مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
| برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید عضويت / ورود |
nabeghe نوشته است:ضمن تشکر از استاد آرام و دوست خوبم آرشام
من نفهمیدم که کتاب که به آدرس http://arambook.ir/index.php?id=20] را بخرم؟ در توضیح این که چیزی در مورد وجود سی دی ، نوشته نشده است.
سوال دیگر: شما دوره ی غیر حضوری هیپنوتیزم خود را بیش تر توصیه می کنید؟ یا همان کتاب را؟ یا نظر خودم : هر دو را؟
من پنج ماه بیشتر وقت ندارم، وقت ریسک کردن و........ را ندارم، ولی امیدوارم که شما کمک بسیاری به من کرده باشید.
در ضمن من اگر بخواهم با شما صحبت کنم ساعت چند باید با مرکز شما تماس بگیرم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از خوانندگان این مطلب می خواهم که نظر خود را در نظر سنجی بدهند.

nabeghe نوشته است:خب یه پیام بازرگانی کوچکی داشتیم
من گفتم که این کارها را در طول دبیرستان به طور جد پیگری کردم ، مثه نرم افزار لایتنر و سی دی های ذهن برتر، ولی آنچه که من می خواستم نبود. تازه من نمی خوام که از این چند ماهه که تا کنکور وقت دارم بیکار بیشنم تو خونه ، یک ماهشو درس بخونم بعد بشم نفر اول کنکور، من می خوام کاری کنم که راه درست درس خوندنو یاد بگیریم، از فراموشی آنچه که می خونم و یاد می گیرم، رهایی پیدا کنم.
من هیچ وقت نمی خواهم راه میانبر برم، می خوام با توجه به این افزایش مطالب علمی در هر روز و کاهش طول نیم عمر علم ، از قافله عقب نیفتم، و قطره ای از دریای علم حق را پیدا کنم
باز هم، از همه تشکر می کنم، و از همه می خواهم ، هر آنچه که مرا یاری کند به من بگوید.
باز هم از جناب همتی که شوق مرا به تلاش زیاد می کنند، تشکر می کنم.
اصلا نابغه شدن را هم ، کاری باش ندارم ، نمی دونم میشه اسم کاربری را عوض کرد یانه؟
ولی من به دنبال چند چیز می گردم: 1- عشق (به حق) در زندگی 2- تمرکز فوق العاده 3- حافظه ی فوق العاده
من به این شعر اعتقاد دارم که نباید دنبال مقام دنیای و رتبه بود
nabeghe نوشته است:من کتابی که شما فرمودید را خریدم ، سه شنبه ی هفته ی پیش شماره فیش بانکی را به موسسه ی شما گفتم ، ولی هنوز (امروز یک شنبه) به دست من نرسیده است.

nabeghe نوشته است:سلام، ضمن تشکر از Hzajkani
از دیگر افراد می خواهم که جواب این دوست عزیز را بدهند، دلیل اینکه این تلقین در ایشان اثری ندارد، چیست؟ من چی کار کنم؟
من دو هفته است که دارم از امواج مغزی و کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی استفاده می کنم، ولی نتیجه ی محسوسی هنوز ندیدم، می دونم که این زمان کم است ، من این کار را تا یک ماه دیگر ادامه می دهم، اگر نتیجه دیدم که دیدم ، اگر ندیدم برای همیشه با روانشناسی، هیپنوتیزم و امواج مغزی ، تکنیک های مطالعه و همه ی این ها خداحافظی می کنم. چون من دارم روی این ها انرِژی می گذارم تا به انرژی مضاعف برسم نه اینکه 50 درصد انرژیمو هدر بدم.
ــــــــــــــــــــــــ
التماس دعا

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان