مقالات

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید

اطلاعات مفيد تجسم خلاق

جستجو در سایت تجسم خلاق

جستجو در وب
جستجوی سايت

روانشناسی، فال، فراروانشناسي ، انرژي درماني ، تجسم خلاق ، چشم سوم ، راز ، اعتماد به نفس ، آب مغناطیسی, دستبندهای مغناطیسی ، مغناطیس درمانی ، : روانشناسي كاربردي

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

چگونه مي‌توان قدرت جاذبه مغناطيسي خود را افزايش داد؟

مثل زماني که مي‌خواهيد اسکي ياد بگيريد، به تک تک حرکاتتان دقت کنيد. پانزده بند ذکر شده را در مورد همه افرادي که در آسانسور يا گوشه سالن به کمينشان مي‌ايستيد، به کار ببريد. به زودي خود را همانند يک قهرمان اسکي در عرصه فرصت‌هاي اجتماعي خواهيد ديد. در وهله اول نگران گفتار خود نباشيد. اشخاص جذب کننده افراد مي‌دانند که مسئله مهم، آهنگ صحبت کردن است. اين افراد به صداي خود شور و حرارت مي‌بخشند و طوري بدنشان را به حرکت در مي‌آورند که صميمي و ابراز کننده به نظر برسند. PM‌ها با هر کسي صحبت کنند، آن شخص احساس بخصوصي پيدا خواهد کرد...

بیشتر
دوشنبه، 7 دي ماه، 1388 | 3 نظر | بازدید [ 2244 ]

چطور مي‌توان دوست خود را به عاشق خود تبديل کرد؟

سوالي که افراد اغلب در سمينارهايم از من مي‌پرسند آن است که، "آيا يک دوست افلاطوني (غير جنس یي) را مي‌توان به عاشق خود تبديل کرد؟"
من نيز به آنها مي‌گويم، "مطالعه‌اي در اين زمينه انجام نداده ام، ولي يکي از دوستانم با نام آني اين کار را انجام داد. و اينکه آيا اين موضوع اتفاقي بوده است يا نه، نمي‌دانم. و او نيز هرگز به من چيزي در اين ارتباط نگفته و نخواهد گفت."
آني زني زيبا، با استعداد و داراي فضايل و کمالات است و در کاليفرنيا زندگي مي‌کند. شش سال قبل عمويش که قبلا در شرکت او برايش روي چند پروژه راديويي کار مي‌کردم، ما را به هم معرفي کرد. او يک ميهماني کوچک به صرف ناهار ترتيب داده بود و من بايد همراه با آني با اتومبيل به رستوران مي‌رفتيم.
وقتي به رستوران رسيديم، مثل اغلب خانم‌ها، داستان زندگي هم را مي‌دانستيم. رانندگي ما بيست دقيقه طول کشيد، ولي به هر حال در همين زمان اندک با هم دوست شديم. يکي از وجوه مشترک بزرگمان که ما را به هم پيوند مي‌زد آن بود که آني نيز يک هم اتاقي مذکر افلاطوني (PMR) به نام تيم داشت. ..

بیشتر
دوشنبه، 30 آذر ماه، 1388 | 2 نظر | بازدید [ 2136 ]

چگونه سيندي توانست خاکستر رابطه جنس یي خود را داغ نگه دارد؟

شايد يادتان بيايد که در ابتداي اين کتاب يا در کتاب "چگونه مي‌توانيد کاري کنيد که همه عاشق شما شوند؟" در مورد سيندي صحبت کردم. او متخصص کار کردن روي ناخن‌هاي من بود (هنوز هم راحت نمي‌توانم کلمه "مانيکوريست" را به زبان بياورم). او هميشه از اين شکايت مي‌کرد که شغلش طوري است که با هيچ مردي ملاقات نمي‌کند. و او در انتهاي روز بعد از ساعت‌ها ساييدن، پرداخت کردن و گرفتن ريش ريش ناخن، خسته و کوفته به خانه بر مي‌گردد و فرصت بيرون رفتن و ارتباط با مردم جامعه را ندارد...

بیشتر
دوشنبه، 30 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 3375 ]

چرا هنوز هم نمي‌توانيد صبر کنيد دنبال اين عشق برتر مي‌رويد؟

خوب، براي کساني که مجبور هستند روابط خود با همدم يا همسر خود را حفظ کنند، يک راه براي حفظ اين سطح بالاي هيجاني وجود دارد. ولي اين کار از طريق همسرتان نيست، بلکه از طريق شخص ديگر است.
اول بايد رابطه عاشقانه را با همسر خود براي هميشه حفظ نمود تا نوع دايمي عشق يعني عشق خانوادگي تامين گردد. سپس مي‌توان هر از چند گاهي يک عاشق براي خود کنار گذاشت تا نوع شهوت انگيز عشق نيز تامين گردد. به هر حال اين شيوه باعث مي‌شود دو زمان بندي مختلف در زندگي خود داشته باشيد و مثل يک خادم کليساي رياکار، دو رو، حيله گر و هوس باز عمل کنيد. البته اين روش ريسک زيادي دارد و ممکن است نوع بلند مدت عشق را از دست دهيد که طبيعت شما بر اساس آن است و تجربه ثابت کرده است در بلند مدت بيشترين خوشبختي را براي انسان به ارمغان مي‌آورد. اگر اينطور مي‌خواهيد، به خودتان ربطي دارد. من شخصا اين روش را به شما توصيه نمي‌کنم...

بیشتر
دوشنبه، 30 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 4018 ]

و در اينصورت نوع بهتر و عميق‌تري از عشق حاکم مي‌شود. واقعا اين اتفاق مي‌افتد!

به همين خاطر طبيعت مادر به ما نعمت ديگري داده است. متاسفانه بسياري از مردم قدر اين نعمت را نمي‌دانند. مغز براي جبران مسئله‌اي که در موردش صحبت کرديم، سطوح ترکيبات مورفين مانندي به نام اندورفين را افزايش مي‌دهد. اين ترکيبات احساس آرامش، امنيت و نشاط را بوجود مي‌آورند که در واقع نوع خانوادگي عشق به حساب مي‌آيند. صبر کنيد، باز هم برايتان خبرهاي خوب دارم. اگر قلبتان را به اين نوع جديد از عشق باز کنيد، برايتان عشقي عميق، خشنود کننده و مادام العمر به ارمغان خواهد آورد که همه ما در آرزوي آن هستيم...

بیشتر
يكشنبه، 29 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 1345 ]

تجسم خلاق استاد آرام

هيپنوتيزم كاربردي تجسم خلاق

مجموعه دوره مقدماتی تجسم خلاق

دوره اي شگفت انگيز و قدرتمند

مجموعه CD های مقدماتی تجسم خلاق (هیپنوتیزم کاربردی) شامل :
- آدمک ذهنی
- خلوتگاه درون
- سلامتی
- خودشناسی و باورهای آدمی
- مدی تیشن دو قلب