زعفران
زعفران
ويژگيها :سقط کننده، دگرگونساز، آرام کننده، ضد تشنج، مسهل،
محرك غريزه جنسي، ضد نفخ، عرقآور، محرك قاعدگي، جوانيبخش، مسکن، محرک، تقويت كننده معده
كاربرد داخلي :کم خوني، آرتروز، آسم، وبا، سرفه، افسردگي،
اسهال، قاعدگي دردناك، نقرس، کلسترول بالا، افزايش دهنده فشارخون،
هيستري، ناتواني جنسي، ناباروري، بزرگي کبد، سرخک، يائسگي،
درد اعصاب، روماتيسم، تب مخملک، شوک، بزرگي طحال
زعفران براي درمان سرفه و اسهال مزمن مفيد است. کروستين موجود در اين گياه مقدار اکسيژن
موجود در خون را افزايش ميدهد. اين مسئله ممکن است در قدرت اين گياه در جلوگيري
از تشکيل جرم در سرخرگها نقش داشته باشد.
كاربرد موضعي :کبودي، درد اعصاب، روماتيسم
نحوه کاربرد موضعي :از در تهيه رنگ مواد آرايشي
و همچنين به صورت کمپرس براي درمان کبودي، درد اعصاب و روماتيسم استفاده ميشود.
زعفران در عطر نيز به کار ميرود.
كاربرد در آشپزي:از زعفران براي رنگ دادن به غذا و در تهيه برنج زعفراني،
پيلا، بويلابايسي و کيکهاي کورنوالي (کورنوال ناحيهاي در جنوب غرب انگلستان است)
و آشپزي هلندي پنسيلوانيا، کيک شونکفلدر، سوپ، نان، چارتروز و ليکورها استفاده ميشود.
طبع :تند، شيرين، تلخ، خنثي
كاربرد موضعي :کبودي، درد اعصاب، روماتيسم
نحوه کاربرد موضعي :از در تهيه رنگ مواد آرايشي
و همچنين به صورت کمپرس براي درمان کبودي، درد اعصاب و روماتيسم استفاده ميشود.
زعفران در عطر نيز به کار ميرود.
كاربرد در آشپزي:از زعفران براي رنگ دادن به غذا و در تهيه برنج زعفراني،
پيلا، بويلابايسي و کيکهاي کورنوالي (کورنوال ناحيهاي در جنوب غرب انگلستان است)
و آشپزي هلندي پنسيلوانيا، کيک شونکفلدر، سوپ، نان، چارتروز و ليکورها استفاده ميشود.
طبع :تند، شيرين، تلخ، خنثي