دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

گیاه سرو(سوختگی)

نام گياه: سرو

 گیاه سرو(سوختگی). روغن اساسي سرو براي تهيه بخور، عطر و موميايي استفاده شده است.

براي رسيدن دانه‌هاي  گياه سرو  دو سال يا بيشتر زمان لازم است.

نام رايج سرور شامل گونه‌هاي توجا اکسيدنتاليس، جونيپريس هاريزونتاليس،

جونيپروس اسکوپولروم و جونيپريس کاليفرنيکا است. اين گونه‌ها در بعضي

مواقع به جاي جونيپروس ويرجينيانا به کار مي‌روند.

 

بخش‌هاي مورد استفاده ی سرو : دانه (آبي)، برگ

ويژگي‌های سرو : ضدعفوني کننده، ضد ويروس، منقبض كننده، ادرارآور

محرك قاعدگي، خلط‌آور، تب‌بر، قطع‌كننده خون‌ريزي

 

كاربرد داخلي سرو : آرتروز، آسم، سرماخوردگي، سرفه، آماس مثانه،

ديابت، اسهال، اسهال خوني، نقرس، ناخودداري، گلودرد، سل، آماس مجراي ادرار

 

نحوه کاربرد داخلي سرو : چاي، تنتور، کپسول

براي جلوگيري از عوارض جانبي داروهاي ايمن‌سازي، مثل واکسن، مي‌توان از سرو استفاده کرد.

دانه  گياه سرو ، براي درمان ديابت و برگ‌هاي آن، براي درمان اسهال استفاده مي‌شود.

روي ويژگي‌هاي ضد سرطان و ضد تومور دانه‌هاي سرو مطالعاتي در حال انجام است.

 

كاربرد موضعي سرو : جوش صورت و پوست، سوختگي، شوره سر،

عفونت قارچي، بواسير، تب‌خال، دفع کننده حشرات، روماتيسم، زگيل

 

نحوه کاربرد موضعي سرو :

به صورت کمپرس براي سوختگي، مرهم و روغن ماليدني.

براي تصفيه هوا و جلوگيري از شيوع عفونت برگ‌هاي  گياه سرو  را مي‌سوزانند.

روغن اساسي آن به محل جوش، شوره، زگيل، عفونت‌هاي قارچي،

بواسير، تب‌خال و مفاصل دردناک ماليده مي‌شود و همچنين براي دفع حشرات نيز به کار مي‌رود.

برخي حين سرماخوردگي، آنفلوآنزا و وضع حمل با  گياه سرو  بخور مي‌دهند.

سرو همچنين روغن ماساژ خوبي براي درمان روماتيسم است.

شستشوي سر با آن به رفع شوره کمک مي‌کند.

 

كاربرد سرو  در آشپزي: دانه‌هاي گياه سرو  در طبخ گوشت حيوان شکار شده و تهيه سارکراوت به کار مي‌روند.

از چوب آن مي‌توان براي دودي کردن ماهي و گوشت حيوان شکار شده استفاده کرد.

دانه‌هاي آن براي تهيه مربا و همچنين به عنوان جايگزيني براي فلفل، آب‌جو و عرق جو سياه مورد

استفاده قرار مي‌گيرد. دانه‌هاي  گياه سرو  را همچنين مي‌توان سوخاري نموده و به جاي قهوه استفاده نمود.

 

طبع سرو : تلخ، تند، خنک

ترکيبات شيميايي سرو : روغن اساسي ( کامفين ترپينئول)، فلاونوئيدها، رزين، تانين‌ها، تلخ (جونيپرين)

 

نکات لازم هنگام مصرف سرو : در صورت التهاب، از مصرف آن خودداري کنيد.

در صورت ابتلا به عفونت شديد کليه نيز از آن استفاده نکنيد.

استفاده طولاني مدت از  گياه سرو  باعث تحريک کليه‌ها و مثانه مي‌گردد.

در طول حاملگي از آن پرهيز کنيد. آن را با گياهان تسکين دهنده و نرم کننده ترکيب کنيد.

مطالب مرتبط

طب سوزنی و تأثیرات شگفت انگیز آن بر بدن انسان

طب سوزنی (Acupuncture) در درمان بسیاری از بیماری ها مؤثر است این نکته را ...

مدیتیشن یک تکنیک ذهن بدن است

مدیتیشن یک تکنیک ذهن بدن است - که در آن شخص به آرامی توجه ...

راز ماندن در قلمرو شادی‌ با جریان انرژِی !

ماندن در قلمرو شادی‌ با جریان انرژی! خود را غرق در کاری که از ...

پیاده روی در جاده‌ای که به شادی می‌انجامد!

پیاده روی در جاده‌ای که به شادی می‌انجامد - مراقبه یا مدیتیشن‌، روشی است ...

چگونه مي‌توان شادتر و خوشبخت تر بود؟

چگونه مي‌توان شادتر و خوشبخت تر بود؟ افزايش قابل توجه هزينه زندگي باعث شده تا ...

چگونه می توانیم از تله پاتی برای برقراری ارتباط استفاده کنیم؟

چگونه می توانیم از تله پاتی برای برقراری ارتباط استفاده کنیم؟ در نوشته های قبلی ...

دیدگاهها

بدون دیدگاه