دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

درمان بيماری ها با غذا، گیاهان و طب سنتی چین

درمان بيماری ها با غذا، گیاهان و طب سنتی چین

طب سنتی چین که از هزاران سال است در منطقه شرق آسیا رواج دارد. درمان بيماری ها اصولا با غذا و گیاهان دارویی چین صورت می گیرد. و این به ماهیت و اهمیت طبیعت در درمان بیماری ها تکه می نماید.  در طب سنتی چین  تغذیه یک اساس مهم برای درمان بیماری ها می باشد آنچه را که وارد بدن می کنیم و چه زمانی از این غذا را باید مصرف نماییم در طب سنتی چین بسیار پر اهمیت است بنابراین دو عنصر مهمی که می توانیم در طب چینی بیابیم طبیعت و تغذیه می باشد.

اهمیت طبیعت در طب سنتی چین

دلیل این امر شاید به این نکته بر می گردد در قدیم وابستگی زندگی انسان به طبیعت بسیار بیشتر از امروزه است آدمی برای هر چیزی مجبور بود به طبیعت رجوع نماید هر چند که اثر طبیعت هنوز هم به قوت خود در زندگی آدمی باقی مانده اما امروزه با به وجود آمدن داروهای شیمیایی و روشهای نوین درمانی این درمان های قدیمی تا حدودی فراموش شدند اما باز هم انسان به اهمیت طبیعت و هدایای آن پی برده و بسیاری از مردم داروهای طبیعی و سالم را به داروهای شیمیای ترجیه می دهند به حدی که علم نوین پزشکی نیز بسیاری ازاین داروها و فواید آن ها را قبول نموده و از آنها استفاده نیز می نماید.

یکی از نظریاتی بسار جالبی که در طب سنتی چین وجود دارد و امروزه بسیاری از مردم دانسته و ندانسته به خوبی به آن عمل می کنند اینست که در میان چینیان این باور وجود  دارد که خوردن دارو برای درمان و تقویت بدن بهترین راه سلامتی نیست بلکه خوردن غذاهایی که حاوی گیاهان داروی بوده  راه بهتر مطمئن تر و سالمتری برای درمان و استفاده از فواید گیاهان دارویی می باشد.

در طب سنتی چین این باور یعنی ترکیب غذا با دارو از زمان های بسیار قدیم در چین (از سال 1046 قبل از میلاد تا سال 256 قبل از میلاد) رواج داشته و یکی از عادات و رسوم شگفت انگیز در فرهنگ آنان به حساب می آید .

کتاب های موجود در زمینه درمان با غذا

در تاریخ چین ، کتاب های زیادی درباره معالجه با غذا نوشته شده است .برای مثال شخصی به نام “سون سی میائو ” بوده این فرد که در از سال 618 تا سال 907 میلادی میزیسته اعتقاد داشته که مردم نباید خودسرانه دارو مصرف نمایند و بلکه بهتر است به کمک مواد غذایی سلامتی خود را حفظ نموده و بدست آورند.

وی در این مورد دو کتاب نوشته است فلسفه وی در این بود که در صورتی که بعد از تشخیص و درمان با غذا اگر نتوان بیماری را درمان نمود باید از دارو استفاده کرد. طول عمر وی باعث شد که مردم به کتاب ها و روش درمانی او با غذا علاقه مند گردند. بتدریج این امر در بین چینیان رواج یافته و  مورد استفاده بسیاری از مردم قرار گرفت.

در چین، مردم ابتدا با استفاده از سبزی و غذاهای معمولی از ابتلا به انواع بیماری جلوگیری نموده و سپس آن را معالجه می نمایند. مثلا درمان کاملا موثری که برای درمان سرما خوردگی از تکه های زنجبیل، ساقه پیاز سبز چینی همراه با شکر قهوه ای و آب جوشیده شده كه باعث افزايش دماي بدن مي شود استفاده می گردد.

همچنین در این مدل درمان این باور در میان چینیان وجود دارد که خوردن زنجبیل در صبح و ترب در شب برای سلامتی بسیار مفید بوده و نمک، سرکه، زنجبیل، پیاز سبز چینی و سیر نقش درمان كننده دارد.

معالجه با گل در طب سنتی چین

تاریخچه درمان به واسطه گل در طب چینی به قرن ششم یا هفتم برمی گردد. این درمان از فصل بهار تا فصل پاییز ادامه پیدا می نماید بصورت کلی 1000 نوع گل در چین وجود دارد که بیش از 100 نوع آنها خوراکی به حساب می آیند. مثلا در استان “یونن” واقع در جنوب غرب چین که به ” پادشاهی گیاه ” معروف است بیش از 260 نوع گل قابل خوردن می توان یافت. که هر کدام دارای خواص داروی خاص به خود می باشند.

تلفن تماس برای اطلاعات بیشتر با موسسه تجسم خلاق

02188302523

تلگرام و واتساپ

09011594943

نمونه های که از درمان با گل در طب سنتی چین

گل سرخ نه تنها نشانه عشق  می باشد که در طب سنتی چین برای گردش خون و تنظیم قاعدگي زنان بسیار موثر است.

 گل داوودی این گیاه سرشار از روغن ها، آمینو اسیدها، ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. گل داوودی هم برای مراقبت از پوست و هم برای کبد مناسب است. البته باید به این نکته توجه داشت که گل داوودی برای حیوانات خانگی سمی می باشد.

گل سفید یا “تیان شان ژو لیان” که بنابر افسانه های قدیمی چین این گل باعث تاخیر زمان مرگ شده و به اکسیر جوانی معروف است امروزه محققین چینی در تلاش هستند که از این گیا برای درمان تپش نامنظم قلب یا انقباض نامنظم رشته های عضلانی شریانی  استفاده نمایند

غذای دارویی در طب سنتی چین

غذاي دارويي از روزگار قديم تا امروز در طب سنتی چین مورد استفاده بوده است. برای نمونه، نوعی آش به نام ” آش کودک ” از نوعی سیب زمینی چینی ، نوعی داروی چینی بنام ” ای ژن ” ، خرمالوی خشک شده  با برنج تهيه مي شود كه براي برطرف كردن ضعف كودكان موثر و مفيد است.

امروزه غذاهای دارویی چینی در دنیا معروف شده اند ونه تنها در چین بلکه در دنیا نیز هواداران خاص خود را پیدا نموده است. مثلا شراب گل داوودی، چای تهيه شده از پوست خشک شده نارنگی، نان ” فو لینگ “، زیتون دارویی و غيره .

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

مطالب مرتبط
دیدگاهها

بدون دیدگاه