آموزش رویابینی در سه مرحله!

هنر رويابيني ، خواب ، رويا ، تعبير خواب ، روياي مشترك ، زندگي هاي موازي ، انرژي درماني ، آموزش

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

آموزش رویابینی در سه مرحله!

پستتوسط hemmati » سه شنبه دي ماه 8, 1388 18:27

سلام دوستان عزیز

در غیاب اساتید فن رویا بینی، جسارت نموده و مطلبی را جهت آموزش رویابینی در اینجا قرار می دهم. امیدوارم که مفید واقع گردد.

رویابینی آگاهانه چیست؟

اساسا رویا بینی است اما در حالی که شما از اینکه در رویا هستید آگاه هستید.

در رویا بینی آگاهانه، شما همچنان به خواب می روید و رویا می بینید اما رویای خود را کنترل می نمایید.
اغلب مردم روی رویاهای خود کنترل ندارند و برخی اوقات توسط ضمیر ناخودآگاهشان به مکانهای ترسناکی هدایت می گردند.
اگر شما در یک رویای آگاهانه باشید، شما اغلب در رویای خود تواناییهایی خواهید داشت.

شما قادر خواهید بود که پرواز نمایید یا به یک حیوان تبدیل گردید.

شما قادر خواهید بود که یک شیی یا اتاق را پشت یک در یا درون یک جیب ظاهر نمایید.

شما قادر خواهید بود که یک جهان کامل را در صورتیکه بخواهید خلق نمایید.

داشتن یک رویای آگاهانه مانند کارگردانی فیلم خود شماست!
مزایای رویای آگاهانه

مزایای رویای آگاهانه بیشمار است.

قدرت کنترل داشتن بر رویاهای ما به ما دسترسی نامحدود به ضمیر ناخودآگاه و قابلیتهای نهفته ما می دهد.
قادر بودن به کنترل رویاهایتان به شما راهی برای رویارویی با ترسهایتان توسط قدرتهای برتر خواهد داد.
شما می توانید خلاقیت خود را  از بند رها سازید، و چیزهایی را تجربه کنید که نمی توانید در زندگی واقعی تجربه نمایید.

البته امکانات شما در رویای آگاهانه پایان ناپذیرند.

اینجا مثالهایی ذکر می گردد:

با انیشتن گپ بزنید، ایده های جدید را توسعه دهید، اختراعات تازه را مطرح سازید.

ایده های تخیلی خود را ببینید که خود را بر پهنه یک صفحه سینمای عظیم آشکار می سازند.

به ابداعاتی پی ببرید که تاکنون حتی به فکر کسی خطور نکرده است.

مهارتها و استعدادهای جدیدی را توسعه دهید، به یک قهرمان جهان اجازه دهید تا به شما آوانس دهد!

از ماجراهای عشقی لذت ببرید.

فانتزیهای کاملا واقعی و کاملا ایمن را در فیلمهای باشکوه رنگارنگ تجربه نمایید.

یک دنیای هیجان انگیز از احساسات دیوانه کننده و افکار جنون آسا را کشف نمایید.

تمایلات نهفته درونی خود را بروز داده و از محدودیتهای جامعه خلاص گردید.

قدم اول: یادآوری رویاهای خود را بهبود بخشید

مهم است که یادآوری رویاهای خود را بهبود بخشید.

این امکان است که رویای آگاهانه داشته باشیم بدون اینکه آنرا بخاطر داشته باشیم، اما ما اینرا نمی خواهیم، اینطور نیست؟

اولین چیزی که لازمست انجام دهید نوشتن رویاهایتان است.

رویاهایتان را بنویسید.

هر چه را بخاطر می آورید بنویسید، شامل : صداها، کلمات، رنگها، اشیا، حوادث، مردم، حیوانات و غیره.

در هر زمانی، هر آنچه را که به یاد آوردید، یادداشت نمایید.

بهتر است که یک دفتر یادداشت کوچک و یک قلم در کنار بستر خود داشته باشید.

وقتی بیدار شدید، رویاهای خود را یادداشت نمایید. اینکار را در بستر و قبل از برخاستن انجام دهید.

دفترچه یادداشت را با خود داشته باشیدو در طول روز شما چیزهای بیشتری بیاد خواهید آورد و صد البته آنها را نیز در دفترچه خود یادداشت خواهید نمود.

ظرف چندین روز متوجه خواهید شد که چیزی در رویاهای شما تکرار می گردد، این به شما کمک می کند که دریابید چه زمانی در رویا هستید.

قدم دوم: آزمودن واقعیت

قدم دوم پس از بهبود بخشیدن بخاطر آوردن رویاها، یادگیری چگونگی آزمودن واقعیتهاست.

اولین و مهمترین روش انجام یک آزمون واقعیت است.

آزمونهای واقعیت روشی برای تشخیص دادن بین رویاها و واقعیت است. انجام اینکار بسیار مهم است. در اینجا برخی از آزمونهای واقعیت ذکر گردیده است:

تنفس: آیا شما می توانید از طریق بینی کاملا بسته شده تنفس نمایید؟ اگر شما شنا می کنید، آیا می توانید زیر آب تنفس کنید؟

پریدن: وقتی شما می پرید، آیا در هوا شناور می گردید؟

خواندن: آیا جملات وقتی که آنها را می خوانید تغییر می کنند؟ متنی را بخوانید، دور شوید و آنرا با خود تکرار کنید، و آنگاه بازگشته و آنرا دوباره بخوانید. اینکار را دو بار انجام دهید.

دیدن: آیا شما دید عالی دارید؟ این فقط در مورد کسانی که حداقل مشکل بینایی در دنیای بیداری دارند صدق می کند.

دستها: آیا دستهای شما رنگی غیر طبیعی دارند؟ آیا انگشتان بسیاری دارید؟( برخی مواقع آنها ناپدید می شوند و وقتی تلاش می کنید آنها را بشمارید دوباره ظاهر می شوند!) آیا سایر موارد غیر طبیعی را در دستهایتان می بینید؟ آیا می توانید انگشتانتان را از میان دست دیگر عبور دهید؟

زمان: آیا ساعت مچی یا دیواری شما زمان معقولی را نشان می دهد؟ آیا حتی قادرید بدون آن زمان را بخوانید؟ برخی مواقع ساعتها تعداد عقربه های کم یا زیاد، یا علائم عجیب دارند. نکته: ساعتهای دیجیتال اغلب برای این آزمون حقیقت بهتر کار می کنند.

نیروها: آیا شما قادرید که پرواز کنید( کافیست تصور کنید)، درهای قفل شده را باز نمایید، یا از سایر قدرتهای جادویی استفاده نمایید؟ سعی کنید شکل بدنتان را عوض کنید، یا از میان در، پنجره یا آینه عبور نمایید.

کلید روشنایی: آیا کلید روشنایی کار می کند؟

آینه: آیا تصویر شما در آینه طبیعی جلوه می کند؟

بینی: آیا شما با چشم بسته می توانید بینی خود را ببینید؟

حافظه: آیا شما قادرید بیاد آورید که چگونه در اینجا حاضر شدید، چرا اینجا هستید و یک ساعت پیش چه اتفاقی افتاد؟ البته این همیشه یک آزمون واقعیت معتبر نیست!

شما باید شروع به انجام یک آزمون واقعیت در زندگی روزانه خود نمایید.

خود را عادت دهید که در هر زمانی که اتفاقی رخ می دهد، آزمون واقعیت را انجام دهید.

کدام آزمون واقعیت بهتر است؟ چنین آزمونی وجود ندارد.

هر آزمون واقعیت از فردی به فرد دیگر متفاوت کار می کند. شما باید سعی کنید که تمام آنها را بکار برده و دو تا از آنها را که برایتان بهتر از بقیه کار می کنند، انتخاب نمایید.

وقتی روی این دو آزمون واقعیت تسلط پیدا نمودید و آنها را بطور منظم انجام دادید، شما شروع به بکارگیری آنها در رویاهایتان خواهید نمود. وقتی شما اینکار را شروع کردید، شما در آستانه دانستن اینکه چه زمانی خواب هستید می باشید. به بیانی دیگر، شما در آغاز رویای آگاهانه هستید.

قدم سوم: رویای خود را کنترل نمایید

وقتی شما قادر به رویابینی آگاهانه شدید، ممکنست دریابید که ماندن در رویا دشوار است. شما ممکنست فورا بیدار شوید یا رویا شروع به "محو شدن" نماید که مشخصه آن از دست دادن یا کاهش حواس، بخصوص دید می باشد.

در حالت آرمانی شما باید قادر به اجرای روشهای زیر برای ماندگار سازی رویای خود گردید، قبل از اینکه محو گردد. همیشه پیشگیری از درمان بهتر است، و هر چه رویاهای شما پایدارتر و روشنتر باشد، لذت بخش تر خواهند بود.اما به هر حال اگر اینگونه پیش نرود، شما قادر خواهید بود که از روشهای پایدار سازی برای توقف محو شدن رویا استفاده کنید.
مالش دستها

دستهای خود را به یکدیگر مالیده و روی مالش دستها متمرکز گردید. شما بایستی اصطکاک و گرمای دستهایتان را احساس نمایید. اگر شما بتوانید روی احساساتی که اینکار پدید می آورد تمرکز نمایید، محتمل است که رویای شما پایدار گردیده و روشن تر و مفصلتر گردد. شما همچنین می توانید یک دست را بالا نگهدارید در حینی که رویا را برای حس محرک خاصی کاوش می نمایید. روش خیره شدن به دستها در حین مالش آنها به یکدیگر، وقتی با روش "آهسته سازی" ترکیب گردد موثرترین روش خواهد بود.

چرخیدن

شما در رویا می توانید به دور خود بگردید تا حدی که در بیداری احساس سرگیجه می نمایید. این حس حرکت کلید  پایدار سازی رویاست.

آهسته سازی

برخی مردم دوست دارند که رویا را با متوقف نمودن گشت و گذار و به آرامی خیره شدن به یک جسم تا زمانی که واضح گردد، پایدار سازند. رویابین آنگاه به هر جا نگاه خواهد کرد و به جزییات هر چیز دقت خواهد نمود، که در نتیجه بخش دیداری رویا تحریک خواهد شد.

وقتی شما رویای خود را تثبیت نمودید، شما آنجا هستید!

شما یک رویای آگاهانه دارید!

حال، شما می توانید شروع به تفریح کنید، انبوهی از تفریحات!

از دنیای رویای خود لذت ببرید

عالی است، من یک رویای آگاهانه دارم.

با آن چکار می توانم بکنم؟

پرواز: این حقیقتا شگفت انگیز است!

دنیای رویای خود را کاوش نمایید: دنیای جادویی خود را بسازید!

از میان یک آینه یا دیوار عبور کنید: آیا می توانید در دنیای واقعی نیز چنین کنید؟

به آسمان نگاه کنید: مردم اغلب آسمانهای شگفت انگیزی را در رویای آگاهانه می بینند. شما هم می توانید رنگها را به آن پرتاب نموده و سپیده دم خود را نقاشی نمایید.

شخصیتهای رویایی بیافرینید: احتمالا از یک کتاب یا فیلم.

هر چیز دیگری که می خواهید.

هر جا که تجسمتان شما را با خود می برد...
امیدوارم که از این مطلب استفاده نموده باشید و رویایی آگاهانه و شیرین را تجربه نمایید.
با آرزوی برکات الهی برای شما دوستان عزیز

با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز

تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها: 4
Niloofar-92 (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), panjare (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 33.33%

hemmati
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه شهريور ماه 17, 1388 00:00
تشکر کرده: 139 بار
تشکر شده: 315 بار
امتياز: 0

پستتوسط nazgol » جمعه دي ماه 10, 1388 00:52

از راهنمایی شما خیلی ممنونم...
می خواستم همین الان نظرم رو درباره این مطلب بگم ولی چون طولانی بود اول تشکر کردم و بعد می خونم....
موفق باشید

برای نویسنده این مطلب nazgol تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

nazgol
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 9, 1388 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 6 بار

پستتوسط reza28 » شنبه بهمن ماه 17, 1388 19:15

عالی بود

برای نویسنده این مطلب reza28 تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

reza28

تاريخ عضويت: شنبه بهمن ماه 16, 1388 01:00
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط mahan » سه شنبه فروردين ماه 17, 1389 18:12

اغلب مردم روی رویاهای خود کنترل ندارند و برخی اوقات توسط ضمیر ناخودآگاهشان به مکانهای ترسناکی هدایت می گردند.

سلام:
با توجه به متن بالا:
چه راههایی وجود د ارد که اولا بر ترس خود غلبه کنیم و دوما چگونه در داخل رویا متوجه بشویم که آن رویا را کنترل کنیم؟؟؟ با اینکه مدتهاست کم و بیش خوابهایم را می نویسم اما موفقیتم کم بود ه است.
و ضمنا خواب سحرگاه بعد از نماز و طلوع خورشید ارزش نوشتن را دارند ؟؟
باتشکر

برای نویسنده این مطلب mahan تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

mahan
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: پنج شنبه فروردين ماه 4, 1389 00:00
تشکر کرده: 95 بار
تشکر شده: 17 بار

پستتوسط ghazal » سه شنبه خرداد ماه 4, 1389 19:40

من مدتها از این روش استفاده کردم طوری که هر گاه خواب بدی ببینم نه تنها متوجه میشم که کابوس یاخوابه بلکه به جای اینکه خودم رو بیدار کنم در کمال شوخ طبعی خودم خوابم را ادامه میدم به روشی که دوست دارم و از آن رویائی زیبا و حتی بسیار واقعی میسازم.
در این روش کافی است د رابتدا در بیداری رویائی زیبا برا یخود بسازیم یا رویائی شادی بخش حتی کوچک و هنگامی که می خواهیم بخوابیم به خود بگوئیم حالا من می خواهم بخوابم و باز رویائی زیبا ببینم و اگر خواب بدی بود ان را نقاشی کنم و طراحی کنم در ابتدا این امرگاهی حتی برعکس می شود اماکم کم معجزه خودشو نشون میده و می بینی که رویاهایت در دست تو است و در سیردشتها و پروازهای بی نظیر شریک میشوی و حتی گریز به آینده و خوابهای صادقه هم خواهی داشت.
گر چه خوابهای صادقه گاه تلخند اما می تونه هشدار خوبی برای زندگی باشه من که از این امکان خیلی راضی هستم.
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

غــــــــــــــز ل آ ز ا د

ایران وطنم،خاک گهر بارت را بر دیده می کشم تا روشنائی بخش دیده و دل هر دو باشی.

برای نویسنده این مطلب ghazal تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), mahan (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

ghazal
کاربر پیشرفته

تاريخ عضويت: سه شنبه خرداد ماه 3, 1389 00:00
تشکر کرده: 27 بار
تشکر شده: 33 بار

پستتوسط fear » دوشنبه تير ماه 21, 1389 18:08

من خیلی دوس دارم رویاهامو کنترل کنم ، از فردا شروع میکنم به پیروی از این آموزش ، امیدوارم جواب بده ...
مر30
عضويت  / ورود
Nobody Knows me
fear
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه تير ماه 20, 1389 00:00
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

این تازه شروع راه است!

پستتوسط hemmati » دوشنبه تير ماه 21, 1389 19:39

[align=justify]دوست عزیزم fear
رویابینی علم بسیار وسیعی است. مطلبی که من نوشتم یک راه میانبر و خیلی ساده برای اشخاصی است که تازه شروع کرده اند.
برای توضیحات تکمیلی باید کتابها و ویدئوهای مربوطه را استفاده نمایید که متاسفانه بدلیل شرایط جاری، امکان ترجمه آنها وجود ندارد و باید از کتب زبان اصلی استفاده نمایید.
شما روش بالا را استفاده نمایید و در صورت بروز مشکل یا تمایل برای گرفتن اطلاعات تکمیلی، در تاپیک مطرح نمایید تا برایتان در پست های بعدی پاسخ دهم.
[/align]

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط ebliss » سه شنبه مرداد ماه 12, 1389 14:47

سلام جناب همتی
مطلبی که در مورد رویابینی نوشتید بسیار جالب اما کلی است.
تا جایی که من شنیده ام در موسسه تجسم خلاق چندین دوره برای رویابینی وجود دارد.
آیا امکان دارد که مطالب بیشتری در این زمینه برای ما بگذارید یا اینکه از طرف موسسه محدودیتی برای ارائه آموزش در سایت وجود دارد؟
منظورم این است که آیا امکان دارد آموزشهای کلاسها یا موارد آموزشی مربوط به آنها را در سایت برای ما بگذارید یا از طرف موسسه محدودیت وجود دارد؟
ضمنا خودتان چه برآوردی از کلاسهای رویابینی موسسه دارید؟آیا بنظر شما مناسب بودند؟
اصلا رویابینی هنری است که در کلاس بتوان فرا گرفت یا بنظر شما نیاز به مولفه های دیگری داریم؟
با تشکر از شما

برای نویسنده این مطلب ebliss تشکر کننده ها:
hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

ebliss
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه اسفند ماه 22, 1388 01:00
تشکر کرده: 17 بار
تشکر شده: 21 بار

پستتوسط hemmati » چهارشنبه مرداد ماه 12, 1389 01:08

دوست عزیزم سلام

حق با شماست. علم رویابینی بسیار گسترده است و چیزی که من نوشتم مقدمه ای بسیار مختصر است که امید داشتم دوستان و اساتید در ادامه تجربیات و معلومات خود را آورده و تاپیک را کامل کنند اما متاسفانه مطلب قابل توجهی در ادامه ندیدم.

در ضمن چند نکته را ذکر می کنم: یکی اینکه من به علت مشغله فراوان فرصت شرکت در کلاسهای رویابینی را نداشته ام و از این رو به ناچار شخصا و به کمک منابع فراوانی که در دسترس داشتم اقدام به یادگیری نمودم. به همین جهت اصلا در جریان کلاسهای موسسه نیستم و نمی دانم اصطلاحا "سیلابس" این دوره ها چیست، چون در سایت نیز اشاره ای به آن نشده است. در ضمن من فقط یک کاربر ساده سایت هستم و نه از مدیران و دست اندر کاران سایت، و در جایگاهی نیستم که بتوانم در اینگونه موارد نظری بدهم.

اما بحث محدودیت که اشاره کردید، فکر نمی کنم اینطور یاشد. استاد آرام سخاوتمندانه و با بزرگ منشی خاص خود قسمتهای زیادی از کتابها و نوشته های خود را روی سایت قرار داده اند و می بینید که محدودیتی در ارسال مطالب نیست، مگر اینکه مطلب جنجالی و مشکل داری باشد.

در مورد رویا بینی به دلیل اینکه منابع اینجانب همه به زبان انگلیسی هستند، فرصت ترجمه و تالیف آنها و قرار دادن در سایت برایم وجود ندارد چون مشغله فراوانی داشته و زمان اندکی برای نوشتن در سایت دارم. انشاالله به یاری خدا در آینده که اوقات فراغت پیدا نمودم در این مورد بیشتر خواهم نوشت.

به نظر من رویابینی را می توان شخصا هم فرا گرفت به شرطی که مطالعات خود را وسیع نموده و به دقت با مخاطرات و نکات ریز و درشت این هنر آشنا شویم، و بعدا دست به تجربه و آزمایش آن بزنیم. در ضمن به یک یا چند منبع هم نباید اکتفا نمود و حتی از علوم دیگر هم باید بهره مند شد.

به امید تجربه رویاهایی شیرین و پرمعنا برای شما دوستان عزیز

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hemmati در پنج شنبه مرداد ماه 14, 1389 13:16 .

برای نویسنده این مطلب hemmati تشکر کننده ها:
ebliss (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)

hemmati
کاربر ویژه

پستتوسط nazem » چهارشنبه مرداد ماه 12, 1389 03:28

سلام بر جناب همتی

بنده موضوعی رابیان کردم بنام قدرت دریافت اما متاسفانه شما نظری نزاشتین

در مورد فیلم راز بود البته جناب استا د ارام نظرات مفیدی را گذاشتند خواستم نظر شما را هم بدونم

من تقریبا نوشته هایت خوندم اما ندیده ام که نوشته باشید رویا ها  به واقعیت تبدیل میشوند

اینکه ان چیزی را که میخواهید چگونه جذب میشود البته من تازگییها به چندتا ان رسیدم ان هم درست در پنجمین روز مرگ پدرم

من در صفحه قدرت دریافت توضیح دادم  اگر شما در مورد فیلم نظری دارید بگین مثلا در چه حالتی بایداروزوها را ببینید وقابل دریافتر هست

الفا یا تتا اما در فیلم روی دیدن ارزوها در صبح تاکید دارد مگر صبحها که واقعا تجسم کردن سخت هست مغز در روی چه امواجی قرار دارد؟

استاد ارام فرمودند که فکر کردن در مورد ارزو ها  حد واندازه دارد اگر زیاد فکر کنید احساس هیجان وانرژی از بین میرود باید همیشه خوشحال بود

شما اگر نظری داری به طور مفصل بگین             ممنون
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
بخند خدا با توست
nazem
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 23, 1389 00:00
تشکر کرده: 73 بار
تشکر شده: 218 بار

پستتوسط komedyan » پنج شنبه مرداد ماه 28, 1389 13:34

سلام و با تشكر لز مطلب خوبتون
من وقتي روياي آگاهانه ميبينم فقط كنترل را روي حركات عادي دارم و وقتي بيدار ميشم چيزي يادم نمياد و به شدت خسته هستم انگار كه نخوابيده باشم .
خواهش ميكنم كمكم كنيد 8O
komedyan

تاريخ عضويت: پنج شنبه مرداد ماه 27, 1389 00:00
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط khat_khati » دوشنبه دي ماه 5, 1389 01:02

سلام خسته نباشید
دیدن رویای اگاهانه هر چقدر هم که هیجان انگیز باشه اما باز هم رویاست.البته این نظر منه شاید دوستان با دید بهتری به این موضوع نگاه کنن.
khat_khati
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 30, 1389 01:00
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط hemmati » شنبه دي ماه 18, 1389 11:26

khat_khati نوشته است:سلام خسته نباشید
دیدن رویای اگاهانه هر چقدر هم که هیجان انگیز باشه اما باز هم رویاست.البته این نظر منه شاید دوستان با دید بهتری به این موضوع نگاه کنن.

دوست عزیزم سلام
نظر شما صحیح است، اما یک سوال پیش خواهد آمد:
آیا این رویاها حقیقی هستند یا جهانی که ما در آن زندگی می کنیم؟ حتی رویاهایی هستند که شدت احساسات ما در آنها فوق العاده بیشتر از بیداری است.
یک سوال کلی دیگر، ما بیداریم و در رویا خواب، یا بالعکس است؟
بودا فرموده بود که این جهان توهمی بیش نیست، و بسیاری از پیشوایان دینی نیز به این مسئله اشاره نموده اند.
روایت شده است که "الناس نیام فاذا ماتوا فانتبهوا" مردم در خوابند، پس چون بمیرند بیدار شوند.
این‌ جهان‌ وهم‌ است‌ ، اندر ظنّ ماست            ‌ گر رود در خواب‌ دستي‌ باك‌ نيست‌
جهان و سطح ارتعاشی که ما در آن هستیم پایینترین سطح است که همان سطح فیزیکی است. اما بی نهایت سطوح ارتعاشی دیگر و جهانهای متناظر با آنها وجود دارند. پس تمیز قائل شدن بین رویا و بیداری و حقیقت و مجاز چندان ساده نیست.
جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند

با آرزوی شادی و موفقیت برای شما دوست عزیز

hemmati
کاربر ویژه

بازگشت به آموزش هنر رويابيني

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان