ارتباط

فرشته ها و موجودات انرژیکی ، عکس برداری از هاله , عکی برداری از فرشته ها

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

پستتوسط virangar65 » چهارشنبه تير ماه 22, 1389 03:21

واقعا چنین اتفاقاتی می افته؟
یعنی شما هم این اتفاقات رو تجربه کردین؟
pesare_aseman عزیز ببینیم نظر استاد آرام در این مورد چی هست و ایشون چی می گن؟

من خاص هستم، و برای اهداف خاص به زمین آمدم ، تو هم خاص هستی ، و برای اهداف خاص به زمین نائل شدی

فروشگاه اینترنتی نورشاپ
virangar65
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 23, 1388 01:00
تشکر کرده: 20 بار
تشکر شده: 17 بار
امتياز: 0

پستتوسط pesare_aseman » چهارشنبه تير ماه 23, 1389 18:04

مسلما همچین مواردی زیاد مشاهده شده . یکی از تجربیات من هم در مورد چشم سوم این بوده که شب ها خواب بودم و با اینکه خواب بودم انگار چشمم باز بود و اطرافم رو میدیدم و همچنین موجوداتی کوچک و عجیب و فورا بیدار میشدم و نمیتونستم بخوابم  و حتی گاهی هم صداهای عجیب . هیچ وقت هم به خاطر همین مسائل آجنا رو بطور کامل فعال نکردم .

من از نزدیک با استاد ارام ارتباط ندارم ، اما تو بخش مقالات خود ایشون اگه سرچ کنید توضیحات مناسبی رو در این مورد پیدا میکنید . با برون فکنی هم این موجودات رو مشاهده خواهید کرد که مقدمات خاص خودش رو لازم داره .
خدایا تو آنچنانی که ما می خواهیم ما را آنچنان کن که خود میخواهی
pesare_aseman
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: جمعه تير ماه 10, 1389 00:00
تشکر کرده: 4 بار
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط amingh » پنج شنبه تير ماه 23, 1389 02:31

سلام به همه واقعا قدرته روحیه بالایی میخواد و اینکه نترس باشی
خیلیا طاقتشو ندارن
شاید بهتر باشه با اجازه مدیر . دوستان از دنیایی بگن که با چشم سوم میشه دید
موجوداتش و خطراتش
یا حق
amingh
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 19, 1389 00:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط virangar65 » جمعه تير ماه 25, 1389 15:16

همونطور که دوستان می گفتن بعضی ها هم فرشتگان خوب رو می دیدن ، این بستگی به این داره که انسان خوبی هستی و بنابراین فرشتگان خوب رو میبینی و اگه آدم بدی باش آزار اذیت ازشون می بینی؟
من خاص هستم، و برای اهداف خاص به زمین آمدم ، تو هم خاص هستی ، و برای اهداف خاص به زمین نائل شدی

فروشگاه اینترنتی نورشاپ
virangar65
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 23, 1388 01:00
تشکر کرده: 20 بار
تشکر شده: 17 بار

پستتوسط pesare_aseman » شنبه تير ماه 26, 1389 14:18

دوستان برای بحث و تبادل نظر پیرامون چشم سوم از تاپیک زیر استفاده کنید

عضويت  / ورود
pesare_aseman
کاربر متوسط

پستتوسط maantraa » جمعه مرداد ماه 8, 1389 04:55

با سلام به همه دوستان و استاد ارجمند

از خیلی قبل سوالی در ذهنم بود  و الان  با توجه به مطالب ارائه شده  سوال در ذهنم  پررنگتر شده و اون این که حضور  اینهمه موجود غیرارگانیک متنوع  در کنار ما چه دلیلی داره؟

چرا از بین تمام موجودات دارای شعور که طبق گفته ی دوستان انواع مختلف و متفاوتی هم دارند فقط انسان کالبد  فیزیکی داره؟؟؟؟؟

آیا روزی ما هم مثل اونا بدون کالبد فیزیکی در دنیا زندگی خواهیم کرد؟؟؟؟؟

میشه گفت که اونها هم در گذشته های دور مثل ما دارای کالبد فیریکی بودن؟؟؟؟؟؟

با توجه به قضیه ی دنیاهای بیشمار موازی چرا  فقط موجودات دنیای ما , کالبد فیزیکی دارن؟؟؟؟؟

استاد آرام نظر  شما چیه؟؟؟؟؟

maantraa
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر شده: 2 بار

موجوات غیر ارگانیک

پستتوسط aram » جمعه مرداد ماه 8, 1389 12:19

سلام . جهان فیزیک از طبقات مختلف درست شده است که ما انچه در طبقه خود نیست را غیر فیزیک می نامیم و ممکن است موجوداتی که در ان طبقه زندگی می کنند به ما غیر ارگانیک می گویند . شاید فیم دیگران را دیده باشد . در فیلم دیگر ارواح انسانها داخل کالبد فیزیکی را موجودات غیر فیزیک یا ارواح می نامیدند. در صورتی که در پایان فیلم متوجه شدیم که خودشان روح هستند.
موجودات غیر ارگانیک به طور کلی در دو گروه تقیسم بندی می شوند. گروه اول که ذهن ما انها را ساخته اند گروه دوم که به اندازه انسان قدمت دارد .
حال اینکه آنها منفی یا مثبت هستند تقسیم بندی دیگری است.
انها از نظر خودشان کالبد دارند و برای خوشان واقعی هستند. پس اینکه می گوییم چرا فقط ما کالبد داریم باید بیشتر بیندیشیم. مثل این است که بگوییم چرا همه موجودات د رخشکی زندگی نمی کنند. یا فقط ما انسان ها که در خشکی زندگی می کنیم واقعی هستیم و حیواناتی که در آ ب یا هوا زندگی می کنند واقعی نیتند. البته همه این ها مثال است.
انها طبیعت ذاتشان از اول اینگونه بود. اما چون مثل هر چیز دیگر ما خود را مرکز می دانیم خهمه را با خودمان مقایسه می کنیم. به همین دلیل است که می پنداریم یک موجود کامل باید مثل انسان باشد دارای کالبد فیزیکی قابل لمس و رویت باشد
موفق باشید
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:
mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار

پستتوسط MGS » دوشنبه مرداد ماه 11, 1389 19:41

درود
آقا من یه شب خواب بودم  و وقتی از خواب پریدم دیدم یه صدایی داره میاد مثل صدای طوفان همراه با  زمزمه های عجیب چشمام رو باز کردم دیدم یه چیزی مثل گرود و خاک   دور یه محور فرضی میپیچه (شبیح گرد باد )  خیلی ترسیده بودم  گفتم هیچی نگنم شاید از بین بره چشمامو بستم داشتم میشنیدم که هی داره صدا بلند تر و  زمزمه ها بیشتر میشه خلاصه بعد از حدودا کم تر از 10 ثانیه دوباره چشمام رو که باز کردم دیدم  یه قسمت از اون گرود و خاک جدا شد و  با سرعت زیاد اومد به طرف من دقیقا از جلو چشم من رد شد( حتی بادش هم که به صورتم خورد رو متوجه شدم ) و دور زد و به طرف  اون محور فرضی رفت  ( من که دیگه داشتم سکته میکردم  دوسه باز گفتم بلند گفتم بسم الله الرحمن الرحیم    چراغ رو روشن کردم و  این صدا ها   4 ثانیه  بعد از روشن شدن چراغ ادامه داشت و هر ثانیه کم تر میشد

حالا میخواستم بدونم این چی بود آیا از همین حیونایی که میگید بود؟

داشت یادم  این ماجرا ساعت 4 صبح برام اتفاق افتاد  

من از این اتفاق ها خیلی خیلی کم برام پیش اومده هر وقت هم که اومده ساعت 4 صبح بوده البته دفعات قبل به این شکل نبود من خواب نبودم مشغول درس خوندن بودم و فقط هم در حد صدا

نابرده رنج گنج پنج شش هفت  .............
MGS
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه مرداد ماه 10, 1389 00:00
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط pesare_aseman » سه شنبه مرداد ماه 11, 1389 03:11

چون گفتید نیمه شب اومده احتمال زیاد ج*ن بوده  و یا میخواسته ارتباط برقرار کنه و یا باهاتون شوخی کنه بهرحال  نمیخواسته اذیتتون کنه

. حتما ایت الکرسی رو شب ها  بخونید . توضیحات بیشتر هم میتونم بدم ولی بدردتون نمیخوره . در ضمن اینها هم حیوون نیست ، مواظب

باشید بهشون بی احترامی نکنید .
pesare_aseman
کاربر متوسط

قبلي

بازگشت به از موجودات انرژیکی چه می دانید

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان