یادگیری خلاق و آلفای ذهنی

تجسم خلاق ، مهارتهاي كاربردي زندگي، آرامش ، استرس ، موفقيت ، اعتمادبنفس ، پرواز روح ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

نظر شما در کتاب " یادگیری خلاق و آلفای ذهنی" چیست؟

بسیار عالی، کمک بسیار به من کرد
0
بدون راي
بستگی دارد که فرد چگونه از نوارها استفاده کند
1
50%
خریدم ولی نتیجه ای ندیدم
0
بدون راي
با این کتاب آشنا نیستم
1
50%

کل آرا : 2

یادگیری خلاق و آلفای ذهنی

پستتوسط nabeghe » سه شنبه بهمن ماه 6, 1388 22:17

]با سلام ،

بالاخره کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی را خریدم و از شنبه تا کنون شروع به گوش کردن به ترک اول سی دی 1 کردم. احساس خوبی دارم که ان شاء الله نتیجه خواهم دید.

چند سوال:
1- حین گوش کردن، در زمانی که شما می گویید: بدن بی حس می شه ، من نمی تونم هم چین حسی را در خودم ایجاد کنم و فقط عضلات بدنم کمی میگیره ، وقتی که شما می فرمایید که احساس کرختی در دستان حس کنیم، تقریبا به طور ناخود آگاه دستانم شروع به پرواز کردن می کنه و از سطح بدنم بالا تر می آید. دلیل این چیه و چی کار باید بکنم؟

2- چرا بعضی وقت ها حین گوش کردن به نوار حواسم پرت نمیشه ولی بعضی وقت ها تمرکزم بسیار پایینه؟

3- آیا تا زمانی که نتونستم احساس کرختی را در بدنم احساس کنم، نباید به سراغ قسمت های بعدی برم؟

با تشکر

از شما و دیگر عزیزان در خواست دعا می کنم . دعا کنید که من از این کنکور سرافراز بیرون بیام تا شاید برای امتحان زندگی آماده شوم

برای نویسنده این مطلب nabeghe تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

nabeghe
کاربر پیشرفته

تاريخ عضويت: پنج شنبه دي ماه 16, 1388 01:00
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 59 بار
امتياز: 0

Re: یادگیری خلاق و آلفای ذهنی

پستتوسط aram » سه شنبه بهمن ماه 6, 1388 23:08

nabeghe نوشته است:]با سلام ،

بالاخره کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی را خریدم و از شنبه تا کنون شروع به گوش کردن به ترک اول سی دی 1 کردم. احساس خوبی دارم که ان شاء الله نتیجه خواهم دید.

چند سوال:
1- حین گوش کردن، در زمانی که شما می گویید: بدن بی حس می شه ، من نمی تونم هم چین حسی را در خودم ایجاد کنم و فقط عضلات بدنم کمی میگیره ، وقتی که شما می فرمایید که احساس کرختی در دستان حس کنیم، تقریبا به طور ناخود آگاه دستانم شروع به پرواز کردن می کنه و از سطح بدنم بالا تر می آید. دلیل این چیه و چی کار باید بکنم؟

2- چرا بعضی وقت ها حین گوش کردن به نوار حواسم پرت نمیشه ولی بعضی وقت ها تمرکزم بسیار پایینه؟

3- آیا تا زمانی که نتونستم احساس کرختی را در بدنم احساس کنم، نباید به سراغ قسمت های بعدی برم؟

با تشکر

از شما و دیگر عزیزان در خواست دعا می کنم . دعا کنید که من از این کنکور سرافراز بیرون بیام تا شاید برای امتحان زندگی آماده شوم

سلام:
حالت های که در شما بوجود آمده است کاملا عادی است. در حالت آلفا چون تلقین پذیری زیاد می شود ممکن است حالت های که تلقین می شود اتفاق افتد یا اینکه یک تلقین دیگر اتفاق افتد . پس نگران نباشید تمرینات را انجام دهید. بیشتر از زمانی که گفته شده نیاز نیست که وقت بگذارید.
طبق برنامه پیش بروید.
موفق باشید.
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

پستتوسط nabeghe » يکشنبه بهمن ماه 25, 1388 16:26

سلام،‌
می خواستم بدونم که اگه برای حفظ کردن تاریخ ادبیات و لغات ادبیات و عربی و زبان،‌ در حالت بتا از روی این لغات بخونیم و صدایمان را ضبط کنیم، سپس در حالت آلفا به آن ها گوش دهیم، آیا موثر است؟ یا اصلا کار خوبی است؟‌ یا این طور بهتر است که در حالت بتا سعی در حفظ آن ها کنیم و در حالت آلفا به مرور آن ها بپردازیم. در کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی به یادگیری در خواب طبیعی اشاره ای نشده است. همین طور که در تالار امواج مغزی گفتم ، قبلا من صدای  درسهایم را ضبط می کردم و با امواج مغزی آن ها را مخلوط می کردم و در خواب طبیعی گوش می دادم، ولی اصلا چیزی یاد نگرفتم ،‌ حالا می خوام بدونم در حالت آلفا گوش بدیم،‌ چی می شه؟

با تشکر
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بخت جوان یار ما، دادن جان کار ما / قافله سالار ما فخر زمان مصطفی است
از مه او مه شکافت دیدن او بر نتافت / ما چنان بخت یافت او که کمینه گداست
بوی خوش این نسیم از شکن زلف اوست / شعشعه ی این خیال زان رخ چون والضحا است
آمده موج است کشتی قالب ببست/ باز چو کشتی شکست نوبت وصل و لقاست (مولوی)

nabeghe
کاربر پیشرفته

پستتوسط nabeghe » شنبه اسفند ماه 1, 1388 23:47

خب من جواب نگرفتم، شاید دلیل هم این است که سوالی پرسیدم که خودم جوابش را داده ام،‌ مسلما وقتی یادگیری در آلفا باعث ماندگاری مطالب بیش تر است، پس بهتر است که ما هم هنگامی که می خواهیم به درسی را بخوانیم باید در قسمتی آن را بازگو کنیم تا یادگیری بهتر شود، خب چرا که صدایمان را ضبط نکنیم و به آن ها در حالت آلفا گوش نکنیم؟ تا حالا این یکیو امتحان نکردم، امتحان می کنم نتیجه را اعلام می کنم.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خواهش می کنم به گفته های من در تالار های مختلف نخندید، یه کم حرف های احمقانه به نظر می رسه ولی دست از طلب ندارم تا کام دل برآید / یا تن رسد به جانان یا جان ز تن در آيد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ربنا افرغ علینا صبرا و ثبت اقدامنا وانصرنا علی القوم الکافرین

nabeghe
کاربر پیشرفته

پستتوسط nabeghe » چهارشنبه فروردين ماه 24, 1389 00:02

سلامی دوباره به شما و همه ی بچه کنکوری ها:

باید این دفعه اعتراف کنم که نتایج مثبتی را گرفتم, در آزمون هایی که می دهم پیشرفت داشتم ولی هنوز اول مدرسه نشدم, امیدوارم که بشم. تمرکز بسیار بهتر از قبل شده و شوق به درس خواندن هم در من زیاد شده.

فقط چند تا سوال دارم که البته می خواستم از مهندس احمدی بپرسم که به هیچ وجه نتونستم با ایشان تماس برقرار کنم ( تلفنشان خاموشه )

1-می خواستم بدونم که چرا همیشه آنچا را که در آلفا مرور می کنم به طور کامل در ذهنم نمی مونه (البته بهتر از قبله) و آخر نیاز به مرور کلی داره؟ آیا این ناشی از اینه که من درست وارد آلفا نمی شم؟

2-من در دیدن تصاویر به طور واضح کمی مشکل دارم, این به خاطر چیه؟ یعنی آنچه را که در کتاب دیده ام را نمی توانم به طور کامل ببینم در حالت آلفا.

3-در مورد سوالی هم که بالا کردم و خودم جوابی دادم, خواهش می کنم جوابی بدهید.

4-آیا در آلفای ذهنی مهندسی احمدی که در سایت خود ایشون به فروش می ره چیزی اضافه تر از آلفای ذهنی شما است که اونجا قیمتش 35 هزار تومانه ولی تو این سایت 5 هزارتومان؟

دست از طلب ندارم تا کام من برآید / یا تن رسد به جانان یا جان ز تن درآید.

nabeghe
کاربر پیشرفته

پستتوسط nabeghe » جمعه فروردين ماه 27, 1389 19:42

باز هم سلام.
خیلی دلم می خواهد بدونم که چرا جواب نمی دهید؟؟؟؟؟؟

یه سواله دیگه هم به سوال های بالا اضافه می کنم و از شما می خواهم که جواب دهید:

آیا خواب در حالت آلفا می تواند جایگزینی برای خواب در حالت طبیعی باشد. به طور مثال اگر روزانه 8 ساعات می خوابیدیم و اگر روزانه حدودا ده ساعت درس بخوانیم تقریبا دو ساعتی باید در حالت آلفا مطالب را در زمان های استراحت مرور کنیم . آیا می توانیم خوابمان را 7 ساعت کنیم ؟
با تشکر.

nabeghe
کاربر پیشرفته

بازگشت به تجسم خلاق (مهارت هاي كاربردي زندگي )

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان