البته لازم به ذکر است که هیچ یک از محصولات مغناطیس درمانی(به جز آهنرباها) را خریداری ننمودم و ترجیح دادم که تمامی حالات ممکن در کتب مغناطس درمانی را بکمک انواع آهنرباها بررسی نمایم. آهنرباهای بسیار قویتری نیز در بازار موجود بود که از آنها در حالات خاص استفاده نمودم و حتی بکمک جریان مستقیم و یک سیم پیچ بزرگ ساخته شده توسط خودم، یک "تونل" مغناطیسی نیز برای بررسی و مطالعه تهیه نمودم. و اما اصل موضوع که همان نتایج تستها می باشد:
- با قرار دادن یک آهنربای سرامیکی در زیر سر، هنگامی که قطب N زیر سر باشد خواب تسریع شده و بدون اغراق در مواردی به محض دراز کشیدن خواب به سراغم می آمد. ضمنا کیفیت خواب بهتر شده و به علت عمیقتر شدن خواب، نیاز به ساعات کمتری خواب پیدا می کردم. اما هنگامی که قطب S زیر سر قرار داده می شد ایجاد آشفتگی و بی خوابی می نمود و کلا برای من تجربه بسیار ناخوشایندی بود چون اثرات آن به مدت چند شب مرا درگیر نمود و با معکوس نمودن آهنربا و همچنین بهره گیری از امواج مغزی تتا و دلتا موفق به رفع این اثرات ناخوشایند شدم.
- قرار دادن قطب N روی چاکرای آجنا به مدت 5 دقیقه بسیار خوشایند بوده و تمامی انرژیهای اضافه انباشته در آجنا را از بین می برد. با اینکار من می توانستم خستگی ناشی از کار زیاد با کامپیوتر را به سرعت از بین ببرم و دوباره طراوت و سرحالی خود را بازیابی کنم. قرار دادن قطب S روی آجنا باعث انباشتگی شدید انرژی و احساس تار بینی و خواب آلودگی می شد.
- با قرار دادن قطب N یک آهنربای ND کف پای راست و قرار دادن قطب S کف پای چپ و تثبیت آنها بکمک چسب، در طول روز پاکسازی نسبتا خوبی ایجاد می شد و چاکراهای من کمتر آلوده می شدند، همچنین علاقه به قدم زدن و تحرک در من بشدت تقویت می شدبگونه ای که بیش از نیم ساعت نمی توانستم پشت میزم ثابت بمانم. در حالی که با معکوس کردن این روند احساس سنگینی و انباشتگی شدیدی پدیدار می شد و علاقه ام به تحرک و قدم زدن به کلی از بین می رفت.
- با قرار دادن خود در میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط جریان مستقیم و سیم پیچ تعبیه شده، در حالتی که قطب N بسمت سر قرار داشت، احساس سبکی و خلسه خوشایندی در من پدیدار شد. با اضافه نمودن ولتاژ که تقویت آهنربا را بدنبال داشت، این حس خلسه تقویت گردید. زمانی که ولتاژ را به حداکثر رساندم، حتی در دقایقی تجربه خروج از جسم را داشتم که هم جالب بود وهم دلهره آور! در حالتی که جهت جریان را معکوس نمودم احساس انباشتگی شدید انرژی در چاکرای گلو و شبکه خورشیدی به من دست داد و با بالا بردن ولتاژ، حتی احساس ناراحت کننده خفگی و خارش و سوزش شدید بدن به من دست داد که غیر قابل تحمل بود.
- برای یکی از نزدیکان که دچار زانو درد بود، با قرار دادن قطب N بمدت چند ثانیه و سپس قطب S برای چندین دقیقه روی محل، درد را ساکت نمودم و ایشان پس از 5 روز تا حدود زیادی بهبود یافتند.
- این تجربه قدیمی است اما ذکر آن خالی از لطف نیست:3 سال پی دچار کمر درد شدید و بی سابقه ای شدم که زندگی من را مختل نموده بود. اما با مطالعه کتب طب سوزنی که تا حدودی آشنایی داشتم و بکمک پالسهای مغناطیسی و الکتریکی ظرف مدت یک هفته قادر به معالجه کمردرد خود شدم. جالب اینکه دکتر معالج تشخیص داده بود که دو عدد از مهره های کمر من شکسته است و تاکید کرده بود که ظرف یک هفته اقدام به جراحی دیسک کمر نمایم و در غیر این صورت فلج خواهم شد! اما من اکنون مانند سایر مردم مشغول کارهای روزمره می باشم و بارهای سنگین را به سادگی جابجا می کنم بدون اینکه کوچکترین کمر دردی احساس نمایم.
البته تجربیات بیشمار دیگری نیز وجود داشتند که جهت اختصار مطلب از ذکر آنها خودداری نموده ام. در کل به نظر من قطب N آهنربا خاصیت پاکسازی دارد و قطب S آن خاصیت انرژی دهی. این موارد توسط همه دوستان قابل اجرا می باشد وجا دارد که از استاد آرام که ما را وارد دنیای پر رمز و راز مغناطیس درمانی نمودند، قدردانی و تشکر نمایم.