حافظه و یاد گیری

حافظه

ماده غذایی که قاتل حافظه است

به طور طبیعی با افزایش سن توانایی ادراک و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.
 
تحقیقات انجام شده در تورنتو، کانادا نشان می دهد که
مصرف زیاد نمک (سدیم) بر حافظه و عملکرد ذهن اثر منفی دارد.
 
برای انجام این مطالعه رژیم غذایی 1262 فرد بین سنین 67 تا 84 سال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در افرادی که دریافت سدیم بالا می باشد،
عملکرد شناختی و قدرت حافظه ضعیف تر از سایر افراد است. 
 
این یافته ها به ویژه برای سالمندان حایز اهمیت است
زیرا به طور طبیعی با افزایش سن توانایی ادراک و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.
پیروی از الگوی تغذیه ای صحیح و پرهیز از مصرف زیاد سدیم در این گروه سنی موجب بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از فقدان حافظه و شناخت می شود. 
 
این اولین مطالعه‌ای است که نقش سدیم بر حافظه را مورد بررسی قرار داده است.
این محققان به همه افراد به ویژه سالمندان توصیه می کنند
از مصرف زیاد نمک، کنسروها و غذاهای فرآوری شده دوری کنند.
 
این یافته ها به ویژه برای سالمندان حایز اهمیت است
زیرا به طور طبیعی با افزایش سن توانایی ادراک و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.
پیروی از الگوی تغذیه ای صحیح و پرهیز از مصرف زیاد سدیم در این گروه سنی موجب بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از فقدان حافظه و شناخت می شود. 
 
این اولین مطالعه‌ای است که نقش سدیم بر حافظه را مورد بررسی قرار داده است.
این محققان به همه افراد به ویژه سالمندان توصیه می کنند
از مصرف زیاد نمک، کنسروها و غذاهای فرآوری شده دوری کنند.
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن