دسته‌بندی نشده

قطعه‌های شكلات پرتقالی

قطعه‌های شكلات پرتقالی

سرگرمی خانوادگی

بچه ها عاشق قطعه‌های شكلات پرتقالی هستند.

تهیه 8 قطعه

 

100 گرم / 4 اونس كره

175 گرم / 6 اونس شكلات تیره

100 گرم / 4 اونس آرد مخمر دار

15 گرم / ½اونس پودر كاكائو

50 گرم/ 2 اونس شكر نرم

75 گرم / 3 اونس جو دو سر خرد شده

2 قاشق غذا خوری خامه چرب

1 عدد پرتقال

 

 

1- فر را از قبل با دمای 180 درجه فارنهایت / 350 درجه سانتیگراد گرم كنید. ته قالب مربعی 18 سانتی متری / 7 اینچی را چرب كنید.

2- كره را قطعه قطعه كنید و در یك ظرف نسوز قرار دهید. شكلات 75 گرم / 3 اونسی را به قطعه‌های كوچكی خرد كنید و به كره اضافه كنید. ظرف را به آرامی بالای قابلمه آبجوشی قرار دهید. مطمئن باشید ته ظرف با آب تماس پیدا نمی كند. شكلات ها را مرتبا هم بزنید تا آب شوند و خوب با هم مخلوط شوند.

3- آرد و كاكائو را درون كاسه مخلوط كن بریزید. شكر نرم و جو دو سر را اضافه كنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. كاكائو آب شده و مخلوط كره را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

4- مخلوط را در قالب از قبل آماده شده فشار دهید. آن‌ها را در فر از قبل گرم شده بمدت 25 دقیقه بپزید. اجازه دهید برای 15 دقیقه خنك شوند.

5 –باقی شكلات را خرد كنید و همراه با خامه در یك كاسه قرار دهید. یك قابلمه آب، جوش آورید و آن را از روی شعله بردارید. كاسه را بالای آب گرم قرار دهید. مطمئن باشید كه ته كاسه با آب تماس پیدا نمی كند. مرتبا آن ها را هم بزنید تا آب شوند.

6- خوب گوشت پرتقال را رنده كنید. مخلوط شكلات آب شده را اضافه كنید. قبل از اینكه آن را روی مخلوط سرد شده در قالب قرار دهید كمی صبر كنید تا كاملا خنك شوند. با استفاده از یك چاقوی تیز آن ها را قطعه قطعه كنید و درون یك كانتینر بدون منفذ نگه دارید.

 

منبع " کتاب آشپزی گیاهی  با ترجمه دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
Call Now Button
بستن
Open chat
سلام دوست عزیزم
من می توانم راهنماییتان کنم
Powered by