يك سوالي كه خيلي دنبال جوابش هستم

فراروانشناسی ، متافیزیک ، عرفان ، اهرام ، پرانا ،

مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali

يك سوالي كه خيلي دنبال جوابش هستم

پستتوسط silvan » پنج شنبه بهمن ماه 21, 1388 02:41

سلام
خلي خوشحالم كه اين سايت پر محتوا رو پيدا كردم.جا داره از عزيزاني كه در اينجا فعاليت ميكنند صميمانه تشكر كنم.
يکي از دوستانم يه فيلمي رو نشونم داد که يه عروسکي دست يک نفر بود که با وارد کردن سوزن به بدن اون عروسک طرف مقابل اذيت ميشد.تحقيق کردم ديدم اسم اون عروسک ها voodoo هستش که حتي يک خانوم 300 نفر رو با اين روش راهي بيمارستان کرده( سوزن رو فرو ميكرد در بدن  اون عروسک يه نفر از دور اذيت ميشده) يا ميتوني يكي رو عاشق كني و هزاران كار ديگري..
در تحقيقم متوجه شدم که گويا براي کارهاي خاص اگر سفارش بديد ميسازن و بهتون ميدن.
چيجوري اين عروسک اينجوري ميشه؟ جادوي سياه هستش؟
سوال من اين هستش كه آيا:
با نيروي ذهن اين کارو رو عروسک انجام ميدن يا با کارهاي ديگه اي؟
ممنونم اگه شخصي اطلاعاتي  كاملي در اين زمينه داره بگه.

برای نویسنده این مطلب silvan تشکر کننده ها:
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 8.33%

silvan
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 21, 1388 01:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 4 بار
امتياز: 0

پستتوسط ilia » جمعه بهمن ماه 23, 1388 12:56

سلام
دو موضوع اینجا جای تامل داره
اول اینکه این کار ربطی به عروسک نداره و نیروی ذهن اینقدر قوی هست که نیازی به وسیله نداره همانطور که در درمان ار راه دور استفاده میکنیم
دوم اینکه دنبال این موضوع رفت خودش باعث تولید انرژی های منفی میشه و بهتره از ادامه بیشتر این مطلب صرفه نظر کنیم چرا که تا وقتی میشه در مورد زیبایی صحبت کرد لزومی به مطرح کردن شرارت نیست
بهتره که از انرژی و قدرت ذهن در جهت مثبت و خدمت به خلق استفاده بشه
پس بیایید در مورد زیبایی تحقیق کنیم و اینکه چطور ذهن و فکر زیبا تر داشته باشیم

عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب ilia تشکر کننده ها:

ilia
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه دي ماه 10, 1388 01:00
تشکر شده: 5 بار

پستتوسط Silver_Shadow » جمعه بهمن ماه 23, 1388 15:05

سلام silvan
تا اونجا که من میدونم این کارا حقیقت داره و انجام میشه.از عروسک استفاده می کنن که راحتتر کارشونو انجام بدن وگرنه با هر چی میشه.

برای نویسنده این مطلب Silver_Shadow تشکر کننده ها:

Silver_Shadow
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 22, 1388 01:00
تشکر کرده: 4 بار
تشکر شده: 24 بار

پستتوسط silvan » شنبه بهمن ماه 24, 1388 04:58

ilia نوشته است:سلام
دو موضوع اینجا جای تامل داره
اول اینکه این کار ربطی به عروسک نداره و نیروی ذهن اینقدر قوی هست که نیازی به وسیله نداره همانطور که در درمان ار راه دور استفاده میکنیم
دوم اینکه دنبال این موضوع رفت خودش باعث تولید انرژی های منفی میشه و بهتره از ادامه بیشتر این مطلب صرفه نظر کنیم چرا که تا وقتی میشه در مورد زیبایی صحبت کرد لزومی به مطرح کردن شرارت نیست
بهتره که از انرژی و قدرت ذهن در جهت مثبت و خدمت به خلق استفاده بشه
پس بیایید در مورد زیبایی تحقیق کنیم و اینکه چطور ذهن و فکر زیبا تر داشته باشیم

