aram استاد آرام - مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 78 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 71 بار در 48 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 22 دي ماه ، 1388 09:50:58
موضوع مطلب: پرواز روح
سلام بر همه :
يكي از سوال هايي كه تقريبا همه در مورد ان كنجكاوي مي كنند و دوست دارند در مورد ان صحبت كنند يا تجربه اي در مورد ان داشته باشند پرواز روح است . تجربه خروج از بدن يا پرواز روح براي همه جذاب است . همانطور كه كمي هم ممكن است همراه هيجان و ترس نيز باشد. سالها پيش كه خيلي علاقه به اين موضوع داشتم با زحمت زياد توانستم اين تجربه را داشته باشم كه با اختيار خودم از بدن خارج شوم و اطراف را جستجو كنم . البته همراه با كمي ترس بود . چون با سرعت زيادي حركت مي كردم و از بلندي ها با سرعت به سمت پايين مي امدم . به هر حال با تمرين زياد توانستم تا حدودي بر اين ترس غالب شوم و راحتر پرواز روح كنم.
براي اينكه بدانم اين پرواز روح است يا تخيلاتم سعي مي كردم به طرق مختلف آن را آزمايش كنم . مثلا چيزي را در خيابان ميديدم و خيلي سريع بيدار مي شدم . امتحان مي كردم كه آيا درست ديدم يا خير . در بسيار از موارد جواب مثبت بود. با تمرينات ديگر توانستم تغييري در بعد زمان هم بدهم به طوري كه در زمان هاي ديگر يا مكان هاي ديگر مي رفتم . به هر حال كنجكاوي بود و به هر طريقي سعي مي كردم اين كنجاوي را با پرواز روح ارضا كنم . زمان و لحضات خوبي بود.
زماني متوجه شدم كه من از اين پرواز روح مي توانستم در بعد ديگر جهان بروم و كاره اي ديگر نيز انجام دهم.
اولين كتاب كه به صورت جدي در اين زمينه خوانم كتاب هنر رويا بيني كارلوس كاستاندا بود . بعد با كتاب برون فكني اختري اشنا شدم . كتاب پرواز روح در 30 جلسه را بارها خوانم تا توانستم از تكنيك هاي آن به خوبي استفاده كنم.
نظر شما در مورد پرواز روح و تجربه خروج از بدن چيست . ايا دوست داريد اين تجربه را داشته باشيد يا اينكه قبلا پرواز روح را تجربه كرده ايد. _________________
کاربرانی که برای این ارسال از nabeghe تشکر کرده اند amirhvr
arsham کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 39 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 44 بار در 35 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در:
سه شنبه، 22 دي ماه ، 1388 13:18:04
موضوع مطلب:
با سلام خدمت استاد بزرگ
1-میخواستم بپرسم شما کتابی درباره پرواز روح وتکنیکهای آن نوشتید یا نه؟
2-اگر جوابتان مثبت است نام کتاب چیست؟
3-کتاب پرواز روح در 30 جلسه اثر کیست؟
کاربرانی که برای این ارسال از arsham تشکر کرده اند amirhvr
AliReza کاربر جدید وضعيت: آفلاين 2 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 22 دي ماه ، 1388 19:57:49
موضوع مطلب:
سلام و ممنون از استارت این موضوع جالب..
من فکر میکنم کلید دستیابی به این توانایی، رسیدن به وانهادگی است.. و به همین دلیل موانع برونفکنی اکثرا همان موانع رسیدن به وانهادگی کامل هستند مثل مشغول بودن فکر و آرام نبودن جسم و روح و نرسیدن به سکوت ذهنی کامل و ...
در ضمن فکر میکنم حتی در کسانی که تا حدودی این توانایی را کسب کرده اند رخ دادنش بسیار نسبی باشد... یعنی گاهی با خواندن تجربیات دیگران این مساله به ذهن متبادر میشود که ظاهرا این خود روح است که تشخیص میدهد کی پرواز کند و کی پرواز نکند و همیشه جور کردن همه ی شرایط (حتی با وجود تجربه قبلی) مساوی پرواز روح نیست...
درخواستی که از استاد آرام گرامی دارم این هست که در صورت امکان بصورت لیست وار موانع برون فکنی رو بنویسند... به عنوان مثال آیا واقعا باید تمام چاکراها برای اینکار آماده و باز باشند؟ راه مطمئنی برای تست آمادگی و باز بودن همه چاکراها وجود دارد؟
کاربرانی که برای این ارسال از AliReza تشکر کرده اند amirhvr
nikoonegar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 20 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 6 بار در 5 پست
محل سكونت: tabriz
ارسال شده در:
چهارشنبه، 23 دي ماه ، 1388 00:21:20
موضوع مطلب:
بنام خدا و توكل بر او كه نظاره گر تمام حالات ماست.و همه امور در دست اختيار اوست.
با عرض سلام به خدمت استاد ارام
عرض كنم كه شما كه اينطور راحت قضيه رو مي گين آيادرمورد عواقب عوارض اين قضيه خبري مي دين(زمينه پزشكي ؟)فكر مي كنم كار هاي ناشيانه باعث خطراتي بشه؟ آيا مثلا شايد يكي واقعا قلب ضعيفي داشته باشه؟ايا اين برون فكني اصلا نمي تونه تاثير كنه؟ فكر كنم درحالت برون فكني قلب در پايين ترين مرتبه ضربان باشه با اين حساب ترس ناگهاني آيا آسيب به قلب ومغز نمي زنه؟(اگه يكي تلقين كنه بي دليل خودشو بترسونه يااز اين فكرا ...) فكر به هر حال اين سوال هست كه مي خوام شفاف سازي بشه؟ در ضمن اگه قراره برون فكني ياد بگيريم بهتر نيست قدم به قدم پيش بريم؟(در ضمن نمي خوام بي دليل شك و شبه و ترس و ... تلقين منفي ايجاد شه.ولي خوب بدونيم چيكار مي كنيم يا نه ؟مگه نه خوب ؟آيامن اشتباه مي كنم؟ در پناه خدا انشا الله
آخرين ويرايش توسط nikoonegar در تاريخ چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 15:06:14; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربرانی که برای این ارسال از nikoonegar تشکر کرده اند amirhvr
aram استاد آرام - مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 78 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 71 بار در 48 پست
ارسال شده در:
شنبه، 26 دي ماه ، 1388 11:00:30
موضوع مطلب: پرواز روح انجام و خطرات آن
در مورد پرواز روح دو سوال مطرح شده بود اول اينكه موانع پرواز روح كدامند و اينكه پرواز روح خطر دارد.
اول : در پرواز روح كه در واقع پرواز و برونفكني كالبد اختري است به دليل اينكه اين كالبد چسبندگي خيلي زياد به بدن دارد با اين راحتي جدا نمي شود ترس نگراني استرس و هيجان زياد مي تواند موانع انجام اين كار باشد. پس هر چقدر اين ها را كتر داشته باشيد راحت تر مي توانيد پرواز كنيد. يكي از روشه ايي كه مي تواند به شما كمك فراوان داشته باشد تكنيك آدمك مغزي مي باشد اين تكنيك به دليل خلسه دعميق و ريلكس شدن بدن كمك به پرواز روح مي كنند. افراد زيادي بودند كه تنها با استفاده از تكنيك آدمك مغزي توانسته اند پرواز روح داشته باشند.
دوم: پراوز روح تجربه خود بخود بدن مي باشد و اين تجربه پرواز روح هر شب به طور طبيعي اتفاق مي افتد و لي بدليل اينكه عادت كرده ايم در اين حالت آگاه نباشيم متوجه اين موضوع نمي شويم . پس پرواز روح يك امر طبيعي بدن مي باشد وهيچ خطري ندارد. گاها در پرواز روح يا هر تجربه ديگر ممكن است ما دچار هيجان شويم و اين موضوع ممكن است براي ما مشكل درست كند . البته اين هم مشكلي ندارد چون اين مسئله دفقط براي افراد مسن است و افراد مسن هم علاقه اي به پرواز روح ندارند.
در طول تاريخ بودند و هستند كساني كه پرواز روح كرده اند و هيج جايي ثبت نشده است كسي به اين دليل دچار خطر جاني شده است . البته ما كارهاي زيادي مي كنيم كه خطر جاني دارد و هيچگاه از ان نمي ترسيم با وجود اينمه در اخبار مكررا از ان ياد مي كنند مثل رانندگي مثل عمل جراحي. پس مي توانيد اگر توانستيد با اطمينان پرواز كنيد و از آن لذت ببريد.
با ارزوي موفقيت شما _________________
asha وضعيت: آفلاين 8 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 2 بار در 1 پست
ارسال شده در:
شنبه، 26 دي ماه ، 1388 18:56:15
موضوع مطلب:
سلام استاد دوست داشتني و گرامي
من در دوره تجسم خلاق شركت مي كنم و همانگونه كه مستحضريد در جلسه اول تمرين ها تكنيك آدمك مغزي را انجام مي دهيم
حال سوال:
اين تكنيك چگونه به برون افكني مي انجامد در حالي كه در حين تمرين ما فقط به حركت در آوردن انرژي را انجام مي دهيم كه در نهايت به تعادل آدمك مي انجامد؟ توضيح اينكه براي برون افكني و يا آگاهي در رويا نيت و قصد و در ادامه تلاش براي آن مهمترين عامل است حال آنكه نيت ما در اين تمرين برون افكني نيست!
با تشكر از استاد عزيز
آشا اما سوال دوستم arsham گويا بي جواب مانده كه در اينجا من با اجازه از استاد پاسخ آن را مي دهم:
1- همانگونه كه استاد گفتند گويا يكي از بهترين تكنيك آدمك مغزي است كه يك جزوه و سي دي هاي مختلفي توسط استاد تهيه شده.
2- كتاب "خود آموز خارج كردن روح از بدن در 30 روز" نوشته استاد رضا جماليان است
کاربرانی که برای این ارسال از asha تشکر کرده اند aram, amirhvr
Hzajkani کاربر جدید وضعيت: آفلاين 25 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 9 بار در 9 پست
محل سكونت: قزوین
ارسال شده در:
جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 23:23:12
موضوع مطلب:
سلام بر شما دوستان
من خروج کالبد دارم ولی بسیار کم است و اختیاری نیست و آن جور که استاد می فرمایند اینکه در شهر قدم می زنند نخیر من چنین تجربه ای نداشته ام من نهایت توانسته ام در اتاق آن هم غیر اختیاری و در مدت زمان کم خروج کالبد داشته باشم . این که بخواهیم بدون ریاضت زیاد به نتایج استاد برسیم کدام کتاب ها را باید بخوانیم ؟ آیا تمرینات مربوط به چاکراها باید انجام شوند ؟ آیا باید با جنس مخالف قطع رابطه کرد؟ آیا باید نیروی ج ن س ی را ذخیره کرد ؟ _________________ دوستتان دارم...