آموزش : کنداليني نيروي شگفت

کندالینی ، نیروی کندالینی ، سندروم کندالینی ، انرژی چاکرای ریشه

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

آموزش : کنداليني نيروي شگفت

پستتوسط aram » پنج شنبه آبان ماه 14, 1388 13:56

کنداليني ناحيه اي در قسمت قاعده اي بدن وجود دارد که انرژي مرموزي را به نام کنداليني در خود ذخيره کرده است اين قسمت خود نيز به نام کنداليني معروف است. انرژي کنداليني بسيار قدرتمند مي باشد
کنداليني نيرو و انرژي مرموز و قدرتمندي است که مار خفته هم ناميده مي شود. انرژي کنداليني با تمرين و ممارست زياد قابل استفاده مي باشد. افرادي هستند که اين نيرو در آنها به صورت ناخودآگاه و غير قابل کنترل آزاد شده که آزاد شدن انرژي کنداليني به صورت ناخودآگاه و به موقع نبودن مي تواند اثرات مخربي بر روي آنها بگذارد. تحقيقات نشان مي دهد که شوک هاي فيزيکي و رواني مي تواند نيروي کنداليني را به صورت ناخواسته آزاد کند. بسياري از افراد از جامعه از اين مشکل رنج مي برند. اين مشکل به نام سندرم کنداليني شناخته مي شود. سندرم کنداليني به صورت فشار خون بالا، تخيل و يا ضريب هوشي بالا در افراد جوان خود را نشان دهد. اين افراد معمولا با محيط شان مشکل دارند يا اينکه محيط را خودشان کنترل مي کنند. به هر حال انرژي کنداليني انرژي بسيار قوي و قدرتمندي است که مي تواند در انرژي ذخيره شده و ناحيه چاکراي قاعده اي را فعال نمايد. خيلي از افراد هستند که مايل هستند اين نيرو را در خود فعال نمايند که لازم است بدانند نبايد به تنهايي تمرينات کنداليني را انجام دهند. و چنانچه بخواهند  براي فعال کردن کنداليني از کسي کمک بگيرند لازم است کمک کنده هم شرايطي را داشته باشد.
چنانچه شما بخواهيد کنداليني را در خود فعال کنيد مي توانيد به کتاب کنداليني و چاکراها اثر استاد آرام مراجعه کنيد. در کتاب کنداليني و چاکراها نشر تجسم خلاق به تفصيل درباره روشهاي فعال سازي انرژي کنداليني صحبت شده و روشهايي را به شما ارائه مي کند که بتوانيد انرژي کنداليني را در زندگيتان تجربه کنيد. کسانيکه علاقمند به فعال شدن انرژي کنداليني هستند بايد بدانند که تغذيه در شرايطي که انرژي کنداليني در حال آزاد شدن است نقش بسيار زيادي دارد. همچنين مسائل اخلاقي نقش بسيار زيادي در چگونگي آزاد شدن و کنترل انرژي کنداليني دارد. هر گونه آلودگي اخلاقي و انرژيکي موجب مي شود انرژي کنداليني به جاي اينکه مفيد واقع شود و مسير صحيحي خود را پيش ببرد در جهت ديگر حرکت کند و ممکن است آسيبهاي ديگري نيز به فرد وار شود. لازم به ذكر است كه جهت فعال سازي يا هر گونه كار كردن با يك فرد خبره  در جهت فعال سازي انرژي کنداليني مشورت کنيد. انرژي کنداليني بسيار قدرتمند است به همين دليل در فعال کردن و هم در استفاده از آن بايد نکات زيادي رعايت گردد. بهتر است قبل از هر گونه تمريني با فرد مجربي مشورت شود. چنانچه سوال هاي زيادي در زمينه كنداليني داريد مي توانید به كتاب كنداليني و چاكراها  از همين انتشارات مراجعه كنيد.
آموزش

عضويت  / ورود

آموزش انرژی کندالینی
کندالینی ، نیروی کندالینی ، سندروم کندالینی ، انرژی چاکرای ریشه
آخرين ويرايش توسط aram on يکشنبه آذر ماه 21, 1388 02:46, ويرايش شده در 2.

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار
امتياز: 0

پستتوسط Avd1357 » دوشنبه آذر ماه 9, 1388 18:31

سلام خدمت استاد آرام
اين انرژي را مي توان براحتي آزاد كرد يعني افراد معمولي با زندگي معمولي ميتواند آن را آزاد كنند؟
آبا در امور روزمر ميتوان از آن استفاده كرد ؟
مهمترين زمينه استفاده از آن چيست  و به چه دليلي آن را انرژي مر موز مينامند ؟
با تشكر

برای نویسنده این مطلب Avd1357 تشکر کننده ها:

Avd1357
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 3, 1388 01:00
تشکر کرده: 5 بار
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط aram » چهارشنبه آذر ماه 18, 1388 11:17

Avd1357 نوشته است:سلام خدمت استاد آرام
اين انرژي را مي توان براحتي آزاد كرد يعني افراد معمولي با زندگي معمولي ميتواند آن را آزاد كنند؟
آبا در امور روزمر ميتوان از آن استفاده كرد ؟
مهمترين زمينه استفاده از آن چيست  و به چه دليلي آن را انرژي مر موز مينامند ؟
با تشكر

سلام .
انرژي كنداليني يك انرژي بسيار قوي مي باشد و بعضي افراد معتقد هستند شايد هدف از افرينش انسان آزاد شدن انرژي كنداليني مي باشد. به هر حال انرژي كنداليني در ناحيه چاكراي قاعده اي قرار گرفته است و در قسمت چاكراي ميان دوراه.  در كتاب چاكراها و كنداليني خيلي تاكيد كرده است كه در آزاد سازي آن دقت كنيد. چون ممكن است سندرم كنداليني ايجاد شود . به همين دليل من هم زاد به فعال سازي آن كاري ندارم و به آن نمي پردازم . در نظر داشته باشيد كه بعضي مواقع ممكن است اين انرژي به طور ناخود اگاه فعال گردد.  ممكن است زندگي معمولي افراد به هم بخورد. و از حالت تعادل خارج شود به همين دليل در فعال سازي اين انرژي دقت كافي بكنيد.
اگر اطاعات خوبي مي خواهيد دريافت كنيد يا تمريناتي مي خواهيد براي فعال كردن آن حتما كتاب كنداليني و چاكراها را بخوانيد.  در  مقالات
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود

عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها: 2
Avd1357 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط Avd1357 » شنبه آذر ماه 21, 1388 20:01

استاد متشكرم
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب Avd1357 تشکر کننده ها:

Avd1357
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 3, 1388 01:00
تشکر کرده: 5 بار

پستتوسط mahtab » يکشنبه دي ماه 13, 1388 11:13

سلام استاد

من چند وقتي است كه درمحل كار دچار مشكل شد هام ازشا راهنمايي مي خواهم كه چطور مي توانم اين موانع را ازسر راه خود بردارم

برای نویسنده این مطلب mahtab تشکر کننده ها:

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه دي ماه 12, 1388 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 8 بار

پستتوسط mahtab » دوشنبه دي ماه 14, 1388 15:40

سلام استاد گرامي

من واقعاً نيازمند راهنمائي شما هستم لطفاً به من پاسخ دهيد
عضويت  / ورود

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط aram » سه شنبه دي ماه 15, 1388 09:41

mahtab نوشته است:سلام استاد گرامي

من واقعاً نيازمند راهنمائي شما هستم لطفاً به من پاسخ دهيد
عضويت  / ورود

با سلام ، لطفا سوال خود را واضح تر بفرمایید تا بتوانیم به شما جواب دهیم.

با تشکر.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط mahtab » سه شنبه دي ماه 15, 1388 10:07

سلام

استاد آرام عزيز
من حدود 2 سال است كه در محل كارم مشغول به خدمت هستم . دراين مدت من تمامي دستورات  ذيحساب كه رئيس مستقيم من در اين اداره بود را لجرا مي كردم  و مديران ديگر از اين مورد نارحت بود ه اند  و الان حدود 2 ماه كه مدير مسقيم من از اين اداره رفته و آقايان محترم تصميم به آزار و اذيت من گرفتند اول من را از واحد ذيحسابي به واحد دبيرخانه منتقل كرده اند كه البته اين هم با زور و تقاضاي مدير مالي بود وگرنه آقاين اصلي مي خواستند كه من از اين اداره بروم . اما با توجه به اينكه من 1 سال است كه دوره هاي ساهاجايوگا را مي گذرانم و با كنداليني و چاكرا ها و همچنين راز آشنايي كامل درام اين تغييرات را به حساب  تغييرات مثبت در زندگي خودم تلقي كرده ام اما چيزي كه هست  اينه كه اين آقايان به مدير امور مالي گفت هاند اين خانم بايد بعد از پايان قراردادشاز اين اداره برود بدون هيچ دليل و مدركي فقط صرفاً به خاطر اينكه  مي گه من از اين خانم خوشم نمي ايد .  در هر حال من با توجه به قانون جذب  چرخه كاري براي خودم درست كرده ام و بابت چيزهايي كه ميخواهم به دست بياورم و هر روزپيش خودم تجسم مي كنم  از خدا سپاسگزاري هم ميكنم .حالا لطفاً شما مرا راهنمايي كنيد كه در حال حاضر  همين كارها كه انجام مي دهم  براي رسيدن به مقصودم كافي است يا خير ؟
درضمن استاد عزيز من حدود چندين سال است كه آرزوي ديدار شما را از نزديك دارم .

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط aram » سه شنبه دي ماه 15, 1388 14:06

با سلام و درود بر شما:
دوست عزيز آنطور كه نوشته ايد شرايط بر وفق مراد نيست . اگر كسي با شما مشكل داشته باشد و شما هم از بدتان بيايد مشكلتانن بيشتر مي شود.  پس براي اينكه مشكل برطرف شود بهتر است بر روي افكار مخصوصا احساستان كار كنيد. پس اگر مي خواهيد در زمان كوتاهي همه اتفاقات به سود شما تمام شود براي انها دعا كنيد . بله براي انهايي كه مي خواهند شما را بيرون كنند دعا كنيد. هر چقدر شما از انها بدتان بيايد مشكلتان بيشتر خواهد شد . پس براي انها بهترين چيزها را بخواهيد. بخواهيد كه انها ثروت و قدرت بيشتري داشته باشند و براي انها بخواهيد كه خداوند به انها بركت و خير بيشتري بدهد . در يك جاي كاملا خلوت و ارام قرار بگيريد لبخند بزنيد . حالابراي انها دعا كنيد. دعا كردنتان بايد حداقل 10 دقيقه طول بكشد. اين كار را يك تا دو هفته انجام بدهيد بهترين اتفاقي كه ممكن است براي شما مي افتد.

اگر خواستيد از برنامه هاي تجسم خلاق براي اين منظور استفاده كنيد مي توانيد از مديتيشن دوقلب يا سي دي دعا كردن استفاده كنيد كه با تماس با مركز تجسم خلاق مي توانتيذد سي دي هاي ذكر شده را سفارش دهيد. مطمئن باشيد جهان در گرو افكار و احساسات شما است . اگر اين اتفاق براي شما در حال وقوع است و خوشايندتان نيست احتمالا به صورت خود اگاه يا ناخوداگاه باين موضوع فكر مي كرديد يا نگران اتفاق افتادن آن بوديد به همين دليل است كه الان در زندگيتان ظاهر شده است.
عضويت  / ورود

براي شما بهترين ها از خدواند مي خواهم . خير و بركت الهي هميشه همراهتان باشد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط mahtab » سه شنبه دي ماه 15, 1388 14:22

استاد آرام عزير

سلام و دروو بر شما

من از شما كمال تشكر را دارم . از راهنمائي هاي شما كمال استفاده را مي برم .

از خداي متعال آرزوي بهترين ها را براي شما دارم .
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط mahtab » يکشنبه دي ماه 20, 1388 10:33

سلام استاد گرامي

من مي خواهم بدانم كه چطور مي تونم با استفاده از سي دي دعا  براي محيط كارم  دعا كنم تا هر آنچه مي خواهم برايم فراهم شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط aram » يکشنبه دي ماه 20, 1388 12:14

mahtab نوشته است:سلام استاد گرامي

من مي خواهم بدانم كه چطور مي تونم با استفاده از سي دي دعا  براي محيط كارم  دعا كنم تا هر آنچه مي خواهم برايم فراهم شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

سلام : همانطور كه قبلا در موردش صحبت كردم براي اينكه بتوانيد شرايط محيط كار را براي خودتان تغيير دهيد از دعا كردن استفاده كنيد . به اين صورت كه با كسانيكه مشكل داريد دعا كنيد يا كساني كه با شما مشكل دارند برايشان دعا كنيد .
اگر مي خواهيد روش كار كردن احساسات خوب را در زندگي بدانيد مي توانيد از كتاب راز  يا قانون جذب استفاده كنيد . پس مي توان براي ايجاد حس خوب و خوش از مديتيشن دوقلب يا دعا كردن استفاده نماييد.
با ارزوي موفقيت شما.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط mahtab » يکشنبه دي ماه 20, 1388 13:20

ممنونم استاد عزيز

استاد آرام عزيز از راهنمائي شما ممنونم من هرشب با سي دي دعا براي مديرم كه با من مشكل داره دعا مي كنم و هروز صبح قبل از اينكه همكارانم به اتاق بيايند مجدد با سي دي دعا براي هم اتاقيهايم نيز دعا مي كنم . نمي دانم آيا همين كار كافي است يا خير ؟
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

mahtab
کاربر جدید
کاربر جدید

کندالینی و روش های آزاد کردن آن

پستتوسط aram » پنج شنبه دي ماه 30, 1388 00:09

سلام بر تو دوست عزیز:
انرژی کندالینی بسیار قدرتمند می باشد. و بعضی معتقد هستند هدف خلقت فعال شدن کندالینی می باشد. این انرژی دارای توان و قدرت زیادی می باشد. فعال شدن این انرژی موجب تحریک دیگر انرژی های بدن می گردد. انرژی اضافه همانند گرمای شدید در انتهای استخوان دنبالچه در ستون فقرات و کل بدن احساس می گردد . برای بسیاری که با این انرژی آشنا نیستند ممکن است همراه با ترس با حس غریب باشد. روش های زیادی برای فعال کردن انرژی کندالینی وجود دازد یکی از اینها انجام تکنیک های تانترا می باشد که در کتاب تانترای اوشو می توانید آن را پیدا کنید. اما انجام تکنیک های کندالینی خودسرانه توصیه نمی شود. اگر می خواهید با تکنیک های بیشتر آزاد کردن کندالینی آشنا شوید بهتر است کتاب کندالینی و چاکرا از نشر تجسم خلاق را بخوانید . نویسنده کتاب سعی کرده است علاوه بر پرداختن به روش های آزاد کردن کندالینی با خطرات احتمالی آزاد شدن آن به صورت ناخواسته گوشزد کرده است.  علائمی همانند لرزش و آن چه شما تجربه کرده اید از علائم آزاد شدن کندالینی می باشد.  به هر حال امیدوارم با احتیاط بتوانید تجربه آزاد شدن کندالینی را داشته باشید.
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

Mavera (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط ms_ka » شنبه بهمن ماه 3, 1388 23:22

با سلام به استاد عزیزم
در  زمانی که حالات عارفانه پیدا میکنم (عشق به کائنات و...) احساس میکنم از پایین گرفتگی بسیار شدیدی همراه با ارتعاش که بر تنفس تاثیر شدید می گذارد و نفس ها به طور شدیدی بریده بریده می شود اغاز شده و بالا می اید که ادامه ان به دست خودم می باشد واگر ان را رها سازم دیگر حرکت نمی کند اما اگر ادامه دهم نیرو تا بالا می اید و احساس سنگینی و شعف در قسمت سر مشاهده می کنم
اما اخیرا نیز گرمایی از پایین سطون فقرات احساس می کنم که گاها حرکت نیز می کند
آیا هیچکدام کندالینی هستند؟ اگر جواب مثبت است چطور است که به روشن بینی نمی رسم؟

برای نویسنده این مطلب ms_ka تشکر کننده ها: 2

ms_ka
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه بهمن ماه 2, 1388 01:00
تشکر شده: 4 بار

پستتوسط aram » يکشنبه بهمن ماه 4, 1388 23:04

ms_ka نوشته است:با سلام به استاد عزیزم
در  زمانی که حالات عارفانه پیدا میکنم (عشق به کائنات و...) احساس میکنم از پایین گرفتگی بسیار شدیدی همراه با ارتعاش که بر تنفس تاثیر شدید می گذارد و نفس ها به طور شدیدی بریده بریده می شود اغاز شده و بالا می اید که ادامه ان به دست خودم می باشد واگر ان را رها سازم دیگر حرکت نمی کند اما اگر ادامه دهم نیرو تا بالا می اید و احساس سنگینی و شعف در قسمت سر مشاهده می کنم
اما اخیرا نیز گرمایی از پایین سطون فقرات احساس می کنم که گاها حرکت نیز می کند
آیا هیچکدام کندالینی هستند؟ اگر جواب مثبت است چطور است که به روشن بینی نمی رسم؟

