کاهش درد مفاصل با زردچوبه
کاهش درد مفاصل با زردچوبه
زردچوبه یک گیاه و بعد یک ادویه موثر مصرفی می باشد که کاربردهای زیادی دارد کاربردهایی از قبیل مصارف درمانی تا مصارف غذایی
گیاهی است چندساله که در هند و کشورهای جنوب آسیا ببار میآید و دمای حدود ۲۰–۳۰ درجه سانتیگراد و محیط مرطوب بارانی نیاز دارد. ساقههای زیر زمینی گوشتی گیاه یا ریزوم جمعآوری شده و پس از جوشاندن در آب و سپس خشک کردن آسیاب شده و پودر زرد مایل به نارنجی تهیه میگردد. زردچوبه عمدهترین ادویه مورد مصرف در غذاهای آسیائی است. در جنوب و جنوب شرقی آسیا این گیاه به صورت خودرو در جنگلها وجود دارد.
محققان میگویند:
اگر از درد مفاصل رنج میبرید و احتمالا از مصرف انواع مکملها، ژل، قرص،
پودر و کرم خسته شدهاید، بهتر است با مصرف مواد طبیعی کمک کنید تا مفصلتان بهتر کار کنند.
اخیرا محققان کشف کردند که کلاژن طبیعی غلیظ تر و در نتیجه قویتر است.
یک پژوهش جدید در دانشگاه هاروارد نشان داد که افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید
که از درد رنج میبرند، کلاژن نوع – 2 در مفاصل آنها کاهش یافته است.
محققان تغذیه با اشاره به نتایج حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه میگویند:
مصرف زردچوبه در رژیم غذایی روزانه موجب بهبودی درد مفاصل میشود.
اسید هیالورونیک در مفاصل سالم وجود دارد که از سلولها و مفاصل محافظت میکند؛
مشاهده شده است که استفاده از این ماده غذایی در پخت و پز آسیایی موجب کاهش
سطح هیستامین و افزایش تولید یک کورتیزون طبیعی در اطراف مفاصل شده،
به کاهش درد مفاصل کمک میکند.