- صفحه اول
- دریافت فایل
- نقشه سايت
- سوالات رایج
- آمار سایت
- ارسال مطالب شما
- معرفی سایت به دوستان
RSS موضوعات:
تست روانشناسی
روانشناسي
امکانات
اخبار
هیپنوتیزم
دانلود خود هیپنوتیزمی با کامپیوتر v3.0
IDoser تبديل مواد روان گردان به امواج مغزي دانلود
دانلود برنامه ای برای بررسی آدمک حسی (مغزی)
دانلود فیلم آموزشی نرم افزار subliminal flash
دانلود کتاب آموزشی نرم افزار subliminal flash
دانلود كتاب خود هیپنوتیزم
فوري
دانلود برنامه ای جهت اجرا و ساخت امواج مغزی
با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید
كاربرد هيپنوتيزم
هيپنوتيزم یعنی ایجاد آرامش، کنار گذاشتن ذهن هشیار و فعال کردن ذهن نیمه هشیار طوری که تلقینپذیر باشد و سوژه بتواند به آسانی و کارآمد طبق تلقینها رفتار کند.
هيپنوتيزم را میتوان با فرمول زیر توصیف کرد:
جلب توجه + باور + انتظار = هیپنوتیزم
حالا دیگر متخصصان هیپنوتیزم افرادی شارلاتان و لوده به حساب نمیآیند. اولین باری که شروع به هیپنوتیزم درمانی کردم متوجه شدم بيماران پس از محک زدن روشهای سنتی طبی و روان درمانی و ناامید شدن از این روشها به هیپنوتیزم درمانی روی میآوردند....
خود هیپنوتیزم
وقتی از خواب مصنوعی یا هیپنوتیزم صحبت میکنم منظور من خودهیپنوتیزم است. هر نوع هیپنوتیزمی در واقع نوعي خودهیپنوتیزم است. غیر ممکن است که بتوان کسی را برخلاف اراده خودش هیپنوتیزم کرد، مگر این که برخی داروهای خاص تجویز شوند که تا به حال من آنها را نه توصیه کردهام و نه به کار بردهام. بنابراین وقتی جلسه هیپنوتیزم برگزار میشود، سوژه یاد میگیرد با استفاده از خدمات متخصص هیپنوتیزم، خود را هیپنوتیزم کند. عبارتی که در این مورد به کار میرود عبارت دگرهیپنوتیزمی است. منظور از دگرهيپنوتيزمي آن است که هیپنوتیزم را شخصی دیگر انجام میدهد...
چه کسانی را میتوان هیپنوتیزم کرد؟
همانطور که قبلاً گفتم میتوان حداقل 95 درصد از مردم را در حالت خلسه سبک هیپنوتیزم کرد. مردم اغلب از من میپرسند چه نوع بيمارانی را میتوان خوب هیپنوتیزم کرد و چه افرادی استعداد هیپنوتیزم شدن ندارند. بر خلاف تصور عام، بيماران هشیار را که حافظه عالی دارند بهتر میتوان هیپنوتیزم کرد، زیرا آنها میتوانند حواس خود را متمرکز کنند، صحنهها را با جزئیات بیشتر تجسم کنند، عواطف خود را به آسانی بیان کنند، زیاد اهل انتقاد نیستند، و میتوانند طوری مجذوب سخنرانی یا فیلم شوند که گذشت زمان را حس نکنند. کودکان بهترین افراد برای هیپنوتیزم هستند، زیرا قوه تخیل خوبي دارند و به بزرگسالها احترام میگذارند. همچنين نسبت به این فرآیند مقاومت نشان نداده و تردید نیز ندارند. بهترین بيماران برای هیپنوتیزم کودکان بین سنین 8 الی 16 سال هستند. من حتی روی کودکان 5 ساله نیز هیپنوتیزم کردهام...
هيپنوتيزم به يوناني به معناي خواب ميشود و واژه صحيح برگردان كلمه فارسي هيپنوتيزم، خوابواره است كه زياد استفاده نميشود. ساليان دور انسان از تكنيكهاي هيپنوتيزم استفاده مينمودند. آنها در مراسم مذهبي از روشهاي خلسهاي خود هيپنوتيزم و گاهاً تكنيكهاي پيشرفته هيپنوتيزم استفاده ميكردند. در حال تلقين پذيري و ترانس قرار ميگيرند. اجداد ما با استفاده از تكنيكهاي خلسه هيپنوتيزم در مراسم مذهبي يا جشنهاي دروهاي شركت ميكردند و كارهاي خارقالعادهاي را انجام ميدادند. مثلاً ممكن بود با استفاده از تكنيكهاي خود هيپنوتيزم سوزني را در بدنشان فرو كنند بدون اينكه دردي داشته باشد. قبلاً تصور ميشد اين وضعيت بدليل مراسمهاي خاص يا فرهنگهاي خاص ميباشد. زمانيكه تكنيكهاي هيپنوتيزم كالبد شكافي شد و ما كاركرد هيپنوتيزم را در بدن ديديم متوجه شديم كه اين افراد اكثراً وارد حالت خلسه يا هيپنوتيزم و به نوعي يك تكنيك هيپنوتيزم پيشرفته را بر روي خود اعمال ميكردند...
دوره اي شگفت انگيز و قدرتمند
مجموعه CD های مقدماتی تجسم خلاق (هیپنوتیزم کاربردی) شامل :
- آدمک ذهنی
- خلوتگاه درون
- سلامتی
- خودشناسی و باورهای آدمی
- مدی تیشن دو قلب
- دوست داشتن بدن
- خلق واقعیت ها ، جذب ثروت
- از بین بردن ترس و اعتماد بنفس
- خوشبخت باشید
- آرزوهایتان را برآورده کنید