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه بهمن ماه 27, 1388 01:00
تشکر شده: 4 بار

پستتوسط atish » دوشنبه خرداد ماه 24, 1389 12:56

من علاقه زیادی به مبحث فکر خوانی دارم کمکم می کنید
atish
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 23, 1389 00:00
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط IaHM » چهارشنبه تير ماه 23, 1389 13:26

مشكلي كه در تله پاتي وجود دارد اين است كه زماني كه شما در اين كار خبره شديد ديگر نمي توانيد افكار ديگران را نخوانيد و اين مي تواند مشكل بزرگي را براي شما بوجود آورد پس در همين ابتدا بهتر است شما به اين مشكل آگاه باشيد.

این مشکل یک راه حل ساده داره ولی تا خود آدم این کار رو انجام نده را ه حلش رو اگر هم بگی حالی نمیشه
خیلی هم ممنون از اطلاعات جالبتون
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
IaHM
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 19, 1389 00:00

پستتوسط bryan » جمعه شهريور ماه 12, 1389 21:27

سلام .
تمرینات تله پاتی تو مقالات سایت یافت نشد  ؟
استاد لطفا کتاب در مورد تلپاتی معرفی کنید...
bryan
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه شهريور ماه 8, 1389 00:00
تشکر کرده: 9 بار

پستتوسط nazem » شنبه شهريور ماه 12, 1389 00:56

سلام بر دوستان و استاد ارام

در مورد تله پاتي هر چه گفته بشه باز هم كمه پرسشي دارم كه ذهنم رامشغول كرده و دوستان تا حالا ان را مطرح نكردند اينه كه

ايا تله پاتي براي پيش بيني وضعيت اقتصادي مفيد ست ؟ مثل بورس يا بخصوص فاركس كه نمودار ان انلاين هست و پيش بيني ان

براي درامد يك امر حياتي ست يا در كيس هاي مختلف اقتصادي ايا ميتوانيم از طريق تله پاتي پيش بيني صد در صد داشته باشيم؟

از جناب استاد ارام درخواست ميكنم  نظر قشنگ و مفيدشون بفر مايند.

والحمدالله رب العالمين
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
بخند خدا با توست
nazem
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر کرده: 73 بار
تشکر شده: 218 بار

پستتوسط bryan » شنبه شهريور ماه 12, 1389 02:30

سلام به nazem

من هم دوست دارم نظر استاد رو بدونم و نظر خودمو میگم :
به نظر من تله پاتی با پیشگویی فرق داره
من فکر میکنم تله پاتی یعنی ارتباط دو ذهن
با تشکر از همه...
عضويت  / ورود
bryan
کاربر متوسط

تله پاتي telepathy

پستتوسط aram » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 14:19

سلام.
تله پاتي telepathy همانطور كه دوستان هم گفته بودنند همان ارتباط بين دو ذهن است. در تله پاتي telepathy ما ذهن افراد را از طريق انرژي هاي انها دريافت مي كنيم و مي دانيم در ذهنشان چه مي گذرد.
پيش بيني مي تواند فراتر از تله پاتي telepathy باشد. البته تله پاتي telepathy  هم توالنايي هاي خود را دارد . در زمينه تله پاتي telepathy و پيش بيني و پي گويي مطالب زيادي است. ولي خيلي كم مي توان آن را در مرحله اجرا از ان استفاده كرد. و هميشه در حد حرف  همه چيز درست از آب در مي آيد . زمانيكه مي خواهيم از آن استفاده كنيم مخصوصا زماني كه مي خواهيم از آن تست بگيريم با خطا مواجه مي شويم. ظاهرا همه چيز را در مورد تله پاتي telepathy نمي دانيم.
در زمينه استفاده تله پاتي telepathy در بورس يا فاركس يا غيره هم همين طور است . ممكن است شما در بسيار از موارد جواب مثبت بگيريد اما زماني كه خيلي مهم است دچار اختلال يا جواب غلط بشويد و زيان را متقبل شويد.
موفق باشيد
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط nazem » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 15:08

سلام براستاد ارام

خيلي ممنون ومتشكر از جواب ارزنده ومفيد تون

دكتر اي كاش مي فرمودييد كه راه ديگري براي براي پيشبيني بورس وفاركس هست يا نه

باز هم ممنون دكتر
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
بخند خدا با توست
nazem
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر کرده: 73 بار
تشکر شده: 218 بار

پستتوسط bryan » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 17:42

سلام استاد اگه میشه چند کتاب در مورد تله پاتی معرفی کنید .

ای کاش خودتون یه کتاب جامع چاب می کردین مثل کتابهای انرژی درمانی و حجت رو بر شاگرداتون در زمینه تله پاتی و حتی پرواز روح تموم می کردید  

با تشکر .
bryan
کاربر متوسط

کتاب پرواز روح

پستتوسط aram » دوشنبه شهريور ماه 14, 1389 00:38

سلام.
کتاب در زمینه پرواز روح که به صورت عملی و کاربردی باشد ترجمه کرده ام  دقیقا مثل انرژی درمانی قدم به قدم است اما دیگر به این نوع کتاب ها اجازه چاپ نمکی دهند. کتاب های انرژی درمانی هم که موجود هستن همه از قبل هستند. در یک فرصتی دیگر شاید آنها را چاپ کردیم.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط bryan » چهارشنبه شهريور ماه 16, 1389 00:54

انشاالله چاب کنید
عضويت  / ورود
تا همه بهره ببرن .

شاد باشید
bryan
کاربر متوسط

پستتوسط dana » چهارشنبه آبان ماه 26, 1389 16:14

سلام استاد لطفا در مورد منيه تيزم و كارآيي و كاربرد آن توضيح كامل دهيد و آيا شما آنرا آموزش مي دهيد ؟ با سپاس فراوان
dana

تاريخ عضويت: يکشنبه مهر ماه 25, 1388 01:00

Re: کتاب پرواز روح

پستتوسط SAAAAHER » پنج شنبه آبان ماه 27, 1389 15:38

aram نوشته است:سلام.
کتاب در زمینه پرواز روح که به صورت عملی و کاربردی باشد ترجمه کرده ام  دقیقا مثل انرژی درمانی قدم به قدم است اما دیگر به این نوع کتاب ها اجازه چاپ نمکی دهند. کتاب های انرژی درمانی هم که موجود هستن همه از قبل هستند. در یک فرصتی دیگر شاید آنها را چاپ کردیم.

سلام استاد .چراکتابهایی از این دسته دیگه اجازه چاپ ندارند؟؟
SAAAAHER
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آبان ماه 25, 1389 01:00
تشکر کرده: 1 دفعه

تجربه

پستتوسط SAAAAHER » پنج شنبه آبان ماه 27, 1389 16:44

سلام دوستان..
با کسب اجازه از جناب دکتر

چند سال پیش بود که اولین مطالب رو در مورد تلپاتی میخوندم.رسیدم به یه جزوه ی تقریبا خوب. نکاتشو یادداشت کردم کم کم با یادخدا شروع کردم به تمرین . من زیاد حرف نمیزنم همین عادت هم منو بیشتر به سمت برقراری ذهنی و انرژیک میکشوند.و البته الان هم همینطوره..

توی همون روزایه سری فعالیت های خوبی هم داشتم که همین خیلی به روحیه و انگیزم کمک میکرد.. شبا ومخصوصا اوقاتی که نیمه اول ماه قمری بود تمرین داشتم. ..
چون پرحرف نیستم پرتایپی هم نمیکنم .. خلاصه باموسیقی اروم .تاریکی مناسب. بدن پاک.و... با 2 تا از دوستای نزدیکم که یکی امیدیه درس میخوند  و اونیکی همشهری خودم  بود ارتباط برقرار کردم.. فکرها و تصاویر مزاحم همیشه در اوایل تمرینات تصاویرمو خراب میکردن .ولی اونا هم بعداز مدتی پاک شدن. اینومینویسم به عنوان اینکه یاداوری کرده باشم خدمتتون که تلپاتی نشد نداره . مدت یک هفته با تمرینات و خواسته هام که به صورت القاء بود کاری کردم که حتی کسانی ازم دلخور بودن یا خبری ازشون نبود به طریق خاصی سروکلشون پیداشد.  

