دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

بیماری ماهی های آکواریومی: انواع بیماری ها و درمان با ماهی های زینتی

بیماری ماهی های آکواریومی: انواع بیماری ها و درمان با ماهی های زینتی

بیماری ماهی های آکواریومی – آکواریم و ماهی های آن به هر خانه ای زیبایی و جلوه خاصی می بخشند اینکه اثرات آن در هیاهوی زندگی شلوغ در دوران ما به خوبی به چشم می آید به طور کلی هر  10 دقیقه تماشای اکواریوم باعث از بین رفتن افسردگی تا دو هفته می گردد و این حقیقت که ماهی ها با زیبایی های خاص خود همواره انسانها را به خود جذب نموده اند.

ما  هر سال با رسیدن عید و شوق و ذوق سفره هفت سین تعداد بیشماری ماهی زینتی به بازار می آید و آدمی را به شدت وسوسه می کند که همیشه یکی یا چنند تای آنها را در منزل نگهداری نماید هر چند که اثرات و فایده آی که یک آکواریوم در منزل می تواند داشته باشد بی شمارند اما حساسیت خاصی برای نگهداری از آکواریم در منزل وجود دارد.

باید بسیاری از موارد را در نظر داشت و بیماری ماهی های آکواریومی را بخوبی درمان نمود تا سلامت شما و خانوادتان نیز تامین گردد. با ما همراه باشید تا به شما از مزایا معایب داشتن یک آکواریوم در منزل مطلع سازیم همچنین درمان و انواع بیماری ماهی های آکواریومی را به شما نشان می دهیم.

عفونت‌های باکتریایی، هدیه ماهی‌های زینتی

نگهداری ماهیان زینتی در خانه‌ها و محل کار در حال گسترش است و در اغلب سفره هفت سین‌ها، یک تنگ ماهی به چشم می‌خورد همواره با توجه به فرایند رو به رشد نگهداری از ماهی‌های زینتی، لازم است سلامت این حیوانات از دیدگاه‌های مختلف و انواع بیماری ماهی های آکواریومی مورد ارزیابی واقع شود،

طبق مطالعه‌ای صورت گرفته در جهت بررسی میزان آلودگی‌های ماهی طلایی به انگل‌های خارجی و باکتری‌ها صورت گرفت بدین منظور ماهی طلایی با نشانه‌های خاراندن پهلو‌ها به دیواره‌های آکواریوم، ریزش فلس، بی‌حالی، جراحات جلدی و پوسیدگی باله داشتند را برای نمونه گیری انتخاب نمودند و نتایج بدست آمده از آن نشان داد که مونوژن جلدی ژیروداکس و تک یاخته تریکودینا در آنها مشاهده گردیده است.

همچنین این ماهی ها با باکتری‌های سودوموناس، آسینتو باک‌تر و سیتروباک‌تر که به عنوان بیماری‌های مشترک انسان و دام شناخته شده‌اند. پس همیشه باید در نظر داشت که رفتار حیوانات همواره باید مورد توجه قرار گیرد و در صورت ابتلا آنها به انواع باکترها باید از داروهای مخصوص آن استفاده نمود.

بیماری ماهی های آکواریومی: انواع بیماری ها و درمان با ماهی های زینتی

با شناسایی به موقع و درمان مناسب سلامت ماهی ها را می توان تضمین نمود.

بیماری ماهی های آکواریومی بیماری‌های برانشی یا آبششی:

بیماری ماهی های آکواریومی که به دلیل آلودگی باکتریایی و غذایی الوده که ضد عفونی نشده است به آکواریوم رخ می دهد این حالت باعث بانش یا آبششهای ماهی حالت برگشته و متورم و در مراحل پیشرفته بیماری آبشش کامل باز می گردد برای درمان آن باید از حمام با داروی کلرامفنیکل و یا اضافه کردن آن به غذای ماهی ها آنها را درمان نمود همچنین برای پیشگیری از این بیماری نیازاست قبل از اضافه کردن هر وسیله یا غذایی به آکواریوم حتما آنها را ضد عفونی نمود.

طریقه پیشگیری از بروز و‌ایجاد بیماری آبششی یا برانشی:

جلوگیری از ورود آلودگی‌های باکتریایی به آکواریوم تنها راه علاج است. بهتر است هر وسیله‌ای که وارد آکواریوم می‌شود فاقد هر گونه آلودگی باشد. انواع غذاهای زنده که از طبیعت صید می‌شوند و بدون توجه به آلودگی آنها و قبل از آنکه ضدعفونی شوند در اختیار ماهی‌ها قرار می‌گیرند، یکی از راه‌های ورود باکتری‌ها به آکواریوم می‌باشد. همواره باید شرایط آب آکواریوم کاملا بهداشتی و تمیز باشد و اکسیژن محلول در آب آکواریوم به حد کافی وجود داشته باشد.

در صورت مشاهده آلودگی آب و یا کدر شدن باید سریعا نسبت به تعویض آب آکواریوم اقدام شود. در مرحله اولیه برای پیشگیری می‌توانید چند روز از کپسول یا قرص کلرامفنیکل به ازای هر ۱۰ لیتر آب ۲۵۰ میلی‌گرم از کلرامفنیکل را به آکواریوم اضافه کنید و بعد از یک هفته قسمتی از آب را تعویض کنید در‌این صورت مشکل کاملا برطرف خواهد شد.

بیماری ماهی های آکواریومی استسقاء یا آب‌ آوردگی شکم و بدن ماهی:

به بیماری ماهی های آکواریومی استسقا یا آب آوردگی می گویند که به دلیل ورم صفاق و اندام داخلی شکم ماهی بوده این بیماری به دلیل عفونت باکتریایی در ماهی می باشد و از سایر ماهی های الوده به دیگران سرایت می نماید در این حالت باعث ورم اندامهای داخلی و خونریزی پوست ماهی می گردد و یک نمای ایجاد نموده که انگار ماهی دارای شکم برامده است زوش درمان آن كلرامفنیکل از انواع آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده می باشد.

تلفن تماس برای اطلاعات بیشتر با موسسه تجسم خلاق

02188302523

تلگرام و واتساپ

09011594943

بیماری ماهی های آکواریومی بیماری دم‌خوره یا پوسیدگی باله‌ها:

به بیماری ماهی های آکواریومی که باعث پوسیدگی و از بین رفتن باله و دم ماهی شود دم خوره یا پوسیدگی باله می گویند این بیماری بر اثر نوعی میکروب ایجاد شده و باعث نابودی کامل باله و دم گشته بعد از آن با ایجاد زخم این اندامها بر روی بدن ماهی را مستعد برای حمله قارچها و باکتری ها می نماید

طریقه پیشگیری از بروز بیماری دم‌خوره یا پوسیدگی باله‌ها اینست که مانع ورود ماهی های الوده به آگواریوم گردیم و درمان آن با کمک آموکسی سیلین 500 باید صورت بگیرد. که می توان آنرا به صورت خوراکی و یا محلول درآب آکواریوم درمان را انجام داد. همچنین برا جلو گیری از رشد قارچ و باکتری بر روی باله و زخم های ماهی باید برای درمان به ازای هر 50 لیتر آب آکواریوم یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کرد و تا انتهای درمان کم کم آب آنرا تعویض نمود.

بیماری های ماهی های قرمز 

به‌طور کلی هیچ بیماری ویروسی قابل انتقال بین ماهیان و انسان تا به حال گزارش نشده چرا که ماهی های دارای ماهیت خونسرد بوده اند و اگر مسائل بهداشتی به خوبی رعایت گردند مخاطرات ناشی از دیگر بیماری‌های باکتریایی، انگلی و قارچی نیز تاحد زیادی و یا کاملا از بین خواهد رفت.

بیماری های که ممکن است از ماهی ها به انسان منتقل شوند

عمده‌ترین بیماری‌های باکتریایی قابل انتقال از طریق ماهی قرمز به انسان عبارتند از:

⚜️ عفونت‌های آئروموناسی

⚜️ عفونت‌های فلاووباکتریایی

⚜️ پزودوموناس فلوروسنس

⚜️ عفونت‌های ادواردزیلایی

⚜️ یرسینیوز

⚜️ عفونت‌های نوکاردیایی

⚜️ سل ماهی

⚜️ انواع ویبریوها

⚜️ استرپتوکوکوزیس

 

 

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

مطالب مرتبط
دیدگاهها

بدون دیدگاه