دانلود خود هیپنوتیزم فوری پيشرفته

فراروانشناسی ، متافیزیک ، عرفان ، اهرام ، پرانا ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

Re: دانلود خود هیپنوتیزم فوری پيشرفته

پستتوسط ladygaga » پنج شنبه بهمن ماه 27, 1390 15:39

سلام استاد تو دوره که ادمک مغزی داره شما دائم می گفتین نخواب من خوابم می برد اما تو این دوره هیپنوتیزم می گین بخواب من خوابم نمی بره چیکار کنم یعنی چون خوابم نمیبره پس نمی تونم هیپنوتیزم بشم؟
ladygaga
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 22, 1389 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 8 بار
امتياز: 0

پستتوسط aram » شنبه بهمن ماه 29, 1390 09:07

ladygaga نوشته است:سلام استاد تو دوره که ادمک مغزی داره شما دائم می گفتین نخواب من خوابم می برد اما تو این دوره هیپنوتیزم می گین بخواب من خوابم نمی بره چیکار کنم یعنی چون خوابم نمیبره پس نمی تونم هیپنوتیزم بشم؟

درود بر شما
در دوره آدمک مغزی به دلیل اینکه می خ.تاهیم شما هوشیار باشید به شما مرتبا یاد آوری می شود که بیدار باشید.
در دوره هیپنوتیزم هم باید شما هوشیار باشید و لی اصطلاحا برای ایجاد هیپنوتیزم ما از کلمه خواب استفاده می کنیم.
منظور خواب خواب طبیعی نیست و بهتر است در طول دوره خود هیپنوتیزمی فوری شما کاملا هوشیار باشید.
اگر حالته هایی که خواسته شده همانند سنگینی بی حسی یا هر حس دیگر ایجاد شده شما به هی÷نوتیزم وارد شده اید
موفق باشید
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

تکنیک ترک عادت...

پستتوسط mohammadrms » دوشنبه اسفند ماه 8, 1390 14:58

سلام بر همگی

استاد
1- توی تکنیک ترک عادت در طول تمرین باید روی یک عادت متمرکز بشیم یا نه میشه چند عادت رو در طول تمرین مورد توجه قرار داد؟؟؟
به عنوان مثال اگر من میخوام این عادت رو در خودم ایجاد کنم که هر روز تو یه ساعت خاصی از خواب بیدار بشم باید در طول تمرین فقط به این عادت توجه کنم یا نه میشه روی چند عادت کار کرد؟؟؟

(***البته عاداتی که نقش زیادی تو زندگیمون داشتن و مهم و با اهمیت هستن باید به تنهایی کار بشن***)

2- انجام دادن تکنیک های آرامش عمیق ، تجربه عشق و در نتیجه اینها آرامش و هیجانی که حین تمرین داریم و (شاید اعتماد به نفس(تجربه نخست و از بین برن ترس) و ...)  ، تا چه اندازه روی تقویت سیستم عصبی و بهبود عملکرد حواس و افزایش هوشیاری و به طور کلی افزایش سلامتی نقش دارن؟ اصلا نقشی دارن؟

--------------------------------------
یه سئوال دیگه:
همین چند دقیقه پیش که تکنیک پرنده آبی رو داشتم انجام می دادم ، تقریباً آخرای تمرین بود که یهو متوجه یه چیزی شدم.
پشت دست چپم هم گرم شده بود هم مور مور و هم انگار یه چیزی داشت توش آروم حرکت می کرد...نمیدونم چرا همچین احساسی داشتم...اول فکر کردم چیزی رو دستمه بعد متوجه شدم نه...
احساس جالبی بود
میشه در این مورد توضیح بدید...مور مور شدن دستم عادی بود چون یکی از علامت های خلسه است اما احساس گرما و حرکت کردن یه چیزی توی دستم ، یکم عجیب بود.(شایدم چیز خاصی نباشه-لطفا نظرتونو بگید) ...چنین احساسی چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

موفق و سربلند باشید
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

mohammadrms
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه اسفند ماه 26, 1389 01:00
تشکر شده: 0 دفعه

Re: تکنیک ترک عادت...

پستتوسط aram » سه شنبه اسفند ماه 9, 1390 09:28

mohammadrms نوشته است:سلام بر همگی

استاد
1- توی تکنیک ترک عادت در طول تمرین باید روی یک عادت متمرکز بشیم یا نه میشه چند عادت رو در طول تمرین مورد توجه قرار داد؟؟؟
به عنوان مثال اگر من میخوام این عادت رو در خودم ایجاد کنم که هر روز تو یه ساعت خاصی از خواب بیدار بشم باید در طول تمرین فقط به این عادت توجه کنم یا نه میشه روی چند عادت کار کرد؟؟؟

(***البته عاداتی که نقش زیادی تو زندگیمون داشتن و مهم و با اهمیت هستن باید به تنهایی کار بشن***)

