siroos289 نوشته است:ضمن عرض سلام
من دو مجموعه تجسم خلاق و خود هیپنوتیزم فوری رو نهیه کردم . منتها چند سوال برام پیش اومده لطفا پاسخ دهید .
- از انجا که من فهمیدم انجام تکنیکهای تجسم خلاق باعث افزایش انرژی و پرانا میشود ؟؟ایا همینطوره ؟؟
-زیاده روی در اجرای تکنیکهای تجسم خلاق و خود هیپنوتیزمی باعث از تعادل خارج شدن روان و جسم نمیشود ؟؟
-در مقدمه کتاب مغناطیس درمانی شما توضیح داد ه اید که تکنیک فعال سازی ادمک مغزی در بیش از 12 سی دی می باشد !! منظور چیه ؟ ایا تکنیک ادمک ذهنی در تجسم خلاق مقدماتی هست ؟؟ و دوره پیشرفته ان چیه ؟؟
-ضمن من یک برس مظناطیسی از شرکت تهیه کردم . میشود وقتی که از حمام بیرون امدیم و موها کاملا خیس است با ان برس کشید و ضرری ندارد ؟؟
ممنون از شما
درود بر شما
مجموعه تجسم خلاق مي تواند سطح انرژي را افزايش دهد.تمرين مكرر ان سبكي و انرژي زيادي را در بدن ايجاد مي كند
در هر كاري زياده روي ممكن است مشكل ايجاد كند. در تكنيك هاي تجسم خلاق و خود هيپنوتيزم فوري اگر شما شاغل باشيد مشكلي ايجاد نمي شود
مقدمه كتاب مغناطيس در ماني براي سال 1384 مي باشد در ان زمان تكنيك هاي ادمك مغزي 12 عدد بودند . در سال 1386 همه انها مجددا اجرا شدند و تعداد انها به 30 عدد رسيد و نام ان به دوره تجسم خلاق تغيير كرد.
در مورد مغناطيس درمان ي و همه وسايل مربوط به ان بهتر است در حمام استفاده نشود. پس از حمام خيس بودن موها يا خشك بودن انها چندان فرق نمي كند.
موفق باشيد