تجسم خلاق، استاد آرام - Content


اطلاعات مفيد تجسم خلاق






جستجو در سایت تجسم خلاق


جستجو در وب
جستجوی سايت

سابقه و آمار بازدید تجسم خلاق

محبوبیت در گوگل

با زدن دکمه 1 ما را در گوگل محبوب کنید


کاکائو



نام گياه:کاکائو



نام علمي کاکائو :Theobroma cacao



نام‌هاي ديگ کاکائو :شکلات، کوکائو، تئوبروما، کاکائوتير، کاکائو، غذاي ديو



خانواده:STERCULIACEAE



بخش‌هاي مورد استفاده کاکائو :دانه



ويژگي‌های کاکائو :محرك غريزه جنسي، محرک قلب، ادرارآور، نرم کننده، تقويت ‌كننده قلب، محرک اعصاب، مغذي

كاربرد داخلي کاکائو :آنژين، آسم، نقاهت، خستگي، تب

نحوه کاربرد داخلي کاکائو :بيشتر در غذا و نوشيدني‌ها به کار مي‌رود.

تئوبرومين رگ‌هاي اکليلي را باز مي‌کند و جريان خون در قلب را افزايش مي‌دهد. همچنين ماهيچه‌هاي صاف دستگاه گوارش را ارام مي‌کند. علت محبوبيت زياد شکلات معمولي شايد قند زياد موجود در آن باشد كه سطح سروتونين را افزايش مي‌دهد. همچنين چربي زيادي دارد که سطوح اندورفين و نوعي ترکيب شيميايي، به نام فنيل تالامين، را افزايش مي‌دهد. يعني همان ماده‌اي که مغز هنگام عاشق شدن توليد مي‌کند.

كاربرد موضعي کاکائو :سوختگي

نحوه کاربرد موضعي کاکائو :از روغن کاکائو براي تهيه محلول شوينده، مرهم لب، مواد آرايشي، پماد سوختگي و همچنين قرص و شياف استفاده مي‌شود. روغن كاكائو از پوست محافظت مي‌کند و عمري طولاني دارد.

كاربرد  کاکائو در آشپزي:دانه‌هاي لوبيايي شکل کاکائو  را مي‌توان بعد از تخمير و برشته شدن خورد. کاکائو  در تهيه آب‌نبات، غذاهاي پخته شده با آتش، نوشيدني‌ها و انواع ليکور استفاده زيادي دارد.

طبع کاکائو :تلخ و گرم

ترکيبات شيميايي کاکائو :زانتين‌ها (تئوبرومين، کافئين، تيرامين، تيرامين، تريگونلين)، روغن اساسي، ساکروز، گلوکوز، لعاب، الئوپالميتوستيرين، تارين‌ها

نکات لازم هنگام مصرف:بعضي افراد ممکن است در اثر استفاده از کاکائو دچار سوزش قلب شوند. از ان جا كه اين گياه حاوي کافئين است، ممك است اعتيادآور باشد و باعث تشديد بي‌خوابي، اضطراب و تحريک‌پذيري گردد. ترک كاكائو ممکن است باعث سردرد شود. زنان حامله بايد محصولات حاوي کافئين را خيلي کم مصرف کنند. شکلات موجب چاقي، جوش صورت و پوست، سنگ کليه، کرم‌خوردگي دندان، سردرد و بيماري قلب مي‌شود که عمدتاً ناشي از قند و چربي زياد است. تيرامين طبيعي موجود در کاکائو ممكن است عامل شروع ميگرن باشد. کاکائو و شکلات حاوي آلکالوئيدي به نام تئوبرومين است که براي «سگ» سمي است و باعث استفراغ، بي‌حالي، لرزش و ادرار مكرر مي‌شود.

توضيحات:کاکائو جزء گياهان بومي آمريکاي مرکزي به حساب مي‌آيد. نام شکلات از معادل اين کلمه در زبان آزتک، يعني چوکولاتل (Chócolatl)، گرفته شده است. نام علمي اين گياه، يعني تئوبروما، به معني «غذاي خدايان» است. دانه‌هاي لوبيايي شکل کاکائو زماني پول رايج يوکاتان (Yucatan) بوده است. براي اولين بار آزتک‌ها کاکائو را به شکل نوشيدني لذيذ امروزي تهيه کردند. آن‌ها همچنين يک نوع نوشيدني ديگر تهيه مي‌کردند که کورتز (Cortez) در سال 1519 مشاهده کرده بود. در سال 1550 راهبان زن به اين فکر افتادند که شکر و وانيل را به کاکائو اضافه کنند و در نتيجه شكلات امروزي را تهيه كردند.





حرک غریزه جنسی، محرک قلب، ادرارآور، نرم کننده، تقویت ‌کننده قلب، محرک اعصاب، مغذی ، آنژین، آسم، نقاهت، خستگی، تب ، زانتین‌ها (تئوبرومین، کافئین، تیرامین، تیرامین، تریگونلین)، روغن اساسی، ساکروز، گلوکوز، لعاب، الئوپالمیتوستیرین، تارین‌ها ،کاکائو

در تاریخ : چهارشنبه، 26 مهر ماه، 1391
نویسنده : aram
(3454 مشاهده)

 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
Content ©
کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق