مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali, sanias

Adib نوشته است:Sliver
اگر می خواهید رنگ محیط رو تغییر بدید باید تمرکز رو بر روی چشم سوم بیشتر کنید یعنی چشم سوم رو بیشتر باز کنید . بر روی کنترل ارتعاش ها در حالت آلفا یعنی حالت بین خواب و بیداری هم خیلی کار کنید .
منظورتون از پرواز چیه ؟ پرواز خروج از جسم یا تخیلی
در زمان خواب قدرت فکر کردن بالا میره نه اینکه با اطراف خود واقعا ارتباط داشته باشی. چیزی که داری روش کار می کنی یه نوع فکر کردن قوی تر از حالت فکر کردنه معمولیه نه پرواز کردن یا ارتباط واقعی با کسی
اون حالتی که میشه واقعا کسی رو اگاه کردن بحثش خیلی فرق می کنه با چیزایی که گفتی . و حالت های مختلفی داره
Adib نوشته است:تکرار زیاد در تمرین، اشتیاق زیاد . توجه به نشانه ها . تمرکز روی تنفس. در لحظه حال بودن . بازی با فرکانس های مغزی. بازی مغز در حالت آلفا. در تمام این مواد توجه و دقت به ثانیه به ثانیه لحظه ها مهم ترین حالته که روش تغییر ارتعاش رو میشه یاد گرفت. ارتعاش رو با تنفس یا فکر کردن و... میشه تغییر داد. در ضمن ترک عادت های جسم فیزیکی.
پرواز در حالت رویا هم حالت های مختلفی داری . خواب دیدن هم یک رویاس
مثلا من در خواب پرواز می کنم. خواب ها هم مختلف هستند و کیفیتشون فرق می کنه . مثلا کیفیت خوابم رو بالا می برم و اونجا پرواز می کنم. یا اینکه بدون به خواب رفتن رویای در حد کیفیت بالا می بینم . یا اینکه مداد و قلم رو در دستم میگیرم و خواب می بینم در حالی که خوابم رو هم هم زمان یادداشت می کنم . یا همینطور برای رویا.
و خیلی حالت های دیگه
پرواز روح ، رویا، خواب ، تخیل خیلی به هم نزدیکند و خیلی مواقع تشخیص فرق بین اینا کار سختیه.
در متافیزیک جواب دادن به سوال ها سخته چون همه جواب ها شاخه به شاخه میشن و اون شاخه ها هم شاخه به شاخه و...
به طور خیلی خلاصه و ساده می گم.
اگاه کردن دیگران در رویا چند حالت داره . یکی اینکه با تمرکز خیلی بالا طوری که در رویا رو ذهن طرف تاثیر بزاری . یا اینکه هر روز در رویا طرف مقابل رو بسازی و باهاش حرف بزنی و داستان سازی کنی که بعد از یه مدت رویات به واقعیت تبدیل بشه .
یه حالت دیگه تله پاتیه . که این هم شاخه شاخه میشه .اگر طرف باهات رابطه عاطفی داشته باشه مثل مادر . میشه بهتر باهاش ارتباط برقرار کرد ، مثل دختری که داره شکنجه میشه و اسم مادر رو صدا می زنه و مادر صداش رو از کیلومتر ها فاصله می شنوه . حالت دیگه اینه که با طرف ارتباط عاطفی نداشه باشی و به خوای باهاش ارتباط برقرار کنی . این حالت تله پاتی تمرکز بالایی می خواد . در ضمن تمام حالت ها شامل بار منفی یا بار کارما میشی. چون می خوای ذهن طرف رو درگیر کنی.
یه حالت دیگه داریم مانیوتیزم که رو طرف از راه دور تاثیر میزاری که تمرکز خیلی بالایی می خواد .
حالت دیگه اینه از جادوی سیاه استفاده کرد و ارتباط برقرار کرد که این هم بازم شاخه شاخه میشه. در شب انجام این حالت راحت تره چون طرف خوابه و میشه به ناخواداگاهش اطلاعات رو وارد کرد . اگر در روز وارد رو انجام بدی تمرکز خیلی بالا تری می خواد.
تمام اینها رو میشه در حالت الفا. رویا. خواب. و........ انجام داد
جواب ها زیاده . باید خیلی دقیق سوال کنید
sanias نوشته است:... اینجانب با تجربیات تدریس رویابینی از سال 82 تا کنون در مرکز تجسم خلاق، در حد بضاعت خود توانسته ام به تعاریفی ساده و کاربردی از کلمات کلیدی این هنر جذاب و پرکاربرد برسم و راه اندازی این تالار گفتمان به منظور شریک کردن علاقمندان با آنها می باشد.
...
---------------------------
م.هاشمی
مدرس رویابینی
مرکز تجسم خلاق
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
بازگشت به آموزش انرژی درمانی مقدماتی و رويابيني
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان