عجایب مغناطیس درمانی

كاربران عزيزي كه از وسايل مغناطيسي استفاده كرده اند مي توانند تجربيات خود را در اين قسمت ذكر كنند تا ديگران را در تجربخ خود شريك كنند .شما مي توانيد تجربيات خود را در زمينه دستبند مغناطيسي ، پد مغناطيسي ، پد مسكن يا پد لاغري و چاقي ، زانوبند يا ديگر وسايل ذكر كنيد. آموزش

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

عجایب مغناطیس درمانی

پستتوسط hemmati » دوشنبه آبان ماه 18, 1388 14:26

بعنوان یکی از شاگردان استاد که دوره مقدماتی انرژی درمانی را طی نموده و در حال گذراندن دوره پیشرفته می باشم، تجربیات خود را در خصوص مغناطیس درمانی ذکر می نمایم:
البته لازم به ذکر است که هیچ یک از محصولات مغناطیس درمانی(به جز آهنرباها) را خریداری ننمودم و ترجیح دادم که تمامی حالات ممکن در کتب مغناطس درمانی را بکمک انواع آهنرباها بررسی نمایم. آهنرباهای بسیار قویتری نیز در بازار موجود بود که از آنها در حالات خاص استفاده نمودم و حتی بکمک جریان مستقیم و یک سیم پیچ بزرگ ساخته شده توسط خودم، یک "تونل" مغناطیسی نیز برای بررسی و مطالعه تهیه نمودم. و اما اصل موضوع که همان نتایج تستها می باشد:
  1. با قرار دادن یک آهنربای سرامیکی در زیر سر، هنگامی که قطب N زیر سر باشد خواب تسریع شده و بدون اغراق در مواردی به محض دراز کشیدن خواب به سراغم می آمد. ضمنا کیفیت خواب بهتر شده و به علت عمیقتر شدن خواب، نیاز به ساعات کمتری خواب پیدا می کردم. اما هنگامی که قطب S زیر سر قرار داده می شد ایجاد آشفتگی و بی خوابی می نمود و کلا برای من تجربه بسیار ناخوشایندی بود چون اثرات آن به مدت چند شب مرا درگیر نمود و با معکوس نمودن آهنربا و همچنین بهره گیری از امواج مغزی تتا و دلتا موفق به رفع این اثرات ناخوشایند شدم.
  2. قرار دادن قطب N روی چاکرای آجنا به مدت 5 دقیقه بسیار خوشایند بوده و تمامی انرژیهای اضافه انباشته در آجنا را از بین می برد. با اینکار من می توانستم خستگی ناشی از کار زیاد با کامپیوتر را به سرعت از بین ببرم و دوباره طراوت و سرحالی خود را بازیابی کنم. قرار دادن قطب S روی آجنا باعث انباشتگی شدید انرژی و احساس تار بینی و خواب آلودگی می شد.
  3. با قرار دادن قطب N یک آهنربای ND کف پای راست و قرار دادن قطب S کف پای چپ و تثبیت آنها بکمک چسب،  در طول روز پاکسازی نسبتا خوبی ایجاد می شد و چاکراهای من کمتر آلوده می شدند، همچنین علاقه به قدم زدن و تحرک در من بشدت تقویت می شدبگونه ای که بیش از نیم ساعت نمی توانستم پشت میزم ثابت بمانم. در حالی که با معکوس کردن این روند احساس سنگینی و انباشتگی شدیدی پدیدار می شد و علاقه ام به تحرک و قدم زدن به کلی از بین می رفت.
  4. با قرار دادن خود در میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط جریان مستقیم و سیم پیچ تعبیه شده، در حالتی که قطب N بسمت سر قرار داشت، احساس سبکی و خلسه خوشایندی در من پدیدار شد. با اضافه نمودن ولتاژ که تقویت آهنربا را بدنبال داشت، این حس خلسه تقویت گردید. زمانی که ولتاژ را به حداکثر رساندم، حتی در دقایقی تجربه خروج از جسم را داشتم که هم جالب بود وهم دلهره آور! در حالتی که جهت جریان را معکوس نمودم احساس انباشتگی شدید انرژی در چاکرای گلو و شبکه خورشیدی به من دست داد و با بالا بردن ولتاژ، حتی احساس ناراحت کننده خفگی و خارش و سوزش شدید بدن به من دست داد که غیر قابل تحمل بود.
  5. برای یکی از نزدیکان که دچار زانو درد بود، با قرار دادن قطب N بمدت چند ثانیه و سپس قطب S برای چندین دقیقه روی محل، درد را ساکت نمودم و ایشان پس از 5 روز تا حدود زیادی بهبود یافتند.
  6. این تجربه قدیمی است اما ذکر آن خالی از لطف نیست:3 سال پی دچار کمر درد شدید و بی سابقه ای شدم که زندگی من را مختل نموده بود. اما با مطالعه کتب طب سوزنی که تا حدودی آشنایی داشتم و بکمک پالسهای مغناطیسی و الکتریکی ظرف مدت یک هفته قادر به معالجه کمردرد خود شدم. جالب اینکه دکتر معالج تشخیص داده بود که دو عدد از مهره های کمر من  شکسته است و تاکید کرده بود که ظرف یک هفته اقدام به جراحی دیسک کمر نمایم و در غیر این صورت فلج خواهم شد! اما من اکنون مانند سایر مردم مشغول کارهای روزمره می باشم و بارهای سنگین را به سادگی جابجا می کنم بدون اینکه کوچکترین کمر دردی احساس نمایم.

البته تجربیات بیشمار دیگری نیز وجود داشتند که جهت اختصار مطلب از ذکر آنها خودداری نموده ام. در کل به نظر من قطب N آهنربا خاصیت پاکسازی دارد و قطب S آن خاصیت انرژی دهی. این موارد توسط همه دوستان قابل اجرا می باشد وجا دارد که از استاد آرام که ما را وارد دنیای پر رمز و راز مغناطیس درمانی نمودند، قدردانی و تشکر نمایم.
با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 5
abo3 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), ramia (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 41.67%

hemmati
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه شهريور ماه 17, 1388 00:00
تشکر کرده: 139 بار
تشکر شده: 315 بار
امتياز: 0

پستتوسط mahan » شنبه فروردين ماه 7, 1389 13:09

با سلام و تشکر از مطلب خوبتان

لطفا مشخصات یک آهنربای خوب را از نظر اندازه وشکل بنویسید( با توجه به اینکه کسانیکه در تهران نیستند تا از آدرس داده شده استفاده کنند) بتوانند از شهر خود تهیه کنند. بنده یک آهنربای استوانه ای بطول 8  و قطر 1 ساتی متر دارم ولی نمیدانم قابل استفاده است یا نه ؟ البته قدرت خوبی هم دارد.خودم کمر درد دارم و نمی توانم وسایل را حتی جابجا کنم خیلی دوست دارم این مورد را امتحان کنم.
لطفا بیشتر راهنمایی کنید  
با تشکر

برای نویسنده این مطلب mahan تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

mahan
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: پنج شنبه فروردين ماه 4, 1389 00:00
تشکر کرده: 95 بار
تشکر شده: 17 بار

پستتوسط hemmati » شنبه فروردين ماه 14, 1389 10:20

دوست عزیزم ماهان، سلام

در پاسخ به شما باید بگویم که آهنرباهایی مناسب هستند که مسطح بوده و دو سطح آنها قطبهای شمال و جنوب باشند تا بتوانند به سادگی روی موضع قرار گیرند. آهنرباهای اینچنینی بیشتر شبیه به سکه هستند تا استوانه، همچنین آهنرباهای فریتی (سرامیکی) هم که به شکل مکعب مستطیل هستند، برای ایجاد میدانهای ضعیف مناسب می باشند.

در ضمن شما می توانید از فروشگاههای تهران بصورت پستی نیز خرید نمایید. برای اطلاعات بیشتر مطلب بنده را در مورد انواع آهنرباها و نکات استفاده و همچنین فروشگاههای معتبر مطالعه فرمایید.

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 3
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 25%

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط mahan » سه شنبه فروردين ماه 17, 1389 15:10

با سلام :
متشکرم که جواب دادید .و همچنین از مقاله خوبتان

برای نویسنده این مطلب mahan تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

mahan
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: پنج شنبه فروردين ماه 4, 1389 00:00
تشکر کرده: 95 بار
تشکر شده: 17 بار

مغناطیس درمانی

پستتوسط aram » شنبه فروردين ماه 28, 1389 08:45

سلام و درود بر همه دوستان:
به دنبال صحبت های دوست عزیز آقای همتی موارد بیشتری در مورد مغناطیس درمانی می گویم. مغناطیس درمانی یک روش بدون خطر می باشد . مغناطیس درمانی با استفاده از طب سوزنی می تواند تقریبا بر روی تمام بیماری های فیزیکی و روانی تاثیر گذارد. در طب مغناطیس درمانی قطب شمال اهنربا آن قطبی که به سمت شمال قرار می گیرد. یا قطب N  اثر تسکین دهندگی بر روی بدن و اندام ها دارد به همین دلیل می توان آن را برای تسکین درد و کاهش تورم در سردرد یا دندان درد و جراحی ها استفاده کرد. اثر تسکین دهمندگی و درمانی قطب شمال اهنربا در مغناطیس درمانی خیلی بیشتر از قطب جنوب مورد توجه قرار می گیرد . قطب جنوب اهنربا اثر تقویت کنندگی دارد و در زمانی که نیاز به جریان خون بیشتر داشته باشیم از این قطب استفاده می کنیم. در مغناطیس درمانی زمانی که درد های کهنه مثل زانو درد در ارتروز وجود دارد از قطب جنوب باید استفاده کرد. در تجربه نشان داده است در اینگونه مواقع بهتر از برای نتیجه بیشتر مغناطیس درمانی هم از قطب شمال و هم از قطب جنوب استفاده و بهره برد به طوری که سمت راست بدن از قطب شمال استفاده کرد و هم زمان در سمت چپ بدن از قطب جنوب استفاده کرد. .

