يكي از سوال هايي كه تقريبا همه در مورد ان كنجكاوي مي كنند و دوست دارند در مورد ان صحبت كنند يا تجربه اي در مورد ان داشته باشند پرواز روح است . تجربه خروج از بدن يا پرواز روح براي همه جذاب است . همانطور كه كمي هم ممكن است همراه هيجان و ترس نيز باشد. سالها پيش كه خيلي علاقه به اين موضوع داشتم با زحمت زياد توانستم اين تجربه را داشته باشم كه با اختيار خودم از بدن خارج شوم و اطراف را جستجو كنم . البته همراه با كمي ترس بود . چون با سرعت زيادي حركت مي كردم و از بلندي ها با سرعت به سمت پايين مي امدم . به هر حال با تمرين زياد توانستم تا حدودي بر اين ترس غالب شوم و راحتر پرواز روح كنم.
براي اينكه بدانم اين پرواز روح است يا تخيلاتم سعي مي كردم به طرق مختلف آن را آزمايش كنم . مثلا چيزي را در خيابان ميديدم و خيلي سريع بيدار مي شدم . امتحان مي كردم كه آيا درست ديدم يا خير . در بسيار از موارد جواب مثبت بود. با تمرينات ديگر توانستم تغييري در بعد زمان هم بدهم به طوري كه در زمان هاي ديگر يا مكان هاي ديگر مي رفتم . به هر حال كنجكاوي بود و به هر طريقي سعي مي كردم اين كنجاوي را با پرواز روح ارضا كنم . زمان و لحضات خوبي بود.
زماني متوجه شدم كه من از اين پرواز روح مي توانستم در بعد ديگر جهان بروم و كاره اي ديگر نيز انجام دهم.
اولين كتاب كه به صورت جدي در اين زمينه خوانم كتاب هنر رويا بيني كارلوس كاستاندا بود . بعد با كتاب برون فكني اختري اشنا شدم . كتاب پرواز روح در 30 جلسه را بارها خوانم تا توانستم از تكنيك هاي آن به خوبي استفاده كنم.
نظر شما در مورد پرواز روح و تجربه خروج از بدن چيست . ايا دوست داريد اين تجربه را داشته باشيد يا اينكه قبلا پرواز روح را تجربه كرده ايد.
-----------------------------------------------------------
عضويت / ورود |
تجسم خلاق ، مهارتهاي كاربردي زندگي، آرامش ، استرس ، موفقيت ، اعتمادبنفس ، پرواز روح