2- انجام دادن تکنیک های آرامش عمیق ، تجربه عشق و در نتیجه اینها آرامش و هیجانی که حین تمرین داریم و (شاید اعتماد به نفس(تجربه نخست و از بین برن ترس) و ...)  ، تا چه اندازه روی تقویت سیستم عصبی و بهبود عملکرد حواس و افزایش هوشیاری و به طور کلی افزایش سلامتی نقش دارن؟ اصلا نقشی دارن؟

--------------------------------------
یه سئوال دیگه:
همین چند دقیقه پیش که تکنیک پرنده آبی رو داشتم انجام می دادم ، تقریباً آخرای تمرین بود که یهو متوجه یه چیزی شدم.
پشت دست چپم هم گرم شده بود هم مور مور و هم انگار یه چیزی داشت توش آروم حرکت می کرد...نمیدونم چرا همچین احساسی داشتم...اول فکر کردم چیزی رو دستمه بعد متوجه شدم نه...
احساس جالبی بود
میشه در این مورد توضیح بدید...مور مور شدن دستم عادی بود چون یکی از علامت های خلسه است اما احساس گرما و حرکت کردن یه چیزی توی دستم ، یکم عجیب بود.(شایدم چیز خاصی نباشه-لطفا نظرتونو بگید) ...چنین احساسی چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

موفق و سربلند باشید
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

درود بر شما
آرامش و هیجانی که در تمرین تجربه می کنید بعنوان یک سوخت قوی در درون شما ذخیره می شود ناخود اگاه شما را برنامه ریزی می کند و در موقع مناسب از ان استفاده خواهید کرد.
در ترک عادت بهتر است یکی یکی انها را تغییر دهید
البته بهتر است در یک زمان خاصی تمرین انجام شود ولی اگر در زمانهای مختلف هم اجرا شود نتیجه مطلوب دریافت می شود
در مورد مور مور شدن هم در ایمیل برایتان نوشته بودم که این از نشانه های خلسه است نیازی نیست بهانها زیاد توجه کنید
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط ashkan66 » پنج شنبه اسفند ماه 24, 1390 03:26

با سلام خدمت استاد عزيزسوال بنده اين بود كه1_من ميتونم به صورت برنامه ريزي شده ظهر ها يكي از تكنيكهاي هيبنوتيزمو انجام بدم شب يمكي از تكنيكاي تجسم خلاق البته در نظر دارم راجع به تجسم خلاق هر تكنيكو 30 روز انجام بدم2_ و قبل خواب تكنيك ادمك مغزي رو بصورت هميشهكي
ashkan66

تاريخ عضويت: جمعه بهمن ماه 27, 1390 01:00

پستتوسط aram » شنبه اسفند ماه 27, 1390 16:46

ashkan66 نوشته است:با سلام خدمت استاد عزيز سوال بنده اين بود كه1_من ميتونم به صورت برنامه ريزي شده ظهر ها يكي از تكنيكهاي هيبنوتيزمو انجام بدم شب يمكي از تكنيكاي تجسم خلاق البته در نظر دارم راجع به تجسم خلاق هر تكنيكو 30 روز انجام بدم2_ و قبل خواب تكنيك ادمك مغزي رو بصورت هميشهكي

درود بر شما دوست عزیز
انجام تکنیک های تجسم خلاق و خود هیپنوتیزم فوری تداخلی با هم ندارند مخصوص اگر تکنیک مدیتیشن دوقلب را با تکنیک های خود هیپنوتیزم فوری انجام دهید اثرات بهتر یدارد
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط atila » يکشنبه فروردين ماه 20, 1391 14:38

سلام دكتر آرام
من به تجسم خلاق و قانون جذب خيلي علاقه دارم و مدتي هست براي يه خواسته ازشون استفاده ميكنم ولي هنوز نتيجه اي نگرفتم خواسته من رسيدن و ازدواج با دختر مورد علاقمه ، خواهش ميكنم بهم بگيد براي رسيدن به اين خواستم خود هيپنوتيزم پيشرفته ميتونه كمك كنه يا دوره كامل تجسم خلاق
atila

تاريخ عضويت: شنبه فروردين ماه 19, 1391 10:53

پستتوسط aram » دوشنبه فروردين ماه 21, 1391 08:08

atila نوشته است:سلام دكتر آرام
من به تجسم خلاق و قانون جذب خيلي علاقه دارم و مدتي هست براي يه خواسته ازشون استفاده ميكنم ولي هنوز نتيجه اي نگرفتم خواسته من رسيدن و ازدواج با دختر مورد علاقمه ، خواهش ميكنم بهم بگيد براي رسيدن به اين خواستم خود هيپنوتيزم پيشرفته ميتونه كمك كنه يا دوره كامل تجسم خلاق

درود بر شما
دوست عزیز در تجسم خلاق و دوره خود هيپنوتيزم فوری تکنیک ارائه شده است به همین دلیل هر کدام از انها را که تهیه کنید می توانید به هدف خود برسید نوع تکنیک های ارائه شده در تجسم خلاق بر اساس ادمک مغزی و سطح تتا است در خود هيپنوتيزم فوری بر اساس الفای ذهنی می باشد
خود هیپنوتیزمی فوری محصول جدید تر مجموعه می باشد
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط nabeghe » شنبه ارديبهشت ماه 1, 1391 00:16

سلام و خسته نباشین.

بنده مشکلی دارم و اون اینه که من از صبح تا بعد از ظهر شدید مشغولم. بعد از ظهر که بخوام استفاده کنم از این سی دی ها. هنوز پنج دیقه نگذشته خوابم می بره! با این مشکل چی کار کنم؟
nabeghe
کاربر پیشرفته

تاريخ عضويت: پنج شنبه دي ماه 16, 1388 01:00
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 59 بار

پستتوسط polaris » شنبه ارديبهشت ماه 2, 1391 20:35

با سلام خدمت استاد ارام
با تشکر از زحمات شما در زمینه روانشناسی سی دی یادگیری خلاق شما واقعا در زندگی من تحول ایجاد کرد و مرا به مطالعه بسیار علاقه مند کرد و باعث شد اعتماد به نفس در من افزایش یابد
من می خواستم یکی از محصولات خود هیپنوتیزم فوری پیشرفته  یا دوره کامل تجسم خلاق را بگیرم اما دچار تردید شده ام که کدامیک از این محصولات را اول تهیه کنم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن من دانشجو هستم و هر یک از محصولات که احساس می کنید بیشتر به درد من می خورد معرفی کنید
با تشکر
polaris
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه خرداد ماه 31, 1390 00:00

پستتوسط aram » سه شنبه ارديبهشت ماه 5, 1391 08:27

polaris نوشته است:با سلام خدمت استاد ارام
با تشکر از زحمات شما در زمینه روانشناسی سی دی یادگیری خلاق شما واقعا در زندگی من تحول ایجاد کرد و مرا به مطالعه بسیار علاقه مند کرد و باعث شد اعتماد به نفس در من افزایش یابد
من می خواستم یکی از محصولات خود هیپنوتیزم فوری پیشرفته  یا دوره کامل تجسم خلاق را بگیرم اما دچار تردید شده ام که کدامیک از این محصولات را اول تهیه کنم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن من دانشجو هستم و هر یک از محصولات که احساس می کنید بیشتر به درد من می خورد معرفی کنید
با تشکر

درود بر شما . سی دی های خود هیپنوتیزم فوری تا حدودی شبیه یادگیری اماده شده است و تاثیرات ان واقعا شگفت انگیز است این محصول جدید مرکز است.
دوره تجسم خلاق هم موثر است .
برای من سخت است که بگویم کدامیک را انتخاب کنید چون هر دو انها موثر هستند . این به شما بستگی دارد که می خواهید چه تاثیری بر روی خود بگذارید
اگر بگویید برای چه منظوری می خواهید شاید بتوانم بهتر راهنمایی کنم
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط aram » سه شنبه ارديبهشت ماه 5, 1391 08:29

nabeghe نوشته است:سلام و خسته نباشین.

بنده مشکلی دارم و اون اینه که من از صبح تا بعد از ظهر شدید مشغولم. بعد از ظهر که بخوام استفاده کنم از این سی دی ها. هنوز پنج دیقه نگذشته خوابم می بره! با این مشکل چی کار کنم؟

درود بر شما
دوست عزیز برای اینکه خوابتان نرود می توانید از فایل تصویری ان استفاده کنید
فایل تصویری می تواد با چشم باز شما در حالت خلسه فرو ببرد. البته می توانید نشسته هم انجام بدهید یا اینکه به خودتان تلقین کنید که هوشیار باشید
در هر صورت اگر خوابتان هم برد نگران نباشید سی دی کار خودش را می کند
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط polaris » چهارشنبه ارديبهشت ماه 6, 1391 10:47

با سلام خدمت استاد ارام
از شما به خاطر پاسخ دهی به سوالات سپاسگزارم. هدف من بیشتر استفاده در زمینه های درسی و تحصیلی است
سوال دیگری داشتم با استفاده از تکنیکهای تلقین ضریب هوشی افراد را نیز می توان افزایش داد یا بیماری ها را درمان کرد؟
با تشکر
polaris
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط aram » پنج شنبه ارديبهشت ماه 7, 1391 11:28

از شما به خاطر پاسخ دهی به سوالات سپاسگزارم. هدف من بیشتر استفاده در زمینه های درسی و تحصیلی است
سوال دیگری داشتم با استفاده از تکنیکهای تلقین ضریب هوشی افراد را نیز می توان افزایش داد یا بیماری ها را درمان کرد؟
با تشکر

درود بر شما
چنانچه بخواهید در زمینه درسی استفاده کنید برنامه ای را در دست داریم این برنامه در آینده آماده می شود و صرفا در زمینه یادگیری می باشد
بهتر است این برنامه را تهیه کنید
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط polaris » يکشنبه ارديبهشت ماه 10, 1391 13:23

aram نوشته است:
با تشکر

درود بر شما
چنانچه بخواهید در زمینه درسی استفاده کنید برنامه ای را در دست داریم این برنامه در آینده آماده می شود و صرفا در زمینه یادگیری می باشد
بهتر است این برنامه را تهیه کنید
موفق باشید

با سلام خدمت استاد ارام
استاد من بی صبرانه منتظر محصول جدیدی که گفتید هستم این محصول حداکثر تا کی اماده میشود
با تشکر
polaris
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط gold » دوشنبه ارديبهشت ماه 11, 1391 18:15

سلام جناب دکتر ، این کتاب خودهیپنوتیزم فوری رو چطور میتونیم تهیه کنیم ؟
ممنون
gold
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه تير ماه 6, 1390 00:00
تشکر شده: 4 بار

پستتوسط mohammadnd09 » دوشنبه ارديبهشت ماه 11, 1391 22:18

سلام خسته نباشید
می خواستم سوالی از شما بپرسم : من شاید مثل خیلی از دوستان علاقه مند به یادگیری زبان های دیگر ( مثل انگلیسی ) هستم ، آیا شما راه حل یا محصولی دارید که بتونه به من کمک کنه ؟
در ضمن این محصول بالایی کی آماده می شه ؟
با تشکر
mohammadnd09
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 1, 1390 01:00

پستتوسط hs67 » پنج شنبه ارديبهشت ماه 13, 1391 02:15

با سلام
یه سوال داشتم : با توجه به قیمت نسبتا بالای بسته خود هیپنوتیزم پیشرفته فوری در صورتی که تکنیک ها روی دوستی موثر نباشه و نتونه از بسته استفاده مناسب کنه،آیا تمهیدی در نظر گرفته شده یا هزینه ای که کرده،برایش موثر نمی افتد؟
همین طور اگه ممکنه توضیحات بیشتری در رابطه با جزئیات بسته و تکنیک های اون ارائه بدین...
آیا کتاب هیپنوتیزم فوری هم در این بسته قرار داره؟
در مورد بسته مربوط به یادگیری هم اگه امکان داره توضیحاتی ارائه بدین،و اینکه تقریبا چه زمانی ارائه میشه و شامل چه تکنیک هایی هست؟و قیمتش در چه حدود خواهد بود؟
با کمال تشکر
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hs67 در پنج شنبه ارديبهشت ماه 14, 1391 15:42 .
hs67
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه ارديبهشت ماه 13, 1391 02:06

پستتوسط gold » جمعه ارديبهشت ماه 15, 1391 14:16

خیلی از استاد عزیز ممنونم ، زمانی که استاد فرصت نکردند پاسخ سوال بنده رو بدهند خودم به دنبال این کتاب گشتم و پیداش کردم و تقریبا نصف کمتر کتاب رو ترجمه کردم ، به دوستان این نوید رو میدهم که به زودی ترجمه کل کتاب رو در اختیارتون قرار خواهم داد . با سپاس .
gold
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط hs67 » جمعه ارديبهشت ماه 15, 1391 16:11

gold نوشته است:خیلی از استاد عزیز ممنونم ، زمانی که استاد فرصت نکردند پاسخ سوال بنده رو بدهند خودم به دنبال این کتاب گشتم و پیداش کردم و تقریبا نصف کمتر کتاب رو ترجمه کردم ، به دوستان این نوید رو میدهم که به زودی ترجمه کل کتاب رو در اختیارتون قرار خواهم داد . با سپاس .

سلام دوست عزیز خسته نباشید،انشالاه وقتی تکمیل شد ما رو فراموش نکنید
شما این مجموعه رو تهیه کردین؟اگه تهیش کردین امکان داره در مورد جزئیاتش و تکنیکهای بکر رفته داخلش توضیح بدین؟ممنونم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hs67 در جمعه ارديبهشت ماه 15, 1391 16:12 .
hs67
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه ارديبهشت ماه 13, 1391 02:06

پستتوسط gold » دوشنبه ارديبهشت ماه 18, 1391 15:21

سلام.ممنونم از شما دوست عزیز .
من یک بخش کاربردی رو ترجمه کردم که فقط باید تایپش کنم . خیلی کتاب خوبی هست ( البته زبان اصلیش رو دارم ) . یک کتاب دیگر هم هست از همین نویسنده که نسخه بعدی این کتاب هست که فوق العاده قوی تر هست و اون رو هم خریداری کردم  ( زبان اصلی ) . واقعا فوق العاده هست . منتظر باشید !
عضويت  / ورود
gold
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط hamedbehdad » پنج شنبه ارديبهشت ماه 20, 1391 01:30

gold نوشته است:سلام.ممنونم از شما دوست عزیز .
من یک بخش کاربردی رو ترجمه کردم که فقط باید تایپش کنم . خیلی کتاب خوبی هست ( البته زبان اصلیش رو دارم ) . یک کتاب دیگر هم هست از همین نویسنده که نسخه بعدی این کتاب هست که فوق العاده قوی تر هست و اون رو هم خریداری کردم  ( زبان اصلی ) . واقعا فوق العاده هست . منتظر باشید !
عضويت  / ورود

آقـــــــــــــا من به خاطر این حرف تو اومدم ثبت نام کردم لطفــــــــــا بگو چند روز دیگه آماده میشه ؟...خیلی ذوق زده ام الان
عضويت  / ورود

hamedbehdad
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه ارديبهشت ماه 20, 1391 01:28

پستتوسط siroos289 » شنبه ارديبهشت ماه 23, 1391 09:13

ضمن عرض سلام خدمت دکتر ارام
من میخواهم تمرینات پکیج خود هیپنوتیزم را شروع کنم . وقتی دستورالعمل همراه ان را خواندم نکات زیر دستگیرم شد . میخواستم نظرات شما رو در باره این نکات جویا شوم .

1-ابتدا دوره مقدماتی که شامل 3 سی دی هست ( منظره  بیحسی وسبکی   پرواز دست ) که به ترتیب و هرکدام یک هفته و روزی 1-2 بار
2-بعد سی دی ورود مکرر به خلسه و اینهم یک هفته و روزی 1-2 بار
3-دوره متوسطه که شامل 3 سی دی ( افتابگردان  شب جادوئی و پرنده ابی ) انهم به ترتیب و به مدت یک هفته و روزی 1-2 بار
4- و در نهایت تمرینات اختصاصی که حداقل یک هفته باید باشد

اما سوالات :

- ترتیب و فرمولی  که من متوجه شدم درست هست ؟؟
- اساسا کاربرد دوره مقدماتی و متوسطه اموزش ورود به خلسه و عمیق تر کردن ان هست ؟؟
- انجام دوره مقدماتی و ورود مکرر به خلسه و متوسطه 7 هفته طول میکشد . ایا میشود برای کوتاه تر کردن این زمان ( جهت پرداختن به تمرینات تخصصی )  مثلا صبح تمرین مقدماتی و بعد از ظهر تمرین دوره متوسطه را انجام داد ؟؟ یا شما راه دیگری را پیشنهاد میکنید ؟؟
-میشود در صبح یک تکنیک تخصصی و در عصر تکنیک دیگر تخصصی را کار کرد ؟؟
-به نظر شما نیازی به قرار دادن راهنمای جامع تری در مورد نحوه  استفاده از پکیج خود هیپنوتیزمی  در سایت هست ؟؟
ممنون
siroos289
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 14, 1390 01:00

پستتوسط hamedbehdad » دوشنبه ارديبهشت ماه 25, 1391 07:09

ســـــــلام آقای آرام..
لـــــــطفا یه توضیح جامعـــــــی در مورد نحوه استفاده از دوره مقدمـــــــــــاتی بدید..
1.دقیقا چه مدت یا چه کیفیتی لازمه تا از مقدماتی به متوسطه و از متوسطه به پیشرفته بریم ؟!....اون چیزایی که باید تجربه بشه و اون نشانه هایی که ما بفهمیم درست انجام شده یا نه رو میشه دقیقا توضیح بدید ؟!!!!
2.با هیپنوتیزم میشه در لحظه و آنی ری اکشـــــــن های طبیعی بدن رو خودمون (ارادی) بازسازی کنیم ؟!...مثلا خمیازه یا عطسه..
3.آیا هیپنوتیزم امکان فراموش کردن واقـــــــعی خاطرات را به ما می دهد ؟...به طوری که حتی اگر فرد یا افرادی که قبلا در ان خاطرات با ما شریک بوده اند آن خاطره را بازگو کنند ما واقعــــا به یاد نیـــاوریم ؟!!!
4.احتمال فراموش شدن تکنیک ها و مهارت ها پس از گذشت زمان هست ؟...مثل ساز زدن که اگر مدتی تمرین نکنیم فراموش میشه..
5.آیا هیپنوتیزم این امـــــکان را به شخص می دهد که لحن و نوای حرف زدن خود را تغییر دهد یا اصــــلا فرد کم صحبت را به فردی پرگو و خوش صحبت بدل کند و یا بر عکس پرحرفی را به کم حرفی تبدیل کند ؟!؟!!
6.با هیپنوتیزم امکان دارد که شخص برون گرا را به درون گرا و برعکس تبدیل کرد ؟!؟!

و یک مسئله دیگری رو می خواستم بگم اینه که قبلا از سی دی آلفای ذهنی شما استفاده کردم..و فقط ســـی دی اول و آنهم به مدت چند روز (هر شب)..که پس از اون به شدت روی من تاثیر گذاشت..و پس از اون میلی به گوش دادن به سی دی ها نداشتم...حافظه من به شدت تیز شده بود تمرکزم فوق العاده بالا رفته بود..به طوری که باور کنید کسی که با من حرف می زد با همان یک بار شنیدن و بدون درنگ به او جواب می دادم به طوری که طرف فکر می کرد من دارم ذهن او را می خوانم (وقتی با کسی مکالمه می کردم ترتیب جمله هایی که گفته بود رو یادم بود)...بـــــه ندرت خسته می شدم و در ساعت دلخواه بدون اکراه و دقیقا مثل حال شب قبل بیدار می شدم..زندگی در حال رو تجربه می کردم..شنوایی ام به شدت بالا رفته بود و از فاصله بسیار دور هم می شنیدم..ولی پس از چند روز همه اینها رو به کاهش رفت (چون به نظرم میامد که ناخواسته دارم موجب آزار دیگران میشم و به نحوی خودم نخواستم)...پس از اون هم یه سرما خوردگی داشتم و بعد هم اوضاع از قبل از همه این جریانات هم بدتر شد و درست نشد که نشـــــــــد...امیـــــــدوارم حوصله کرده باشید تا آخر بخوانید و مرا راهنـــــــمایی کنید !! با سپاس فراوان از زحماتی که می کشید..
عضويت  / ورود
hamedbehdad
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط aram » دوشنبه ارديبهشت ماه 25, 1391 07:57

siroos289 نوشته است:ضمن عرض سلام خدمت دکتر ارام
من میخواهم تمرینات پکیج خود هیپنوتیزم را شروع کنم . وقتی دستورالعمل همراه ان را خواندم نکات زیر دستگیرم شد . میخواستم نظرات شما رو در باره این نکات جویا شوم .

1-ابتدا دوره مقدماتی که شامل 3 سی دی هست ( منظره  بیحسی وسبکی   پرواز دست ) که به ترتیب و هرکدام یک هفته و روزی 1-2 بار
2-بعد سی دی ورود مکرر به خلسه و اینهم یک هفته و روزی 1-2 بار
3-دوره متوسطه که شامل 3 سی دی ( افتابگردان  شب جادوئی و پرنده ابی ) انهم به ترتیب و به مدت یک هفته و روزی 1-2 بار
4- و در نهایت تمرینات اختصاصی که حداقل یک هفته باید باشد

اما سوالات :

- ترتیب و فرمولی  که من متوجه شدم درست هست ؟؟
- اساسا کاربرد دوره مقدماتی و متوسطه اموزش ورود به خلسه و عمیق تر کردن ان هست ؟؟
- انجام دوره مقدماتی و ورود مکرر به خلسه و متوسطه 7 هفته طول میکشد . ایا میشود برای کوتاه تر کردن این زمان ( جهت پرداختن به تمرینات تخصصی )  مثلا صبح تمرین مقدماتی و بعد از ظهر تمرین دوره متوسطه را انجام داد ؟؟ یا شما راه دیگری را پیشنهاد میکنید ؟؟
-میشود در صبح یک تکنیک تخصصی و در عصر تکنیک دیگر تخصصی را کار کرد ؟؟
-به نظر شما نیازی به قرار دادن راهنمای جامع تری در مورد نحوه  استفاده از پکیج خود هیپنوتیزمی  در سایت هست ؟؟
ممنون

درود بر شما
شاید بهتر باشد بیشتر در مورد انجام ان توضحیح همراه پکیج کنیم.
ولی برداشت شما کاملا صحیح است در این میان می توانید از تمرین ورود مکرر به خلسه هم استفاده کنید. دوره مقدماتی را هر زمانی که برایتان اجام شد و اتفاق افتاد دیگر نیازی به تمین ان ندارید این مسئله ممکن است حتی در دو یا سه جله هم اتفاق بیفتد. تمین ها باید هفت بار باشد نه هفت روز که می توانید در دو یا سه روز تمرین مقدماتی را تمام کنید.
تمرین متوسط هم برای عمیق شدن است و هم تاثیرات جانبی دارد پس هرچقدر ان را انجام دهید بهتر است
در یک روز می توانید تا سه بار وارد خلسه شوید
بیشتر تمرین انجام ندهید
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط aram » دوشنبه ارديبهشت ماه 25, 1391 08:02

hamedbehdad نوشته است:ســـــــلام آقای آرام..
لـــــــطفا یه توضیح جامعـــــــی در مورد نحوه استفاده از دوره مقدمـــــــــــاتی بدید..
1.دقیقا چه مدت یا چه کیفیتی لازمه تا از مقدماتی به متوسطه و از متوسطه به پیشرفته بریم ؟!....اون چیزایی که باید تجربه بشه و اون نشانه هایی که ما بفهمیم درست انجام شده یا نه رو میشه دقیقا توضیح بدید ؟!!!!
2.با هیپنوتیزم میشه در لحظه و آنی ری اکشـــــــن های طبیعی بدن رو خودمون (ارادی) بازسازی کنیم ؟!...مثلا خمیازه یا عطسه..
3.آیا هیپنوتیزم امکان فراموش کردن واقـــــــعی خاطرات را به ما می دهد ؟...به طوری که حتی اگر فرد یا افرادی که قبلا در ان خاطرات با ما شریک بوده اند آن خاطره را بازگو کنند ما واقعــــا به یاد نیـــاوریم ؟!!!
4.احتمال فراموش شدن تکنیک ها و مهارت ها پس از گذشت زمان هست ؟...مثل ساز زدن که اگر مدتی تمرین نکنیم فراموش میشه..
5.آیا هیپنوتیزم این امـــــکان را به شخص می دهد که لحن و نوای حرف زدن خود را تغییر دهد یا اصــــلا فرد کم صحبت را به فردی پرگو و خوش صحبت بدل کند و یا بر عکس پرحرفی را به کم حرفی تبدیل کند ؟!؟!!
6.با هیپنوتیزم امکان دارد که شخص برون گرا را به درون گرا و برعکس تبدیل کرد ؟!؟!

و یک مسئله دیگری رو می خواستم بگم اینه که قبلا از سی دی آلفای ذهنی شما استفاده کردم..و فقط ســـی دی اول و آنهم به مدت چند روز (هر شب)..که پس از اون به شدت روی من تاثیر گذاشت..و پس از اون میلی به گوش دادن به سی دی ها نداشتم...حافظه من به شدت تیز شده بود تمرکزم فوق العاده بالا رفته بود..به طوری که باور کنید کسی که با من حرف می زد با همان یک بار شنیدن و بدون درنگ به او جواب می دادم به طوری که طرف فکر می کرد من دارم ذهن او را می خوانم (وقتی با کسی مکالمه می کردم ترتیب جمله هایی که گفته بود رو یادم بود)...بـــــه ندرت خسته می شدم و در ساعت دلخواه بدون اکراه و دقیقا مثل حال شب قبل بیدار می شدم..زندگی در حال رو تجربه می کردم..شنوایی ام به شدت بالا رفته بود و از فاصله بسیار دور هم می شنیدم..ولی پس از چند روز همه اینها رو به کاهش رفت (چون به نظرم میامد که ناخواسته دارم موجب آزار دیگران میشم و به نحوی خودم نخواستم)...پس از اون هم یه سرما خوردگی داشتم و بعد هم اوضاع از قبل از همه این جریانات هم بدتر شد و درست نشد که نشـــــــــد...امیـــــــدوارم حوصله کرده باشید تا آخر بخوانید و مرا راهنـــــــمایی کنید !! با سپاس فراوان از زحماتی که می کشید..
عضويت  / ورود

درود بر شما
دوره مقدماتی را هر زمانی که انچه در سی دی گفته شده انجام شد کافی است ولی متوسطه و تخصصی هر چقدر بیشتر انجام شود بهتر است
با هیپنوتیزم و تلقین تمام موارد را می توان انجام داد ولی برای فراموشی با خود هیپنوتیزم کمی مشکل اشت و بستگی به حساسیت سوژه هم دارد
برای وارد شدن به خلسه سریع باید تمرین زیاد کنید و از تکنیک ورود مکرر به خلسه و تلقین اختصصی هم می توان استفاده کرد
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط hamedbehdad » دوشنبه ارديبهشت ماه 25, 1391 14:36

ممـــــــنون آقای آرام...در مورد اون تجربه ای که براتون گفتم نظری...صحــــبتی..راهنمایی ندارید ؟!
و سوال دیگه اینکه تکنیک خلسه مکرر حتما باید بعد از دوره مقدماتی باشه ؟!
توی اون سی دی راهنما گفتید که هر موقع بخواهید می تونید چشماتون را باز کنید یا ببندید در مواقعی که (اول و آخر) شما میگید چشماتون رو ببندید یا با پنچ شماره چشماتون رو باز کنید مشکلی پیش نمیاد ؟!
و ایــــــــنکه آیا حرکت های جزئی دست و پا یا سر در حین گوش دادن هم مجـــــــــاز هست یا حتما باید مثل چوب خشک باشیم ؟!
آخرين ويرايش توسط hamedbehdad on سه شنبه ارديبهشت ماه 26, 1391 06:16, ويرايش شده در 2.
hamedbehdad
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط siroos289 » چهارشنبه ارديبهشت ماه 27, 1391 18:37

ضمن تشکراز دکتر آرام که صبورانه به سوالات کاربران جواب میدهند.

شما مکررا  گفته اید که انجام تمرینات تجسم خلاق و بالاخص خودهیپنوتیزمی باعث افزایش انرژی بدن و روان میشوند .
منظور شما همان انرژی پرانا و چی هست ؟؟
کسی که بر اثر افسردگی و اضطراب دچار کاهش انرژی شده بالاخص در بعدازظهرها دچار بیحالی میشودمیتواند با انجام مرتب این تمرینات  سطح انرژی اش را به بیشترین حد ممکن برساند ؟؟
این گفته درست هست که صرفا فقط با کاهش امواج مغز ( در حد الفا یا تتا ) انسان میتواند از میدانهای انرژی کاینات و خود زمین که در اطرافش هست استفاده کند و به نوعی به انها متصل شود ؟؟
به باور من چیزی که در همه مدیتیشن یا مراقبه ها مشترک هست کاهش فکر و افکار میباشد و این افکار بالاخص افکار منفی امواج مغز را بالا می بردند وبه واقع مانع دریافت انرژی از کاینات میشوند. اما با افزایش انرژی بدن میتواند حتی جوانتر شود و به نوعی رشد معکوس داشته باشد .
من در یک سی دی شنیدم که گفته میشد با ایجاد حالت خلسه ( البته پاراسمپاتیکی ) بدن دوباره جوان میشود و احساس آرامش عمیق میکند .
لطفا نظرات خود را بیان بفرمائید
ممنون از پاسخ شما
siroos289
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 14, 1390 01:00

پستتوسط aram » پنج شنبه ارديبهشت ماه 28, 1391 08:52

hamedbehdad نوشته است:ممـــــــنون آقای آرام...در مورد اون تجربه ای که براتون گفتم نظری...صحــــبتی..راهنمایی ندارید ؟!
و سوال دیگه اینکه تکنیک خلسه مکرر حتما باید بعد از دوره مقدماتی باشه ؟!
توی اون سی دی راهنما گفتید که هر موقع بخواهید می تونید چشماتون را باز کنید یا ببندید در مواقعی که (اول و آخر) شما میگید چشماتون رو ببندید یا با پنچ شماره چشماتون رو باز کنید مشکلی پیش نمیاد ؟!
و ایــــــــنکه آیا حرکت های جزئی دست و پا یا سر در حین گوش دادن هم مجـــــــــاز هست یا حتما باید مثل چوب خشک باشیم ؟!

درود بر شما
تکنیک ورود مکرر برای تسریع وارد شدن به خلسه است و باید بعد از دوره مقدملاتی انجام شود.
باز شدم چشم اگر فایل تصویری را انجام می دهید مشکلی ندارد و شما را از خلسه بیرون نمی اورد.
حرکات جزئی مشکلی ندارد اگر می خواهید بدنتان را بیشتر حرکت دهید می توانید به خودتان تلقین کنید که با حرکت ان خلسه اتان عمیق تر می شود با این عمل همراه با خحرکت خوابتان عمیق تر می شود
نیازی به بی حرکتی کامل نیست
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط aram » پنج شنبه ارديبهشت ماه 28, 1391 08:56

siroos289 نوشته است:ضمن تشکراز دکتر آرام که صبورانه به سوالات کاربران جواب میدهند.

شما مکررا  گفته اید که انجام تمرینات تجسم خلاق و بالاخص خودهیپنوتیزمی باعث افزایش انرژی بدن و روان میشوند .
منظور شما همان انرژی پرانا و چی هست ؟؟
کسی که بر اثر افسردگی و اضطراب دچار کاهش انرژی شده بالاخص در بعدازظهرها دچار بیحالی میشودمیتواند با انجام مرتب این تمرینات  سطح انرژی اش را به بیشترین حد ممکن برساند ؟؟
این گفته درست هست که صرفا فقط با کاهش امواج مغز ( در حد الفا یا تتا ) انسان میتواند از میدانهای انرژی کاینات و خود زمین که در اطرافش هست استفاده کند و به نوعی به انها متصل شود ؟؟
به باور من چیزی که در همه مدیتیشن یا مراقبه ها مشترک هست کاهش فکر و افکار میباشد و این افکار بالاخص افکار منفی امواج مغز را بالا می بردند وبه واقع مانع دریافت انرژی از کاینات میشوند. اما با افزایش انرژی بدن میتواند حتی جوانتر شود و به نوعی رشد معکوس داشته باشد .
من در یک سی دی شنیدم که گفته میشد با ایجاد حالت خلسه ( البته پاراسمپاتیکی ) بدن دوباره جوان میشود و احساس آرامش عمیق میکند .
لطفا نظرات خود را بیان بفرمائید
ممنون از پاسخ شما

درود بر شما
کاملا صحیح است اگر تمرین خلسه یا مدیتیشن یا خود هیپنوتیزمی را انجام دهید به دلیل آرامش ، پرانای بیشتری در بدن جریان می یابد و با استفاده از تلقین می توان ارامش بیشتر و پرانای بیشتر را در بدن افزایش داد.
افزایش پرانا در بدن می تواند سلامتی بیشتر را موجب شود و همان تاثیراتی که فرمودید اتفاق افتد البته خلسه های ایجاد شده در خود هیپنوتیزمی خلسه پاراسمپاتیک است
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت