کشف درون

مغناطیس درمان ، دستبند های مغناطیسی ، پد های مغناطیسی ، برس مغناطیسی ، آب مغناطیسی

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

کشف درون

پستتوسط nazem » شنبه آذر ماه 4, 1390 01:47

سلام بر شما روشن دلان

قرار بر اين نيست كه كامل باشيم، زيرا كامل بدنيا مي آييم. و قرار بر اين نيست كه شادماني را اختراع كنيم، فقط بايد آنرا كشف كنيم. پس اين كار آنگونه كه مردم تصور مي كنند دشوار نيست. روند آن ساده و شامل آرامش يافتن، آسودن و به تدريج نزديك شدن به كانون وجود است. روزي كه تصادفا به كانون وجودت برسي، ناگهان همه چيز نوراني مي شود. تو كليد را يافته اي. مثل اين است كه در تاريكي كورمال كورمال مي رفتي كه ناگهان دستت به كليد خورد. و اين دقيقا همان موقعيتي است كه ما گرفتار آن هستيم. بي خود گريه و زاري مي كنيم. رنج و دردناآگاهانه است. اين روش مضحك و ناآگاهانه زندگي را بايد تغيير داد. به درون بنگر و اگر در آنجا چيزي نيافتي، بيرون را جستجو كن. اما من با اطمينان مي گويم كه هر كس به درون نگريسته به گمراهي نرفته است. پس هيچ دليلي وجود ندارد كه تو به گمراهي بروي. يك قانون كلي است كه هيچ استثنايي ندارد: هركس به درون برود آنرا مي يابد.  شادماني مطلق و حقيقت محض، زندگي سراسر شور و سر مستي مي شود. چنان سرمست مي شوي كه گمان مي كني " اين اوج سرمستي است، بيش از آن ديگر ممكن نيست."‌ اما روز بعد در مي يابي  بيش از آن هم ممكن است. روز به روز سر مست تر از پيش مي شوي. سفر هرگز به پايان نمي رسد. سفري است با آغاز ولي بي پايان.

شاد باشید
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
بخند خدا با توست
nazem
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر کرده: 73 بار
تشکر شده: 218 بار
امتياز: 0

Re: کشف درون

پستتوسط pir » چهارشنبه دي ماه 27, 1390 03:08

با سلام
از دوست عزیز و استاد ارجمندم خواهش میکنم توضیح ببیشتری یدهند که چگونه میتوان درون خود را کشف کنیم .
تصور من بر اینست که نمیتوان براحتی درون خود را کشف کنیم . حتما" راهکاری یا تمریناتی باید انجام داد تا بتوان با درون خود ارتباطی برقرار کنیم . بایستی چکار کنیم ؟
متشکرم

شاد و پرانرژی باشید
شاد و پر انرژی باشید .
pir
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: يکشنبه دي ماه 3, 1390 01:00
تشکر کرده: 142 بار
تشکر شده: 6 بار

پستتوسط nazem » چهارشنبه دي ماه 28, 1390 12:06

pir نوشته است:با سلام
از دوست عزیز و استاد ارجمندم خواهش میکنم توضیح ببیشتری یدهند که چگونه میتوان درون خود را کشف کنیم .
تصور من بر اینست که نمیتوان براحتی درون خود را کشف کنیم . حتما" راهکاری یا تمریناتی باید انجام داد تا بتوان با درون خود ارتباطی برقرار کنیم . بایستی چکار کنیم ؟
متشکرم

شاد و پرانرژی باشید

سلام و درود بر شما

مراقبه و مدی تیشن بهترین و موثر ترین راه یی است که ما را با درون خود آشنا میکند .در این راه ،
آنچه که مانع ما میشود که خود را  نشناسیم ،ذهن است . ذهن همیشه ما را به گذشته یا آینده می برد .
راه دیگر ی ندارد .زمان حال ،مرگ ذهن است زمان حال مدیریت بر ذهن است اینکه تلاش ذهن این است که
ما را به گذشته و آینده سرگرم کند .و ما نمی توانیم جز در حال بودن ،خود را بشناسیم .
خودشناسی به درون رفتن است و این سفر از طریق مراقبه و مدی تیشن میسر است .مراقبه ی مستمر
گذشته ها و آینده را کم رنگ میکند.و اگر هرچه آنها کم رنگتر شوند .ما بیشتر در حال و اکنون می باشیم.

شاد باشید

شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
بخند خدا با توست
nazem
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر کرده: 73 بار
تشکر شده: 218 بار

پستتوسط rezaee-b » چهارشنبه بهمن ماه 19, 1390 12:15

درود بر شما
به نظر اينجانب به هر طريقی می توان به کشف درون دست یافت و در واقع راه های رسیدن به خود بسیار است مهم آنست که نیازی نیست همه روش را تست کرد بلکه یک روش که ما را به آرامش رساند کافیست.
rezaee-b
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه دي ماه 5, 1390 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 2 بار

بازگشت به آموزش مغناطیس درمانی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان