دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

5 مدل بیماری های پاییزی که میتواند این فصل را به کاممان تلخ کند

بیماری های پاییزی

بیماری های پاییزی مانند سرماخوردگی و سینوزیت در تمام فصل ها اتفاق می افتند اما شیوع این بیماری ها در فصل پاییز بیشتر است بنظر شما دلیل این اتفاق چه می باشد؟ هر چند که بیمار شدن ربطی به روز، ماه و فصل خاصی ندارد، اما برخی بیماری‌ها در فصل‌های خاصی از سال شیوع بیشتری دارند. پاییز هم از این موضوع مستثنی نیست و این فصل زیبا هم بیماری‌های خاص خودش را دارد. سرماخوردگی، سینوزیت، آنفلوآنزا و عفونت‌های ویروسی از بیماری‌های شایع در فصل پاییز هستند.

انواع بیماری های پاییزی

بیماری های پاییزی سرما خوردگی

بیماری های پاییزی که در همین رابطه پزشکان با اشاره به شیوع بیماری‌های ویروسی در فصل پاییز هشدار می‌دهند که این بیماری‌ها به شدت واگیردار بوده و بیشتر در میان دانش‌ آموزان که نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، دیده می‌شود. علائم سرماخوردگی به دو صورت تنفسی و گوارشی بروز می‌کند و گاهی اوقات هم سیستم تنفسی و هم گوارشی را با هم درگیر می‌کند. دل‌ درد، اسهال و استفراغ از علائم گوارشی و سرفه، تنگی‌ نفس و تب و لرز از علائم تنفسی این بیماری ویروسی است.

جالب است بدانید این بیماری به شدت واگیردار است و از طریق هوا، آب و غذا به فرد دیگری منتقل می‌شود. البته جای نگرانی نیست چرا که این بیماری ویروسی خطرناک نیست و با استراحت کافی در منزل و خوردن غذاهای گرم مانند انواع سوپ‌های مقوی بهبود می‌یابد. البته در مواردی که شدت بیماری زیاد باشد، نیاز به معاینه پزشک و درمان دارویی است.

بیماری های پاییزی آنفولانزا

بیماری های پاییزی و آنفلوآنزا نیز نوع دیگری از عفونت‌های تنفسی است که با تب و دردهای عضلانی شدید همراه است و به آن سرماخوردگی حاد عفونی هم گفته می‌شود. آنفلوآنزا با تب و لرز شدید همراه است و از یک سرماخوردگی ساده به سرماخوردگی شدید تبدیل می‌شود. معمولا در ماه‌های آبان و آذر احتمال ابتلای فرد به آنفلوآنزا بسیار زیاد است البته اگر فکر می‌کنید که هوای سرد باعث می‌شود بیشتر در معرض سرماخوردگی یا آنفلوآنزا قرار بگیرید، در اشتباه هستید.

بر اساس تحقیقات انجام شده واقعیت این است که گرچه سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصل زمستان شیوع بیشتری دارند، اما این امر بیشتر ناشی از محبوس‌ شدن در فضاهای بسته است. ویروس‌ها در هوای خشک، گرم و محیط‌های بسته که هوا به خوبی در آن جریان ندارد، بیشتر پخش می‌شوند و احتمال تماس مستقیم با میکروب‌ها بیشتر است. به علاوه سیستم‌های گرماده، مخاط را که دفاع طبیعی بدن در مقابل ویروس‌ها است، خشک می‌کند.

تلفن تماس برای اطلاعات بیشتر با موسسه تجسم خلاق

02188302523

تلگرام و واتساپ

09011594943

برخی نیز به اشتباه معتقدند که موی خیس و قرار گرفتن در معرض هوای سرد بعد از حمام سبب بروز سرماخوردگی می‌شود، اما واقعیت این است که هر چند چاییدن در صورتی که احساس ضعف هم می‌کنید، ممکن است مقاومت بدن شما را کم کند، اما فقط در صورتی مبتلا به این بیماری می‌شوید که با ویروس سرماخوردگی یا آنفلوآنزا تماس پیدا کنید. در حقیقت اگر بیمار هستید کمی هوای تازه می‌تواند شما را سر حال بیاورد. باور اشتباه دیگر این است که تب خفیف را باید با آسپیرین یا استامینوفن درمان کرد. تب خفیف، روش بدن برای مقابله با ویروس‌ها است.

به علاوه تب خفیف به گردش پادتن‌ها در سراسر بدن کمک می‌کند. به گفته پژوهشگران، عامل سرماخوردگی یا آنفلوآنزا به سیستم ایمنی بدن حمله می‌کند و به این ترتیب برای برخورداری از دستگاه ایمنی قوی‌تر به ویژه در فصل زمستان، باید روزانه آنتی‌اکسیدان‌های حاوی ویتامین‌های A ، C و E مصرف شود. داشتن یک رژیم غذایی سالم و متنوع، خواب کافی، کنترل استرس و انجام ورزش، بدن را در مقابل بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

بیماری های پاییزی آلرژی فصلی

بیماری های پاییزی و حساسیت و آلرژی افراد نسبت به گرده گیاهان در فصل پاییز تشدید می‌شود، اما بروز بیماری‌های آسم و آلرژی در این فصل نگران‌ کننده نیست و در اکثر موارد، با اتمام فصل، کاملا بهبود پیدا می‌کنند. آب‌ ریزش و خارش بینی، عطسه و در حالت شدید، تنگی نفس از مهم‌ترین علایم بروز آلرژی در این فصل است

«مصرف خودسرانه و بی‌رویه داروی آنتی‌هیستامین هنگام آلرژی پاییزی، باعث مقاومت دارویی می‌شود. آلرژی پاییزی اگر منحصر به ایجاد علائم در بینی و سینوس باشد، باید بیمار به متخصص گوش، گلو و بینی مراجعه کند. پزشک با علائمی که از بیمار می‌گیرد، معمولا از داروهای استنشاقی موضعی (مثل اسپری بینی) استفاده می‌کند. درمان آلرژی پاییزی به کمک داروهای استنشاقی کوتاه‌ مدت است و حدود سه هفته طول می‌کشد.

بیماری های پاییزی آلرژی فصلی

بیماری های پاییزی – طبیعت زیبایی های خود را دارد اگر دچار حساسیت فصلی هستید انتی هیستامین ها می توانند به شما کمک بزرگی کنند.

اگر علائم فرد مبتلا کاهش یافت، می‌تواند با توجه به توصیه پزشک استفاده از آن را قطع کند. این‌که گفته می‌شود داروهای استنشاقی نباید به علت داشتن کورتون مصرف شوند، درست است، اما مصرف آنها در زمان کوتاه و مقطعی و البته با تجویز پزشک، عارضه‌ای در پی ندارد.

بیماری های پاییزی و آلرژی یک بیماری روشن و خاموش است، یعنی گاهی اوقات علائم آن روشن است و گاهی اوقات خاموش، که در هنگام روشن‌ شدن آن، مصرف داروهای استنشاقی و برخی آنتی‌ هیستامین‌ ها به مقدار محدود می‌تواند این علائم را کاهش دهد. البته توصیه می‌شود آنتی‌ هیستامین‌ های جدید مصرف شوند، چراکه خواب‌ آلودگی آنها کمتر است و توصیه می‌شود افراد، هنگام عصر آن را مصرف کنند تا اگر خواب آلودگی هم دارد، در شب ظاهر شود.»

بیماری های پاییزی افسردگی پاییزی یا افسردگی فصلی

بیماری های پاییزی و افسردگی با آغاز فصل پاییز و کوتاه طول روزها و کاهش تابش نور خورشید، برخی افراد غمگین و افسرده می‌شوند. افراد مبتلا به این اختلال روحی تمایل پیدا می‌کنند که بیشتر بخوابند و پرخوری کنند. آن‌ها ممکن است احساس خستگی مفرط داشته باشند و از طرفی هم قادر نیستند برنامه منظم خود را انجام دهند.

در واقع کاهش نور خورشید منجر به افزایش ترشح هورمون ملاتونین می‌شود که این امر نیز احساس خواب‌آلودگی و خستگی را در افراد مبتلا افزایش می‌دهد. وقتی فصل بهار می‌رسد، این علائم به تدریج از بین می‌روند. پزشکان معتقدند این اختلال، یک مشکل واقعی است و نیاز به تشخیص و درمان دارد.

بیماری های پاییزی – برخی افراد به لحاظ ژنتیکی مستعد ابتلا به این اختلال هستند که البته در زنان به مراتب بیشتر از مردان است و به نظر می‌رسد که از سال‌های نوجوانی آغاز می‌شود. «بیشتر افراد مبتلا به افسردگی فصلی اذعان دارند که در نیمه دوم سال و گاهی در روزهای ابری بدخلق شده و خسته و خواب‌ آلود هستند، پرخوری می‌کنند و چاق می‌شوند و توانایی فعالیت آن‌ها کم می‌شود. در حالی که در نیمه اول سال این گونه نیست و این فرآیند هر سال برای آن‌ها تکرار می‌شود.

درمان این بیماری شامل نوردرمانی و تجویز دارو برای اصلاح اختلال ترشحات مغزی است، یعنی در محیط خانه یا کار بیماران باید یک منبع نور با شدت خاص قرار بگیرد که فضای اتاق را مانند یک روز آفتابی، روشن کند. البته گاهی اوقات روان‌ درمانی هم صورت می‌گیرد و اگر امکان عملی وجود داشته باشد بهتر است بیمار به مناطق گرم و آفتابی مثل جنوب کشور خودمان مهاجرت کند.»

کمبود ویتامین D

بیماری های پاییزی – با اینکه پاییز فصل زیبایی می باشد و همه آن را دوست دارند ولی بخاطر تغییرات جوی و کوتاه شدن روز و ابری بودن هوا باعث کاهش تابش خورشید به زمین گشته که در نتیجه آن دریافت نور خورشید برای افراد به همان میزان کمتر می گردد که در نتیجه آن باعث کاهش تولید ویتامین D در بدن گشته و بدن را با کمبود این ویتامین به چالش می کشاند.

کمبود ویتامین D به نوبه خود باعث کاهش جذب کلسیم و استعداد ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد همچنین کمبود ویتامین D باعث تغییرات خلق و خو، افسردگی و خواب آلودگی در فرد می گردد. می توان برای مقابله با این مشکل و بیماری های پاییزی از مکمل های ویتامین D استفاده نمود.

🔻چگونه می توانم در این دوره شرکت کنم ؟🔺

شما چقدر از قدرتی که در دست هایتان وجود دارد استفاده می کنید؟

می توانید قبل از اینکه بیماری ایجاد شود آن را در نطفه خفه کنید شما از نیرویی که درونتان هست دچار شگفتی و هیجان می شوید!! درمانگری فوق العاده است, اگر بدانید دقیقا چکار می کنید. این دوره نه تنها به شما قدرت درمان خود و دیگران را می دهد ، بلکه زندگی شما را متحول می کند.

دکتر آرام به صورت محدود دوره ای به نام انرژی درمانی برگزار می کنند, این دوره قدرتی که تا به حال از آن مطلع نبودید را برایتان رونمایی می کند.شما می توانید با شرکت در دوره 15 جلسه ای انرژی درمانی را یاد گرفته و برای درمان خود و عزیزانتان استفاده نمایید.

✅شرایط اقساط هم دارد

😍این دوره 50% ظرفیتش تکمیل شده است😍

چهارشنبه ها ، پنج شنبه ها، جمعه ها
از ساعت 17 الی 20
به همراه پشتیبانی دکتر آرام

❌ در پلتفرم مخصوص برگزار میشود که اگر نت ها هم دچار مشکل شوند این پلتفرم قطع نمیشود❌

 این دوره به صورت غیرحضوری (آنلاین) برگزار می شود.

 

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

مطالب مرتبط

رفع آلرژی و حساسیت با زنجبیل و عسل

رفع آلرژی و حساسیت با زنجبیل و عسل براي بيماري هاي ناشي از سرماخوردگي، ...

دیدگاهها

بدون دیدگاه