ولی مردونه برو تو دلتو ذهنتو بگرد ببین هرچی خاله زنک بازی هر چی حسادت .تهمت.رذیله هست اول پاک کن بریز دور بعدش اگه نتیجه نگرفتی بگو تلپاتی یا .... وجود نداره .

SAAAAHER
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آبان ماه 25, 1389 01:00
تشکر کرده: 1 دفعه

پستتوسط ninja » شنبه آذر ماه 6, 1389 15:52

سلام استاد .من نحوه ی استفاده از  کارت esp را بلد نیستم .میشه به من اموزش بدین .
ninja
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه آذر ماه 5, 1389 01:00

پستتوسط ninja » شنبه آذر ماه 6, 1389 15:55

استاد میشه فراکنی روح از بدن را اموزش بدین.و میخواستم بپرسم بیشتر در مورد انرژی ماتیسمی شخصی از شمه بپرسم ؟
حسین
ninja
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه آذر ماه 5, 1389 01:00

پستتوسط farda » شنبه خرداد ماه 14, 1390 18:02

سلام به استاد ارام ودوستان
من هم چند وقتی روی تله پاتی کار کردم و نتیجه هم گرفتم اما از اون به بعد به خاطر مسائلی کنار گذاشتم و برام سوالی پیش امده که دوست دارم هر چه زودتر استاد به ان جواب بدهند ایا تله پاتی باعث کندی ذهن هم میشود یعنی اگه اونو یهو کنار بزاریم؟
farda
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه خرداد ماه 13, 1390 00:00

پستتوسط farda » شنبه خرداد ماه 14, 1390 18:06

استاد اگه میشه بگید به صورت تنهایی چه جوری تله پاتی رو
  تمرین کنیم؟
farda
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه خرداد ماه 13, 1390 00:00

پستتوسط 870636173 » سه شنبه تير ماه 6, 1390 01:59

سلام  من خیلی دوست  دارم فکرهای مرا دیگران بخوانند تادیگر مجبور به توضیح دادن انها نشوم میشه کمکم کنید با تشکر راستی چرا جواب دوستان را نمی دهید ؟
870636173

تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 28, 1390 00:00

پستتوسط yousefi » سه شنبه تير ماه 7, 1390 19:08

سلام
جناب همتی استاد بزرگوارم
لطفا در مورد تله پاتی یک توضیح کامل دهید.
در مورد فکر خوانی نیز اگر برایتان مقدور می باشد بنویسید من هم به مانند سایر دوستان بسیار علاقه مند به این مبحث می باشم.و مایلم در مورد فکر خوانی بیشتر بدانم.
سپاسگزارم
تپه های شنی با وزش باد جابجا می شوند،اما صحرا همیشه صحراست..و این است افسانه عشق
"پائولو کوئیلو"
yousefi
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه بهمن ماه 15, 1389 01:00
تشکر کرده: 20 بار
تشکر شده: 16 بار

پستتوسط banafshee » يکشنبه تير ماه 19, 1390 09:58

سلام. خسته نباشید. من سوالی برام پیش اومده. با تله پاتی میشه فکر و خواسته ای رو توی ذهن شخص دیگه ای القا کرد ؟
سوال دیگه اینکه استاد آرام شما تله پاتی هم آموزش میدهید و ثبت نام دوره جدید کلاستون چه زمانی هست؟ ممنون میشم جوابمو در این تاپیک یا از طریق ایمیلم بدید خیلی به مبحث تله پاتی علاقه دارم. ازتون یه دنیا ممنونم
banafshee
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 18, 1390 00:00

پستتوسط banafshee » يکشنبه تير ماه 19, 1390 10:06

اگه ممکنه به این ایمیل جوابمو بفرستید ازتون ممنونم
banafsh.b@gmail.com
banafshee
کاربر جدید