دکتر آرام : روانشناس بالینی و سلامت عضو انجمن روانشناسان آمریکا ، مترجم مولف ، محقق علوم متافيزيك، فرا روانشناسي ، مغناطیس درمانی ، مخترع و مبتکر تکنیک های ویژه تجسم خلاق

انواع بیماری‌های قلبی به همراه روش های درمان

بیماری‌های قلبی. دکترآرام, تجسم خلاق, خلق آینده

واژه بیماری‌های قلبی عروق کرونری(Coronary artery disease) شامل گروهی از سندروم‌های بالینی می‌شود که از نقص در عروق کرونری قلب که خون کافی را به قلب می‌رسانند به وجود می‌آید. بیماری های قلبی شامل آنژین صدری، ترومبوز کرونری یا حمله قلبی و مرگ ناگهانی بدون سکته می‌باشد.

در سال‌های اخیر، افزایش قابل توجهی در بروز بیماری‌های قلبی در جهان وجود داشته است. بیماری های قلبی به عنوان عامل اصلی مرگ و میر در کشورهای غربی شناخته شده است. در هندوستان، بیماری های قلبی   سومین عامل مرگ و میر بعد از ذات‌الریه و انواع عفونت‌ها محسوب می‌شود. بیماری های قلبی همه سنین و هر دو جنس را درگیر می‌کند، اگرچه در مردان نسبت به زنان به خصوص در بین گروه سنی ٤٠ تا ٦٠ سال شایع‌تر است.

بیماری‌های قلبی. دکترآرام, تجسم خلاق, خلق آینده

بیماری‌های قلبی

قلب که مهمترین عضو بدن محسوب می‌شود ماهیچه‌ای تقریبا به اندازه مشت گره کرده انسان است. قلب حتی قبل از تولد نوزاد، در داخل رحم شروع به کار می‌کند. قلب که وزن آن کمتر از ٣۵٠ گرم است می‌تواند در حدود ٤٣٠٠ گالن خون را روزانه در سرتاسر بدن پمپاژ کند و اکسیژن و مواد مغذی را به تمامی اندام‌های بدن برساند. قلب هر روز صد هزار بار می‌زند و به شکل پیوسته‌ای خون را در بیش از ٠٠٠/٦٠ مایل از رگ‌های خونی کوچک پمپاژ می‌کند. قلب برای تغذیه خود به خونی نیاز دارد که توسط عروق کرونری تامین می‌‌شود. در مواقعی که فشار بیش از حد بر قلب وارد می‌شود، قلب به خون بیشتری نیاز دارد و عروق تحت شرایط طبیعی، خود را با افزایش جریان هماهنگ می‌کنند.

دلایل بروز بیماری‌های قلبی

 دلایل اصلی بروز بیماری‌های قلبی عادت‌های نادرست غذایی، نوع غلط زندگی و استرس‌ها و فشارهای روحی و روانی گوناگون است. موسسه ملی ریه و قلب در فرامینگهام اخیراً مطالعه‌ای را انجام داده است که مشخص می‌کند هفت عامل اصلی و مهم در بروز بیماری‌های قلبی این موارد می‌باشد: (‍١) بالا رفتن سطح کلسترول خون، تریگلیسرید و سایر مواد چربی در بدن، (٢) بالا رفتن فشار خون، (٣) بالا رفتن سطوح اسید اوریک خون (که غالباً بر اثر استفاده از یک رژیم غذایی با پروتئین بالا به وجود می‌آید)، (٤) برخی بیماری‌های متابولیکی مشخص همچون دیابت، (۵) چاقی، (٦) سیگار کشیدن و (٧) عدم داشتن تحرک.

 هر یک از این عوامل یا مجموعه‌ای از آن‌ها می‌تواند به شکلی منجر به بروز بیماری‌های قلبی در انسان شوند. بسیاری از این عوامل منشا تغذیه‌ای دارند. این عوامل خطرزا را می‌توان با تغییر نوع زندگی و رژیم غذایی خود کنترل کرد. نگرانی‌ها و استرس‌های دائمی غدد آدرنالین را تحریک می‌کند تا آدرنالین و کارتیزون  بیشتری را تولید کند. این امر همچنین به منقبض شدن سرخرگ‌ها، ایجاد فشار بالای خون و افزایش فشار بر قلب کمک می‌کند.

بیماری قلبی عروق کرونر قلب

مانند هر ماهیچه ای، قلب به یک منبع دائمی اکسیژن و مواد مغذی نیاز دارد که توسط خون در عروق کرونر به آن منتقل می شود. هنگامی که عروق کرونر باریک یا مسدود می شوند و نمی توانند خون کافی به قلب برسانند، نتیجه بیماری عروق کرونر قلب است.
اگر خون حامل اکسیژن کافی به قلب نرسد، قلب ممکن است با دردی به نام آنژین پاسخ دهد. وقتی جریان خون به طور کامل قطع شود، نتیجه آن حمله قلبی است. بخشی از قلب که اکسیژن دریافت نمی کند شروع به مردن می کند و ممکن است بخشی از عضله قلب برای همیشه آسیب ببیند.

چه کسانی در خطر ابتلا به بیماری قلبی  عروق کرونر قلب هستند؟

عوامل خطر شرایطی هستند که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند. برخی را می توان تغییر داد و برخی را نمی توان. اگرچه این عوامل هر کدام خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می دهند، اما همه علل بیماری عروق کرونر قلب را توصیف نمی کنند. حتی با وجود هیچ یک از این عوامل خطر، ممکن است همچنان به بیماری عروق کرونر قلب مبتلا شوید.

علاوه بر کلسترول خون بالا، فشار خون بالا و استعمال دخانیات نیز در ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب موثر است. به طور متوسط، هر یک از این موارد شانس ابتلا به بیماری قلبی را دو برابر می کند. بنابراین، احتمال ابتلا به بیماری قلبی در فردی که هر سه عامل خطر را دارد، هشت برابر بیشتر از افرادی است که هیچ کدام را ندارند. چاقی و کم تحرکی از دیگر عواملی است که می تواند منجر به بیماری قلبی شود. اضافه وزن احتمال ابتلا به کلسترول خون و فشار خون بالا را افزایش می دهد و عدم تحرک بدنی خطر حمله قلبی را افزایش می دهد. ورزش منظم، تغذیه خوب و ترک سیگار کلید کنترل عوامل خطر بیماری عروق کرونر قلب است.

عوامل خطر قابل کنترل:

  • فشار خون بالا
    کلسترول بالا
    سیگار کشیدن
    چاقی
    عدم تحرک بدنی
    دیابت
    فشار
  • همچنین استرس ممکن است خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش دهد،.

عوامل خطری که قابل کنترل نیستند: سابقه خانوادگی بیماری قلبی.

حدود 7 میلیون ایرانی از بیماری عروق کرونر قلب، شایع ترین نوع بیماری قلبی رنج می برند. این نوع بیماری قلبی در اثر باریک شدن شریان های کرونری تغذیه کننده قلب ایجاد می شود.

بیماری عروق کرونر قابل پیشگیری است زیرا بیماری عروق کرونر قلب با جنبه های خاصی از سبک زندگی مرتبط است. عوامل خطر برای بیماری عروق کرونر قلب عبارتند از فشار خون بالا، کلسترول خون بالا، سیگار کشیدن، چاقی و کم تحرکی – که همه آنها قابل کنترل هستند.

اگرچه درمان‌های پزشکی برای بیماری‌های قلبی راه طولانی را طی کرده‌اند، کنترل عوامل خطر کلیدی برای پیشگیری از بیماری و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب است.

بیماری قلبی کرونر قلب

علائم بیماری قلبی عروق کرونری:

درد قفسه سینه (آنژین صدری) یا تنگی نفس ممکن است اولین نشانه بیماری عروقی کرونر باشد. فرد ممکن است احساس سنگینی، سفتی، درد، سوزش، فشار یا فشردن کند، معمولاً در پشت استخوان سینه اما گاهی اوقات در بازوها، گردن یا فک‌ها نیز احساس می‌کند. این علائم معمولاً برای اولین بار بیمار را نزد پزشک می آورد. با این وجود، برخی از افراد بدون داشتن هیچ یک از این علائم، بیماری قلبی دارند.
مهم است بدانید که طیف وسیعی از شدت بیماری قلبی وجود دارد. برخی از افراد اصلاً علائمی ندارند، برخی درد سینه متناوب خفیف دارند و برخی درد شدیدتر و ثابت‌تری دارند. برخی دیگر به بیماری قلبی مبتلا هستند که به حدی شدید است که فعالیت های عادی روزمره را دشوار می کند.

از آنجایی که بیماری قلبی از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است، روش تشخیص و درمان بیماری قلبی توسط پزشک نیز بسیار متفاوت خواهد بود.

حمله قلبی

حمله قلبی زمانی رخ می دهد که یک لخته خون به طور ناگهانی بخشی یا بیشتر جریان خون را به قلب قطع می کند. سلول های عضله قلب که خون حامل اکسیژن کافی دریافت نمی کنند شروع به مردن می کنند. هر چه زمان بیشتری برای بازگرداندن جریان خون بدون درمان بگذرد، آسیب به قلب بیشتر می شود.
اگر مشکوک به حمله قلبی هستید، حتما به پزشک مراجعه کنید . بسیار مهم است که به سرعت کمک دریافت کنید. هرچه در هنگام حمله قلبی سریعتر کمک دریافت کنید، آسیب کمتری به قلب شما وارد می شود. آسیب به قلب دائمی است پس معطل نکنید!

علائم حمله قلبی چیست؟ بسیاری از مردم فکر می کنند حمله قلبی ناگهانی و شدید است، مانند حمله قلبی «فیلمی»، که در آن فرد قفسه سینه خود را می گیرد و می افتد.

حقیقت این است که بسیاری از حملات قلبی به آرامی شروع می شوند، به عنوان یک درد یا ناراحتی خفیف. اگر چنین علامتی را احساس کردید، ممکن است مطمئن نباشید که چه مشکلی دارد. علائم شما حتی ممکن است بیایند و از بین بروند. حتی کسانی که حمله قلبی داشته اند ممکن است علائم خود را تشخیص ندهند، زیرا حمله بعدی می تواند علائم کاملاً متفاوتی داشته باشد.

علائم حمله قلبی عبارتند از:

ناراحتی قفسه سینه. اکثر حملات قلبی شامل ناراحتی در مرکز قفسه سینه است که بیش از چند دقیقه طول می کشد، یا از بین می رود و باز می گردد. این ناراحتی می تواند مانند فشار ناخوشایند، فشردن، پری یا درد باشد.

ناراحتی در سایر نواحی بالای بدن. می تواند شامل درد یا ناراحتی در یک یا هر دو بازو، پشت، گردن، فک یا معده باشد.
تنگی نفس. اغلب همراه با ناراحتی قفسه سینه است. اما ممکن است قبل از ناراحتی قفسه سینه نیز رخ دهد.

علائم دیگر. ممکن است شامل عرق سرد، حالت تهوع یا سبکی سر باشد.

برای زنان مانند مردان، شایع ترین علامت حمله قلبی در زنان درد یا ناراحتی قفسه سینه است. اما زنان تا حدودی بیشتر از مردان ممکن است برخی از علائم رایج دیگر، به ویژه تنگی نفس، تهوع/استفراغ، و درد پشت یا فک را تجربه کنند.

درمان بیماری های قلبی

 عامل اصلی و مهم در درمان تمامی بیماری‌های قلبی رژیم غذایی است. یک رژیم غذایی اصلاحی که برای تغییر شیمی بدن و بهبود کیفیت مصرف مواد غذایی طراحی شده است در بسیاری از موارد می‌تواند جلوی تغییرات تباه شونده‌ای را که در عروق خونی و  قلب اتفاق می‌افتد بگیرد.
رژیم غذایی بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی باید شامل استفاده از غذاهای گیاهی و همچنین غذاهای با سدیم و کالری پایین ‌باشد. این رژیم غذایی باید از غذاهای آلی طبیعی و با کیفیت بالا و با تاکید بر مواد سبوس‌دار، دانه‌ها، میوه‌ها و سبزیجات تازه تشکیل شده باشد. غذاهایی که باید از رژیم غذایی بیمار حذف شوند شامل تمامی محصولات درست شده از آرد سفید، شیرینی‌جات، شکلات‌ها، غذاهای کنسرو شده در

شیره‌ها، نوشیدنی‌های الکلی، کدو تنبل، تمامی غذاهایی که دارای چربی‌های حیوانی هستند همچون کره، خامه و گوشت‌های چربی‌دار می‌باشد. بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی باید مصرف نمک و قند را در رژیم غذایی خود به مقدار قابل توجهی کاهش دهند. آن‌ها باید همچنین از مصرف چای، قهوه، نوشیدنی‌های الکلی و تنباکو خودداری کنند.

اسیدهای چرب ضروری که سطوح کلسترول سروم خون را کاهش داده و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری تصلب شرایین را به حداقل می‌رساند را می‌توان از طریق مصرف روغن دانه‌های گل آفتابگردان یا  روغن ذرت یا روغن گیاه کافشهبه دست آورد. مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که مصرف سیر می‌تواند سطح کلسترول خون را در اشخاصی که بدنشان به شکل طبیعی نمی‌تواند میزان کلسترول خون را تنظیم نماید کاهش می‌دهد. سایر غذاهای مهم کاهش دهنده کلسترول خون یونجه و ماست می‌باشند. لسیتین همچنین به پیشگیری از تجمع مواد چربی‌دار در سرخرگ‌ها کمک می‌کند. بهترین منابع غذایی لسیتین شامل غذاهای تصفیه نشده و خام، روغن‌های سبزیجات، دانه‌ها و غلات می‌باشد.

 مصرف میوه‌ها و سبزیجات به طور کلی در درمان بیماری‌های قلبی موثر و مفید است. میوه‌های فصلی می‌توانند همچون تقویت کننده‌های موثری برای قلب عمل کنند. سیب به ویژه دارای خواص تحریک کنندگی قلب است و بیمارانی که از ضعف قلبی رنج می‌برند باید از سیب و مربای آن در مقادیر زیادی استفاده کنند. به گزارش موسسه تجسم خلاق مصرف آب انگور، آناناس، پرتغال، سیب، انار و نارگیل تازه همچنین قلب را تقویت می‌کند. مصرف انگور در درمان دردهای قلبی و تپش قلب و بیماری های قلبی بسیار موثر است. اگر بیمار از یک رژیم غذایی تماماً انگور برای چند روز استفاده کند، این بیماری‌ها را می‌توان به سرعت کنترل کرد. هنگامی که بیمار دچار حملات قلبی می‌شود، آب انگور به ویژه درمان ارزشمندی محسوب می‌شود.

انگور فرنگی یا آملا درمان خانگی موثر دیگری برای بیماری های قلبی محسوب می‌شود. به گزارش موسسه تجسم خلاق مصرف انگور فرنگی عملکرد تمامی اندام‌های بدن را ارتقاء داده و از طریق از بین بردن عناصر نامتجانس و احیای انرژی از دست رفته سلامتی کلی بدن را بهبود می‌بخشد.

درمان خانگی موثر دیگری برای رفع بیماری‌های قلبی مصرف پیاز است. به گزارش موسسه تجسم خلاق پیاز از طریق اُکسیده کردن کلسترول اضافی در طبیعی کردن درصد کلسترول خون مفید و موثر است. مصرف یک قاشق چایخوری عصاره پیاز خام در ابتدای صبح در درمان بیماری‌های قلبی بسیار موثر و مفید خواهد بود.

عسل نیز دارای خواص شگفت انگیزی برای پیشگیری از تمامی انواع بیماری‌های قلبی است. به گزارش موسسه تجسم خلاق عسل قلب را تقویت کرده و سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین در برطرف کردن دردهای قلبی و تپش قلب نیز موثر است. مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری عسل بعد از خوردن هر وعدۀ غذایی برای پیشگیری از تمامی انواع بیماری‌های قلبی ضروری به نظر می‌رسد.

بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی باید مصرف غذاهای غنی از ویتامین E را افزایش دهند، زیرا ویتامین E از طریق بهبود فرایند انتقال اکسیژن به سلول‌ها عملکرد قلب را نیز بهبود می‌بخشد. به گزارش موسسه تجسم خلاق این ویتامین همچنین سیستم گردش خون و قدرت ماهیچه‌ها را بهبود می‌بخشد. بسیاری از غذاهای سبوس‌دار و سبزیجات برگدار سبز، به ویژه برگ‌های بیرونی کلم، منابع خوبی از ویتامین E هستند. مصرف ویتامین‌های گروه B نیز در درمان بیماری‌های قلبی و اختلالات دستگاه گردش خون از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهترین منابع ویتامین B در مواد سبوس‌دار وجود دارد. مصرف ویتامین C نیز در درمان بیماری‌های قلبی ضروری است، زیرا این ویتامین از ایجاد شکاف در دیواره‌های مویرگ‌ها که می‌تواند منجر به حملات قلبی شود جلوگیری می‌کند. به گزارش موسسه تجسم خلاق ویتامین C همچنین کلسترول بالای خون را پایین می‌آورد. استرس ناشی از خشم، ترس، نااُمیدی و احساسات مشابه می‌تواند سطوح چربی و کلسترول خون را بلافاصله افزایش دهد، اما اگر رژیم غذایی غنی از ویتامین C و اسید پانتوتنیک باشد، واکنش به استرس ضرر کمتری به بدن می‌رساند. غنی‌ترین منابع ویتامین C مرکبات هستند.

دستورالعمل غذایی زیر برای بیماران مبتلا به فشار بالای خون و یا برخی از بیماری‌های قلبی بسیار موثر و مفید است:

به هنگام بلند شدن از خواب: مصرف آب گرم به همراه آب لیمو و عسل یا آب میوه‌های تازه‌ای همچون سیب، انگور، پرتغال، آناناس.

صبحانه: مصرف میوه‌های تازه‌ای همچون سیب، انگور، گلابی، هلو، پرتغال، خربزه، یک یا دو قطعه نان تُست سبوس‌دار، ماست، شیر چربی گرفته یا شیر سویا.

اواسط صبح: آب میوه‌های تازه یا آب نارگیل.

ناهار: مصرف سالادی که از سبزیجاتی همچون کاهو، کلم، کاسنی فرنگی، هویج، خیار، چغندر، گوجه فرنگی، پیاز و سیر درست شده است، یک یا دو قطعه نان چپاتی سبوس‌دار، شیر کم چرب، انگور تازه و سایر میوه‌های فصلی.

اواسط بعدازظهر: یک یا دو بیسکویت سبوس‌دار و آب میوه.

شام: مصرف آب میوه یا عصاره سبزیجات تازه یا سوپ، دو سبزی کمی پخته شده، یک یا دو نان سبوس‌دار.

به گزارش موسسه تجسم خلاق برای رسیدن به سلامتی، بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی باید به سایر قوانین طبیعی همچون انجام ورزش‌های سبک، بهره‌مند شدن از استراحت و خواب کافی، داشتن عقاید ذهنی مثبت و استفاده از هوای آزاد و نوشیدن آب عادی توجه ویژه‌ای نشان دهند.

انرژی درمانی با پرانای رنگی برای درمانی بیماری های قلبی بسیار بسیار مفید و تاثیر گذار میتواند باشد به طوری که شما بعد از گذشت 4 جلسه تفاوت را احساس میکنید هم میتوانید روی درد ها و روی تپش قلب میتوانید کار کنید

درمان‌های آبی بیماری های قلبی

استفاده از یک بسته یخی بر روی ستون فقرات بین مهره‌های دوم و دهم برای ٣٠ دقیقه سه بار در روز، کمپرس گرمی که بر روی بخش چپ گردن برای ٣٠ دقیقه یک روز در میان به کار گرفته می‌شود و ماساژ شکم و ماهیچه‌های بخش فوقانی پشت درمان‌های آبی هستند که در درمان تمامی موارد بیماری‌های قلبی مفید و موثر هستند. به گزارش موسسه تجسم خلاق حمام‌های پا و دست با آب گرم نیز برای برطرف کردن درد آنژین صدری موثر هستند. همچنین می‌توان از بسته‌های گرم بر روی قلب به مدت یک دقیقه و سپس یک بسته سرد برای پنج دقیقه به شکل متناوب استفاده کرد.

آسانا‌های یوگایی همچون شاواسانا، واجراسانا و گوموکهاسانا و پرانایاماس‌هایی همچون شیتالی، سیتکاری و براماری در درمان تمامی انواع بیماری‌های قلبی مفید هستند.

چگونه می توانم در این دوره شرکت کنم ؟

 

شما چقدر از قدرتی که در دست هایتان وجود دارد استفاده می کنید؟

می توانید قبل از اینکه بیماری ایجاد شود آن را در نطفه خفه کنید

شما از نیرویی که درونتان هست دچار شگفتی و هیجان می شوید!!

درمانگری فوق العاده است, اگر بدانید دقیقا چکار می کنید.

در کمتر از 6 روز انرژی درمانی را یاد بگیرید.

دکتر آرام به صورت محدود دوره ای به نام انرژی درمانی برگزار می کنند, این دوره قدرتی که تا به حال از آن مطلع نبودید را برایتان رونمایی می کند.

 

 

 

در صورت هرگونه سوال می توانید با واحد پشتیبانی ما به صورت تلفنی و تلگرام ارتباط بگیرید. 

واحد پشتیبانی و راه ارتباطی با مرکز تجسم خلاق

۰۲۱۸۸۳۰۲۵۲۳

۰۹۰۱۱۵۹۴۹۴۳

 

کانال تلگرام مجموعه تجسم خلاق

 

صفحه اینستاگرام مجموعه تجسم خلاق

این دوره توسط دکتر آرام به صورت حضوری برگزار می شود. علاقمندان برای شرکت در دوره با مرکز تجسم خلاق تماس بگیرند.


مطالب مرتبط
دیدگاهها

بدون دیدگاه