تجسم خلاق

تجسم خلاق ، مهارتهاي كاربردي زندگي، آرامش ، استرس ، موفقيت ، اعتمادبنفس ، پرواز روح ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

تجسم خلاق

پستتوسط aram » شنبه بهمن ماه 3, 1388 12:06

سلام.
مي خواهم دوره

عضويت  / ورود
را معرفي كنم . از انجايي كه هميشه دنبال روشي مطمئن براي تاثير گزاري بودم ابتدا به دنبال هيپنوتيزم رفتم . انچه كه از هيپنوتيزم انتظار ر داشتم بدست نياوردم. به همين دليل دنبال روش ديگري گشتم تا اينكه دروه تجسم خلاق را برنامه ريزي كردم . اين دوره شامل بيش از 30 تكنيك مي باشد .  در دوره حضوري 10 عدد از اين تكنيك ها اجرا مي شود .  در دوره تجسم خلاق ما مي خواهيم كه شما احساس قدرت كنيد . مي خواهيم با خود واقعي تان روبرو شود و از قدرت بي انتهاي آن استفاده كنيد. مي خواهيم از زندگيتان كمال استفاده را ببريد . اين دوره به گفته شركت كنندگان فوق العاده است . دوره تجسم خلاق راهي براي انجام روش هاي متافيزيك مي باشد . اين دوره از تكنيك هاي كاربردي روانشناسي استفاده شده است تا گير هاي كه در خود اگاه و ناخودآگاه قرار دارد را بيرون بكشد. در دوره تجسم خلاق  با استفاده از تكنيك آدمك مغزي شما مي توانيد به راحتي به سطح تتاي مغز وارد شود و با استفاده از قوانين تلقين ناخود آگاهتان را برنامه ريزي كنيد. دوره تجسم خلاق به صورت سي دي صوتي و تصويري براي كسانيكه نمي توانند در دوره حضوري شركت كنند آماده شده است . سي دي هاي صوتي و تصويري تجسم خلاق به ما كمك مي كند تا در هر زماني بتوانيم در دوره حضور داشته باشيم. بنا به گفته شركت كنندگان انجام تكنيك هاي تجسم خلاق برابر با كار روانكاوي 2 تا 3 سال مداوم مي باشد . البته اين تكنيك در 10 جلسه در 10 هفته برگزار مي گردد. دوره تجسم خلاق مثل خانه تكاني مي باشد. دوره تجسم خلاق  همانند سرويس عمومي به جسم و روح ما طراوت مي دهد. اين دوره واقعا شگفت انگيز است. دوره تجسم خلاق را براي كسانيكه مشكلات ذهني و رواني دارند توصيه مي شود. دوره تجسم خلاق براي يادگيري ارتباط برقرا كردن نيز مفيد مي باشد . تكنيك هاي ارائه شده در دوره تجسم خلاق مي تواند به پرواز روح كمك شاياني بكند .
به هر حال اگر تاكنون دوره تجسم خلاق را نگذرانده ايد وقت را از دست ندهيد در دوره شركت كنيد تا با قدرت هايي كه داريد آشنا شويد.  .
دوره تجسم خلاق براي كسانيكه از استرس و افسردگي رنج مي برند يا كسانيكه مي خواهند زندگي شادي داشته باشند فوق العاده كمك مي كند. شما در دوره تجسم خلاق با قدرت ذهن آشنا مي شويد. در اين دوره  با مديريت ذهن آشنا مي شويد. و هر چه در مورد تكنيك تجسم خلاق بگوييم باز هم كم گفته ايم. بنابراين بايد اين دوره را تجربه كنيد تا با توان  و قدرت آن اشنا شويد.

[align=center]

عضويت  / ورود
[/align]
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

aram
استاد آرام - مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 24, 1388 00:00
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 253 بار
امتياز: 0

پستتوسط aram » يکشنبه بهمن ماه 4, 1388 23:26

شروع دوره جديد تجسم خلاق 17 بهمن ماه مي باشد.
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

برای نویسنده این مطلب aram تشکر کننده ها:

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط SANAAAZ » شنبه بهمن ماه 17, 1388 17:16

salam man shiraz zendegi mikonam chetori mitonam too in jalasat basham?yani bayad biam tehran

برای نویسنده این مطلب SANAAAZ تشکر کننده ها:

SANAAAZ
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه بهمن ماه 16, 1388 01:00
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 10 بار

پستتوسط arsham » شنبه بهمن ماه 17, 1388 18:52

با سلام به دوست عزیز
کلاسهای دوره تجسم خلاق فقط در تهران برگزار میشود و اگر شما نمیتوانید حضوری شرکت کنید میتوانید از سی دی های دوره تجسم خلاق استفاده کنید.
موفق باشید

برای نویسنده این مطلب arsham تشکر کننده ها:

arsham
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 2, 1388 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 55 بار

Re: تجسم خلاق

پستتوسط amanda » سه شنبه دي ماه 20, 1390 19:09

با سلام و عرض ادب خدمت دکتر آرام
من در زمینه مسائلی که داشتم  
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
مدتهاست به روانپزشک ، مشاور و ... مراجعه کردم و کتاب های زیادی هم خوندم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم و روز به روز  نگرانی ، منفی بافی ها و دلشوره هام زیاد می شه لطفا من و راهنمایی کنید اگر در کلاس های تجسم خلاق شرکت کنم می تونم به این باورهای منفی مسلط بشم ؟ این دوره ها بخصوص برای من نوعی با این پیشینه ای که دارم ، حضوری بهتره یا غیر حضوری و اگر شما موارد دیگری را  برای من پیشنهاد می کنید لطفا بفرمایید .
از پاسخگویی شما پیشاپیش سپاسگزارم .
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش
زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن
تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی
از نو دوباره رسم کن ، تصویر را باور نکن
خالق تو را شاد آفرید ، آزاد آزاد آفرید
پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن .
amanda
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه دي ماه 9, 1390 01:00
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط aram » چهارشنبه دي ماه 21, 1390 08:58

amanda نوشته است:با سلام و عرض ادب خدمت دکتر آرام
من در زمینه مسائلی که داشتم  
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
مدتهاست به روانپزشک ، مشاور و ... مراجعه کردم و کتاب های زیادی هم خوندم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم و روز به روز  نگرانی ، منفی بافی ها و دلشوره هام زیاد می شه لطفا من و راهنمایی کنید اگر در کلاس های تجسم خلاق شرکت کنم می تونم به این باورهای منفی مسلط بشم ؟ این دوره ها بخصوص برای من نوعی با این پیشینه ای که دارم ، حضوری بهتره یا غیر حضوری و اگر شما موارد دیگری را  برای من پیشنهاد می کنید لطفا بفرمایید .
از پاسخگویی شما پیشاپیش سپاسگزارم .

درود بر شما
دوست عزیز دوره تجسم خلاق دوره ای خاص است که همانند خانه تکانی می تواند مشکلات و گرفتاریهایی که د رذهن هست را از بین ببرد. این دوره می تواند مشکلات ذهنی و روانی همانند نگجرانی منفی بافی دلشوره و عمیق تر از ان را از بین برده و اعتماد بنفس ایمان ارامش امید و موفقیت را جایگزین ان کند
خیلی از افرادی که این دوره را گذرانده اند به این مهم رسیده اند. شما هم می توانید همانند انها کاری را برای موفقیت و ارزو های خود بکنید
موفق باشید
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط irani56 » پنج شنبه بهمن ماه 13, 1390 13:50

برای خرید سی دی تجسم خلاق باید وارد کدوم قسمت بشیم وقیمت سی دی چقدره؟ ممنون
irani56

تاريخ عضويت: سه شنبه دي ماه 20, 1390 20:25

پستتوسط At21x » پنج شنبه بهمن ماه 13, 1390 14:19

irani56 نوشته است:برای خرید سی دی تجسم خلاق باید وارد کدوم قسمت بشیم وقیمت سی دی چقدره؟ ممنون

دوره کامل تجسم خلاق:
عضويت  / ورود

البته به صورت مجزا یعنی دوره مقدماتی  و یا دوره پیشرفته تجسم خلاق رو تهیه کرد
At21x
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 14, 1390 01:00
تشکر کرده: 11 بار
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط aram » پنج شنبه بهمن ماه 13, 1390 18:37

درود بر شما
جهت تهيه دوره تجسم خلاق از طريق لينك زير مي توانيد اقدام كنيد
يا به مركز تجسم خلاق مراجعه كنيد
http://arambook.ir/
http://aramgroup.ir/static-16.html
موفق باشيد
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

پستتوسط siroos289 » دوشنبه بهمن ماه 17, 1390 18:24

ضمن عرض سلام
من دو مجموعه تجسم خلاق و خود هیپنوتیزم فوری رو نهیه کردم . منتها چند سوال برام پیش اومده لطفا پاسخ دهید .
- از انجا که من فهمیدم انجام تکنیکهای تجسم خلاق باعث افزایش انرژی و پرانا میشود ؟؟ایا  همینطوره ؟؟
-زیاده روی در اجرای تکنیکهای تجسم خلاق و خود هیپنوتیزمی باعث از تعادل خارج شدن روان و جسم نمیشود ؟؟
-در مقدمه کتاب مغناطیس درمانی شما توضیح داد ه اید که تکنیک فعال سازی ادمک مغزی در بیش از 12 سی دی می باشد !! منظور چیه ؟ ایا تکنیک ادمک ذهنی در تجسم خلاق مقدماتی هست ؟؟ و دوره پیشرفته ان چیه ؟؟
-ضمن من یک برس مظناطیسی از شرکت تهیه کردم . میشود وقتی که از حمام بیرون امدیم و موها کاملا خیس است با ان برس کشید و ضرری ندارد ؟؟
ممنون از شما
siroos289

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 14, 1390 01:00

پستتوسط aram » سه شنبه بهمن ماه 18, 1390 09:25

siroos289 نوشته است:ضمن عرض سلام
من دو مجموعه تجسم خلاق و خود هیپنوتیزم فوری رو نهیه کردم . منتها چند سوال برام پیش اومده لطفا پاسخ دهید .
- از انجا که من فهمیدم انجام تکنیکهای تجسم خلاق باعث افزایش انرژی و پرانا میشود ؟؟ایا  همینطوره ؟؟
-زیاده روی در اجرای تکنیکهای تجسم خلاق و خود هیپنوتیزمی باعث از تعادل خارج شدن روان و جسم نمیشود ؟؟
-در مقدمه کتاب مغناطیس درمانی شما توضیح داد ه اید که تکنیک فعال سازی ادمک مغزی در بیش از 12 سی دی می باشد !! منظور چیه ؟ ایا تکنیک ادمک ذهنی در تجسم خلاق مقدماتی هست ؟؟ و دوره پیشرفته ان چیه ؟؟
-ضمن من یک برس مظناطیسی از شرکت تهیه کردم . میشود وقتی که از حمام بیرون امدیم و موها کاملا خیس است با ان برس کشید و ضرری ندارد ؟؟
ممنون از شما

درود بر شما
مجموعه تجسم خلاق مي تواند سطح انرژي را افزايش دهد.تمرين مكرر ان سبكي و انرژي زيادي را در بدن ايجاد مي كند
در هر كاري زياده روي ممكن است مشكل ايجاد كند. در تكنيك هاي تجسم خلاق و خود هيپنوتيزم فوري اگر شما شاغل باشيد مشكلي ايجاد نمي شود
مقدمه كتاب مغناطيس در ماني براي سال 1384 مي باشد در ان زمان تكنيك هاي ادمك مغزي 12 عدد بودند . در سال 1386 همه انها مجددا اجرا شدند و تعداد انها به 30 عدد رسيد و نام ان به دوره تجسم خلاق تغيير كرد.
در مورد مغناطيس درمان ي و همه وسايل مربوط به ان بهتر است در حمام استفاده نشود. پس از حمام خيس بودن موها يا خشك بودن  انها چندان فرق نمي كند.
موفق باشيد
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود
-
عضويت / ورود

aram
استاد آرام - مدیر سایت

بازگشت به تجسم خلاق (مهارت هاي كاربردي زندگي )

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان