دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

نظریه تله پاتی راست یا دروغ (بررسی نمونه های موفق)

نظریه تله پاتی راست یا دروغ (بررسی نمونه های موفق)

نظریه تله پاتی راست یا دروغ است ؟ در دهه‌ها وسیعی از زمان، نظریه‌ها و تئوری‌هایی مبنی بر ارتباط ذهنی و تله‌ پاتی بین افراد مطرح شده‌اند، که گاهی به عنوان پدیده‌های مرموز و فراتر از حدود علم معمولی توصیف شده‌اند. یکی از این نظریه‌ها، نظریه تله‌ پاتی، در دل طیف وسیعی از باورها و اعتقادات قرار گرفته است. این نظریه بیان می‌کند که افراد می‌توانند اطلاعات و افکار خود را به صورت مستقیم و بدون واسطه با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

آیا این ادعا حقیقت دارد یا تنها یک دروغ فراگیر است؟ در این مقدمه، قصد داریم به بررسی علمی این نظریه بپردازیم و سعی کنیم آیا پایه‌های علمی قوی‌ای برای تلپاتی وجود دارد یا خیر. آیا این یک مسیر به سوی شناخت جدید ذهن انسان است یا تنها یک خیال بی‌پایه؟ آیا تا کنون در زمینه تله‌ پاتی چیزی شنیده‌اید؟ بسیاری از افراد این ایده را در مورد ارتباط میان دو مغز قبول نمی‌کنند. در این مقاله، ما قصد داریم تله‌ پاتی و کنترل از راه دور افکار را به طور کامل برای شما شرح دهیم. اگر شما هم اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، همراه ما باشید تا در این سفر به دنیای پنهان تله‌ پاتی سرزنده و معمایی وارد شویم.

بخش نخست نظریه تله‌ پاتی:

تله پاتی پدیده و قابلیتی است که اکثر ما آن را تجربه کرده ایم. در حالی که در خانه مشغول استراحت هستید، بدون دلیل خاصی به یاد یکی از دوستان قدیمی خود می افتید که مدت هاست نه او را دیده اید و نه مطلبی درباره او شنیده اید. چند دقیقه بعد زنگِ در خانه زده می شود و شما این دوست قدیمی را در آستانه در مشاهده می کنید… یا تلفن زنگ می زند، به محض این که شما به تلفن نزدیک می شوید با اعتماد کامل احساس می کنید که «می دانید» چه کسی قصد دارد با شما صحبت کند و یا با دوستی در بیرون از خانه مشغول قدم زدن هستید، به طور ناگهانی هر دوی شما هم زمان شروع به خواندن یا زمزمه کردن یک آهنگ یا ترانه می کنید…

نظریه تله پاتی‌‌‌ پدیده هایی از این دست که در ارتباط با ادراکات فراحسی اند همیشه با ما هستند و در بسیاری از موارد، زندگی روزمره را تحت تأثیر خود قرار می دهند، ولی با این حال ما به ندرت متوجه وجود و حضور فعال آن ها می شویم. البته این ها تنها مصادیق و کاربردهای تله پاتی نیستند. این راهکار ارتباطی، می تواند ابزاری برای کسب اطلاعات از افراد مختلف باشد. چنانچه در مقالات مربوط به تأثیرگذاری فراروانی مشاهده می شود تله ‌پاتی یکی از روش‌ های کاربردی در تکنولوژی مشاهده از راه دور محسوب می‌ شود.

‌‌‌کلمه «تله پاتی» نخستین بار توسط «فردریک مایرز» یکی از پایه گذاران انجمن تحقیقات روانی انگلستان به کار گرفته شده است. این کلمه از دو لفظ یونانی مشتق شده یکی “tele” به معنی دور، و دیگری “paths” به معنای احساس که مجموعاً «احساس از دور» معنی می‌ دهد. ‌‌‌تله پاتی، به زبان ساده قدرت و استعداد مخابره پیام یا تصویری از ذهن به ذهن فرد دیگر بدون استفاده از وسایل حسی مانند سخن گفتن و مشاهده علائم یا حرکات است.

این پدیده از یک دیدگاه یکی از زمینه های ESP (ادراک فراحسی) محسوب می‌ شود. چرا که ESP را از این دیدگاه مشتمل بر تله پاتی، روشن بینی و پیشگویی می دانند. ولی درتعریفی دیگر، از این پدیده از آن به‌ عنوان روشی که بر روی روان فردی دیگر تأثیر می گذارند، یاد شده است. به این ترتیب می توان آن را جزء مضامین PK (روان جنبشی) و یا «تله کینه‌ سیس» نیز طبقه بندی کرد.

دریافت از راه دور چگونه اتفاق میافتد؟

د‌‌‌ر نظریه تله پاتی اکثر ما چنین دریافتی را داشته ایم که پدیده های خوشایند یا ناخوشایند، شادی و اندوه، لذت و درد و … در خودآگاهی انسان تأثیراتی را به‌ جا می گذارند و یا دیده اید که وقتی در ارتباط با افراد دیگر قرار می گیریم دریافت خاصی تجربه می شود که در نوع ارتباط ما با محیط اطراف‌ مان بسیار مؤثر است.

به این پدیده «تواتر نوسان دار» اطلاق می شود. برای درک بهتر تصور نمایید که رادیویی در دست دارید و این رادیو تا روی طول موج مخصوص نباشد، برنامه ای از آن پخش نمی شود. ‌‌‌ذهن یا مغز هر انسانی نیز روی طول موج خاصی تنظیم شده است و تنها در شرایطی ممکن است بین دو فکر ارتباط تله پاتیکی برقرار شود که آنها در طول موج برابری مستقر شده باشند.

این تواتر نوسان دار یا ارتباط عمدتاً در حالاتی پدید می آید که بین دو نفر عشق و علاقه و وحدت شدیدی وجود داشته باشد. به بیان دیگر در شرایط وجود سمپاتی و دلبستگی شدید، بین ذهن یا درون دو نفر ارتباط تله پاتیکی بر قرار می‌ گردد. اما ثابت شده که برقراری چنین ارتباطی تنها در این شرایط ایجاد نمی شود بلکه هم فرکانسی و طول موج برابر بین دو ذهن و یا ارتباط درونی عمیق بین دو نفر نیز، باعث ارتباط تله پاتیکی می گردد. لیکن در سایر موارد یا ارتباط برقرار نمی ‌شود و یا ارتباطی که برقرار می‌ شود، سست و ناقص و غیر قابل اعتماد خواهد بود.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ (بررسی نمونه های موفق)

تنها در شرایطی ممکن است بین دو فکر ارتباط تله پاتیکی برقرار شود که آنها در طول موج برابری مستقر شده باشند.

در نظریه تله پاتی ردیابی پدیده تله پاتی در حیطه های مختلف ‌‌‌بهترین زوج ها برای ارتباط، دوقلو ها هستند به ویژه در بین دوقلو های تک تخمکی یا مونو زیگوت ارتباط تله پاتیک یک مسئله عادی و تکراری است زیرا این دوقلو ها تا حد بسیار زیادی شبیه به هم و از جنس واحدی هستند و از لحاظ ساختمان کروموزومی نیز شبیه و یکسان اند. در کشف مسائل عملی و فنی هم نوعی تله پاتی با وضوح و قدرت شگرفی خودنمایی می کند. بسیاری از اختراعات و نظریات بدیع علمی درست در یک زمان ولی توسط دو فرد جدا از هم، صورت پذیرفته است. ‌‌‌از دید عرفانی و مذهبی، روح همه انسان‌ ها از منبع خاصی نشأت گرفته است و بالاخره بسوی هدف مشخصی رجعت می کند.

نظریه تله پاتی در هر شرایطی روح ازلی و ابدی یا آگاهی کیهانی در تمام پهنه گیتی و کائنات گسترده شده و به مانند اقیانوس عظیم و بی کرانهای است که وجود ما انسان ‌ها مانند امواجی برای لحظاتی در این بستر عظیم ظاهر گشته و آنگاه ناپدید می‌ شود. از آنجا که هر موج می‌ تواند بسط پیدا کند، بنابراین در لحظاتی که یک کشف و شهود به‌صورت یک موج عظیم در یک نقطه ظاهر میشود می تواند مراکز دیگری را که از لحاظ ویژگی‌ های نوسانی با آن مشابهت دارد، به نوسان درآورد. بنابر این اگر در شرایطی که ارتعاش یا ویژگی تفکری یا احساسی، مشابه باشد و دو ذهن دور از هم بر روی مضمون و موضوعی خاص به تفکر بپردازد، یکی بر دیگری و یا هر دو بر یکدیگر تأثیر می گذارند.

تحقیقات محققین برای راست آزمایی تله پاتی

در مورد نظریه تله پاتی راست یا دروغ کازینسکی، محقق و پژوهشگر روسی، در آستانه مرگ یکی از دوستان، تجربه مورد سرنوشت‌ سازی قرار گرفت و این تجربه انگیزه‌اش را برای تحقیقات گسترده درباره سیستم عصبی انسان و واکنش غیرقابل توجیه آن به محرک‌هایی که حواس شناخته شده نیستند، بیشتر کرد. کازینسکی معتقد بود که باید عاملی زیست‌ شناختی مانند یک حس حسی کشف نشده یا قابلیتی در ساختار موجود زنده در این تجربیات دخیل باشد.

نظریه او باعث جلب توجه به زمینه‌های عصب‌ شناختی و زیست‌ شناختی شد و لئونیدواسیلیف، فیزیولوپیست برجسته، یکی از مدافعان مشهور این نظریه بود. او با انجام آزمایشاتی در مورد “القاء روانی” نشان داد که تله‌ پاتی می‌تواند اشخاص را از فاصله دور تحت تأثیر قرار دهد، حتی در مقابل امواج الکترومغناطیس محافظت‌ شده. این نظریه تا به امروز همچنان محور اصلی تحقیقات در روسیه است.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ در سال ۱۹۵۲، جی. بی. راین، برجسته‌ترین فراروانشناس آمریکا به همراه دستیارش در مأموریتی سری از طرف دولت ایالات متحده به سفر در اروپا رفتند تا توانایی‌های فراحسی حیوانات و کاربرد نظامی آنها را بررسی کنند.

در همان سال، جلسه‌ای محرمانه در “پنتاگون” با حضور “آندریا پوهارایش” فیزیکدان برگزار شد. در این جلسه، “پوهارایش” گزارشی ارائه کرد که به کاربرد احتمالی ادراک فراحسی در سلاح‌های فراروانی می‌پرداخت. یک سال بعد، او در نیروی هوائی آمریکا در مورد تله‌ پاتی و ادراک فراحسی سخنرانی کرد. دیدگاه “پوهارایش” نسبت به جهان، ترکیبی غربی از فرا روانشناسی، علوم غریبه و داستان‌های علمی – تخیلی بود.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ – در سال ۱۹۶۷، مسئولان آمریکایی متوجه شدند که روس‌ها سالانه حدود ۵۰۰ میلیون دلار را برای تحقیقات فراروانشناسی در چهارده مؤسسه تحقیقاتی هزینه می‌کنند. از سوی دیگر، اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۶۸ در کنفرانس مسکو، با هدف اطلاع‌ رسانی موفقیت‌های خود در تحقیقات، دانشمندان غربی را آگاه ساخت. آنها آزمایش‌های جالبی درباره حرکت اشیاء از راه دور توسط “نینا کولاگینا” انجام دادند و حتی یک نسخه از فیلم این آزمایش‌ها را به طور مخفیانه به غرب فرستادند.

تا اواخر دهه ۱۹۶۰، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا گاه و بیگاه به بررسی کارهای فراروانشناسی می‌پرداختند، اما همواره تأکید داشتند که دولت نباید در علم ناشناختهٔ فراروانشناسی وارد شود. اما زمانی که یکی از دانشمندان برجسته شوروی در یک سخنرانی در کالیفرنیا، در مورد تحقیقات در حوزهٔ علوم حاشیه‌ای در کشورش صحبت کرد، زنگ خطر به صدا درآمد. ناگهان، تحقیقات در زمینه‌های “القاء روانی” و “تأثیر گذاری از فاصله دور” با استفاده از تله‌ پاتی و شستشوی مغزی مرتبط، در مرز تهدیدی جدید به نام “حمله روانی” قرار گرفت.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ – گزارشات سرویس اطلاعات وزارت دفاع ایالات متحده پیش‌ بینی کردند که اگر دشمن ابرقدرت بتواند از طریق تله‌ پاتی به کارکنان یک پایگاه موشکی زیرزمینی نفوذ کند، اقدامات دفاعی باید به سرعت برای حفاظت از این سلاح‌های گرانقیمت انجام شود. این گزارش به دقت مشخص کرد که تلاش‌های شوروی در زمینهٔ تحقیق در مورد “psi” یا توانایی‌های فراروانشناسی، امکان انجام اعمال حسی از راه دور را ممکن می‌سازد.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ (بررسی نمونه های موفق)

کازینسکی معتقد بود که باید عاملی زیست‌ شناختی مانند یک حس حسی کشف نشده یا قابلیتی در ساختار موجود زنده در این تجربیات دخیل باشد.

 

تله پاتی راست یا دروغ: تله پاتی یا «دو هم اندیشی» چیست؟

نظریه تله پاتی راست یا دروغ – تله پاتی را می توان پدیده ای ذهنی تعریف کرد که از ارتباط مستقیم میان ذهن با ذهن رخ می دهد، ریشه کلمه «تله پاتی» از کلمه یونانی تله به معنای دور و پاتی به معنای وقوع گرفته شده است، تله پاتی برای اولین بار توسط محقق فرانسوی «فردریک» در سال 1882 بیان شد، وی همچنین از بنیانگذاران انجمن تحقیقات روانی در دنیا بوده است. ارتباط افکار با یکدیگر یک پدیده است که در آن؛ افکار، عقاید، احساسات و تصاویر ذهنی وجود دارد.

توصیف تله پاتی یا همان «دو هم اندیشی» به صورت جهانی در نوشته ها، افسانه ها، روایات قومی دیده می شود، حتی در جوامع قبیله ای استرالیا، تله پاتی به عنوان قوه ذهنی و استعداد فکری پذیرفته شده است. اما در جوامع پیشرفته اعتقاد بر این است که توانایی ویژه ای است که متعلق به عارفان و فیزیکدان ها می باشد که در عصر معاصر تحقیقات زیادی توسط فیزیکدانان انجام گرفته که گواه این موضوع است که علاقه به تله پاتی شروع دوره هیپنوتیزم بود. نظریه تله پاتی راست یا دروغ

نظریه تله پاتی راست یا دروغ – همچنین دانشمندان با انجام آزمایش های بسیاری روی افراد انگلیسی و آمریکایی کشف کردند که تله پاتی جزو پدیده هایی ست که در حوزه مغناطیسی قرار می گیرد. بسیاری از مردم که در حالی یادگیری هنر «دو هم اندیشی یا تله پاتی» هستند، به منظور دستیابی به آن ابتدا باید یاد بگیرند که چگونه احساسات خود را کنترل کنند تا گردش انرژی در بین چاکراها، آزادانه هدایت شود.

برای رسیدن به آن سطح از وضوح ذهنی که بتوانید تله پاتی کنید باید ذهنی که بتوانید تله پاتی کنید باید ذهن آرام و خالی داشته باشید چنانچه ذهن تان آشفته و مملو از احساسات، غم، کینه و یا هیجان باشد احتمال توانایی تله پاتی با یک ذهن دیگر به صفر می رسد.

تلفن تماس برای اطلاعات بیشتر با موسسه تجسم خلاق

02188302523

تلگرام و واتساپ

09011594943

نظریه تله پاتی راست یا دروغ – اگر بتوانید خوب این کار را انجام دهید، از افکار دیگران نسبت به خودتان آگاه می شوید. علاقه به تله پاتی بعد از جنگ جهانی دوم زیاد شد، هزاران نفر از سوگواران که عزیزان خود را از دست داده بودند به سمت روح گرایی برای ارتباط معنوی با عزیزانشان کشیده شده بودند.

موارد بسیاری از نظریه تله پاتی راست یا دروغ می توان یاد کرد، برای مثال تاکنون اتفاق افتاده که یکی از بستگان یا دوستان شما در حادثه ای زخمی و یا کشته شدند و شما بی خبر از اتفاق افتاده ناگهان نگران شوید و احساس بدی وجودتان را فرا گرفته باشد تا جایی که بی هدف سعی می کنید با آن فرد تماس بگیرید و خبری از وی بگیرید.

دریافت اطلاعات به صورت های مختلف در خود، افکارتان، خواب و یا تصاویر ذهنی در نهایت می تواند منجر به تغییر برنامه ها، سفرها و غیره شود. با توجه به مطالعات متعدد انجام شده در این زمینه مشخص شده است که بسیاری از زنان به علت احساسات و هیجانات گیرنده ارتباط افکار با یکدیگر هستند. خوب، این هم درست است که زنان بیشتر از مردان به شهود باور دارند.

البته تله پاتی با عوامل بیولوژیکی نیز مرتبط است، علم ثابت کرده زمانی که تلپاتی اتفاق می افتد میزان حجم خون فرد ارسال کننده سیگنال تغییر می کند همچنین امواج مغز گیرنده برای مطابقت با فرستنده نیز تغییر می کند. نظریه تله پاتی راست یا دروغ

نظریه تله پاتی راست یا دروغ – یک واقعیت جالب درباره تلپاتی در طی ماموریت آپولو 14 در سال 1971 اتفاق افتاده است، طی یک آزمایش به اثبات رسیده است که «فاصله» یک مانع برای ارتباط افکار با یکدیگر نیست. هر چند که این آزمایش توسط سازمان ملی هوانوردی و فضا (ناسا) معتبر نیست. حتی اطلاعات مربوط به این آزمایش تا زمانی که ماموریت آن به پایان رسید نیز اعلام نشد.

این آزمایش توسط فضانورد میچل ادگار با چهار دریافت کننده بر روی زمین در فاصله 240000 کیلومتری انجام شد. میچل با گیرنده اش در زمین با تمرکز در توالی بیست عدد تصادفی در بین 200 توالی هر دو به درستی حدس زده بودند که عدد 51 مورد نظر بوده است. در خلاصه، ارتباط افکار با یکدیگر یا همان نظریه تله پاتی راست یا دروغ نیز درست مانند سایر پدیده های ذهنی و روانی برای آزمایش کردن بسیار مشکل است، این پدیده به طور عمده بر اساس حالات هیجانی از هر دو فرستنده و گیرنده می باشد.

نظریه تله‌ پاتی راست یا دروغ

بخش نخست نظریه تله پاتی راست یا دروغ: تله پاتی پدیده و قابلیتی است که اکثر ما آن را تجربه کرده ایم. در حالی که در خانه مشغول استراحت هستید، بدون دلیل خاصی به یاد یکی از دوستان قدیمی خود می افتید که مدت هاست نه او را دیده اید و نه مطلبی درباره او شنیده اید.

چند دقیقه بعد زنگ در خانه زده می شود و شما این دوست قدیمی را در آستانه در مشاهده می کنید… یا تلفن زنگ می زند، به محض این که شما به تلفن نزدیک می شوید با اعتماد کامل احساس می کنید که «می دانید» چه کسی قصد دارد با شما صحبت کند و یا با دوستی در بیرون از خانه مشغول قدم زدن هستید، به طور ناگهانی هر دوی شما هم زمان شروع به خواندن یا زمزمه کردن یک آهنگ یا ترانه می کنید. (نظریه تله پاتی راست یا دروغ)

نظریه تله پاتی راست یا دروغ (بررسی نمونه های موفق)

تله پاتی پدیده و قابلیتی است که اکثر ما آن را تجربه کرده ایم.

‌‌‌پدیده هایی از این دست که در ارتباط با ادراکات فراحسی اند همیشه با ما هستند و در بسیاری از موارد، زندگی روزمره را تحت تأثیر خود قرار می دهند، ولی با این حال ما به ندرت متوجه وجود و حضور فعال آن ها می شویم. ‌‌‌البته این ها تنها مصادیق و کاربردهای تله پاتی نیستند. این راهکار ارتباطی، می تواند ابزاری برای کسب اطلاعات از افراد مختلف باشد.

چنانچه در مقالات مربوط به تأثیر گذاری فراروانی مشاهده می شود تله ‌پاتی یکی از روش‌ های کاربردی در تکنولوژی مشاهده از راه دور محسوب می‌ شود. کلمه «تله پاتی» نخستین بار توسط «فردریک مایرز» یکی از پایه گذاران انجمن تحقیقات روانی انگلستان به کار گرفته شده است. این کلمه از دو لفظ یونانی مشتق شده یکی “tele” به معنی دور، و دیگری “paths” به معنای احساس که مجموعاً «احساس از دور» معنی می‌ دهد.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ، به زبان ساده قدرت و استعداد مخابره پیام یا تصویری از ذهن به ذهن فرد دیگر بدون استفاده از وسایل حسی مانند سخن گفتن و مشاهده علائم یا حرکات است.

این پدیده از یک دیدگاه یکی از زمینه های ESP (ادراک فراحسی) محسوب می‌ شود. چرا که ESP را از این دیدگاه مشتمل بر تله پاتی، روشن بینی و پیشگویی می دانند. ولی در تعریفی دیگر، از این پدیده از آن به‌ عنوان روشی که بر روی روان فردی دیگر تأثیر می گذارند، یاد شده است. به این ترتیب می توان آن را جزء مضامین PK (روان جنبشی) و یا «تله کینزی» نیز طبقه بندی کرد.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ: دریافت از راه دور چگونه اتفاق میافتد؟

نظریه تله پاتی راست یا دروغ‌‌‌ اکثر ما چنین دریافتی را داشته ایم که پدیده های خوشایند یا ناخوشایند، شادی و اندوه، لذت و درد و … در خودآگاهی انسان تأثیراتی را به‌ جا می گذارند و یا دیده اید که وقتی در ارتباط با افراد دیگر قرار می گیریم دریافت خاصی تجربه می شود که در نوع ارتباط ما با محیط اطراف‌ مان بسیار مؤثر است.

به این پدیده «سنتونی» یا «تواتر نوسان دار» اطلاق می شود. برای درک بهتر تصور نمایید که رادیویی در دست دارید و این رادیو تا روی طول موج مخصوص نباشد، برنامه ای از آن پخش نمی شود. ‌‌‌ذهن یا مغز هر انسانی نیز روی طول موج خاصی تنظیم شده است و تنها در شرایطی ممکن است بین دو فکر ارتباط تله پاتیکی برقرار شود که آنها در طول موج برابری مستقر شده باشند.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ این پدیده یا ارتباط عمدتاً در حالاتی پدید می آید که بین دو نفر عشق و علاقه و وحدت شدیدی وجود داشته باشد. به بیان دیگر در شرایط وجود سمپاتی و دلبستگی شدید، بین ذهن یا درون دو نفر ارتباط تله پاتیکی بر قرار می‌ گردد.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ اما ثابت شده که برقراری چنین ارتباطی تنها در این شرایط ایجاد نمی شود بلکه هم فرکانسی و طول موج برابر بین دو ذهن و یا ارتباط درونی عمیق بین دو نفر نیز، باعث ارتباط تله پاتیکی می گردد. لیکن در سایر موارد یا ارتباط برقرار نمی ‌شود و یا ارتباطی که برقرار می‌ شود، سست و ناقص و غیر قابل اعتماد خواهد بود.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ: ردیابی پدیده تله پاتی در حیطه های مختلف

نظریه تله پاتی راست یا دروغ‌‌‌ بهترین زوج ها برای ارتباط، دوقلوها هستند به ویژه در بین دوقلوهای تک تخمکی یا مونوزیگوت ارتباط تله پاتیک یک مسئله عادی و تکراری است زیرا این دوقلوها تا حد بسیار زیادی شبیه به هم و از جنس واحدی هستند و از لحاظ ساختمان کروموزومی نیز شبیه و یکسان اند.

‌‌‌در کشف مسائل عملی و فنی هم نوعی تله پاتی با وضوح و قدرت شگرفی خودنمایی می کند. بسیاری از اختراعات و نظریات بدیع علمی درست در یک زمان ولی توسط دو فرد جدا از هم، صورت پذیرفته است. ‌‌‌از دید عرفانی و مذهبی، روح همه انسان‌ ها از منبع خاصی نشأت گرفته است و بالاخره بسوی هدف مشخصی رجعت می کند.

نظریه تله پاتی راست یا دروغ (بررسی نمونه های موفق)

نظریه تله پاتی راست یا دروغ‌‌‌ بهترین زوج ها برای بررسی ارتباط تلپاتی، دوقلوها هستند

نظریه تله پاتی راست یا دروغ در هر شرایطی روح ازلی و ابدی یا آگاهی کیهانی در تمام پهنه گیتی و کائنات گسترده شده و به مانند اقیانوس عظیم و بی کرانه‌ای است که وجود ما انسان ‌ها مانند امواجی برای لحظاتی در این بستر عظیم ظاهر گشته و آنگاه ناپدید می‌ شود. از آنجا که هر موج می‌ تواند بسط پیدا کند، بنابراین در لحظاتی که یک کشف و شهود به‌ صورت یک موج عظیم در یک نقطه ظاهر میشود

می تواند مراکز دیگری را که از لحاظ ویژگی‌ های نوسانی با آن مشابهت دارد، به نوسان درآورد . بنابر این اگر در شرایطی که ارتعاش یا ویژگی تفکری یا احساسی، مشابه باشد و دو ذهن دور از هم بر روی مضمون و موضوعی خاص به تفکر بپردازد، یکی بر دیگری و یا هر دو بر یکدیگر تأثیر می گذارند. نظریه تله پاتی راست یا دروغ

افکار شما را دوست داریم لطفاً در مورد مقاله نظریه تله پاتی راست یا دروغ نظر بدهید

برای نظر دادن شما بسیار احترام قائلیم. ما اینجا در موسسه تجسم خلاق دوست داریم نظرات، پیشنهادات، افکار و سوالاتی که در زمینه های درمانی برایتان پیش می آید را بدانیم بدین منظور برای ارتباط بهتر با شما عزیزان به بهترین نظراتی که در این مقاله کامنت گذاری گردد، فایل موسیقی چاکراها برای مدیتیشن به عنوان رسم سپاسگزاری تقدیم شما عزیزان می گردد.

دکتر آرام طی دوره هایی که در تجسم خلاق برگزار می کنند این دوره را در طی ۵ جلسه برگزار می نمایند. در طی این دوره شما با اصول علمی و عملی تله پاتی و حس ششم آشنا می شوید.

انجام تمرین های مربوط به این استعداد درونی را در شما تقویت می کند. در این دوره به شما دورشنوایی، دوربینی، دور حسی، آموزش داده می شود.

در این دوره همچنین تله پاتی از طریق تکنیک های فرستندگی و ارسال پیام به شما آموزش داده می شود. گاهی اوقات افراد از این طریق می توانند پیشگویی انجام دهند.

این دوره شامل تکنیک ها و تمرین های صوتی و تصویری می باشد. کسانی که نمی توانند این دوره را در مرکز تجسم خلاق حضور داشته باشند می توانند از پکیج غیرحضوری دوره استفاده نمایند.

پکیج شامل فیلم های آموزشی و تکنیک های صوتی و جزوات آموزشی دکتر آرام می باشد. برای آگاهی از نزدیک ترین زمان برگزاری دوره تله پاتی و تقویت حس ششم با مرکز تجسم خلاق تماس بگیرید.

 

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

مطالب مرتبط
دیدگاهها

بدون دیدگاه