تجسم خلاق، استاد آرام - Content


اطلاعات مفيد تجسم خلاق






جستجو در سایت تجسم خلاق


جستجو در وب
جستجوی سايت

سابقه و آمار بازدید تجسم خلاق

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید


هل



نام گياه:هل



نام علمي:Elettaria cardamomum



نام‌هاي ديگر:دانه بهشت، پاي تو (نام چيني)، شا رن (نام چيني)، الا (نام سانسکريت)، ايلايچي (نام هندي)



خانواده:ZINGIBERACEAE



بخش‌هاي مورد استفاده:دانه رسيده



ويژگي‌های هل :ضد تشنج، اشتهاآور، محرك غريزه جنسي، معطر، ضد نفخ، محرک گردني، عرق‌آور، تقويت ‌كننده دستگاه گوارش، خلط‌آور، ميوکوليتيک، محرك غدد بزاقي، محرک، تقويت ‌كننده معده، نيروزا

كاربرد داخلي هل :بي‌اشتهايي، آسم، شب ادراري، باد شکم، برونشيت، سلياک، کاستي انرژي چي، سرماخوردگي، قولنج، سرفه، گرفتگي عضلات، هذيان، افسردگي، خستگي، تب، نفخ شکم، بوي بد دهان، سردرد، ناخودداري، سوء هاضمه، سنگ کليه، التهاب حنجره، جذب نامناسب غذا، احتلام (خروج مني بدون اراده)، معده‌درد، استفراغ

نحوه کاربرد داخلي هل :چاي، تنتور، کپسول

وقتي هل به حبوبات و محصولات لبني اضافه شود، باعث بهبود هاضمه مي‌شود. هل گردش خون در دستگاه گوارش و ريه‌ها را افزايش مي‌دهد. همچنين سطح هوشياري ذهن را افزايش مي‌دهد.

كاربرد موضعي هل :دفع کننده حشرات

نحوه کاربرد موضعي هل :دفع کننده حشرات است. بوي بد سير را در دهان از بين مي‌برد. روغن اساسي هل در تهيه عطر به کار مي‌رود.

كاربرد موضعي هل :به نان، کيک، کلوچه، ترشي، قهوه، کاري (زردچوبه هندي)، گرم ماسالا، باهارات، غذاهاي تهيه شده از برنج و زرده تخم مرغ اضافه مي‌شود. همچنين در غذاهاي هندي، عربي و اتيوپي به کار مي‌رود. اگرهل  را به حبوبات اضافه کنيم، قابليت هضم اسيده فيتيک آن‌ها بيشتر مي‌شود. از هل براي تهيه ليکور نيز استفاده مي‌شود.

طبع هل :تند، تلخ، شيرين، گرم، خشک

ترکيبات شيميايي هل :روغن اساسي (بورنئول، کافور، کاروون، سينئول، اوکاليپتول، ليمونين، لينالول، ترپينين، سابينين)، اسيد کاپريليک

توضيحات:در متون باستاني ودايي از هل نامبرده شده است. در فرهنگ عرب، پذيرايي ميهمان با هل، بزرگ‌ترين نشانه ميهمان‌نوازي است. هل دهان را خوش‌بو مي‌كند. به همين خاطر برخي بعد از نوشيدن الکل آن را مي‌جوند تا اين موضوع را مخفي نگه دارند. هل در دوران باستان براي تهيه شربت عشق مورد استفاده قرار مي‌گرفت. اکنون هل سومين ادويه گران در جهان است، چون هر دانه آن را بايد با دست چيد. به علت اين که روغن فرار آن زود تبخير مي‌شود، بهتر است کل دانه آن را بخريم و پوسته خارجي آن را برداريم. سپس در صورت نياز آن را آسياب کنيم. هل گياه خوش طعمي است که اشتها را زياد مي‌کند.





ضد تشنجاشتهاآورمحرک غریزه جنسیمعطرضد نفخمحرک گردنیعرق‌آورتقویت ‌کننده دستگاه گوارشخلط‌آورمیوکولیتیکمحرک غدد بزاقیمحرکتقویت ‌کننده معدهنیروزا ی‌اشتهاییآسمشب ادراریباد شکمبرونشیتسلیاککاستی انرژی چیسرماخوردگیقولنجسرفهگرفتگی عضلاتهذیانافسردگیخستگیتبنفخ شکمبوی بد دهانسردردناخودداریسوء هاضمهسنگ کلیهالتهاب حنجرهجذب نامناسب غذااحتلام (خروج منی بدون اراده)معده‌درداستفراغ روغن اساسی (بورنئولکافورکاروونسینئولاوکالیپتوللیمونینلینالولترپینینسابینین)اسید کاپریلیک

در تاریخ : چهارشنبه، 26 مهر ماه، 1391
نویسنده : aram
(11189 مشاهده)

 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
Content ©
خود هیپنوتیزم پیشرفته