دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

راز درمان قطعی کبد چرب چیست؟ (درمان خانگی)

راز درمان قطعی کبد چرب چیست؟ (درمان خانگی)

کبد چرب کبد چرب و چگونگی و درمان کبد چرب ترین اعضای حیاتی بدن است که وظایف مختلفی مانند ذخیره مواد قندی و گلیکوژن، تصفیه خون و تولید برخی آنزیم ها را بر عهده دارد که انجام کلیه این کارها برای ادامه حیات ضروری هستند.
کبد بزرگترین غده بدن است که همین بزرگی و ظرفیت بالای آن باعث می شود که آسیب کبدی دیر ظاهر شود که متاسفانه دیرظاهر شدن این بیماری سبب می شود که نتوان اقدامات موثری برای درمان کبد چرب انجام داد.

ارتباط سلامت کبد و خستگی

فهرست مطالب مقاله

کبد چرب و شناخت کبد و انرژی آن مشخص می‌کند که چگونه کبد ناسالم می‌تواند سبب احساس خستگی شود. کبد نقش عمده‌ای در تولید انرژی برای بدن دارد. همانطور که می‌دانید، کبد کلوگز را به کلیگوژن تبدیل می‌کند و برای استفاده‌ی بعدی بدن ذخیره می‌کند. هنگامی که بدن به انرژی نیاز دارد، کبد کلیگوژن را به گلوکز تبدیل می‌کند تا انرژی مورد نیاز بدن تأمین شود. علاوه بر این، اگر بدن کمبود کربوهیدرات داشته باشد، کبد از چربی یا پروتئین کلوگز تولید می‌کند.

در واقع، پاسخِ طولانی مدتِ سیستم ایمنیِ بدن به بیماری کبدی، همان احساس خستگی مفرط است. ترشح نوروترنسمیترها (مواد شیمیایی در مغز)، بخشی از پاسخ یک سیستم ایمنی سالم است. هنگامی که بدن تحت تاثیر استرس جسمی یا ذهنی است، سیستم ایمنی فعال می‌شود، و سبب می‌شود که مغز مواد مناسب برای حفاظت از خود ترشح کند. بیماری کبدی استرس مزمن و غیرقابل کنترلی را به بیمار وارد می‌کند که سیستم ایمنی را تعضیف می‌کند و نوروترنسمیترهای خاصی را کاهش می‌دهد.

کنترل و درمان خستگی

کمبود انرژی و انگیزه است و معمولاً با ضعف و تحریک‌پذیری عصبی همراه است. در هر زمانی از روز ممکن است خستگی مفرط احساس شود، اما معمولاً صبح هنگام و پس از بیدار شدن از خواب بیشتر است. بعضی از افراد در تمام طول روز احساس خستگی دارند.

چند عامل در خستگی نقش دارند:

🔥 کمبود خواب و استراحت

🔥 مواد مخدر و الکل

🔥 بیماری‌های مختلف

🔥 دردهای مزمن

🔥 کمبود تحرک و فعالیت بدنی

🔥 کمبود مواد غذایی

🔥 کمبود آب و مایعات در بدن

🔥 ضعف سیستم ایمنی

🔥 بعضی از داروها

به خاطر داشته باشید، چون خستگی ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد، باید برای تشخیص دلیل آن با پزشک مشورت کنید. البته خستگی یک نشانه‌ی عمومی در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی است.

چون خستگی یک نشانه‌ و عارضه است و بیماری نیست، درمان آن بستگی به علت آن دارد. برای افراد مبتلا به بیماری کبدی، آگاه بودن از اثرات زیان‌ آور الکل، مواد مخدر، کم‌خوابی، عادات غذایی ناسالم و زندگی پراسترس به آنها در تغییر سبک زندگی، کاهش خستگی، و حفظ سلامتی کبد و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

به این منظور به کاربستن توصیه‌های زیر مفید است:

🔥 سعی کنید با اولویت بندی کارهای روزانه از پراسترش شدن برنامه کاری‌تان پیشگیری کنید.

🔥 زمانی از روز کار کنید که کاملاً پرانرژی هستید و احساس خوبی دارید.

🔥 هنگامی که احساس خستگی دارید، بجای اینکه بخوابید، سعی کنید استراحت کنید یا فعالیت‌های سبک‌تر و آسانتر انجام دهید تا دوباره انرژی‌تان بازگردد.

🔥 تعداد وعده‌های غذایی بیشتر با حجم کمتر در طول روز بخورید.

🔥 بجای دوش آب داغ، دوش آب گرم بگیرید.

🔥 الگوی خواب‌تان را اصلاح کنید : مثلاً پس از ساعت 4 بعدازظهر قهوه نخورید، هر روز در یک ساعت معین از خواب بیدار شوید، محیط خواب را آرام‌سازی کنید(سروصدا و نور را در آن کاهش دهید).

 

تلفن تماس برای مشاوره رایگان با مشاوران آکادمی تجسم خلاق
02188302523
تلگرام و واتساپ
09011594943
تیم مجرب آکادمی تجسم خلاق دکتر آرام در خدمت شماست.

پرخوری و سلامت کبد

راز سلامتی، شادی و پرانرژی بودن … پرهیز از پُرخوری است! حتی زیاده‌ روی در خوردن غذاهای سالم نیز سبب مشکلاتی برای سلامت بدن می‌شود. در واقع علائمی که بسیاری از افراد، هر روزه تجربه می‌کنند، مانند تیرگی دور چشم، خستگی، درد مفاصل، آکنه و ریفلاکس معده در اثر پُرخوری است! همه‌ی ما گاهی، به ویژه هنگام تعطیلات پُرخوری می‌کنیم.

آیا پس از یک شب پرخوری، صبح با کسالت بیدار شده‌اید؟ این کسالت صبحگاهی مربوط به پرخوری شبانه است! گرچه افراد زیادی هستند که به طور خاص دارای «اختلال پرخوری» هستند اما منظور ما در اینجا واقعاً این افراد نیستند.

بسیاری از ما اغلب پرخوری می‌کنیم چون از خوردن لذت می‌بریم، یا در استرس و خستگی ناشی از کم خوابی هستیم یا به دلیل غذانخوردن طولانی، فقط خیلی گرسنه هستیم. در واقع این مشکل جدی جامعه‌ی امروزی است و دلیل اصلی چاقی است که خود منجر به بیماری‌ هایی نظیر دیابت، بیماری‌ قلبی، سرطان و بیماری‌ های کبدی می‌شود

فهرست زیر نشانه‌هایی است که در اثر پرخوری مکرر و حتی گهگاه بوجود می‌آید:

🔥 اضافه وزن، چاقی

🔥 چاقی شکم

🔥 رفلاکس و سوءهاضمه

🔥 خستگی به ویژه پس از صرف غذا

🔥 تیرگی دور چشم

🔥 آکنه

🔥 کج خلقی، افسردگی، استرس یا اضطراب

🔥 تیرگی افکار، یا کمبود تمرکز فکری

🔥 اختلال خواب به ویژه در شب

🔥 دشواری از خواب بیدار شدن در صبح

این نشانه‌های اولیه پرخوری هستند و اگر اشتها را کنترل نکنیم با مشکلات جدی‌ تری که ذکر شد مواجه خواهیم شد.

پرخوری و بیماری کبد

در واقع چاقی یکی از دلایل اصلی آسیب کبدی در بیشتر کشورهاست! کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) در حال افزایش است و دلیل اصلی آن چیست؟ … پُرخوری!

بر آورد می‌شود 10 تا 20 درصد  افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند اگر شیوه‌ی زندگی خود را تغییر ندهند، به سیروز کبدی مبتلا شوند و در این مرحله تنها راه نجات زندگی بیمار، پیوند کبد است.  ارتباط آن با چاقی به این معنی است که بسیاری از افراد مبتلا به کبد چرب در اثر عوارض مرتبط با بیماریهای قلبی عروقی جان خود را از دست می‌دهند تا در اثر ابتلا به سیروز کبدی. اگر کبد نتواند کار خود را به خوبی انجام دهد، خون به اندازه‌ی کافی تصفیه نمی‌شود. در واقع بیماری کبد چرب خیلی مهمتر و جدی‌تر از هپاتیت C‌ است.

پرهیز از پُرخوری

پرخوری سبب نوعی از فرآیندهای هورمونی و متابولیک می‌شود که معمولاً برای رهایی بدن از حجم زیاد غذا انجام می‌شوند. این به آن معنی است که بیشتر آنچه می‌خورید به  چربی تبدیل و ذخیره می‌شود. غذای بیش از اندازه ممکن است چرخه‌ی ناسالمی ایجاد کند:

پانکراس برای فرآوری قند و زدودن آن از خون، مقدار زیادی انسولین ترشح می‌کند. ترشح انسولین متوقف نمی‌شود تا زمانی که مغز احساس کند که میزان قندخون به سطح بی‌خطر رسیده است. به هر حال مغز نیز، زمانی چنین دستوری می‌دهد که مقدار زیادی قند از خون خارج شده است. در نتیجه سطح قندخون پایین می‌آید و شما احساس گرسنگی، خستگی، گیجی و بدخلقی می‌کنید و برای رفع این حالت بیشتر می‌خورید و به طور خاص به شیرینی‌جات و کربوهیدرات میل بیشتری می‌یابید. با بهبود حساسیت به انسولین در بدن می‌توان به این چرخه‌ی نادرست پایان داد.

بهبود حساسیت به انسولین

توصیه‌های زیر به بهبود حساسیت به انسلوین و حفظ سطح قندخون به مدت طولانی‌تر کمک می‌کند و علاوه در پرهیز از پرخوری به شما یاری می‌رساند:

  1.  بطور روزانه ورزش کنید.
  2.  قند و فروکتوز فرآوری شده را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید، یعنی موادی مانند آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های میوه‌ای و میوه جات خشک، شیره‌ی ذرت، خرما و انگور . در عوض از میوه‌جات تازه و کامل استفاده کنید.
  3.  غذاهای دارای چربی اشباع نخورید. چرب‌های اشباع سلامت کلی بدن را به خطر می‌اندازند و مانع استفاده از قندخون و سبب مقاومت به انسولین می‌شوند. روغن‌های هیدروژنه مثالی از آنها هستند.
  4.  دارچین بیشتری به غذاهایتان بیافزایید. مطالعات بسیاری نشان داده که دارچین از طریق افزایش جذب گلوکز عملکرد متابولیک حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد. می‌توانید دارچین را بصورت دمنوش میل کنید یا به قهوه یا چای بیافزایید. دارچین می‌تواند در قهوه جایگزین شکر شود.
  5. وعده‌های غذایی‌تان را حذف نکنید و هر زمان که احساس گرسنگی می‌کنید یک میان وعده سالم مانند یک سیب، کیوی، یا گلابی متوسط بخورید.
  6. حجم وعده‌های غذایی را کم کنید به ویژه هنگامی که به رستوران می‌روید. حجم غذای رستوران‌ها معمولاً خیلی بیشتر از نیاز یک فرد است. همیشه پیش از سیری کامل دست از غذاخورن بردارید.
  7. بین وعده‌های غذایی، آب بیشتری بنوشید.
  8. غذاهای پرفیبر بخورید. سبزیجات، حبوبات و غلات کامل استفاده کنید. هر روز مقداری میوه بخورید، برنج قهوه‌ای را جایگزین برنج سفید کنید.
  9.  آهسته غذا بخورید.
  10. چای سبز بیشتر بنوشید.

كبد چرب چگونه در بدن ایجاد می شود؟

كبد چرب در اثر رسوب و تجمع بیش از حد چربی در بافت كبد در شرایطي ایجاد مي شود كه كبد در شكستن چربیها مشكل داشته باشد. به همین دلیل ذرات چربي در بافت هاي كبدي تجمع پیدا مي كند. در نتیجه، اختلالاتی در فعالیت طبیعی كبد به وجود می آورد. در حال حاضر 30 تا 40 درصد بیمارانی كه به متخصصان مراجعه می كنند به نحوی كبد چرب در آنها دیده می شود.

راز درمان قطعی کبد چرب

كبد چرب هیچ علامتی ندارد تا وقتی که کار از کار بگذرد

علایم كبد چرب

بیماری های كبدی مانند هپاتیت و كبد چرب در مراحل اولیه هیچ نشان های برای تشخیص ندارند. بنابراین، بیماران از شرایط خود بی اطلاع هستند تا وقتی كه پس از گذشت زمان و وخیم شدن وضعیت كبد تاثیرات منفی بر عملكرد آن مشخص می شود. وقتی كبد چرب منجر به هپاتیت می شود كبد متورم می شود و بیمار در ناحیه فوقانی و راست شكم احساس فشار و سنگینی می كند.

انواع كبد چرب

کبد چرب غیر الکلی :

اینكه چربي در بافت كبدي جمع شود طبیعي نیست اما این تجمع همواره باعث آسیب رساندن به سلامت نمي شود. به همین دلیل ممكن است میزان چربي كبد اضافه شود اما مشكلي به وجود نیاورد . این شكل از كبد چرب شایع ترین انواع این بیماري است.

هپاتیت ناشی از کبد چرب :

در برخي از موارد ممكن است چربي جمع شده در كبد سبب ایجاد التهاب در كبد فرد شود .این التهاب مي تواند عملكرد طبیعي كبد اختلال ایجاد كند و شرایط دشوارتري را ایجاد نماید.

کبد چرب مرتبط به سیروز کبدی :

التهاب كبدي ممكن است به جراحت كبدي منجر شود.ممكن است در چنین شرایط جراحت آنچنان حاد باشد كه كبد نتواند كار خود را انجام دهد و در نتیجه نارسایي كبدي ایجاد كند.

چه افرادی استعداد ابتلا به کبد چرب دارند؟

🔥 افراد بی تحرک و علاقه مند به غذاهای آماده و فست فودها

🔥 افراد چاق و دچار اضافه وزن

🔥 افراد مبتلابه دیابت

🔥 افراد مبتلا به چربی خون بالا

🔥 مصرف بی رویه و بی قاعده ویتامین A

 

سایز عوامل تاثیر گذار در اختلالات کبدی

🔥 مقاومت به انسولین: بدین معنا که بدن نمی تواند قند را به طور طبیعی مورد استفاده قرار دهد. به طور طبیعی لوزالمعده پس از خوردن مواد قندی، با ترشح هورمون انسولین سعی می نماید که قند اضافی موجود در خون را به سلول های عضلانی و کبد وارد نماید. در وضعیت مقاومت به انسولین، حساسیت گیرنده های سلولی انسولین کاهش می یابد، در نتیجه بدن برای ثابت نگه داشتن سطح قند خون نیاز به ترشح انسولین بیشتری خواهد داشت. در صورت ادامه ی این روند، در نهایت میزان قند خون افزایش یافته و فرد مبتلا به دیابت می گردد.

🔥 تغییر در روند تولید چربی در بافت کبد

🔥 عمل های جراحی که مسیر معده، یا روده و یا هر دو را کوچک می نمایند، از قبیل عمل جراحی بای پس روده.

🔥 استفاده طولانی مدت از لوله های روده ای برای تغذیه که معمولا پس از عمل جراحی استفاده می شوند.

🔥  علل متفرقه ابتلا به کبد چرب: مسمومیت با برخی سموم و حلال ها مصرف خوراکی برخی داروها مثل: تتراسیکلین، اسیدوالپروئیک و آمیودارون و مواد کورتو ندار، استروژن های صنعتی و بعضی از داروهای کنترل سرطان.

دیابت و کبد چرب

یکی از مهمترین علل بروز بیماری کبد چرب، بیماری دیابت یا بیماری افزایش غیرطبیعی قند خون است. دیابت یا بیماری قند یکی از بیماری های شایع در جهان محسوب می شود.

بیماری دیابت به دو دلیل در بدن ایجاد می شود؛ یکی اختلال یا نقص در هورمون انسولین – که از غده لوزالمعده انسان ترشح می شود و دوم اختلال در جذب و مصرف انسولین توسط سلول بدن به دلیل مقاومت به آن است

اگر سطح گلوکز خون به علل مختلف به طور غیرطبیعی بالا باشد، بیماری دیابت با علایم و نشان ههای مانند پرادراری و دفع ادرار بیش از اندازه در شب، نوشیدن مایعات زیاد برای رفع تشنگی شدید و خستگی مفرط بروز می کند.

دیابت انواع مختلفی دارد که شایع ترین انواع آن، دیابت نوع اول یا دیابت وابسته به انسولین است که در اثر ترشح نشدن انسولین ایجاد می شود و بیشتر در کودکان، نوجوانان و به طور کلی در افراد زیر 30 سال شایع است دیابت اگر به خوبی کنترل نشود، عوارض متعددی را برای بیماری ایجاد می کند. یکی از این عوارض کبد چرب است.

کبد چرب در دیابت نوع یک شایع نیست ولی در نیمی از مبتلایان به دیابت نوع دو دیده میشود. علت ترشح چربی در کبد مبتلایان به دیابت قندی نوع دو، افزایش اسیدهای چرب با منشأ غذایی و متابولیسم مواد نشاسته ای و تبدیل آنها به اسیدهای چرب است

دیابت بیماری است که در حال حاضر قابل درمان نیست ولی قابل کنترل است. با کنترل این بیماری از عوارض آن جلوگیری می شود. هدف از درمان این بیماری، حفظ قند خون در دامنه طبیعی است و یکی از رو شهای درمانی آن، کنترل رژیم غذایی است. اگر چاق هستید، کم تحرک هستید و سابقه ابتلا به دیابت در خانواده به ویژه مادر و پدر دارید در معرض ابتلا به کبد چرب هستید.

اختلالات چربی خون و کبد چرب

افزایش چربی های خون می توانند منجر به ابتلا به کبد چرب شوند. اختلالات چربی اغلب در افراد چاق و با سابقه بیماری دیابت در خانواده همراه است ولی در برخی افراد لاغر نیز به دلیل سابقه خانوادگی دیده می شوند.

به منظور کاهش چربی های خون رعایت نکاتی مانند کاهش مصرف چربی اشباع شده در غذای مصرفی، زدودن کالری های اضافی، افزایش مصرف فیبرهای غذایی، قطع مصرف الکل، قطع استعمال دخانیات، وجود برنامه منظم ورزشی و مصرف بیشتر ماهی سفید الزامی است.

 

چاقی و کبد چرب

کبد چرب در افراد چاق شایع است و در 80 تا 90 درصد موارد چاقی مفرط دیده می شود. عواملی چون عدم تکامل جسمانی، توسعه تکنولوژی، زندگی ماشینی، شهرگرایی، تن آسایی، رفاه مادی، مصرف بی رویه مواد غذایی موجب شده است تا چاقی روز به روز بیشتر شود. هنگامی که انرژی ورودی بیش از حد مصرفی باشد، کالری اضافه در بافت چربی ذخیره می شود و اگر این حالت طولانی مدت باشد، فرد چاق می شود .

افراد چاق نسبت به افراد دارای وزن طبیعی نسبت به بو یا مزه غذا به میزان بیشتری پاسخ می دهند. باید توجه داشت که زیاد خوردن یک علت مهم چاقی است ولی تنها علت نیست بلکه عوامل دیگری مانند تاثیرات محیطی، فرهنگی و ژنتیکی همگی در بروز چاقی دخالت دارند.

علایم و شیوع بیماری کبد چرب

از آنجا که این بیماری سیر پیش رونده دارد می تواند در مراحل اولیه بدون علامت باشد تا زمانی که تاثیرات منفی بر عملکرد کبد ایجاد نماید. در آن زمان علائمی از قبیل احساس ضعف، خستگی و کاهش وزن بروز می کنند.

از آنجا که سیر این بیماری مزمن است، شاید سال ها طول بکشد تا منجر به ایجاد سیروز کبدی )جایگزینی سلول های کبدی با سلول های فیبروز( و در نهایت نارسایی کبد گردد.

بین 10 تا 30 درصد بزرگسالان در کشورهای پیشرفته مبتلا به این بیماری هستند که معمولا شامل افراد چاق در سنین میانسالی است.

با توجه به شیوه زندگی اعم از نوع تغذیه و فعالیت بدنی، شیوع این بیماری در کشورهای در حال توسعه به ویژه در جامعه شهری افزایش چشمگیری داشته است. شیوع بیماری کبد چرب با افزایش سن، سیر صعودی می یابد.

مراحل بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب در طی 4 مرحله از حالت خفیف ساده تا حالت شدید پیشرفت می کند. برای مثال حالت وخیم تر از بیماری کبد چرب غیر الکلی، حالتی از بیماری کبد چرب به نام ” Non Alcoholic Steato Hepatitis ” یا ” NASH ” است که در آن التهاب کبد به همراه از بین رفتن سلول های کبدی و افزایش آنزیم های کبدی دیده می شود.

مواد غذایی مفید برای کبد چرب

تغذیه مناسب مانع از ایجاد بیماری کبد چرب می گردد.

مواد غذایی مفید برای کبد چرب

غذاهای مفید برای کبد به دو گروه عمده تقسیم می شوند:

  1.  مواد غذایی که فرآیند سم زدایی و تصفیه کبد را افزایش می دهند.
  2.  مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان که در طی فرآیند سم زدایی از کبد محافظت می کنند.
  • سیر و پیاز :

سیر حاوی آلیسین ( یک نوع آنتی اکسیدان ) است که ترکیب سولفوردار است و برای سم زدایی بهتر و موثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند.

