مقالات

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید

اطلاعات مفيد تجسم خلاق

جستجو در سایت تجسم خلاق

جستجو در وب
جستجوی سايت

روانشناسی، فال، فراروانشناسي ، انرژي درماني ، تجسم خلاق ، چشم سوم ، راز ، اعتماد به نفس ، آب مغناطیسی, دستبندهای مغناطیسی ، مغناطیس درمانی ، : هيپنوتيزم

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]
زیرموضوعات

تست

خود هیپنوتیزم فوری

درباره‌ی هیپنوتیزم چه چیزی می‌دانید؟

در این بخش، خواهیم فهمید که کلمه‌ی هیپنوتیزم از کجا آمده و چرا صرف نظر از هر عنوانی که به آن داده می‌شود از هیپنوتیزم برای مدت زمان طولانی برای بهبود مسائل شخصی خود استفاده می‌کنیم. ما همچنین خواهیم فهمید که هیپنوتیزم چه چیزی هست و چه چیزی نیست. علاوه بر آن، شما خواهید فهمید که آیا می‌توانید هیپنوتیزم شوید یا نه. در این بخش، آگاه خواهید شد که هیپنوتیزم سنتی و خود هیپنوتیزم چگونه به وجود می‌آیند و مشکلات مرتبط با شیوه‌های سنتی چیست.

بیشتر
شنبه، 27 شهريور ماه، 1389 | 0 نظر | بازدید [ 1818 ]

تمرین خود‌هیپنوتیزم

در ادامه تمرینی ذکر می‌کنم که سال‌های نخستين کار خود، که خصوصی كار می‌کردم، آن را ابداع نمودم. ریشه این تمرین برگرفته از مطالب دفتری و اداری من است.
تقریباً همه مردم به موضوع خود‌هیپنوتیزم علاقه دارند. خود‌هیپنوتیزم جذابيت‌هاي بسیاري دارد که به مدد آن‌ها امتیازهایی سحرآمیز و بهبودبخش نصیب انسان‌ها مي‌كند. تقریباً هر فرد در مقطعي از زندگی خود نیاز به بهبود وضعيت خويش دارد. خواب مصنوعی یا خود‌هیپنوتیزم  پاسخ این نیاز انسان‌ها است. متخصص هیپنوتیزم اراده لازم را برای ایجاد انگیزه در مردم داراست. آیا این طور نیست؟
متخصص هیپنوتیزم هیچ نیروی خاصی ندارد، بلکه فقط مهارت دارد. در گذشته متخصص‌ ماهر هیپنوتیزم به کسی اطلاق مي‌شد که ....

بیشتر
شنبه، 12 دي ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 7134 ]

تجسم خلاق استاد آرام

هيپنوتيزم كاربردي تجسم خلاق

مجموعه دوره مقدماتی تجسم خلاق

دوره اي شگفت انگيز و قدرتمند

مجموعه CD های مقدماتی تجسم خلاق (هیپنوتیزم کاربردی) شامل :
- آدمک ذهنی
- خلوتگاه درون
- سلامتی
- خودشناسی و باورهای آدمی
- مدی تیشن دو قلب
- دوست داشتن بدن
- خلق واقعیت ها ، جذب ثروت
- از بین بردن ترس و اعتماد بنفس
- خوشبخت باشید
- آرزوهایتان را برآورده کنید

> توضیحات بیشتر <
دانلود مختصری از مجموعه مقدماتی تجسم خلاق
 (هیپنوتیزم کاربردی)

مطالب گذشته
این بلوک در حال حاضر فاقد محتوی می باشد .

دوره تجسم خلاق