سلام
حالتی که برای شما بوجود آمده است حالت های کندالینی می باشد. البته کندالینی به این راحتی ها آزاد نمی شود و نیاز به سال ها تجربه و تمرین دارد. حالتی که ایجاد می شود برای زمانی است که کندالینی به صورت موقت بالا می اید و دوباره به جای اولیه خود بر می گردد. اگر می خواهید این تجربه آزاد شدن کندالینی بیشتر برایتان اتقاق افتد بیشتر مدیتیشن انحام دهید. هنگامی که کندالینی ازاد می شود در ناحیه چاکرای قاعده ای احساس گرما، گر گرفتگی، احساس چرخش که مکن است همراه با لرزش هم باشد اتفاق می افتد. احساس قدرت احساس شعف و خوشحالی زیاد در سرتاسر بدن از  علائم آزاد شدن کندالینی می باشد.
در قسمت سوال دوم که چرا به روشن بینی نمی رسید لازم است گفته شود که این حالت کاملا گذرا می باشد و علاوه بر تجربه آزاد شدن کندالینی نیاز به تربیت هم دارد. یعنی اینکه کندالینی هم باید تربیت شود تا به تعالی ما کمک کند.
برای تربیت کندالینی کتاب کندالینی و چاکراها را بخوانید
با آرزوی موفقیت شما./
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط ms_ka » دوشنبه بهمن ماه 4, 1388 01:26

سلاماستاد
چگونه کتاب کتاب کندالینی و چاکراها را پیدا کنم

برای نویسنده این مطلب ms_ka تشکر کننده ها:

ms_ka
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط Mavera » چهارشنبه بهمن ماه 7, 1388 12:00

سلام استاد
عضويت  / ورود

خيلي ممنون
من دوست داشتم،كتاب چاكرا و كنداليني بخوانم، ولي پيدا نيست، به هر حال اميدوارم از اينترنت بخرم،
ببخشيد آخرين سوال داشتم
منظور شما از جمله تكرار كردن "انرژي كنداليني خيلي قدرتمند است.." يعني كه از كوه بزرگ، قوي تر است  
من بيشتر فكر مي كنم، فعال كردن كنداليني باعث بي نياز از غذا و مادي و باعث اعمال و خارق العاده مي شود، همين ماهيت است؟
آيا خود اشو كنداليني فعال كرده؟

موفق و پيروز باشيد  
عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب Mavera تشکر کننده ها:

Mavera
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه بهمن ماه 5, 1388 01:00
تشکر کرده: 10 بار

پستتوسط amirhvr » چهارشنبه بهمن ماه 7, 1388 13:20

سلاماستاد
چگونه کتاب کتاب کندالینی و چاکراها را پیدا کنم

من دوست داشتم،كتاب چاكرا و كنداليني بخوانم، ولي پيدا نيست، به هر حال اميدوارم از اينترنت بخرم

سلام
[http://arambook.ir/index.php?id=23]لینک کتاب در فروشگاه

http://arambook.ir/index.php?id=23

.: سختی ها فانی اند ، سرسختان باقی :.

برای نویسنده این مطلب amirhvr تشکر کننده ها:
Mavera (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

amirhvr
پشتیبان سایت بازنشسته
پشتیبان سایت بازنشسته

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 29, 1388 01:00
تشکر کرده: 550 بار
تشکر شده: 7 بار

پستتوسط noor-0-7 » دوشنبه بهمن ماه 12, 1388 09:53

با سلام خدمت استاد 2 سوال داشتم اگه میشه جواب بدید1- بنده مدت 15سال در زمینه عرفان تحقیق عملی وراحتر بگویم سعی میکنم طبیعی باشم ! در مورد کندالینی 7سال پیبش مدت کوتاهی کار کردم که دچار مشکلاتی مانند گرفتگی بعضی از چاکرها تا حد درد و عصبی شدن .به همبن علت بی خیال این موضوع شدم وبه مدیتیشن رو آوردم حالا با گذشت 8سال درک خاصی را نسبت به کندالینی پیدا کردم : به نظر من کندالینی همان نفس و راحتر بگویم فعل خواستن در درون انسان است و چون اکثریت انسانها اعمال و عکس العملهای  روانی یشان ریشه در لذت جنسی دارد این انرژی در پایین تر سطح قرار دارد وقتی زندگی معنوی و عرفانی و رسیدن به فنا را انتخاب می کنیم به تدریج نیرو به سمت بالا حرکت می کند طوری که حتی متوجه این موضوع نمی شویم چون در واقع گرفتگی وجود ندارد که چیزی حس شود آیا ای نظریه بنده که بسیار کوتاه بیان کردم درست است ؟

سوال دوم : مواد مخدر بر روی کندالینی و تحریک موقتی و یا دائمی تاثیری دارد ؟ کدام دسته از مواد؟ من چند وقت پیش یک آزمایشی در این زمینه داشتم میخواستم خصوصی بگم چون احتمال انحراف خواننده باشه.

برای نویسنده این مطلب noor-0-7 تشکر کننده ها:

noor-0-7
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: دوشنبه دي ماه 13, 1388 01:00
تشکر کرده: 8 بار
تشکر شده: 14 بار

كنداليني ، عرفان ومواد مخدر

پستتوسط aram » سه شنبه بهمن ماه 13, 1388 17:25

سلام.
راهي كه  پيش رفته اي تقريبا درست بوده . انرژي كنداليني انرژي حيات يا لذت بردن زندگي چه جنسي و غيره مي باشد. اين انرژي اگر پالايش شود به تعالي كمك مي كند. پالايش با رياضت و سختي كشيدن فرق مي كند پالايش به معني نظم مي باشد . البته در اينجا.
پس نظم در زندگي تعالي را موجب مي گردد. بعضي ها روشهاي ارتباطي را براي رشد و تعالي كنداليني پيشنهاد مي كنند . نظر ها خيلي متفاوت مي باشد. من خودم نظر خاصي را براي اينكار ندارم. هر شوكي مي تواند سرعت حركت كنداليني را تغيير دهد . اين شوك مي تواند يك ارتباط باشد يا اينكه مواد مخدر باشد. البته حركت كنداليني نشان دهند كار خوب يا بد  نمي باشد .كار هاي كه پس يا قبل از حركت انرژي كنداليني انجام مي دهيم مهمتر مي باشد. پس ما مي توانيم از تمام كارهاي روزانه براي تعالي كنداليني در بدن استفاده كنيم . بهترين انها كه به صورت متعادل انرژي هاي بدن را رشد و تعالي مي دهد مديتيشن مي باشد.
مديتيشن بهترين راهي است كه در طول تاريخ براي تعالي انسان پيشنهاد مي شود . راهاي ديگر ممكن است كمك كند ممكن است حتي ضربه هم به افراد بزند. پس راهي را انتخاب كنيد كه مطمئن است. تجربه مواد مخدر به دليل غير قابل كنترل بودن در هيچ جايي توصيه نمي شود . بعضي افراد كه خيلي عجله براي تعالي دارند ممكن است كه از مواد مخدر به عنوان ميانبر استفاده كنند كه اينكار خود مي تواند انحرافي براي راه و منش انها باشد.
موفق باشيد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), noor-0-7 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط noor-0-7 » چهارشنبه بهمن ماه 14, 1388 21:16

با سلام و تشکر از توصیه ها و راهنمای شما.
  استاد عزیز چیزی که تجربه من بوده این است که انسان قبل از هر کاریی باید هدف ذاتی خودشو ببینه چرا می گوئیم ((انرژی)) کندالینی . پس کسی که به این روش رو میاره دنبال انرژی و قدرته. این یک حقیقته کسی که سراغ بیداری کندالینی میره در واقع یک جورای دنبال پرورش منیت خودشه و جالب اینجاست که خود منیت مانع اصلی ((عطر حقیقی زندگی ))=(کندالینی) است .

بهترین راه برای رسید به (عطر حقیقی زندگی)نه انرژِی(کندالینی) که مانند افعی خطرناکی هنوز در خواب است ! و چه ترسناک و هیجان انگیز !. فراموش کردن آن است و بالاتر از آن رد کردن آن . روش افعی خطرناک برای رسیدن به تعالی پر منیت ترین روش است و یک فرافکنی ذهنی در بیشتر مواقع.
من سالها برای رسیدن و بیدار کردن این افعی تلاش کردم و اگه بگویم که چه کارهای کردم ..باورتان نمی شود. به قدرتهایی هم رسیدم مثلاً از فاصله 1متر50سانت  آتش شمع رو با حرکت ناچیز دست خاموش می کردم . نفوذ در دیگران . مانتیزم. همه این کارها رو بدون استاد و راهنما انجام دادم . آخرشو یک استاد خوب مثله شما حتماً میدونه : کمترین بلایی که سرم اومد تشنج زجرآور در برخی از اعضا بدنم . رو آوردن به قرص برای تسکین و...غیره .
ولی (( زندگی )) با من بود خودمو جمع جور کردم ..داستان تازه شروع شده بود :

برای نویسنده این مطلب noor-0-7 تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), honeywave (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

noor-0-7
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: دوشنبه دي ماه 13, 1388 01:00
تشکر کرده: 8 بار
تشکر شده: 14 بار

پستتوسط Silver_Shadow » جمعه بهمن ماه 23, 1388 15:22

استاد آرام سلام
چرا میگن کار کردن روی آزاد کردن کندالینی بدون آمادگی جسمی و روحی خطرناکه و به آدم آسیب های جدی میزنه؟از کجا بفهمیم کی آمادگی داریم؟

برای نویسنده این مطلب Silver_Shadow تشکر کننده ها:

Silver_Shadow
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 22, 1388 01:00
تشکر کرده: 4 بار
تشکر شده: 24 بار

پستتوسط ms_ka » دوشنبه اسفند ماه 10, 1388 16:12

سلام استاد عزیزم
انرژی کندالینی در چاکرای قلب من (انرژی به شکل کلوخ (کتاب کندالینی و چاکراها) حرکت میکند) گرفتار می شود و از حرکت باز می ایستد چگونه گرفتگی را رها سازم
عضويت  / ورود

و دیگر اینکه کتاب کندالینی و چاکراها را مطالعه کرده ام لیکن راه کار تربیت کندالینی را به دست نیاوردم (برای روشن بینی قبلا پیشنهاد مطالعه ی این کتاب را داده بودید) جدای اینکه کتاب بسیار مفید واقع شده است و از جهت زحمات شما بی نهایت سپاس گذارم اما با این وجود به مراجع بیشتری نیاز دارم

برای نویسنده این مطلب ms_ka تشکر کننده ها:

ms_ka
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط aram » يکشنبه خرداد ماه 8, 1389 00:37

سلام.
در هند معتقد هستند که هدف از خلقت آزادسازی کندالینی می باشد . و معتقدند زمانی که کندالینی آزاد می شود انسان به فرزانگی می رسد. به همین دلیل افراد زیادی می خواهند که به فرزانگی برسند و راه فعال سازی کندالینی را در پیش می گیرند. کندالینی نیروی زیادی را در خود ذخیره کرده است . اما اینکه تمام هم و غم خود را برای آزاد سازی آن قرار دهیم فکر نمی کنم آنچه دلخواهمان است را به ما بدهد. چون خطرات یا مشکلات زیادی در آزاد سازی کندالینی در پیش است . اگر شما هم دنبال فعال سازی کندالینی هستید علاوه بر انجام تمریناتی برای پاکسازی باید اخلاقیات زیادی را در کنار آن رعایت کنید. هیچ شکی نیست که نیروی شگرف در کندالینی نهفته است . این نیرو باید درست و کنترل شده آزاد شود . تمرینات کتاب کندالینی و چاکراها فقط می تواند راهنمایی برای فعال سازی باشد و راه اصلی را خودمان با نوع روشی که برای زندگی کردن انتخاب می کنیم.کندالین نیروی حیات و عطر خوش زندگی است و این عطر علاه بر شادی و سرور نیرویی روانی شگرفی در خود ذخیره کرده است.
انجام تکنیک آدمک مغزی از برنامه های تجسم خلاق یکی از روش های کهن و مطئن برای فعال سازی کندالینی می باشد.
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط ghazal » جمعه خرداد ماه 13, 1389 00:04

با سپاس از همه ی دوستان خوبم
بخصوص دکتر آرام که این روزا کمتر جواب ما ها رو میده
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

در مورد آزاد ساز ی این انرژی که سخت تر از آزاد سازی خرمشهر نیست
عضويت  / ورود

همین بس که ابتدا باید تعادل نیورها رو در بدن تمرین کنیم .
بعد تمرکز حواس و بعد تمرین تبادل انرژی این طوری وقتی می خواهیم
انرژی رو آزاد کنیم و با گرفتگی روبه رو می شویم می تونیم با تبادل انرژی
با محیط خود را قوی تر کرده و به کار ادامه دهیم .
وقتی تبادل انرژی ما با  محیط قوی باشه دیگه کمت رانرژی برای آزاد سازی کم میاریم.
و محیط یاور و مدد کار و دوست خوب ما میشه بهتره با محیط خودمون بیشتر دوست باشیم.
برای دیدن این مطالب هم سری به پست های دوست خوبمون دلتای 18 بزنید . با اون تمرینات به خودتون
امید وارترمیشید.
اگر تمرینات به مرورو بالا بره و هیچ هیجان و عجله ای در کا رنباشه نه تنها خطر ناک نیست
بلکه آرامش بخش و حیات آفرین هم هست.
درست مثل این می مونه از بچه ای نوپا بخواهید همچون بند بازان سیرک بر بلندای
بندی نازک رفته و در مان هلهله و ولوله ای مردم خود را به سمت دیگر بند با موفقیت برساند.
خوب خیلی خطر ناک است اما اگر صبر کنید ابتدا ،گام به گام و تاتی تاتی پیش بروید و
هر گاه نیرو ی درون شما خود به شما یاد آور شد شما می بینید که خد به خود به سطوح بعدی می رسید.

من خودم هنوز بعد از سالها به آزاد سازی کامل این انرژی نرسیدم اما خوب در همه ی زمینه ها
دارم فعالیت می کنم و روز ی هم به این امر دست بیابم به امید خدا، حتما به همه ی شمادوستان خوبم
خواهم گفت. و تجربیاتی که داشتم رو به همه خواهم گفت شاید کسی از شما راه های بهتری
از عبور زا میان راه های من پیدا کرد .
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

غــــــــــــــز ل آ ز ا د

ایران وطنم،خاک گهر بارت را بر دیده می کشم تا روشنائی بخش دیده و دل هر دو باشی.
ghazal
کاربر پیشرفته

تاريخ عضويت: سه شنبه خرداد ماه 3, 1389 00:00
تشکر کرده: 27 بار
تشکر شده: 33 بار

پستتوسط chakavak » دوشنبه شهريور ماه 8, 1389 05:03

باسلام خدمت استاد ارجمند و دوستان گرامي
راستش من مدتهاست كه دلم ميخواد انرژي كنداليني رو آزاد كنم كتاب استاد آرام رو خوندم و درحال حاضر دارم كتاب تانترا نوشته اوشو رو ميخونم
چيزي كه باعث ترس من از انجام تمرينات ميشه نداشتن يه مرشد و استاده چون در همه جا ذكر شده " طي اين مرحله بي همرهي خضر مكن   ظلمات است بترس از خطر گمراهي"
ميخواستم بپرسم كه اگه به كمك و حضور يه استاد نياز داشتم كه دارم چه كنم؟
بسيار متشكرم

chakavak

تاريخ عضويت: دوشنبه شهريور ماه 7, 1389 00:00
تشکر شده: 0 دفعه

آزاد كردن انرژي كنداليني

پستتوسط aram » دوشنبه شهريور ماه 8, 1389 13:20

سلام.
انرژي كنداليني خيلي قدرتمند است. و هر جيزي كه قدرتمند باشد كار كردن با آن بايد با احتياط همراه باشد. با وجودي كه كتابي را در اين باره ترجمه كرده ام اما به افراد توصيه مي كنم در انجام تمرينات انرژي كندالين كمال احتياط را داشته باشيد تا دچار آسيب نشويد.  آزاد سازي كندالين تنها به انجام چند تمرين كه در كتاب آمده است خلاصه نمي شود . براي آزاد سازي كندايني بهتر است البته زير نظر يك استاد تمرينات را انجام دهيد. از خصوصيات اخلاقي تا غذا خوردن شما بايد تحت كنترل باشد تا اين نيروي عظيم كندالين كه آزاد مي شود به شما يا ديگران آسيبي وارد نكند.
يكي از روش هاي آزاد سازي انرژي كندالين انرژي تانترا مي باشد. البته تمرينات تانترا هم بايد با احتياط انجام گيرد. شايد با خواندن اين مطالب احساس ترس كنيد كه چرا بايد روشي كه اينقدر بايد احتياط كرد را اصلا به سمت ان رفت. انرژي كنداليني خيلي مفي است و مي تواند ديدگاه شما را در مورد جهان و خلقت تغيير دهد.
اگر خودتان را مي خواهيد به اين تغيير دست يابيد انجام تمرينات كندالين لازم استو.
همانطوري كه قبلا هم گفته بودم يكي از روش هايي كه به آرامي انرژي كنداليني را ازاد مي كند تكنيك آدمك ذهني مي باشد. اين تكنيك مي تواند انرژي هاي بدن را منظم كند و آن را به طرز صحيح برنامه ريزي كند . در مورد تكنيك آدمك ذهني مي توانيد در قسمت تجسم خلاق مطالبي را بخوانيد.
http://www.aramgroup.ir/static-13.html
موفق باشيد
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت