تجسم خلاق، استاد آرام - Content


اطلاعات مفيد تجسم خلاق






جستجو در سایت تجسم خلاق


جستجو در وب
جستجوی سايت

سابقه و آمار بازدید تجسم خلاق

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید


زغال اخته



نام گياه:بيلبري



نام علمي:Vaccinium myrtillus



نام‌هاي ديگر:زغال اخته، قره قاط،  ورتلبري، دايبري، هارتلبري، هاکلبري، گروزبري



خانواده:خلنگ‌دار



بخش‌هاي مورد استفاده:برگ‌ و دانه



ويژگي‌های زغال اخته :دگرگون‌ساز، ضد استفراغ، ضد قارچ، آنتي اكسيدان، ضد ويروس، منقبض كننده، ادرارآور، پايين بودن قند خون، ضد يبوست، ضدعفوني کننده دستگاه دفع ادرار

كاربرد داخلي زغال اخته :تصلب شرايين، آرتروز، ضعف مويرگ‌ها، آب مرواريد، ديابت، آسيب شبکيه در اثر ديابت، اسهال، اسهال خوني، قاعدگي دردناك، کم‌سويي چشم، تب، آب سبز، نقرس، لکه‌دار شدن پوست، نزديک بيني، شب کوري، زخم‌هاي دروني، عفونت ادراري، واريس، استفراغ

نحوه کاربرد داخلي زغال اخته :چاي، تنتور، کپسول، شربت (تهيه شده از دانه)

برگ‌هاي زغال اخته  براي بيماران ديابتي مفيد است. براي درمان اسهال نيز مي‌توان از برگ و دانه اين گياه استفاده کرد. دانه‌هاي زغال اخته باعث افزايش توانايي تمرکز مي‌شوند. دانه‌هاي زغال اخته  از شکل‌گيري جرم در رگ‌هاي خوني جلوگيري مي‌کند. بيلبري باعث افزايش جريان خون در چشم‌ها و در نتيجه بهبود بسياري از مشکلات بينايي و بيماري‌هاي چشم مي‌شود. دانه‌هاي زغال اخته، به ويژه براي اشخاصي که با کامپيوتر کار مي‌کنند، رانندگان، خلبانان، ورزشکاران حرفه‌اي و متصديان ترافيک هوايي مفيد است. ميوه اين گياه همچنين باعث گردش خون بهتر در مغز و حدها (Extremity) و کاهش گرفتگي پلاکت‌هاي خوني مي‌شود. دانه‌هاي زغال اخته  خوشمزه و حاوي مقدار زيادي کربوهيدرات، بتا کاروتين، پتاسيم و ويتامين ث است. براي درمان مشکلات و التهابات ناشي از گرما از آن استفاده کنيد.

نحوه کاربرد موضعي زغال اخته :برگ‌، شستشوي دهان و غرغره

كاربرد زغال اخته  در آشپزي:بيلبري اگر به صورت خام مصرف شود، اثرات بسيار شگفت‌انگيزي به همراه خواهد داشت. همچنين به غذاهاي طبخ شده مثل کلوچه، شيريني مربايي، کابلرها، مافين و نان و يا بستني اضافه مي‌شود. از آن مي‌توان براي تهيه سوپ بيلبري سرد (Cold Bilberry) نيز استفاده کرد. در صورت تمايل از آن استفاده کنيد.

طبع زغال اخته :ترش، سرد، خشک.

ترکيبات شيميايي زغال اخته :تانين‌ها، قندها، گلوکينون. ميوه اين گياه حاوي رنگدانه‌ها (آنتوسيانيدين)، فلاونوئيدها، گليکوزيد (آربيوتين، ميرتيلين، اريکولين)، پکتين، کربوهيدرات‌ها، پتاسيم، ويتامين ث و آهن است.

نکات لازم هنگام مصرف:مصرف زياد دانه زغال اخته  از يبوست جلوگيري مي‌کند. البته استفاده مقدار کمي از آن براي درمان اسهال مفيد است. در صورت ابتلا به سردي شکم، از مصرف دانه‌هاي آن بپرهيزيد. زغال اخته  كاملاً بي‌خطر است.

توضيحات:نام علمي زغال اخته  در طبقه‌بندي آن، از نام باستاني لاتين واکا به معني «گاو» گرفته شده است، زيرا زغال اخته غذاي گاو است. بيلبري، نسخه اروپايي زغال‌اخته آمريکايي است. هر دوي آن‌ها ويژگي‌هاي مشابه دارند. در طول جنگ جهاني

دوم به خلبانان نيروي هوايي سلطنتي بريتانيا مرباي بيلبري مي‌دادند تا قدرت ديدشان بهبود پيدا کند.

نام رايج بيلبري همچنين شامل گونه‌هاي واکسينيوم کوريمباسوم، واکسينيوم آشي، واکسينيوم آنگوستيفوليوم و ساير گونه‌هاي واکسينيوم است. اين گونه‌ها بعضي مواقع به جاي گونه واکسينيوم ميرتيلوس به کار مي‌روند.





دگرگون‌سازضد استفراغضد قارچآنتی اکسیدانضد ویروسمنقبض کنندهادرارآورپایین بودن قند خونضد یبوستضدعفونی کننده دستگاه دفع ادرارتصلب شرایینآرتروزضعف مویرگ‌هاآب مرواریددیابتآسیب شبکیه در اثر دیابتاسهالاسهال خونیقاعدگی دردناککم‌سویی چشمتبآب سبزنقرسلکه‌دار شدن پوستنزدیک بینیشب کوریزخم‌های درونیعفونت ادراریواریساستفراغ تانین‌هاقندهاگلوکینون. میوه این گیاه حاوی رنگدانه‌ها (آنتوسیانیدین)فلاونوئیدهاگلیکوزید (آربیوتینمیرتیلیناریکولین)پکتینکربوهیدرات‌هاپتاسیمویتامین ث و آهن

در تاریخ : چهارشنبه، 26 مهر ماه، 1391
نویسنده : aram
(7333 مشاهده)

 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
Content ©
خود هیپنوتیزم پیشرفته