مقالات

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید

اطلاعات مفيد تجسم خلاق

جستجو در سایت تجسم خلاق

جستجو در وب
جستجوی سايت

روانشناسی، فال، فراروانشناسي ، انرژي درماني ، تجسم خلاق ، چشم سوم ، راز ، اعتماد به نفس ، آب مغناطیسی, دستبندهای مغناطیسی ، مغناطیس درمانی ، : روانشناسي كاربردي

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

تنوع فقط براي محل کار نيست

در سال 1945 (بعد از اين سال يعني در سال‌هاي بين 1946 تا 1964 يا به عبارتي سال‌هاي پس از جنگ جهاني دوم، نرخ رشد بسيار افزايش يافت) يا بعد از آن، سن پتر يا پطرس مقدس هياهويي روي زمين ديد. به همين خاطر از فراز آسمان‌ها به پايين يعني به سمت زمين نگاه کرد. بعد روي خود را به عيسي کرد و گفت، "اي عيسي، اين همه غوغا و آشوب را در پايين ببين. آنها مثل خرگوش توليد مثل مي‌کنند و زياد مي‌شوند!"
عيسي نيز پاسخ داد، "بله، پطرس. آنها را نسل جديد پس از جنگ بدان."
بعد عيسي ادامه داد، "و‌اي پطرس، مي‌خواهم به تو هشدار دهم. وقتي آنها وارد دروازه‌هاي خانه تو شوند، داستان‌هاي زيادي براي گفتن خواهند داشت. اين نسل جديد بيش از برادران و خواهران قبلي خود به زندگي گروهي روي خواهند آورد و دوست دارند شبيه هم باشند. بعضي از چيزهايي که آنها خواهند ديد، خوب خواهند بود (و بايد بگويم زمان اين کار فرا رسيده است) آنها به چيزهاي خوب نام‌هايي مثل جنبش حقوق مدني و جنبش آزادسازي زنان مي‌دهند. آنها همچنين چيزهايي را خواهند ديد که هم بعد خوب و هم بعد بد دارند. آنها به اين چيزها فعالان دانشجويي و انقلاب جنس یي مي‌گويند. دو تا از آنها حتي چند قدم کوچک ديگر به سمت ما نزديک خواهند شد و بقيه آنها تلويزيون تماشا خواهند نمود. البته به اين اقدامات، قدم‌هاي بزرگ براي بشريت خواهند گفت." ...

بیشتر
پنجشنبه، 26 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 707 ]

اگر به آن دست پيدا کرده ايد، آن را به رخ ديگران بکشيد!

بعد از اينکه از سياهچالي که به مدت چهار ماه در آن زنداني بودم نجات يافتم و مشکلم به طرز اسرار آميزي حل شد، مي‌توانستم به گذشته نگاه بيندازم و ببينم اگر دو دوست عزيزم گئورگيو و فيل نبودند، زنده نمي‌ماندم. در اين لحظه بود که تصميم گرفتم با افراد زيادي از همه قشر ملاقات کنم.
فيل و من تصميم گرفتيم يک سري ميهماني با عنوان "ميهماني دو ماه يک بار ويژه ملاقات با افراد جديد" برگزار نماييم. ده‌ها نفر يا بيشتر از دوستان را دعوت کرديم و به آنها پيشنهاد کرديم هر کدام شخصي را همراه خود بياورند و هر چقدر اين شخص غير عادي‌تر باشد بهتر است (البته لفظ غير عادي و شبيه آن را به کار نبرديم)...

بیشتر
پنجشنبه، 26 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 734 ]

آيا تا حالا دوستي داشته ايد ...
که نگرش شما نسبت به زندگي را براي هميشه تغيير داده است؟

منظورم اين است که آيا نحوه نگريستن خود به بعضي افراد و وضعيت‌هاي خاص را براي هميشه تغيير داده ايد؟ به اندازه کافي فرصت اين برايم بوجود آمده است که لحظاتي را با دو تا از اين نوع دوستانم سهيم باشم. متاسفانه آنها ويژگي مشترکي داشتند. هر دوي آنها در اثر تصادف دردناک دچار معلوليت‌هاي بزرگي شده بودند.
مدتي کوتاه بعد از اينکه به نيويورک نقل مکان کردم، در کنسرتي شرکت کردم و اتفاقي کنار يک زن جوان بسيار جذاب به نام لسلي نشستم که او نيز در آنجا تنها بود. او و من شروع به صحبت کرديم و فورا گفتگويمان گرم شد. گروه اجرا کننده کنسرت خيلي کارشان خوب نبود و به همين علت در مورد اينکه با هم هستيم و خودمان يک گروه دخترانه تشکيل داديم، شوخي مي‌کرديم. اين صحبت‌ها خيلي ضرورتي نداشت، ولي از آنجا که هر دويمان تازه به نيويورک آمده بوديم و دوستان کمي در آن شهر داشتيم، از صميم قلب مي‌خواستيم با هم باشيم...

بیشتر
چهارشنبه، 25 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 838 ]

خيلي خوب است. پس حالا مي‌دانم چرا دچار تشويش مي‌شوم و چگونه مي‌توان اين مشکل را حل کنم؟

متاسفانه اين تشويش ناشي از مواجه با زن و مردي جذاب اجتناب ناپذير است و نمي‌توان آنها را از درون خود بيرون ريخت. با اينحال، با کمي دانش در اين زمينه مي‌توان براي دوست شدن با اين اشخاص يا ايجاد روابط عاشقانه با آنها، اطمينان به نفس بيشتري داشت...

بیشتر
چهارشنبه، 25 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 686 ]

چرا وقتي با زن يا مرد جذابي صحبت مي‌کنم، دچار تشويش مي‌شوم؟

آه، اکنون مي‌خواهيم در مورد يک اقليت متفاوت صحبت کنيم و البته اين اقليت در نوع خودشان جزء افراد تنها به حساب مي‌آيند. مي‌خواهيم در مورد افراد شيک و پر زرق و برق چه مرد يا چه زن صحبت کنيم. اين افراد واقعا در جامعه معدود هستند.
مي توانم صداي شما را بشنوم که با طعنه مي‌گوييد، "اه، چه آدم‌هاي بيچاره اي!"
نه، واقعا به خاطر کار کردن با افراد شيک و جذاب چند شغل گيرم آمده است که شانس زيادي در آنها نصيب من شده است. يا در بعضي مواقع به خاطر ديدگاه و نگرش غلطي که داشته ام، شانس بد و بدبختي به سراغم آمده است.....

بیشتر
چهارشنبه، 25 آذر ماه، 1388 | 0 نظر | بازدید [ 1290 ]

تجسم خلاق استاد آرام

هيپنوتيزم كاربردي تجسم خلاق

مجموعه دوره مقدماتی تجسم خلاق

دوره اي شگفت انگيز و قدرتمند

مجموعه CD های مقدماتی تجسم خلاق (هیپنوتیزم کاربردی) شامل :
- آدمک ذهنی
- خلوتگاه درون
- سلامتی
- خودشناسی و باورهای آدمی
- مدی تیشن دو قلب