عضويت  / ورود

سلام ممنونم بابت جوابتون
درسته ماهيت اين كارا كلا" منفيه.اما ميشه در موارد مثبت ازش استفاده كرد. بعدشم بحث و سوال در مورد مسائل علمي بنظرم بد نيست..حالا اگر منفي هم باشه..
بهر حال ممنونم بابت پاسختون
باز هم دوستان اگر اطلاعان كافي دارن مطرح كنند..از دكتر آرام هم ممنونم ميشم اگر اطلاعاتي دارند بيان كنند.
ممنون.

silvan
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط arsham » پنج شنبه بهمن ماه 29, 1388 23:12

با سلامی گرم خدمت دوستان عزیز
استفاده از عروسک فقط یک ابزار است و این عروسک هیچ کار خاصی انجام نمیدهد و خودم این فیلم مستند را دیدم که یک زن آفریقایی با فرو کردن سوزن در بدن عرسک فرد دیگر دچار آزار و اذیت میشد که البته این قضیه از قبایل بومی آفریقایی شروع شده و به دیگر کشورها رونق پیدا کرد. استفاده از این عروسک چندین کاربرد دارد که در زیر به آن اشاره میکنم.
1_استفاده از این عروسک برای دور کردن روحهای خبیث از بدن افراد که دچار جن زدگی و بیماریهای روحی میشدند استفاده میشود.
2_استفاده از این عروسک برای درمان بعضی بیماریهای جسمی استفاده میشد که قبایل آفریقایی اعتقاد داشتند علت بیماریها وجود روح خبیث در بدن افراد میباشد.
3_استفاده از این عروسک برای نفرین افراد استفاده میشد یعنی اگر از کسی ناراحتی به دل داشته باشند طرف را آزار میدهند.
4-استفاده از این عروسک برای عاشق کردن دو نفر یا پیدا کردن افراد استفاده میشود.
و غیره ........
استفاده از این عروسک یک قضیه اعتقادی میباشد و همه این اتفاقات به قدرت ذهنی و ماورایی مربوط میشود و قدرت ذهن آنقدر قوی است که با قدرتهای روحی و ماورایی ارتباط برقرار میکند و افرادی که به این قدرت دست پیدا میکنند و هنگامی که عروسک را به بدست میگیرند با تصویر سازی ذهنی طرف مقابل چیزی شبیه تله پاتی ارتباط روحی با طرف دیگر برقرار میکند و با فرو کردن سوزن به هر قسمت از عروسک قدرت روحی طرف مقابل به صورت گیرنده عمل میکند و درد را احساس میکند. من خودم یه فیلم از کارهای کریس آنجل که بعضی از دوستان حتما او را میشناسند مشاهده کردم استفاده از این عروسک بود در خیابان از افراد میخواست جلوی او رو به پشت به ایستند و او با سوزاندن هر قسمت از عروسک طرف سوختگی را احساس میکرد و نمیتوانست تحمل کند و از آنها خواست سوزن را در هر قسمت از عروسک وارد کند تا خودش درد را احساس کند و یک نفر سوزن را در دست عروسک فرو کرد و از دست کریس آنجل خون بیرون آمد در حالی که این قدرت ماورایی را خود کریس آنجل کنترل میکرد و به دوستان توصیه میکنم حتما این فیلم را ببینند. حالا به این نتیجه میرسیم که جادوی سیاه همان قدرت ذهنی و ماورایی میباشد.
موفق باشید

برای نویسنده این مطلب arsham تشکر کننده ها: 2
amirhvr (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52), hemmati (يکشنبه دي ماه 11, 1390 06:52)
رتبه: 16.67%

arsham
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 2, 1388 01:00
تشکر شده: 55 بار

پستتوسط silvan » يکشنبه اسفند ماه 1, 1388 02:06

سلام.
خيلي ممنونم دوست عزيز آرشام..
توضيحات خوبي داديد. من بيشتر براي درمان بيماريها ميخواستم اطلاعاتي بگيرم كه با اين روش ميشه يا خير..كه گفتيد ميشه..آيا همانطور كه گفتيد اون عروسك فقط يه وسيله هستش ؟ عمليات خاصي يا ذكري..دستورالعملي روش انجام نميدن؟
با تصوير سازي ذهني چهطور ميشه اين كار ها رو انجام داد؟ اون عمل رو در ذهنمون كه ميخوايم انجام بديم يا بشه رو به تصوير بكشيم در ذهنمون ؟ووو؟
ممنونم

silvan
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط arsham » يکشنبه اسفند ماه 2, 1388 16:57

با سلام به دوست خوبم silvan
با تشکر فراوان از پاسخ شما من تا حدودی درباره این مسئله اطلاعاتی داشته باشم آنرا در اختیار دوستان قرار میدهیم. به نظر من اگر شما درباره تله پاتی اطلاعاتی داشته باشید به خیلی از مفهوم ها میتوانید برسید زیرا این کار یک چیزی شبیه تله پاتی میباشد. افرادی که این کارها را انجام میدهند این را بدانید که آنها از قدرت ماورائی بر خوردارند و رسیدن به قدرت ماورائی کار چندان ساده ای نیست و بسیار مشکل است و دارای چندین مرحله میباشد که مهمترین آن مراقبه و ریاضت کشی است.
من تا آنجایی که اطلاع دارم استفاده از این عروسک یک وسیله کمکی است و هر گونه عملیاتی یا ذکری...دستورالعملی در این عروسک هیچ تاثیری ندارد و همه اینها در قدرتهای ذهنی و ماورائی انجام میشود بهتر به نقطه هدفشان میرسند و با این کار بیشتر برای درمان بیماریهای روحی و  بعضی از  بیماریهای جسمی که احتمال به وجود آمدن بیماریهای روحی میشود استفاده میشود که البته تاثیر آن بستگی به اعتقاد فرد بیمار دارد.
تصویر سازی ذهنی یک کار پیچیده ای است و بستگی به قدرت تجسم افراد دارد. یعنی زمانی که ما تصویر فردی را که از ما دور باشد مجسم کنیم باید طوری تصویر سازی بشه که انگار واقعا طرف را روبروی خود میبینید و زمانی که به آن دست میکشید باید طرف را لمس کنید که انگار همه چیز واقعی است. شما فرد نقاش را در یک اتاق خالی نظر بگیرید ببینید که با تصویر سازی ذهنی چگونه نقاشی را میکشد در حالی که هیچ چیز دور و برش نیست.
استفاده از این عروسک همین طور است یعنی زمانی که دست عروسک در دستان شما باشد باید تصور کنید که دست طرفی را که در ذهن خود تصویر سازی میکنید در دستان شما قرار دارد و میتوانید آنرا لمس کنید و زمانی که سوزن را در دست عروسک فرو میکنید باید ببینید که این سوزن وارد دست طرف شده و او را آزار میدهد و وقتی که بعد از انجام این کار طرف را ملاقات میکنید میبینید از درد و سوزش دست خود شکایت میکند. ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که این تصویر سازی چگونه به این واقعیت تبدیل میشود؟ به نظر من این مربوط به ارتباط های ذهنی و ماورائی بین دو طرف فرستنده و گیرنده انجام میشود.

موفق باشید

برای نویسنده این مطلب arsham تشکر کننده ها:

arsham
کاربر متوسط

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 2, 1388 01:00
تشکر شده: 55 بار

بازگشت به آموزش فراروانشناسي

چه کسي حاضر است ؟