اثرات شگفت انگیز آب میوه ها
اثرات شگفت انگیز آب میوه ها
فهرست مطالب مقاله
اثرات شگفت انگیز آب میوهها در درمان بیماریها به حقایق زیر نسبت داده میشود:
١- آب میوههایی که از گیاهان و میوههای تازه گرفته شدهاند کاملاً غنی از ویتامینها، مواد معدنی، عناصر کم نیاز، آنزیمها و قندهای طبیعی هستند.
استفاده از آب میوهها اثر شگفت انگیزی در عادی کردن تمامی عملکردهای بدن دارد.
آنها عناصر مورد نیاز را برای فعالیتهای درمانی خود بدن و احیای سلولها و در نتیجه، سرعت بخشیدن به فرایند بهبود از بیماریرا فراهم میکنند.
٢- آب میوههایی که از گیاهان و میوههای تازه گرفته شدهاند به هضم در بدن نیاز ندارند.
و تقریباً تمامی مواد مغذی حیاتیشان مستقیماً در جریان خون جذب میشوند.
٣- آب میوهها کاملاً غنی از عناصر قلیایی هستند.
این ویژگی در عادی کردن تعادل اسید- قلیایی در خون و بافتها بسیار مفید است.
زیرا در بسیاری از بیماریها ترش کردگی بیش از حد معده وجود دارد.
٤- مقادیر زیاد مواد معدنی موجود در آب میوهها که به آسانی جذب میشوند،
به ویژه کلسیم، پتاسیم و سیلیسیم به احیای تعادل معدنی و بیوشیمیایی در بافتها و سلولها کمک کرده.
و در نتیجه، از پیری زودرس سلولها و بروز بیماری جلوگیری میکند.
۵- آب میوهها دارای داروهای طبیعی خاص، هورمونهای گیاهی و آنتی بیوتیکها میباشند.
برای مثال، گفته میشود که لوبیا سبز دارای مواد انسولین مانند میباشد.
هورمونهای خاصی که لوزالمعده برای تولید انسولین به آنها احتیاج دارد در آب میوههای خیار و پیاز وجود دارد.
آب میوههای تازه سیر، پیاز، تربچه و گوجه فرنگی دارای مواد آنتی بیوتیکی میباشند.
اثرات شگفت انگیز آب میوه ها
چند نکتۀ احتیاط آمیز
در اینجا ذکر چند نکتۀ احتیاط آمیز در ارتباط با استفاده از رژیم غذایی خاص آب میوهها ضروری به نظر میرسد.
اولاً، تمامی آب میوهها قبل از نوشیدن باید تازه باشند.
از آب میوههای کنسروی یا در یخچال مانده نباید استفاده شود.
مطلوب این است که آب میوه را خود از میوههای تازه بگیرید.
ثانیاً، تنها میوهها و سبزیجات رسیده و تازه را باید برای گرفتن آب میوهها استفاده کرد.
ثالثاً، تنها همان مقدار آب میوهای را که برای مصرف نیاز دارید باید از میوهها یا سبزیجات بگیرید.
آب میوهها بسرعت اکسیده میشوند و ارزش درمانی خود را حتی به هنگام نگهداری در یخچال نیز از دست میدهند.
رابعاً، کیفیت آب میوهها دارای تاثیر مشخصی برروی نتایج بدست آمده خواهد بود.
در مورد کشیدن ناتمام آب از میوهها ذکر این نکته ضروری است که در این حالت قدرت اثرگذار آب میوهها به دلیل عدم حضور ویتامینها و آنزیمهایی که در فیبر و گوشت میوه باقی میمانند به شدت کاهش پیدا میکند.
در نهایت، اگر آب میوهها خیلی شیرین هستند، باید آنها را به نسبت ۵٠: ۵٠ رقیق کرد یا با آب میوههای دیگر که کمتر شیرین هستند مخلوط کرد.
این موضوع به ویژه در درمان برخی از بیماریهای خاص همچون دیابت، کمی قند خون، التهاب مفاصل و فشار بالای خون از اهمیت خاصی برخوردار است.
اثرات شگفت انگیز آب میوه ها
منبع ” کتاب راهمنمای کامل درمانهای طبیعی با ترجمه دکتر آرام “
با آرزوی صحت و سلامتی برای شما