مديران انجمن: amirhvr, mehdiaali
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
virangar65 نوشته است:سلام
من میخواستم بدونم شما کار خواستی انجام می دین که می تونین این موجودات رو ببینین؟
یا اینکه به خاطر انجام کارهایی مثل مدیتیشن هست که به این سطح رسیدین که می شه دیدشون؟
با سپاس
pesare_aseman نوشته است:خیلی خیلی ازت ممنون هستم دلتا جان
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود
اگه یادت باشه تو فروم ارواح دوستی به اسم سعیدی به همچین موردی اشاره کررده بود ، و تا جایی که یادمه اونجا بهش گفته بودی که بذار ذهنت رو با خودشون ببرن . حالا من موندم این ذهن رو با خودشون بردن همون تسخیر هست یا موردش فرق میکنه ؟
چون من هم وقتی چاکرای یکم باز هست یه همچین مواردی پیش میاد. از طرفی هم بارها پیش اومده که شب بیدار شدم و دیدم دستم تو هوا داره میچرخه و اون موجود توی جسمم بوده ، که اگه قصد اذیت داشته یا خطری داشته راحت میتونسته اعمال کنه .
pesare_aseman نوشته است:راستی یه نکته مهم رو الان یادم اومد ، یه بار از چاکرای دومم وارد شد و بعد از اون به خاطر تحریکی که ایجاد کرد( چون چاکرای دوم جنسی هست دیگه ) این چاکرا بسته شد . و حدود چند دیقه بعدش زمانی که میخواست خارج بشه ضربه محکمی به این چاکرا زد که درد گرفت ، حرکت هاش رو کامل حس میکردم و فهمیدم متوجه بسته شدن این چاکرا نشده . و دیگه متوجه خارج شدنش نشدم. بعد از این جریان بود که همه چاکراهام به هم ریخت و الان هم فکرمیکنم هنوز تو جسمم هست ولی خیلی ضعیف شده . دلم به براش میسوزه. خدا کنه اگه فکرم درست باشه زیاد اذیت نشه .
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود
در درون انسان مکانی هست برای دریافت الهامات و احساسات با قوی کردن این مکان و این حس شما می تونید به راحتی با این موجودات ارتباط برقرار کنید
و ازوش راهنمای های بسیار خوبی بگیرید
همون طور که قبلا هم گفتم اونها با ما در ارتباط هستند مایم که خبری ازین ارتباط نداریم
virangar65 نوشته است:سلام
من میخواستم بدونم شما کار خواستی انجام می دین که می تونین این موجودات رو ببینین؟
یا اینکه به خاطر انجام کارهایی مثل مدیتیشن هست که به این سطح رسیدین که می شه دیدشون؟
با سپاس
بازگشت به از موجودات انرژیکی چه می دانید
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان