مقالات

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید

اطلاعات مفيد تجسم خلاق

جستجو در سایت تجسم خلاق

جستجو در وب
جستجوی سايت

روانشناسی، فال، فراروانشناسي ، انرژي درماني ، تجسم خلاق ، چشم سوم ، راز ، اعتماد به نفس ، آب مغناطیسی, دستبندهای مغناطیسی ، مغناطیس درمانی ، : هیپنوتیزم

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

كاربرد هيپنوتيزم

هيپنوتيزم یعنی ایجاد آرامش، کنار گذاشتن ذهن هشیار و فعال کردن ذهن نیمه هشیار طوری که تلقین‌پذیر باشد و سوژه بتواند به آسانی و کارآمد طبق تلقین‌ها رفتار کند.
هيپنوتيزم را می‌توان با فرمول زیر توصیف کرد:

جلب توجه + باور + انتظار = هیپنوتیزم

حالا دیگر متخصصان هیپنوتیزم افرادی شارلاتان و لوده به حساب نمی‌آیند. اولین باری که شروع به هیپنوتیزم درمانی کردم متوجه شدم بيماران پس از محک زدن روش‌های سنتی طبی و روان درمانی و ناامید شدن از این روش‌ها به هیپنوتیزم درمانی روی می‌آوردند....

بیشتر
چهارشنبه، 9 دي ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 1586 ]

خود‌ هیپنوتیزم

وقتی از خواب مصنوعی یا هیپنوتیزم صحبت می‌کنم منظور من خود‌هیپنوتیزم است. هر نوع هیپنوتیزمی در واقع نوعي خود‌هیپنوتیزم است. غیر ممکن است که بتوان کسی را برخلاف اراده خودش هیپنوتیزم کرد، مگر این که برخی داروهای خاص تجویز شوند که تا به حال من آن‌ها را نه توصیه کرده‌ام و نه به کار برده‌ام. بنابراین وقتی جلسه هیپنوتیزم برگزار می‌شود، سوژه یاد می‌گیرد با استفاده از خدمات متخصص هیپنوتیزم، خود را هیپنوتیزم کند. عبارتی که در این مورد به کار می‌رود عبارت دگرهیپنوتیزمی است. منظور از دگرهيپنوتيزمي آن است که هیپنوتیزم را شخصی دیگر انجام می‌دهد...

بیشتر
سه شنبه، 8 دي ماه، 1388 | 1 نظر | بازدید [ 4334 ]

چه کسانی را می‌توان هیپنوتیزم کرد؟

همانطور که قبلاً گفتم می‌توان حداقل 95 درصد از مردم را در حالت خلسه سبک هیپنوتیزم کرد. مردم اغلب از من می‌پرسند چه نوع بيمارانی را می‌توان خوب هیپنوتیزم کرد و چه افرادی استعداد هیپنوتیزم شدن ندارند. بر خلاف تصور عام، بيماران هشیار را که حافظه عالی دارند بهتر می‌توان هیپنوتیزم کرد، زیرا آن‌ها می‌توانند حواس خود را متمرکز کنند، صحنه‌ها را با جزئیات بیشتر تجسم کنند، عواطف خود را به آسانی بیان کنند، زیاد اهل انتقاد نیستند، و می‌توانند طوری مجذوب سخنرانی یا فیلم شوند که گذشت زمان را حس نکنند. کودکان بهترین افراد برای هیپنوتیزم هستند، زیرا قوه تخیل خوبي دارند و به بزرگسال‌ها احترام می‌گذارند. همچنين نسبت به این فرآیند مقاومت نشان نداده و ‌تردید نیز ندارند. بهترین بيماران برای هیپنوتیزم کودکان بین سنین 8 الی 16 سال هستند. من حتی روی کودکان 5 ساله نیز هیپنوتیزم کرده‌ام...

بیشتر
سه شنبه، 8 دي ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 3289 ]

هيپنوتيزم به يوناني به معناي خواب مي‌شود و واژه صحيح برگردان كلمه فارسي هيپنوتيزم، خوابواره است كه زياد استفاده نمي‌شود. ساليان دور انسان از تكنيك‌هاي هيپنوتيزم استفاده مي‌نمودند. آنها در مراسم مذهبي از روشهاي خلسه‌اي خود هيپنوتيزم و گاهاً تكنيك‌هاي پيشرفته هيپنوتيزم استفاده مي‌كردند. در حال تلقين پذيري و ترانس قرار مي‌گيرند. اجداد ما با استفاده از تكنيك‌هاي خلسه هيپنوتيزم در مراسم مذهبي يا جشن‌هاي دروه‌اي شركت مي‌كردند و كارهاي خارق‌العاده‌اي را انجام مي‌دادند. مثلاً ممكن بود با استفاده از تكنيك‌هاي خود هيپنوتيزم سوزني را در بدنشان فرو كنند بدون اينكه دردي داشته باشد. قبلاً تصور مي‌شد اين وضعيت بدليل مراسم‌هاي خاص يا فرهنگ‌هاي خاص مي‌باشد. زمانيكه تكنيك‌هاي هيپنوتيزم كالبد شكافي شد و ما كاركرد هيپنوتيزم را در بدن ديديم متوجه شديم كه اين افراد اكثراً وارد حالت خلسه يا هيپنوتيزم و به نوعي يك تكنيك هيپنوتيزم پيشرفته را بر روي خود اعمال مي‌كردند...

بیشتر
سه شنبه، 3 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 1111 ]

تجسم خلاق استاد آرام

هيپنوتيزم كاربردي تجسم خلاق

مجموعه دوره مقدماتی تجسم خلاق

دوره اي شگفت انگيز و قدرتمند

مجموعه CD های مقدماتی تجسم خلاق (هیپنوتیزم کاربردی) شامل :
- آدمک ذهنی
- خلوتگاه درون
- سلامتی
- خودشناسی و باورهای آدمی
- مدی تیشن دو قلب