سلام بر دوستان و عزیزان
سکوتی که ما از آن صحبت میکنیم ،با سکوتی که در خواب است متفاوت از هم می باشد .و دوستان نباید آن را اشتباه بگیرند .من ذهن خواب ،آیینه ذهن بیداری می نامم . در واقع نمیتوانیم ذهنی که در خواب است ،ذهنی آرام و سر شار سکوت بنامیم. وقتی امواج مغزی در حد تتا یا پایین تر قرار میگیرد .انسان در خواب عمیق بسر می برد.اما ذهن همچنان فعال است .و با آنچه که در روز قبل یا ساعات قبل از خواب در ذهن پرورانده ایم، فعالیت خود را ادامه می دهد .ممکن است در روز دچار استرس و یا خشم شویم که قطعا ما آیینه آن به صورت کابوس در خواب خواهیم دید.در اصل نمیتوانیم سکوت در خواب داشته باشیم مگر اینکه سکوت در بیداری را تجربه کنیم .اما آنچه که ما از سکوت میگوییم ،آگاه ماندن در امواج پایین مغزی در حد آلفا و تتا هست .آگاه ماندن در این حد مستلزم این است که باید در زمان اکنون بسر ببریم و بر افکار تسلت کامل رو داشته باشیم .هر گاه بتوانیم افکار خود را ببینیم ،به این معنا هرگاه توانستیم که بدانیم همکنون چه در ذهن ما میگذرد ،ما در زمان حال می باشیم .در اینگونه مواقع شیارهای ذهنی بوجود میآید که من قبلا آن را لمحه یا موج میگفتم.سکوت، در آن شیارها یا موج یا لمحه بوجود می آید .و همانطور که در تایپیکهای گذشته به شما عزیزان عرض کردم ،این شیارها با تمرین قابل بزرگ شدن می باشند .در اویل میتوانیم لحظه ای آن را تجربه کنیم ولی با مستمر بودن در تمرین ،میتوانیم آن را برزگتر و گسترش دهیم . اینگونه سکوت می تواند در خواب ادامه یابد و ما حتی در خواب هوشیار و آگاه باشیم.حتی میتوانیم رویا ها با خواسته ی خود به پیش ببریم و تسلط کامل بر آنها داشته باشیم. باید به یاد داشته باشیم ،هر چه آن لمحه و یا شیارها بزرگتر شوند آگاهیمان روز بروز بالاتر خواهد رفت.
شاد باشید