----------------------------------

عضويت  / ورود
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 5
abo3 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 41.67%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

پستتوسط abo3 » دوشنبه مرداد ماه 18, 1389 22:42

سلام
کسی در مورد مهره مار و اثراتش می دونه؟
برای انسانهای بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر این باورند که: یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

برای نویسنده این مطلب abo3 تشکر کننده ها:
pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

abo3

تاريخ عضويت: جمعه خرداد ماه 6, 1389 00:00
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط agahi » چهارشنبه مرداد ماه 19, 1389 03:26

باعرض سلام . خيلي برايم جالب بود كه چالشي كه نسبت به باوريا عدم باور درمورد كاركرد مغناطيس درماني را دنيال ميكردم درآراي كساني كه برايشان
مفيد بوده وبرعكس به مطلب جالبي برخوردم واون نقش حياتي بالا بردن ضريب تاثير مصرف آب و رساند ن بدن به  تعادل الكتروليت لازم دراين زمينه
برخوردم كه دريك كتاب راجع به درمان با آب ديدم كه با مصرف مناسب  اين مايع اسرارآميز كه حدود هفتاد درصد تراكم بد ن راتشكيل ميدهد ميزان تاثير
فرايند مغناطيس درماني به طرز واضحي بالا ميرود!

برای نویسنده این مطلب agahi تشکر کننده ها:

agahi
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه مرداد ماه 15, 1389 00:00
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 8 بار

مغناطيس درماني و آب

پستتوسط aram » يکشنبه مرداد ماه 24, 1389 14:04

سلام .
مغناطيس در ماني مي تواند تاثيرات خوبي بر روي آب ايجاد كند مثلا مي تواند محيط آب را الكالين كند كه براي سلامتي بدن بسيار مفيد است.
اين اب مغناطيسي از طرفي خيلي ساد فقط با قرار دادن دو قطعه اهنربا اطراف ظرف ايجاد خواهد شد. نيازي به اعتقاد ندارد. ارزان است . مدت انقضاء ندارد. تاريخ مصرف نداد.
ضرر ندارد.
ساده است.
اين اثرات خوب مغناطيس درماني است بيشترين اثر آن بر روي آب مي باشد . در بدن بيشترين اثر بر روي گلبول هاي قرمز است . خون رساني بدن را تسهيل مي بخشد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط tiptop_101 » شنبه شهريور ماه 13, 1389 17:40

سلام
مي خواستم بپرسم در مغناطيس درماني به غير از همسويي ميدان مغناطيسي با مغناطيس بدن-آيا نيازي به همسويي با مغناطيس زمين وجود دارد؟ مثلا براي مغناطيسي كردن آب يا رشد گياهان اگر جهت ميدان القايي از پايين به بالا-از s به N باشد تاثير آن در رشد گياه بيشتر است يا برعكس؟

برای نویسنده این مطلب tiptop_101 تشکر کننده ها:

tiptop_101
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه شهريور ماه 6, 1388 00:00
تشکر شده: 12 بار

مغناطيس درماني و مغناطي زمين

پستتوسط aram » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 14:47

سلام.
در مغناطيس در ماني از آهنربا هاي قوي با گوس بالا استفاده كرد.
قدرت آهنرباي زمين 0.6 گوس است و قدرت اهنرباهايي كه در مغناطيس درماني استفاده مي شود حداقل 2000 گوس مس باشد . تقريبا 4000 برابر قوي تر است به همي دليل نياز چنداني به ميدان مغناطيسي زمين ندارد.
مثل اين است كه بخواهيم از نور مهتاب براي درس خواند استفاده كنيم . عملا يك چراغ قوه بهتر مي تواند عمل كند.
موفق باشيد
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 2
pir (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), tiptop_101 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط genios » جمعه آذر ماه 25, 1390 19:21

سلام
می خواستم از شما برای ساخت یک اهنربای الکتریکی قوی برای مغناطیس کمک بگیرم مثلا اندازه سیم پیچ منبع تغزیه و مشخصات دیگه ممنون میشم کمک کنید و اگه میشه به ایمیلم بفرستید یا در همین جا پلسخ بدید با تشکر.

برای نویسنده این مطلب genios تشکر کننده ها:

genios
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 7, 1390 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه

عجایب مغناطیس درمانی

پستتوسط masi_mm » دوشنبه ارديبهشت ماه 18, 1391 11:26

با عرض سلام و تشکر فراوان از راه اندازی سایت و به اشتراک گذاری تجربیات دوستان،
جناب دکتر آرام، بنده جهت خرید آهن ربا از موسسه تجسم خلاق 3 سوال دارم. بسیار سپاسگزار می شوم پاسخ دهید.
1- جهت درمان سردرد و  سینوزیت در ناحیه صورت اندازه و نوع آهن ربا چه باشد؟
2-برای تهیه یک برس مغناطیسی اندازه و نوع آهن ربا چه باشد؟
3- همچنین در صورتی که بخواهیم آهن ربایی همیشه به همراه داشته باشیم، بهتر است اندازه و نوع آن چه باشد؟
با تشکر
masi_mm

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 22, 1391 14:36
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

Re:

پستتوسط hemmati » دوشنبه ارديبهشت ماه 18, 1391 11:33

genios نوشته است:سلام
می خواستم از شما برای ساخت یک اهنربای الکتریکی قوی برای مغناطیس کمک بگیرم مثلا اندازه سیم پیچ منبع تغزیه و مشخصات دیگه ممنون میشم کمک کنید و اگه میشه به ایمیلم بفرستید یا در همین جا پلسخ بدید با تشکر.

دوست عزیزم سلام
ایمیلتون رو در پیام خصوصی برایم ارسال کنید تا پاسخ دهم. به دلیل اینکه بحث کاملا فنی و تخصصی است مطرح کردن آن در این تالار به نظر منطقی نمی آید چون بحثی خواهد شد که مخاطبان بسیار محدودی دارد و سایر کاربران را خسته خواهد نمود.
با تشکر از توجه شما

hemmati
کاربر ویژه

Re: عجایب مغناطیس درمانی

پستتوسط Mavera » شنبه ارديبهشت ماه 29, 1391 00:30

سلام همتی جان
من هم این آهنربا گیر بیارم؟
اما از کجا بیارم؟؟؟
بنده تهران نیستم
توی شهرم اصلا پیدا نیست؟
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
Mavera
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه بهمن ماه 5, 1388 01:00
تشکر کرده: 10 بار
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط hemmati » شنبه ارديبهشت ماه 29, 1391 00:47

Mavera نوشته است:سلام همتی جان
من هم این آهنربا گیر بیارم؟
اما از کجا بیارم؟؟؟
بنده تهران نیستم
توی شهرم اصلا پیدا نیست؟
عضويت  / ورود

دوست عزیزم سلام
به صورت مکاتبه ای نیز می توانید سفارش دهید
اگر مشکلی بود به ایمیل من به آدرس
برای مشاهده ایمیلها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود
یا مسنجرم به آدرس alireza_azm پیام دهید تا راهنماییتان کنم
با آرزوی بهترینها برای شما دوستان عزیزم

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط Mavera » يکشنبه ارديبهشت ماه 31, 1391 21:23

سلام
اقای همتی
قیمت هاشون هم می خواستم، در ضمن در یاهو هم برات پی ام دادم، ولی هنوز جواب ندادین؟؟!!  
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

Mavera
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط Mavera » سه شنبه خرداد ماه 2, 1391 20:33

سلام
آقا همتی من منتظر بودما
می خوام قیمت هاشون بدونم تا بخرم
عضويت  / ورود

اما هنوز هیج جوابی نداین
عضويت  / ورود

انگار که انگار....!!
عضويت  / ورود

Mavera
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط hemmati » چهارشنبه خرداد ماه 2, 1391 01:37

Mavera نوشته است:سلام
آقا همتی من منتظر بودما
می خوام قیمت هاشون بدونم تا بخرم
عضويت  / ورود

اما هنوز هیج جوابی نداین
عضويت  / ورود

انگار که انگار....!!
عضويت  / ورود

دوست عزیزم سلام
به پی ام ها ی شما پاسخ دادم ظاهرا مشکلی بوده که آنها را دریافت نکردید
من فروشنده نیستم و فقط فروشنده را معرفی کردم

یکبار دیگر تکرار می کنم:
فروشگاه پارس مگنت
1- دفتر مرکزي: تهران-خ جردن – بالاتر از عاطفي شرقي – شماره 2/154 – ط 3 واحد 13 تلفن: 22058787-22058883-09121235095
2- فروشگاه مرکزي : فروشگاه پارس مگنت - تهران – خيابان امام خميني – ميدان موزه – نبش 30 تير – مجتمع تجاري خيبر – شماره 10 – تلفن: 66706387 – 66706396
با تماس با فروشنده می توانید خرید نمایید
ممنونم از توجه شما
شاد باشید

hemmati
کاربر ویژه

بازگشت به آموزش : تجربيات استفاده از وسايل مغناطيس درماني

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان