مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali, sanias
Silver_Shadow نوشته است:با عرض سلام
استاد آرام،در مقدمه کتاب انرژی درمانی مقدماتی و متوسطه از قول یکی از شاگردان استاد چوا کوک سوئی که پزشک هستن خوندم که نقش استعداد در یادگیری تکنیک ها زیاد مهم نیست و بیشتر شوق و پیگیری مهم هست.شما چقدر به این گفته اعتقاد دارید و نمونه های چنین افرادی رودیدید؟
| برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید عضويت / ورود |
Silver_Shadow نوشته است:خیلی ممنون از توضیحاتتون.چرا دوره جدید انقدر دیر شروع میشه؟ در سایت ذکر شده 14 دی که متاسفانه برای من ماه پرکاری هم هست.
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |

mn56119 نوشته است:آقای استاد آرام یکی از آشناهای ما می گفت که مدیتیشن که به اختصار می شه TM انجام می داد و می گفت که خیلی ارام بخش و مفید بود برام و من هم خیلی دوست دارم مدیتیشن رو تجربه و یاد بگیرم ممنون می شم راهنماییم کنید که از کجا و چگونه باید مدیتیشن رو شروع کنم...؟
مرسی
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود

mn56119 نوشته است:سلام دوباره
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود
اقای استاد آرام من به دلیلایلی فعلا نمی تونم تو کلاس ها تجسم خلاق شرکت کنم می خواستم بدونم فعلا می تونم با مقالات شروع کنم مدیتیشن رو...؟
و ممنون می شم مقالاتی رو که در این ضمینه هست رو برام لینک کنید چون من آشنایی ندارم با مقالات سایت

سلام استاد گرامی
من رویا هستم از شاگردان شما در کلاس انرژی درمانی . سوالات زیادی برایم پیش آمده و در کلاس وقت برای پرسش نمیشود.
من امسال تابستان یک دوره پرانیک گذرانده ام بنا به دلایلی بقیه کلاس تشکیل نشد خیلی اتفاقی از طریق سایت شما متوجه برقراری کلاسهای شما شدم.
به دلیل نا تمام ماندن دوره قبلی کلاسم سوالات بسیاری برایم پیش آمده که البته کسی را هم برای پاسخ گویی نداشتم.
من تمام کتابهای انرژی درمانی مقدماتی ، متوسطه و پیشرفته شما را بارها و بارها خوانده ام و از تمام کتابها خلاصه برداری کرده ام جواب خیلی از سوالاتم را از کتابهای شما گرفته ام ولی سوالات بسیاری هنوز بی جواب مانده است که فکر کردم از طریق سایت شما بتوانم جواب آنها را دریافت کنم.
1) آیا قبل از درمان بیماران لازم است که بارش سبز را بر خودمان و بیمار تصور کنیم؟
2)آیا تمامی انرژی های پاکسازی شده با جارو کردن و ریختن در داخل آب نمک یا آتش سبز از بین میرود؟
3)من شنیده ام که لازم نیست آتش سبز را خاموش کنیم چون امکان دارد مقداری از پرانا های معیوب هنوز نسوخته باشد و با خاموش کردن آتش باقی بماند آیا این مسئله صحت دارد؟
4)آیا اگر محتویات ظرف تخریب را داخل جاهایی مثل ظرف شویی بریزیم احتمال بازگشت آلودگی هست؟
5)من میدانم که سرمنشأ تمامی انرژی هایی که در کائنات وجود دارد از سرچشمه ذات خداوند است آیا سر منشأ انرژی پرانا با ریکی یا چی یکی است؟و همه آنها همان بیوپلاسماست؟
6)آیا این انرژی همانند انرژی ریکی دارای آن شعور الهی هست که اگر من به عنوان درمانگر نتوانم سرمنشأ بیماری را تشخیص بدهم انرژی خودش هدایت شود و باعث شفا بشود؟
7)چرا باید پاکسازی کردن باعث شود که خود درمانگر بیمار شود آیا درمانگر میتواند قبل از شروع به پاکسازی از روشی استفاده کند که پراناهای معیوب به او آسیبی نرساند ؟ آیا بستن هاله میتواند کمک کند و اساسا کار درستی است؟

بازگشت به آموزش انرژی درمانی مقدماتی و رويابيني
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان