خواص چای ریحان
خواص چای ریحان
خواص چای ریحان آیا تاکنون اسم چای ریحان را شنیده اید؟
آیا می دانید به چه نحوی باید این چای را درست کنید ؟ این چای چه فواید و خواصی دارد؟
ریحان گیاهی معطر در سبزی ها و گیاهان مصرفی می باشد که بسیار پر خاصیت و موثر
جهت جایگزینی انواع ویتامین ها و تامین فیبر بدن میشود که مصرف ریحان بخاطر فیبر
درون آن باعث دفع سموم بدن و بهبود عملکرد روده ها می شود.
مصرف روزانه ریحان به مراتب توصیه میشود حتی دم کرده آن بصورت چای
یا دم نوش اگر مورد استفاده قرار گیرد تاثیر بسزایی دارد.
رفع بیاشتهایی، درمان اسهال، نفخ و زخم معده از خواص برجسته چای معطر ریحان است.
بهترین شرایط آب و هوایی برای این گیاه، آب و هوای گرم و آفتابی است.
ریحان سرشار از ویتامین K ، آهن، كلسیم و دیگر مواد مغذی است و دارای
خواص آرامبخش، ادرارآور و ضدعفونی كننده میباشد.
در اكثر نقاط دنیا، از ریحان برای درمان مشكلات شكمی و تنفسی استفاده میشود.
طرز تهیه چای ریحان:
یك یا 2 قاشق ریحان خرد شده را درون یك فنجان آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر كنید
تا خوب دم بكشد و پس از هر وعده غذایی 2 یا 3 فنجان از آن را میل كنید.
خواص درمانی ریحان
• درمان دردهای رودهای
• درمان نفخ و زخم معده
• رفع بیاشتهایی
• درمان عفونتهای ادراری
• درمان اسهال
• رفع بیخوابی
• به عنوان دهانشویه برای رفع التهابات و زخمهای دهانی