مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

bryan نوشته است:بله هر انسانی در دنیا هدفی داره و شاید برای ماموریتی افریده شده .
حالا بریم عقب تر سوال اینه اون اول اولش برای چی انسان افریده شد ؟
و در واقع سوال خودم اینه لزومه افریده شدن انسان چی بود ؟
خودم فکر میکنم شناخته شدن خدا به دست انسان و مواردی که اون بالا قبلا گفتم : (2ومین متن) : سراغاز زندگی رحمت و محب...
حالا باز یه سوال خدا برای شناخته شدن چرا این همه ادم افرید ؟ با یکی 2تا کارش نمیشد ؟
فکر کنم دارم کفر میگم تا بحث به جاهای باریک نکشیده فکر کنم باید این تاپیک حذف شه چون تو این سایت و اینجا جاش نیست شاید سایت رو ببندن
بعد باید بگردیم دنبال فیلتر شکن

| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
tihoo نوشته است:دوست عزیز....اگرروزی یکی از افراد خانواده که بیشترازهمه دوسش داری یک هدیه که بسته کوچکیه بی هیچ مناسبتی بهت بده چه عکس العملی ازخودت بروزمیدی؟آیا ممکنه قبل از بازکردن کادوازکوچکی آن گله مند بشی؟اما هنگامی که بازش میکنی یک سکه طلا میبینی ویک یادداشت تا خورده که حیلی کوتاه نوشته این مال توست هرطور که درسته استفاده کن....توبااون سکه چکارمیکنی ؟ میشه راحت حدس زد که چه جوابهایی خواهی داد......دوست خوبم اون عزیز همون خداست هدیه جان گرانمایه ماست که ما طلب نکردیم اما آفریدگار ازکرم و حکمت الهی خویش به ما عطا کرد....آیاممکنه بخاطردریافت هدیه مدتها فکرت رودرگیر این سوال کنی که علت دادن این هدیه چیه؟مطمئنا عفل سلیم میگه باید نهایت قدردانی را از ایشان داشته وبادقت تمام بهترین استفاده را از ان هدیه کرده به نوعی که رضایت ان عزیزی که هدیه داده را جلب کرده وشرایط بهتری را برای خود بوجود آورده باشی...
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورودپس بیاییم از این زندگی ووحود ارزشمند خود که هیچ بهایی رابرای آن نمی توان برابر دانست بهترین بهره را بگیریم وازلحظه لحظه ان لذت ببریم وباشکر گذاری خالق هستی ثابت کنیم که ما همان اشرف مخلوقات هستیم که آفریدگارمان فرموده همواره شادوسرافراز درحمایت پروردگار باشید
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان