دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

تمرین تلقین: برای رسیدن به قدرت برتر ذهن

تمرین تلقین: برای رسیدن به قدرت برتر ذهن

تمرین تلقین در یک اتاق نیمه روشن با قرائت کتاب که به تأنی و بندبند انجام می‌گیرد می‌توان این نیرو را تقویت نمود، در این موقع حروف باید با صدای اصلی خود اداء شود، اتاق نیمه روشن به طور کلی برای آنانی که می‌خواهند تمرین مانیه‌ تیزم و هیپنوتیزم نمایند، لازم بوده و بیشتر تمرینات و مشق‌ها در آنجا انجام می‌گیرد، به همین لحاظ اشیاء این اتاق باید ساده بوده در موقع شروع به عملیات و تمرینات تلقین قبلاً باید با باز گذاشتن درب یا پنجره هوای آن را تهویه کرد مراعات بهداشت موفقیت شما را چند برابر خواهد نمود.

تمرین تلقین این اتاق در کلیه تمرینات مورد لزوم است، قرائت کتاب برای تقویت تلقین و اهنگ صدا در این اتاق انجام می‌گیرد. طرز تکلم باید صحیح و مشق شود تا صدا با آهنگ‌تر، ظریف‌تر و از روی اطمینان باشد، از اول باید عادت نمود، تلقینات در خود شخص عامل موثر واقع گردد تا در طرف مقابل نیز تأثیر کند.

تمرین تلقین تمرین دیگر این که تصنیفی را با دهان بسته خوانده سعی کنند که نکات صوتی آن صحیح اداء گردد این تمرین صدا را خوش آهنگ می‌نماید. کسانی که تنها در موضوع تلقین کار کرده‌اند، قادر هستند با تلقین شخص را به خواب برده بعد از انجام عملیاتی بار دیگر بیدار نمایند، البته برای یاد گرفتن آن باید ابتدا از کودکان شروع کرده و طرز تلقین را به تدریج آموخته کم‌ کم و به مرور زمان پس از تجربه لازم به بزرگ‌ترها پرداخت، آموزش و پرورش آن محتاج‌ تمرین و تجربه بسیار است.

تلقین به نفس

تمرین تلقین بشر از روزگاران پیشین از قدرت تلقین به نفس استفاده کرده بخصوص در هندوستان مرتاضان به وسیله ان خود را به حالت بیهوشی انداخته کارهای عجیبی نشان می‌دهند. نخستین شخصی که راجع به تلقین به نفس عقیده‌ای را بیان نمود “امیل کوئه” می‌باشد. این دانشمند معتقد بود که هیپنوتیزم و مانیه‌ تیزم  و آثاری که از این دانش‌ها مشاهده می شود نتیجه‌ی نیروی تلقین به نفس معمول بوده عامل جز وسیله آن نقش دیگری را ندارد، با انتشار این عقیده تلقین به نفس وارد به مرحله ی جدیدی گردید.

تلفن تماس برای اطلاعات بیشتر با موسسه تجسم خلاق

02188302523

تلگرام و واتساپ

09011594943

تمرین تلقین به نفس عبارت از تصویر افکار شخص و کوشش در انجام آن با یک اراده قوی به منظور نفوذ یافتن بر خویشتن و تسلط بر نفس است. تلقین نیز همین معنی را داراست منتهی برای تأیید موضوع در مغز شخص دیگری‌ است که در هیپنوتیزم و مانیه‌ تیزم نیز از آن ا ستفاده می شود.

تمرین تلقین سربازی که در میدان‌های جنگ خود را در حالت بخصوصی اماده فداکاری می‌سازد، از گلوله‌های جانگداز دشمن نمی‌هراسد، در تاریکی‌های کارزار قدم می گذارد، از زیر آتش دشمن بدون ترس می‌گذرد، از قدرت تلقین به نفس است که او را آماده به جانبازی می‌نماید، همین‌طور تلقین دیگران بدون تأثیر نمی‌باشد، شاید خود این سرباز از موضوع و حقیقت امر اطلاعی نداشته باشد.

به عقیده کوئه در هیپنوتیزم شخصی که خودش را آماده خواب می‌نماید، ساعتی اختیار خود را به دست عامل می‌سپارد، تا بیماری خود را تداوی کند، از قدرت تلقین به نفس استفاده می‌نماید، عامل در این مورد دارای هیچ‌گونه نیروی فوق‌العاده‌ای نمی‌باشد، البته این عقیده نیز قدری قابل تعمق است.

تمرین تلقین با تربیت و تقویت نیروی اراده و تمرکز فکر و تکمیل شخصیت، خواهیم توانست بر خویشتن تسلط یافته در نتیجه بر اطرافیان خود حکومت معنوی پیدا کرده بر آنان مسلط شویم. خویشتن‌ شناسی نخستین پله‌ی نردبان ترقی شخصیت است، باید کوشید تا به منظور اساسی رسید، عاقبت جوینده یابنده است.

تمرین تلقین: برای رسیدن به قدرت برتر ذهن

تلقین میتواند سلاحی دو جانبه باشد تاثیر تلقین های منفی می تواند مخرب و آسیب زا باشد و تلقین های مثبت می تواند زندگی فرد را به تعالی برساند.

 

تمرین تلقین عملاً باید مدت بیست و چهار ساعت شبانه روز را مطابق برنامه‌ی تنظیمی به کارهای پیش‌ بینی شده اشتغال یافت. البته ساعات زندگی نباید به بطالت و خودفریبی، سپری شوند بلکه باید فعالیت و انضباط کامل رکن اساسی آن قرار گیرد ترتیب در کارها تسلط شخصی را بر خویشتن کامل می‌سازد. مسلط بر خود بودن، ایجاب می‌نماید آنچه که می‌خواهیم و اراده می‌کنیم در انجام آن کوشا بوده و موفقیت کامل به دست آوریم.

راه عملی تمرین تلقین

تمرین تلقین این راه عملی تسلط و تلقین به نفس است، چنان‌ که تمرینان تلقین را به دقت مطالعه کنید در انجام آن‌ها بکوشید، نیروی تلقین به نفس در شما تقویت پیدا کرده، خواهید توانست پله‌ای از نردبان شخصیت را با استفاده و نیروی فوق‌ العاده قوی بالا روید.

تمرین تلقین در این هنگام است که خطور فکر صحیحی از خاطر، در قوای دماغی ما موثر واقع شده نتیجه‌ی فوق‌ العاده بزرگی را ارائه خواهد داد، آن وقت خواهیم توانست با اراده خود هر چیزی را که می خواهیم به وسیله شعور ظاهر و قوای روانی و تکرار ان، در بایگانی مغز خود وارد ساخته، از معلومات شعور باطن در موقع خود استفاده نموده، از تلقین به نفس نتایج بزرگی را به دست آوریم.

تمرین تلقین: پس باید به خود تلقین کرده و از خویشتن بخواهیم:

«هر چه خواستم به آن رسیدم، بعد از این هر چه بخواهم، بدان خواهم رسید؛ همیشه پیش می‌روم، حقیقت زندگی عبارت از فعالیت و پیشرفت به سوی کامیابی‌ها و موفقیت‌های تازه است، چون من می خواهم، پس توانا هستم» بدین ترتیب باید همیشه به خویشتن بگوییم، و از خویشتن بخواهیم تا به موفقیت‌های تازه‌ای نائل گردیم.

اثر تلقین برروی سلامتی

تمرین تلقین اثر خارق العاده تلقینات بر روی افراد و سلامتي حرف و تلقین مانند داروها بر روی اعضای بدن اثر می‌کند . یعنی حرف و تلقین از راه اعصاب، غدد مترشحه داخلی را تحریک کرده و در نتیجه غدد مترشحه داخلی هورمونهایی تولید می‌کنند که شخص را بیمار و یا معالجه می‌کند.

تمرین تلقین دکتر “وان پلت” می‌گوید:

“یک حرف یا خبر، اعم از حقیقی یا خیالی، از راه حواس پنجگانه وارد مغز می‌شود و مغز این فکر خیالی یا حقیقی را از طریق اعصاب می‌تواند به همه اعضای بدن برساند، در پوست سر موها را سیخ یا سفید نموده و یا موجب ریزش آن شود در بینی، روی مخاط بینی اثر کرده و زکام عاطفی ایجاد کند در چشم، موجب گشاد شدن یا خون‌ آلود شدن چشم شود در دهان، غدد بزاقی را از کار انداخته و یا به فعالیت بیشتر وادارد در قلب، موجب ضربان های تند یا ناراحتیهای قلبی گردد در چهره، رنگ‌ پریدگی، در مویرگها، فلج انگشتان دست یا پا ایجاد کند در ریتین، باعث تنگی نفس و در معده تغییرات معدی و … شود.”

تمرین تلقین: برای رسیدن به قدرت برتر ذهن

هر چیزی را مه برایتان تکرار شود می تواند بصورت یک باور در مغزتان جایگزین شود پی تا می توانید افکار و سخنا مثبت را به خود تمرین کنید

تمرین تلقین زمانی که شخصی به درد فکر می‌کند، احساس ترس در او (به صورت ناخودآگاه) بوجود می‌آید. این پیام (ترس) از طریق اعصاب به مغز می‌رسد، مغز پیام را دریافت کرده  و شروع به ایجاد درد در عضو مورد نظر می‌کند.

تمرین تلقین این عمل به صورت تناوبی تکرار می‌شود و هرچه قدر که احساس ترس بیشتر شود، به همان اندازه درد نیز بیشتر می‌شود. بر اساس تحقیقات و یافته‌های دکتر “هانس سلی”، غده صنوبری واقع در جمجمه در هنگام غم و ناراحتی هورمون “سرماتوترفیک” که آن را “اس- تی- اچ”می نامند، ترشح می کند و در هنگام شادی و نشاط هورمون “آ- سی- اچ” ترشح می‌کند.

افکار شما را دوست داریم لطفاً در مورد مقاله تمرین تلقین نظر بدهید

برای نظر دادن شما بسیار احترام قائلیم. ما اینجا در موسسه تجسم خلاق دوست داریم نظرات، پیشنهادات، افکار و سوالاتی که در زمینه های درمانی برایتان پیش می آید را بدانیم بدین منظور برای ارتباط بهتر با شما عزیزان به بهترین نظراتی که در این مقاله کامنت گذاری گردد، فایل موسیقی چاکراها برای مدیتیشن به عنوان رسم سپاسگزاری تقدیم شما عزیزان می گردد.

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

مطالب مرتبط

تلقین در خواب: میانبری برای رسیدن به آرزوها

تلقین در خواب قدرت واژه ها را دست کم نگیرید یک کلمه یا جمله ...

نظریه تلقین در ارتباط تلقین و یادگیری چیست؟

نظریه تلقین - تلقین را می توان یک فرآیند روانشناختی دانست که در آنشخص ...

6 راه کار موثر برای تلقین مثبت چیست؟

تلقین مثبت چیست - تمام اعمال و رفتار ما نتیجه افکارما نمی باشد، به ...

قوانین تلقین راهی به فراسوی باور: قوانین 30 گانه تلقین

قوانین تلقین برای آشنایی با این قدرت شگفت انگیز و استفاده از این موهبت ...

ارتباط قدرت تلقین با نیروی شگفت انگیر باور انسان

قدرت تلقین - انسان موجودی تلقین پذیر می باشد و تلقین پذیری یکی از ...

خود تلقینی چیست و چه نتیجه بر روی زندگی افراد دارد؟

خود تلقینی چیست القا و تلقین پذیری در روانشناسی یک حالت، یک رفتار، یک ...

دیدگاهها

بدون دیدگاه