nabeghe کاربر جدید وضعيت: آفلاين 17 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 38 بار در 36 پست
محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در:
جمعه، 18 دي ماه ، 1388 01:35:42
موضوع مطلب: چند سوالی یک کنکوری تازه وارد
سلام به همه ی سروران بگذارید یک داستان کوتاه از خودم تعریف کنم:
من تیر 89 کنکور دارم. درسم هم بد نیست. اگه همین طور پیش برم حتما رتبه ی زیر هزار را می یارم. ولی... تو اینترنت می گشتم که با کتاب خودهیپنوتیزم و کنکور استاد کابوک آشنا شدم، خواستم بخرم ، گفتم بذار بازهم بگردم، که بالاخره با تبلیغ هیپنوتیزم صددرصد عملی استاد کابوک آشنا شدم. این به طور سی دی فروخته می شه و با صدای مرحوم کابوک هیپنوتیزم می شیم. می خواستم بخرم که ... زنگ زدم به یکی از دوستام . گفت تو گوگل تجسم خلاق را سرچ کن . آنچنان درگیر این جور چیزها شدم که اصلا هیچ تمرکزی موقع درس خوندنم ندارم و فقط دارم به هیپنوتیزم فکر می کنم. ازش یک کشتی نجات ساختم. حالا رسیدم به اینجا و چند تا سوال اساسی دارم؟
1- با توجه به این که من به رتبه ی دو رقمی و تک رقمی فکر می کنم آیا هیپنوتیزم به من می تونه کمک کنه؟
2- آیا اصلا وقت باقیمانده واسه هیپنوتیزم شدن کافیه؟
3- هدف من از این ها ، تمرکز و حافظه ی فوق العاده است، آیا به این ها می رسم؟ آیا ارزششو داره؟
4- راستی نرم افزار این امواج را هم دارم؟ نمی دونم گوش بدم ندم؟؟ البته قبلا گوش دادم ولی چندان اثری ندیدم!!!
5- یه سوال متفرقه: آیا من که ویلن می زنم، این ویلن در حافظه و خلاقیتم اثری داره؟ کاری خوبی می کنم؟؟
6- حالا خود هیپنوتزم استاد کابوک را بخرم؟ یا استاد آرام را؟
از همه ی عزیزان به خصوص استاد آرام تقاضای کمک می کنم ، به همه التماس دعا دارم ، سر نمازهاتون، توی حالت مدیتیشنتون و ... مرا از یاد نبرید.
arsham کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 39 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 44 بار در 35 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در:
جمعه، 18 دي ماه ، 1388 11:51:37
موضوع مطلب:
سلام به دوست عزیزم درود بر شما
من خودم با خواندن کتابهای استاد کابوک برای اولین بار با هیپنوتیزم آشنا شدم. سی دی هایی که فرمودید من خودم نوارهای استاد را از یکی از آشناها که سال 68 از خود موسسه کابوک تهیه کرده بود گرفتم و استفاده کردم خیلی جالب نبود چون قدیمیه و تبلیغات اینترنت برای کسب درآمد استفاده میشه و از سی دی های استاد آرام استفاده نکردم ولی بعضی از دوستان راضی بودن چون به شیوه جدید و بهتری ارایه شده است. اگر شما به خودهیپنوتیزم علاقه دارید اول باید درباره آن اطلاعات کافی داشته باشید و مراحل آنرا بدرستی بکار ببرید واین را بدانید خودهیپنوتیزم شدن از هیپنوتیزم شدن توسط افراد خیلی مشکل تره که بستگی به حوصله و استعداد تلقین شدن فرد دارد و اگر شما بتوانید در کلاسهای هیپنوتیزم شرکت کنید خیلی بهتره و استفاده از کتاب و سی دی برای یادگیری زمان زیادی میبره. حالا بریم به سراغ سوالات
1- باید بگم اگر خودهیپنوتیزم رو در حد عالی بلد باشید با یک ماه درس خواندن میتوانید به نتیجه دل خواهتان برسید
2- بستگی به تلاش خودتان دارد باید ببینید استعداد هیپنوتیزم شدنتان چقدر میباشد و چقدر تلقین رو شما اثر میگذارد و زمان یادگیری آنرا درست نمیشه تعیین کرد
3-بله میتوانید تمرکز و حافظه تان را با هیپنوتیزم تقویت کنید
4-راجع به نرم افزار امواج در تالار گفتمان مطالبی ارایه شده میتوانید به آن مراجعه کنید و درباره استفاده از آن بستگی به نظر خودتان دارد من خودم استفاده کردم اگر تمرکز داشته باشید موثره
5-استفاده از سازهای موسیقی و تمرین کردن آن یکی از بهترین تمرینات تقویت حافظه و خلاقیت میباشد
6-من بیشتر سی دی استاد آرام را توصیه میکنم مال کابوک که استفاده کردم جالب نبود
کاربرانی که برای این ارسال از arsham تشکر کرده اند nabeghe, amirhvr
nabeghe کاربر جدید وضعيت: آفلاين 17 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 38 بار در 36 پست
ارسال شده در:
جمعه، 18 دي ماه ، 1388 14:32:23
موضوع مطلب:
با تشکر از دوست خوبم ، جناب آرشام
تو شهر ما اصفهان من کلاس هیپنوتیزم از کجا گیر بیارم؟ تازه اگه کلاس هیپنوتیزم رفتم، خود هیپنوتیزم هم یاد می گیرم؟ من از خودهیپنوتیزم یک کشتی نجات ساختم که هر روز منتظرشم، خیلی دوست دارم موقع درس خوندن یا توی نمازهام این قدر تمرکز داشته باشم که هیچ چیز از اطرافمو نفهم. کتاب خودهیپنوتیزم استاد کابوک را خوندم ، با شیوه های خودهیپنوتیزم و مراحل و ... آشنام، ولی می خوام که سریع تر به آرزوی خودم برسم
کاربرانی که برای این ارسال از nabeghe تشکر کرده اند amirhvr
arsham کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 39 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 44 بار در 35 پست
ارسال شده در:
جمعه، 18 دي ماه ، 1388 18:00:03
موضوع مطلب:
با سلام به دوست خوبم ممنونم از پاسخت
متاسفانه من اهل اصفهان نیستم و اطلاعی از کلاس هیپنوتیزم ندارم من فقط دوتا موسسه خیلی معتبر آموزش هینوتیزم میشناسم که اونم تو شهر تهران است یکی مال استاد آرام و دیگری مال استاد حسین الماسیان میباشد و شما میتوانید با تماس به استاد آرام درباره کلاس هیپنوتیزم در شهر اصفهان اگر اطلاعی داشته باشند راهنماییتان میکند.
شما اگر در کلاسهای هیپنوتیزم شرکت کنید هم هیپنوتیزم و هم خودهیپنوتیزم به شما آموزش داده میشود و بازهم تکرار میکنم برای یادگیری هیپنوتیزم بستگی به تلاش خودتان دارد و اگر آرزو دارید آنرا یاد بگیرید سعی کنید محکم قدم بردارید ولی یادتان باشد دنبال سراب نباشید.
شما حتما نیاز نیست به کلاس برید اگر با استفاده از کتاب و سی دی میتوانید خودهیپنوتیزم را یاد بگیرید باز هم خیلی اثر داره به شرطی مطالب آنرا بدرستی درک کنید و آنرا اجرا کنید و وقتتان را هدر ندید از همین حالا تمرینات گفته شده در کتاب کابوک را اجرا کن و یا اگر میتوانید سی دی استاد آرام را تهیه کن و تمرین کن اگر بخواهید حتما موفق میشوید و اگر سوالی داشتید تا جاییکه اطلاع داشته باشم راهنماییتان میکنم. موفق باشید
ارسال شده در:
شنبه، 19 دي ماه ، 1388 11:02:30
موضوع مطلب:
با سلام مجدد به دوست خوبم
منظور من از سراب یعنی واقع بین باش فقط تو تصورات بهش نگاه نکن چون از زندگی عقب می افتی. امیدوارم بتونم کمکتان کنم تا جاییکه بتوانم همراهیتان میکنم. موفق باشید
aram استاد آرام - مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 78 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 71 بار در 48 پست
ارسال شده در:
شنبه، 19 دي ماه ، 1388 11:18:21
موضوع مطلب: كنكور و هيپنوتيزم يا آلفا
سلام دوستان :
سالها قبل كتابي از استاد كابوك به نام هيپنوتيزم و كنكور خواندم ( سال 66). عنوان اين كتاب شايد يك از انگيزه هاي من براي وارد شدن به بحث هيپنوتيزم بود . اما هر چه كردم از كتاب نتوانستم تكنيك و راهي را پيدا كنم كه بتواند من را در اين زمينه راهنمايي كند استاد كابوك فقط در مورد مزاياي آن صحبت كرده بود و راهي را براي انجام آن ننوشته بود تا اينكه خودم راهي را با الهام گرفتن از كتاب هاي ايشان توانستم پيدا كنم . من حداقل كتاب هاي ايشان را در آن زمان بيش از 50 بار شايد خوانده بودم . پس از اينكه مطالعاتم را در زمينه اساس هيپنوتيزم بيشتر كردم و با مباحث علمي آن اشنا شدم توانستم راه هاي ساده تر ي را براي هيپنوتيزم و يادگيري عملي كنم.
در سال 80 كتابي به نام يادگيري خلاق و الفاي ذهني نوشتم . در وافع اين كتاب تكنيك هاي هيپنوتيزم است ولي براي اينكه بتواند مجوزات مربوطه را دريافت كند به نام ديگري چاپ شد . اين كتاب تاييديه از انستيتو روانپزشكي تهران را دارا مي باشد.
پس از چاپ كتاب با استاد مهندس احمدي آشنا شدم شماره تماس با اقاي مهندس احمدي براي مشاوره رايگان كنكور 091216965702 مي باشد. كه ايشان علاقه زيادي به آلفا داشت و چون بر روي كنكور كار مي كرد كتاب ها را در اختيار ايشان قرار دادم . هر روز افرادي را مي بينم كه توانسته اند از اين كتاب و روشها آمده در ان موفقيت زيادي را كسب كنند.
اين كتاب شامل دو لوح فشرده مي باشد كه از وزارت ارشاد مجوز گرفته است. سي دي اول تكنيك هاي الفا را به شما آموزش مي دهد . يا بهتر است بگوييم سي دي اول شما را هيپنوتيزم مي كند . به طوري كه شما مي توانيد در زمان كئتاهي خودتان را در اين حالت قرار دهيد . سي دي دوه هيپنوتيزم يا الفا روش هايي را براي حافظه بهتر و از بين بردن ترس از امتحان را روي شما القا مي كند شما مي توانيد اين کتاب را از فروشگاه تهيه كنيد و از تكنيك هاي آن استفاده كنيد . در ضمن اگر سوالي داشتيد مي توانيد به همين روش يا تماس با مركز پي گيري كنيد
هدف ما آرزوي موفقيت شما در كنكور و كنكور زندگي است. _________________
سوال دیگر: شما دوره ی غیر حضوری هیپنوتیزم خود را بیش تر توصیه می کنید؟ یا همان کتاب را؟ یا نظر خودم : هر دو را؟
من پنج ماه بیشتر وقت ندارم، وقت ریسک کردن و........ را ندارم، ولی امیدوارم که شما کمک بسیاری به من کرده باشید.
در ضمن من اگر بخواهم با شما صحبت کنم ساعت چند باید با مرکز شما تماس بگیرم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از خوانندگان این مطلب می خواهم که نظر خود را در نظر سنجی بدهند.
سوال دیگر: شما دوره ی غیر حضوری هیپنوتیزم خود را بیش تر توصیه می کنید؟ یا همان کتاب را؟ یا نظر خودم : هر دو را؟
من پنج ماه بیشتر وقت ندارم، وقت ریسک کردن و........ را ندارم، ولی امیدوارم که شما کمک بسیاری به من کرده باشید.
در ضمن من اگر بخواهم با شما صحبت کنم ساعت چند باید با مرکز شما تماس بگیرم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از خوانندگان این مطلب می خواهم که نظر خود را در نظر سنجی بدهند.
کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی همراه دو عدد سی دی است. سی دی همراه خود اموز هیپنوتیزم یا آلفا می باشد. اگر فقط برای کنکور می خواهید که نظر من هم همین است بهتر است همین کتاب یادگیری خلاق را بگیرید و بعد از کنکور برای موفقیت های دیگر از خود هیپنوتیزم استفاده کنید
موفق باشید _________________
hemmati کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 68 امتياز: 0 تشکر کرده: 23 تشکر شده 67 بار در 61 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 20 دي ماه ، 1388 16:11:20
موضوع مطلب:
دوست عزیز، nabeghe
به نظر می رسد که سراسیمه درحال آزمودن همه راهکارها و کوبیدن همه درها هستی تا شاید فرجی حاصل شود.
اما اگر یک مسیررا انتخاب نموده و با صلابت جلو بروی، بسیار بهتر است از اینکه همه راهها را تا نیمه رفته و بازگردی. می توانی هر راهکاری را انتخاب نمایی و با ایمان به آن، به موفقیت 100% برسی. در حقیقت راهکار چندان مهم نیست، این نقش خودت است که در این جا مهم است.
یاد دوران دانشگاه می افتم که دو دوست داشتم، یکی از آنها دهها کتاب در خصوص مطلب یک درس داشت و مدعی اینکه هیچ کس بالاتر از او در آن درس نیست، و دیگری هیچ چیز، تنها یک هفته به امتحان جزوه یکی از ما را به امانت گرفت و کپی برداشت، اما عزم خود را جزم کرد که بهترین نمره را در آن درس بگیرد و به تمسخرها و تحقیرهای دیگران نیز کوچکترین توجهی نکرد،حرفهایی از قبیل:"مگر نمره گرفتن در این درس الکی است؟" "این استاد 80% شاگردان هر ترم را می اندازد، یعنی فکر می کنی به راحتی با دست خالی می توانی جزو آن 20% قبولی باشی؟" "معمولا همه در ترم اولی که این درس را گرفتند می افتند، اصلا انتظار قبولی نداشته باش!" "اصلا فکر قبولی را نکن که بیخودی سرخورده نشوی" تنها چیزی که می دید موفقیت بود و بس! تا روز امتحان از ما کناره گرفت و مردانه تلاش کرد تا اینکه در لیست نمرات آن درس نامش را در صدر نمرات دیدیم، و دوستی که کتابهای زیادی در زمینه درس داشت و خیلی از خود مطمئن، از آن درس نمره قبولی نیاورده بود!
از هم اکنون، بجای صرف وقت در خصوص یافتن راهکار، به اصل موضوع بپرداز! مهم نیست که چه کسی بهترین راهکارهای خود هیپنوتیزم و مدیتیشن را دارد، چه کسی بهترین کلاس کنکور را می رود، و چه کسی منابع بهتری دارد( گول تبلیغات رسانه ها را هم نخور، آنها به ما به چشم یک مشتری نگاه می کنند که برای آنها سود فراوانی به همراه می آورد). مهم این است که چه کسی بیشتر خواهان رسیدن به مطلب است و عاشقانه تر گام برمی دارد!
برایت آرزوی پیروزی در این مسیر را دارم.
با آرزوی برکات الهی برای همه دوستان عزیز
_________________ تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)
کاربرانی که برای این ارسال از hemmati تشکر کرده اند amirhvr
ارسال شده در:
يكشنبه، 20 دي ماه ، 1388 19:30:57
موضوع مطلب:
باز هم تشکر می کنم از همه
این که شما می گویید سراسیمه ، می خوام بگم که این طور نیست، ولی این که می گویید تا نیمه راه می روی را 20 درصد قبول دارم ، حالا یه بیوگرافی دیگه از خودم میگم:
سال دوم دبیرستان: تازه با نرم افزارهای لایتنر و تیترهای "فراموشی را برای همیشه فراموش کنید" آشنا شدم ، استقبال کردم و تا وسط سال سوم دبیرستان به جد از این ها استفاده کردم، خوب بود ، ولی خسته کننده ، تازه من به این فکر افتادم که یه کاری کنم که دیگه نیاز به این ها نداشته باشم و با یه بار خوندن همه چیز و یادبگیرم. می گفتند موسیقی خیلی اثر داره، تو اینترنت دنبال موسیقی می گشتم که با فرکانس ها آشنا شدم، فرکانس ها را خریدم و چند ماهی به جد گوش کردم ، ولی بعد فهمیدم که کارت صدای کامپیوترم مشکل داره و تو هر دو تا گوشی یه صدا می فرسه ، تابستان سال سوم کارت صدای نو خریدم و همون هایی که واسطون تعریف کردم ( تو فروم امواج مغزی)
تابستان شروع کردم برم کلاس ویلن، خیلی هم پیشرفت کردم ، استاد شگفت زده شده بود ولی با شروع مدرسه و سوال از مشاورها دیگه کلاس نرفتم ولی هفته ای یک ساعت و می زنم
نمی دونم تا حالا تو اینترنت با "ذهن برتر" مواجه شدید یا نه . فیلمی است از دکتر محمد سیدا (مرد حافظه ی ایران) . ولی اینجا هم جز حفظ کردن ده تا رقم به دنبال هم ، چیزی به دست نیامد . آخه من رشته ی ریاضی فیزیک می خونم ، حفظ کردن چند تا کلمه و عدد پشت سر هم به چه درد من می خوره؟
" نرم افزار مدیریت زمان سورنا" را هم خریدم ، بد نبود فقط تا آخر سال 87 اعتبار داشت من هم ولش کردم
نرم افزار "برهان" را خریدم، برای برنامه ریزی درسی با کامپیوتر ، اصلا به درد نخورد
نرم افزار " آتیه " این هم برای برنامه ریزی درسی با کامپیوتر ، را خریدم ، این به درد خورد، من در این نرم افزار با قانون جذب آشنا شدم.
ولی با این همه حال ، تا حالا تو مدرسه ، اول نشدم ، یا دوم یا سوم و یا چهارم ، هم کلاسی هام می گند، تو ریاضیت از همه بهتره ، ولی من همیشه باید با اشتباه هایی چون دو دو تا میشه پنج تا، نمره کم بیارم.
دو سال پیش کتاب خود هیپنوتیزم کابوک را خونده بودم و ولش کرده بودم ، بعد گقتم شاید بشه که ما هم حافظه ای عالی داشته باشم.
من تو زندگی ام برای الگو، می خواستم "دکتر حسابی" را انتخاب کنم، ولی ایشان کجا و من کجا؟
این چند روزه که با این سایت آشنا شدم، بی قراریم بیشتر شده، اصلا دارم دیوونه می شم، درس می خونم ، ولی از یک ساعت شاید ده دقیقه هواسم جمعه ، قبلا این طوری نبودم. البته این یه دلیل دیگم داره ، این که الآن تو امتحان های پیش دانشگاهیه و من هم این ها را در طول ترم خوندم، ولی دلیل اصلیش اینه که من عاشق شدم، عاشق نابغه شدن، ولی نمی دونم از کجا شروع کنم. دارم می میرم از شوق نابغه شدن .
من تک فرزندم ، ولی پدر و مادرم لوس بارم نیاوردند ولی این که می بینید به این روز افتادم واسه اینه که کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم، از این سایت خوشم اومده چون که " هیچ آداب و ترتیبی نمی جویم/ هر چه دل تنگم می خواهد می گویم" احساس می کنم دارم سبک می شم، سبک
من همواره به دنبال راهنمایی می گردم ، چون هیچ وقت علم کامل پیدا نمی کنم، علم کامل فقط مخصوص حضرت حق است و بس
hemmati کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 68 امتياز: 0 تشکر کرده: 23 تشکر شده 67 بار در 61 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 10:59:17
موضوع مطلب:
دوست عزیزم سلام
گفتی که سراسیمه نیستم اما در مطلبت بارها به بی قراری اذعان نمودی! خودت مشکل را کامل بازگو نمودی یعنی ثبات در هیچ موردی نداشتی. به نظر من انتخاب یک راه که ناقص هم باشد و ثبات در آن، بهتر است از انتخاب دهها راه صحیح و رها کردن آنها در میانه.
در مورد برنامه ها و مواردی که صحبت کردی اظهار نظری نمی کنم، اما در مورد رویکرد خودت چرا. اگر هر کدام از این راهها را با ثبات واستحکام ادامه می دادی احتمالا تابحال جواب بهتری گرفته بودی. اینکه می گویی نتیجه ای نگرفتم یعنی چه؟
امروزه در مجلات، رسانه ها و اینترنت از این دست تبلیغات بسیار می بینیم:"یادگیری سریع فقط در 10 روز!" "با خرید این نرم افزار 5 روزه استاد شوید!" "این دوره در 20 روز زندگی شما را متحول خواهد نمود!" . به راستی امروزه به کجا می رویم؟ چرا همه ما به دنبال یک راه حل سریع و بی زحمت(یا کم زحمت!) هستیم؟ همین زحمتها، صرف زمان و انرژیها و ادامه دادنهاست که ما را به هدف می رساند. چرا همه ما به دنبال راهی میانبر و بدون دردسر هستیم؟
گفتی که می خواهی الگوی خود را دکتر حسابی انتخاب نمایی، این هم خوب است و هم بد! بجای اینکه نقش دکتر حسابی یا هر کس دیگری را نصفه و نیمه بازی کنی، بهتر نیست نقش "محمد" را با زیبایی هر چه تمامتر اجرا کنی؟ چرا بجای اینکه خودت باشی سعی داری کپی برداری از الگوی شخصیتی فردی دیگر نمایی؟
اگر شوقی داری آنرا دنبال کن. اما نابغه شدن از دید تو یعنی چه؟ یکبار از بابی فیشر نابغه شطرنج پرسیدند: از نظر شما نابغه یعنی چه؟ جواب داد: نابغه فقط یک لغت است، اگر من برنده شوم نابغه ام، اگر برنده نشوم نیستم!
همانطور که گفتی علم کامل خاص حضرت حق است و بس! و فراموش نکن که علم همه چیز نیست، هدف نیست.علم فقط یک ابزار است برای رسیدن به هدف!
امیدوارم که در رسیدن به اهدافت پیروز باشی و آگاهی کامل را برای رسیدن به آنها کسب کنی.
با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز
_________________ تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)
کاربرانی که برای این ارسال از mahtab تشکر کرده اند amirhvr
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 12:21:20
موضوع مطلب:
سلام دوست عزیز mahtab
سوال شما مربوط به این قسمت تالار گفتمان نمیباشد شما اگر سوالی با خود استاد دارید در قسمت (تماس با ما) به جناب استاد ایمیل بزنید راهنماییتان میکند. موفق باشید
کاربرانی که برای این ارسال از arsham تشکر کرده اند amirhvr
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 12:58:48
موضوع مطلب:
دوست عزیز mahtab، سلام
همانطور که جناب آرشام فرمودند بهتر است سوال خود را در قسمت مناسبتری مطرح نمایید تا هم مشخص تر بوده و هم به انسجام بحث فعلی لطمه وارد نسازد. بحث فعلی در مورد کنکور، یادگیری و خود هیپنوتیزم بود که طرح این سوال غیر مرتبط در میان آن چندان مناسب نیست.
البته این را فقط جهت اطلاع می گویم که اگر شما توسط تجسم خلاق به قدرت ذهن واقف شوید، همه چیز برای شما ممکن خواهد شد، به شرطی که از زاویه دید بالاتری به مشکل نگاه کنید. هیچ مشکلی را نمی توان از همان سطحی که ایجاد شده حل نمود، برای اینکار باید از بالا به مشکل بنگریم نه از دید هم سطح مشکل!
با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 14:25:51
موضوع مطلب:
خب یه پیام بازرگانی کوچکی داشتیم
من گفتم که این کارها را در طول دبیرستان به طور جد پیگری کردم ، مثه نرم افزار لایتنر و سی دی های ذهن برتر، ولی آنچه که من می خواستم نبود. تازه من نمی خوام که از این چند ماهه که تا کنکور وقت دارم بیکار بیشنم تو خونه ، یک ماهشو درس بخونم بعد بشم نفر اول کنکور، من می خوام کاری کنم که راه درست درس خوندنو یاد بگیریم، از فراموشی آنچه که می خونم و یاد می گیرم، رهایی پیدا کنم.
من هیچ وقت نمی خواهم راه میانبر برم، می خوام با توجه به این افزایش مطالب علمی در هر روز و کاهش طول نیم عمر علم ، از قافله عقب نیفتم، و قطره ای از دریای علم حق را پیدا کنم
باز هم، از همه تشکر می کنم، و از همه می خواهم ، هر آنچه که مرا یاری کند به من بگوید.
باز هم از جناب همتی که شوق مرا به تلاش زیاد می کنند، تشکر می کنم.
اصلا نابغه شدن را هم ، کاری باش ندارم ، نمی دونم میشه اسم کاربری را عوض کرد یانه؟
ولی من به دنبال چند چیز می گردم: 1- عشق (به حق) در زندگی 2- تمرکز فوق العاده 3- حافظه ی فوق العاده
من به این شعر اعتقاد دارم که نباید دنبال مقام دنیای و رتبه بود
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 15:03:08
موضوع مطلب:
nabeghe مي نويسد:
خب یه پیام بازرگانی کوچکی داشتیم
من گفتم که این کارها را در طول دبیرستان به طور جد پیگری کردم ، مثه نرم افزار لایتنر و سی دی های ذهن برتر، ولی آنچه که من می خواستم نبود. تازه من نمی خوام که از این چند ماهه که تا کنکور وقت دارم بیکار بیشنم تو خونه ، یک ماهشو درس بخونم بعد بشم نفر اول کنکور، من می خوام کاری کنم که راه درست درس خوندنو یاد بگیریم، از فراموشی آنچه که می خونم و یاد می گیرم، رهایی پیدا کنم.
من هیچ وقت نمی خواهم راه میانبر برم، می خوام با توجه به این افزایش مطالب علمی در هر روز و کاهش طول نیم عمر علم ، از قافله عقب نیفتم، و قطره ای از دریای علم حق را پیدا کنم
باز هم، از همه تشکر می کنم، و از همه می خواهم ، هر آنچه که مرا یاری کند به من بگوید.
باز هم از جناب همتی که شوق مرا به تلاش زیاد می کنند، تشکر می کنم.
اصلا نابغه شدن را هم ، کاری باش ندارم ، نمی دونم میشه اسم کاربری را عوض کرد یانه؟
ولی من به دنبال چند چیز می گردم: 1- عشق (به حق) در زندگی 2- تمرکز فوق العاده 3- حافظه ی فوق العاده
من به این شعر اعتقاد دارم که نباید دنبال مقام دنیای و رتبه بود
اهداف شما بلند نظرانه و بسیار عالی است، فقط فراموش نکن که از ذهنمان نباید به عنوان انباره ای برای ذخیره اطلاعات، به خصوص دانش الهی استفاده کنیم. کافیست آنرا صیقل داده و صاف نماییم تا انوار دانش و حکمت الهی بر آن تابیدن گیرد.
از 3 هدفی که نام بردید، فقط اولی هدف اصلی است و 2تای دیگر وسایلی می توانند باشند جهت رسیدن به هدف اصلی
امیدوارم که بیاری خدا و با تلاش خودتان به همه اهداف مقدستان دست یابید.
با آرزوی برکات الهی برای همه شما دوستان عزیز _________________ تنها خردمندترین و نادان ترین انسانها هیچ گاه متحول نمی شوند (کنفوسیوس)
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 دي ماه ، 1388 15:51:34
موضوع مطلب:
سلام دوست خوبم nabeghe
اگه یادتان باشه در مطلب قبل گفتم سعی کن محکم قدم بردار ولی دنبال سراب نباش و منظورم را بهتون گفتم اما در ادامه گفته های شما میبینم مثل تشنه ای در وسط بیابان هستید که به دنبال آب میگردید هر طرف از بیابان را که نگاه میکنیدسراب را میبینید و فکر میکنید باید آب باشه دنبال آب میدوید و بهش نمیرسید این طرف میدوید و آن طرف میدوید و آخر بهش نمیرسید تا پی میبرید سراب رو میبینید آبی وجود ندارد و آخرش هلاک میشید. آیا بهتر نبود بجای اینطرف و آنطرف رفتن همین طور به طرف یک سراب بدوید هرچند به آب نمیرسید ولی آخرش از بیابان بیرون می آیید یا چشمه ای پیدا میکنید و آنوقت خودتان را نجات میدهید. شما سعی کنید راهی را که بهتر از همه هست تا آخرش ادامه بدید و دوست خوبمان جناب همتی مطالبشان را بصورت واقع بین برای شما توضیح دادن ایمان داشته باشید به اون چیزی که میخواهید میرسید.
درباره ذهن برتر صحبتهایی که کردید میخوام یه چیزی رو به شما بگم استاد سیدا که الان به عنوان مرد حافظه ایران میشناسید دوران دانش آموزی ایشان یک شاگرد بسیار معمولی بود ولی الان دکترای مکانیک دارند شما فکر میکنید ایشان چگونه به این حافظه خارق العاده رسید؟
ایشان اولین بار با خواندن کتاب استاد کابوک بنام (آیین درس خواندن) سرنوشت خود را رقم زد و بعد کتابهای دیگر ایشان را هم مطالعه کرد و بعد از آن کتابهای نویسندگان دیگر که درباره حافظه صحبت میکردن مطالعه کرد و آسانترین راههای یادگیری سریع در کوتاه مدت و بدون فراموشی را پیدا کرد اگر چه تمرینات ایشان سخته ولی اگر خوب تلاش کنیم حتما به نتیجه میرسیم وهیچ شکی وجود ندارد یعنی باید خودمان را از بیابان بکشیم بیرون یا چشمه ای پیدا کنیم.
شما دنبال عشق (به حق) در زندگی میگردید من یه کتاب شما معرفی میکنم کتاب مفیدیه و فکر میکنم اون چیزی را که میخواهید پیداش میکنید و این کتاب را حتما مطالعه کنید اسمش هست از دولت عشق اثر کاترین پاندر میباشد وشما دنبال حافظه و تمرکز خارق العاده میگردید کتاب آیین درس خواندن اثر کابوک را مطالعه کنید ببینید استاد سیدا چگونه سرنوشت خود را عوض کرد. البته این کتاب بصورت قدیمی نوشته شده و کتابهایی از نویسندگان دیگر ممکنه پیدا بشه که از این کتاب بهتر باشه ولی این کتاب خیلی راحت میشه مفهوم آنرا بفهمید و من خودم خیلی خوشم از این کتاب اومد.
موفق باشید
aram استاد آرام - مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 78 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 71 بار در 48 پست
ارسال شده در:
شنبه، 26 دي ماه ، 1388 11:07:10
موضوع مطلب: يادگيري سريع
سلام :
اگر فرصت زيادي نداريد و مي خواهيد كاري را عملا انجام دهيد بهتر است كتاب آلفاي ذهني و يادگيري خلاق (تجسم خلاق ) را بگيرد . و تكنيك هاي آن را روزانه انجام دهيد . چون تكنيك هاي آن هم استرس شما را از بين ميبرد و هم كمك مي كند در طول روز بتوانيد در سطح آلفا قرار گيريد و در س بخوانيد از اين تكنيك افرا زيادي استفاده كرده اند . مي توانيد در اين زمينه با استاد حسين احمدي مشورت كنيد . ايشاناين تكنيك را براي كنكور در اختيار افراد قرار مي دهند و تجربه هاي خوبي داشته اند
موفق باشيد. _________________
کاربرانی که برای این ارسال از aram تشکر کرده اند amirhvr
ارسال شده در:
يكشنبه، 27 دي ماه ، 1388 20:36:57
موضوع مطلب:
بنده از جناب عالی بسیار تشکر می کنم
من کتابی که شما فرمودید را خریدم ، سه شنبه ی هفته ی پیش شماره فیش بانکی را به موسسه ی شما گفتم ، ولی هنوز (امروز یک شنبه) به دست من نرسیده است.
در ضمن شماره تماس استاد احمدی که در بالا ذکر کرده اید ، اشتباه به نظر می رسد، چون یک رقم زیاد دارد.
ارسال شده در:
چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 10:17:01
موضوع مطلب:
سلام بر همه شما که اینجایید آقایان نابغه ، آرشام ، هممتی ، استاد آرام و مهتاب خانوم
خوبی آقا محمد نابغه تو هم مثل من یه خورده قاطی داری ، خدا وکیلی عین خودمی ، منم تیر 89 کن کور دارم
( البته فقط در زمینه کنکور دارم میگم شما عین منی )
به قول یارو گفتنی از اول دبیرستان که همین جور در جستجو بگذشت ، تا 6-7 ماه پیش که با خود هیپنوتیزم آشنا شدم و کلاس هاشو تو قزوین رفتم تجربه خوبی بود کلاس های دگر هیپنوتیزم را هم چندی پیش گذروندم و قراره
برام مدرک هم بفرستند . دو ماه پیش در اینترنت بودم که با این سایت آشنا شدم . کتاب آلفای ذهنی رو خریدم ، تا دستم رسید با سرعت خوندمش بعد دیدم چیزی بهم اضافه نشد سریع تماس گرفتم کتاب محصل ممتاز رو خریدم بعد یه هفته رسید که اونم چیزی نداشت تنها هیجان و انگیزه لحظه ای .... عبارت دکتر آزمندیان یادم اومد : بیرون زتو نیست هر آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی (البته این شعر فکر کنم واسه مولاناست) به هر جهت منم هدفم کسب رتبه زیر دویسته و دانشگاه تهران ... من ساعات مطالعه ام کم است به هر حال درست و نادرست را نمی دانم ولی می دانم حتما باید همین امسال رتبه ام زیر دویست بیاد ... من بار ها خود را هیپنوتیزم کرده و به روش تلقینی آن تلقین کرده ام ولی در مورد درس خواندن و افزایش ساعات مطالعه نتیجه ای ندیده ام من در هیپنوتیزم می توانم عضلاتم را بی حس کنم حتی من خروج کالبد هم دارم ولی در مورد خواندن درس و افزایش ساعات مطالعه منتظر پاسخم ، منتظر پاسخ از خدا و جهان خلقت و خودم . .... و دوست دارم که از همین امروز در مسیر باشم ... من به دنبال یاد گرفتن درس و تسلط بر آنم ... و این سوال در ذهنم مانده جراحی هیپنوتیکی که گویند چگونه است ... ؟ _________________ دوستتان دارم...
کاربرانی که برای این ارسال از Hzajkani تشکر کرده اند amirhvr
ارسال شده در:
پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 13:47:05
موضوع مطلب:
سلام، ضمن تشکر از Hzajkani
از دیگر افراد می خواهم که جواب این دوست عزیز را بدهند، دلیل اینکه این تلقین در ایشان اثری ندارد، چیست؟ من چی کار کنم؟
من دو هفته است که دارم از امواج مغزی و کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی استفاده می کنم، ولی نتیجه ی محسوسی هنوز ندیدم، می دونم که این زمان کم است ، من این کار را تا یک ماه دیگر ادامه می دهم، اگر نتیجه دیدم که دیدم ، اگر ندیدم برای همیشه با روانشناسی، هیپنوتیزم و امواج مغزی ، تکنیک های مطالعه و همه ی این ها خداحافظی می کنم. چون من دارم روی این ها انرِژی می گذارم تا به انرژی مضاعف برسم نه اینکه 50 درصد انرژیمو هدر بدم.
ارسال شده در:
پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 18:56:16
موضوع مطلب: طريقه كار با يادگيري خلاق
nabeghe مي نويسد:
سلام، ضمن تشکر از Hzajkani
از دیگر افراد می خواهم که جواب این دوست عزیز را بدهند، دلیل اینکه این تلقین در ایشان اثری ندارد، چیست؟ من چی کار کنم؟
من دو هفته است که دارم از امواج مغزی و کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی استفاده می کنم، ولی نتیجه ی محسوسی هنوز ندیدم، می دونم که این زمان کم است ، من این کار را تا یک ماه دیگر ادامه می دهم، اگر نتیجه دیدم که دیدم ، اگر ندیدم برای همیشه با روانشناسی، هیپنوتیزم و امواج مغزی ، تکنیک های مطالعه و همه ی این ها خداحافظی می کنم. چون من دارم روی این ها انرِژی می گذارم تا به انرژی مضاعف برسم نه اینکه 50 درصد انرژیمو هدر بدم.
ــــــــــــــــــــــــ
التماس دعا
سلام . دوست عزيز
منظور از اينكه نتيجه نگرفتيد را دقيقا نمي دانم چيست. و اينكه چه نتيچه اي مي خواستيد بگيريد و نگرفتيد.
كتاب يادگيري خلاق كتاب كوچكي است لطفا آن را دوباره بخوانيد.روش كار كردن با سي دي و تمرينات را در ان دقيق نوشته ام.
من مجددا روش كار كردن را براي شما و ديگر دوستان مي گويم. يادگيري الفا شامل دو سي دي است . سي دي اول براي وارد شدن در خلسه مي باشد . شما با انجام اين تمرين مي توانيد در خلسه هيپنوتيزمي و سطح الفا وارد شويد . پس از يك الي دو هفته شما بايد بتوانيد با انجام عين تمرينات خودتان را در اين حالت قرار دهيد. اكنون شما اين شرايط را داريد كه يادگيري در حالت الفا را بياموزيد. درستان را كه خوانيد كه معمولا 45 تا 60 دقيقه طول مي كشد پس از درستان را خوانيد دراز بكشيد خودتان را در حالت الفا قرار دهيد (اين مرحله بايد 2 الي 3 دقيقه طول بكشد) حالا مطالبي كه خوانده ايد را در ذهنتان مرور كنيد. كل برنامه بايد كتر از 15 دقيقه طول بكشد. مجددا درستان را درحالت عادي بخوانيد سپس در حالت الفا قرار بگيريد و ان را مرور كنيد . اين روش مي تواند موجب شود كه مطالب در ناخود اگاه شما قرار بگيرد و هر زمانيكه دوست داريد يا نياز داريد از ان استفاده كنيد . اين روش تست شده است و حتما جواب مي دهد. شما با اين روش بيش از 10 ساعت مي توانيد درس خواند مفيد و بدون فراموشي داشته باشيد.
حالا به سي دي دوم مي رسيم . سي دي دوم براي اين است كه انگيزه شما را براي امتحان و كنكور تقويت كند. انجام اين تمري تسلط شما را در كنكور افزايش مي دهد . اعتماد به نفس را زياد مي كند و ترس و استرس از كنكور را از بين مي برد. پس هر ازگاهي تمرين سي دي دوم را انجام دهيد تا انگيزه كافي براي درس خواندن داشته باشيد
دوستاني كه از اين روش استفاده كرده اند زياد هستند اميدوارم شما هم با انجام اين تمرينات ، بهترين رتبه را كسب كنيد. _________________
کاربرانی که برای این ارسال از aram تشکر کرده اند amirhvr
ارسال شده در:
پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 19:18:29
موضوع مطلب:
سلام
من هیچ گاه قصد توهین به این کتاب ندارم، و به نتیجه گرفتن از آن هم ایمان دارم، من فقط می خواستم بدانم که چرا جناب Hzajkani در حالت هیپنوتیزم که قرار گرفته اند و به خود تلقین کرده اند که ساعات مطالعه را افزایش دهند، نتیجه ای ندیده اند؟
در ضمن استاد بزرگوار من سوال دیگری دارم ، آن هم اینکه نظر شما راجع به امواج مغزی چیست؟ آیا من گوش بدهم به این ها یا نه؟ اگه این امواج بتوانند ساعات خواب من را به 5/5 ساعت در 24 برسانند ،آنگاه من می توانم در روز 12 ساعت مطالعه ی مفید داشته باشم، ضمن آنکه می توانم به کمک این امواج حین درس خواندن، تمرکز فوق العاده ای داشته باشم.
Hzajkani کاربر جدید وضعيت: آفلاين 25 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 9 بار در 9 پست
محل سكونت: قزوین
ارسال شده در:
جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 01:30:25
موضوع مطلب:
سلام مجدد بر شما دوستان
کتاب آلفای ذهنی را چند بار خوانده ام برگه هایش را مرور کرده و ورق زده ام …. این کتاب اولین کتابی است که به این شکل در ایران چاپ می شود و هیچ عیب و ایرادی به آن وارد نیست …
اگر عیبی وارد است به علم هیپنوتیزم است … بهتر بگویم باید اسامی جراحی هیپنوتیکی و…و…و…و را باید از روی این علم و یا هر علم دیگری بر داریم …. هیچ علمی صد در صد نیست … البته من اصلا منکر دستاورد های این علم نیستم من خودم با این علم شب ها به راحتی می خوابم و صبح هر ساعتی و هر دقیقه ای که بخواهم از خواب بیدار شوم می توانم بدون ساعت زنگی از خواب بیدار شوم … من می توانم خودم سوزن را از گونه (صورت) فرو برده از دهان بیرون در بیاورم بدون خونریزی و احساس درد….و….. به آقای محمد ( نابغه ) هم می گویم هیچ موقع با این علم خداحافظی نکن البته که می دانم خداحافظی نخواهد کرد … من یاد گرفتن این علم را به هر کسی توصیه می کنم … در مورد درس خواندن ما باید به درس علاقه داشته باشیم که این موضوع با هیپنوتیزم برای من میسر نشده …. تلقینات بسیاری کرده ام- اما ساعت مطالعه ام بسیار کم است _________________ دوستتان دارم...
Hzajkani کاربر جدید وضعيت: آفلاين 25 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 9 بار در 9 پست
محل سكونت: قزوین
ارسال شده در:
جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 01:36:49
موضوع مطلب:
ادامه اش را اینجا می گویم که دو تکه شود و حوصله تان بگیرد بخوانید !!!!
در مورد این سی دی ترک دوم سی دی اول بسیار عالی ضبط شده … در مورد سی دی دوم و ترک اولش باید بگویم خوب است ولی وقتی که ما هر سری می خواهیم از این استفاده کنیم وسطش عبارت بوک ( book ) !! که به نظر من نیازی به آن در وسط ترک نیست که این موضوع و موضوعات کوچک دیگری چون برای آدم تکراری می شوند آدم را به سطح بیداری و معمولی می آورند... و ایراد دیگری که استاد ما در قزوین از این سی دی گرفت تلقین ( احساس سبکی کردن ) در ابتدا یا اوایل سی دی است که به استدلال ایشان احساس سبکی کردن در هیپنوتیزم روندی برعکس دارد : برای مثال برای خاموش کردن تلویزیون وقتی احساس سبکی کنید می توانید بلند شوید و تلوزیون را خاموش کنید ولی وقتی احساس سنگینی کنید نه .... موضوع دیگری که هست این سی دی بعضی موقع ها با تلقینات زیاد کاملا آدم را به خواب طبیعی وارد می کند و تلقینات مورد پسند من که در ترک اول سی دی دوم است در اخر های ترک ضبط شده و از لحاظ تعداد تلقین و مدت زمان آن بسیار کمتر است و همانطور که گفتم وقتی ترک به آن قسمت می رسد من کاملا بیدارم یا کاملا خواب !!!.... به هر حال درست و نادرست را استاد آرام باید تشخیص دهند .. در عوض این سی دی سرشار از تلقینات مثبت است که در مورد من آرامش و ریلکس آن از همه جالبتر است ...
لازم است که باز از استاد آرام تشکر کنم به جهت پاسخگویی به سوالات ...
به هر جهت من دوباره این روش را کامل اجرا می کنم .... ان شاالله همان طور که بسیاری افراد نتیجه گرفته اند من و آقا محمد (نابغه ) نتیجه بگیریم .
با عرض تشکر مجدد دوست دارم افکارتان را با من شریک شوید
شب بخیر (در این لحظه ) _________________ دوستتان دارم...
elahe کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 4 پست
ارسال شده در:
جمعه، 30 بهمن ماه ، 1388 15:51:44
موضوع مطلب: Re: چند سوالی یک کنکوری تازه وارد
می تونم بپرسم
1-شما چند سالته؟
2-چرا فکر کردی با حلوا حلوا گفتن دهنت شیرسن میشه؟
منم همش می گفتم نفر اول تا دهم کنکورم اگه نه 100% دو رقمی می شم.قبول شدم ولی رتبم 100 شد نه 99-1