  • انواع کلم :

کلم ها دارای خاصیت سم زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار ، و افلاتوکسین موجود در بادام زمینی. همچنین انواع کلم دارای موادی بنام ” گلوکوزینولات” هستند که باعث می شوند کبد آنزیم هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم زدایی لازم هستند.

  • چغندر:

چغندر، تصفیه ی خون را تقویت می کند و فلزات سنگین را در بدن جذب می کند.

  • سیب :

سیب دارای پکتین است که می تواند به فلزات سنگین موجود در بدن متصل شود (به خصوص در روده بزرگ) و باعث دفع آنها از بدن شود. این کار بار کبدی را کاهش و ظرفیت سم زدایی آن را افزایش می دهد.

  • میوه های غنی از آنتی اکسیدان :

آلو- کشمش- زغال اخته- شاتوت- توت فرنگی- تمشک- پرتقال- گریپ فورت سرخ- طالبی- سیب و گلابی.

  • آرتیشو ( کنگر فرنگی ) :

آرتیشو تولید صفرا را افزایش می دهد. یکی از کارهای صفرا این است که سموم بدن را از طریق روده پاک می کند.

  • سالاد سبزیجات برگی شکل تند :

این سالاد ترشح و جریان صفرا را در داخل کبد افزایش می دهد و تحریک می کند؛ مثل اندیوو کاسنی تلخ.

  • چای سبز :
    • پیشگیری از تجمع و رسوب چربی ها در اطراف کبد
    • تسریع روند درمانی کبد چرب
    • پیشگیری ازابتلا به سرطان کبد
  • خار مریم :

حاوی ترکیبی به نام سیلی مارین است که منجر به کاهش میزان جذب LDL و تری گلیسیرید شده و در نهایت باعث بهبود کبد چرب می شود.

  • زنجبیل :

کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام های داخلی افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن

  • سویا را با گوشت قرمز عوض کنید :
جایگزین کردن سویا و پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی به ویژه گوشت قرمز می تواند تاثیر زیادی در کاهش جذب چربی و تر یگلیسیرید در بافت کبد داشته باشد
  • آبلیمو :

نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز می تواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد. از آنجا که لیمو سرشار از ویتامین ث است و به عنوان یک آنتی اکسیدان می تواند نقش موثری در هضم و جذب مواد مفید در بدن داشته باشد، قابلیت زیادی در پیشگیری و درمان کبد چرب دارد.

  • از زردچوبه غافل نشوید :

افرادی که از زردچوبه به عنوان یک چاشنی در برنامه روزانه خود استفاده می کنند کبد مقاومتری در برابر ابتلا به بیماری کبد چرب دارند و احتمال ذخیره شدن ذرات چربی در کبد آنها کمتر است.

  • عرقیات گیاهی بنوشید :

عرق گیاهی شاهتره، خارشتر و کاسنی از جمله داروهای گیاهی موثر در کنترل و درمان کبد چرب به شمار می آیند. این نوشیدنی های گیاهی از آنجا که طبعی سرد و تر دارند موجب کاهش میزان کلسترول خون می شوند و در عین حال به پاکسازی کبد و بدن از سموم و مواد زائد هم کمک می کنند

مهمترین نکات برای درمان حالت کبد چرب :

🔥 مصرف محدود مواد نشاسته ای

🔥 کاهش مصرف کربوهیدرات ها از جمله قند ساده – نان، ماکارونی، کیک ها، بیسکویت و دسرها

🔥 افزایش مقدار سبزی ها و میوه های خام و فیبر ها

🔥 استفاده از آب سبزیجات

🔥 اجتناب از غذا های سرخ شده و آماده و هر گونه مارگارین

🔥 اجتناب از مواد لبنی پر چرب شامل: شیر، پنیر، خامه، بستنی، ماست

🔥 استفاده از محصولات سویا شیر و بنیر سویا برای جبران کلسیم شیر

🔥 اجتناب از مصرف نوشابه ها

🔥 نوشیدن دو لیتر یا ۸ لیوان آب در روز

🔥 استفاده از منابع غنی ویتامین ث و سلنیوم (غذاهای دریایی، مانند میگو و ماهی.)

افکار شما را دوست داریم لطفاً در مورد مقاله کریستال درمانی نظر بدهید

برای نظر دادن شما بسیار احترام قائلیم. ما اینجا در موسسه تجسم خلاق دوست داریم نظرات، پیشنهادات، افکار و سوالاتی که در زمینه های درمانی برایتان پیش می آید را بدانیم بدین منظور برای ارتباط بهتر با شما عزیزان به بهترین نظراتی که در این مقاله کامنت گذاری گردد، فایل موسیقی چاکراها برای مدیتیشن به عنوان رسم سپاسگزاری تقدیم شما عزیزان می گردد.

🔻چگونه می توانم در  این دوره درمانی شرکت کنم ؟🔺

✔️ شما چقدر از قدرتی که در دست هایتان وجود دارد استفاده می کنید؟

✔️ می توانید قبل از اینکه بیماری ایجاد شود آن را در نطفه خفه کنید

✔️ شما از نیرویی که درونتان هست دچار شگفتی و هیجان می شوید!!

✔️ برای درمان دردهای خود هر چقدر که دارو مصرف میکنید به نتیجه ای نمی رسید؟

✔️ می خواهید روشهای جایگزین درمان را بیاموزید؟

درمانگری فوق العاده است, اگر بدانید دقیقا چکار می کنید.

می توانید قبل از اینکه بیماری ایجاد شود آن را در نطفه خفه کنید شما از نیرویی که درونتان هست دچار شگفتی و هیجان می شوید!! درمانگری فوق العاده است, اگر بدانید دقیقا چکار می کنید. این دوره نه تنها به شما قدرت درمان خود و دیگران را می دهد ، بلکه زندگی شما را متحول می کند.

دکتر آرام به صورت محدود دوره ای به نام انرژی درمانی برگزار می کنند, این دوره قدرتی که تا به حال از آن مطلع نبودید را برایتان رونمایی می کند. شما می توانید با شرکت در دوره 15 جلسه ای انرژی درمانی را یاد گرفته و برای درمان خود و عزیزانتان استفاده نمایید.

 

🔵 دوره آموزشی انرژی درمانی در 5 سطح برگزار می شود

✅ 50ساعت آموزش کامل جامع انرژی درمانی به سبک پرانیک هیلینگ

انرژی درمانی مقدماتی و متوسطه (شناخت چاکراها و پاکسازی و فعالسازی چاکراها، باز کردن و بستن چاکراها، درمان بیماری هایی مثل دیسک کمر و میگرن و تب و یبوست و اسهال و لاغری و چاقی و….)

انرژی درمانی پیشرفته (درمان بیماری های حاد ام اس ، سرطان ها ، دیابت ، کبد چرب ، کیست ها ، نازایی و…)

روان درمانی (درمان انواع بیماری ها روحی روانی و اعتیاد و …)

کریستال درمانی (درمان با استفاده از کریستال ها و سنگ ها)

دفاع روانی(باطل کردن سحر و جادو و ساخت سپر ها دفاعی ،درآمد زایی، اموزش تکنیک برای فروش منزل و ماشین و….)

✅شرایط اقساط هم دارد

😍این دوره 50% ظرفیتش تکمیل شده است😍

چهارشنبه ها ، پنج شنبه ها، جمعه ها
از ساعت 17 الی 20
به همراه پشتیبانی دکتر آرام

❌ در پلتفرم مخصوص برگزار می شود که اگر نت ها هم دچار مشکل شوند این پلتفرم قطع نمیشود❌

 

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

مطالب مرتبط

9 روش اسرار آمیز فعال سازی چاکرای کف دست

فعال سازی چاکرای کف دست فعال سازی چاکرای کف دست یکی از سریعترین روش های ...

با کریستال درمانی بیماری ها را درمان کنید!

کریستال درمانی و روش های پاکسازی کریستال ها چند راه‌ برای‌ پاکسازی‌ کردن‌ یک‌ ...

0 تا 100 فعال سازی چاکراهای بدن

فعال سازی چاکراهای بدن - از طریق چاکراهای انرژی جذب انرژی صورت گشته و ...

0 تا 100 مزاج شناسی در طب سنتی

مزاج شناسی یکی از علومی است که از دیر زمان مورد توجه عام و ...

خطر! قانون کارما را جدی بگیرید.

قانون کارما برگرفته از واژه سانسکریت کارما می‌باشد که به معنای «متعادل کردن» است. ...

چگونه از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنیم + راه های درمان الزایمر

آلزایمر با علائم و نشانه های خاصی نمایانگر می شود، آیا شما در آینده ...

دیدگاهها

بدون دیدگاه